|
Nu esti logat.
Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-51#951 2010-02-01 09:22:28
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?
Felicitari, maratia! Offline #952 2010-02-26 13:42:38
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Buna ziua, sunt noua pe forum si stiu ca s-a tot discutat dar am si eu o problema destul de mare, in decembrie 2009 am renuntat la anticonceptionale. Pe 26 ianuarie m-a venit ciclu normal care m-a tinut 4-5 zile , dupa care am avut contact sexual cu prietenul meu pe 8 si 18 februarie. Pe 24 feb mi-a venit ciclul, dupa cum ar fi trebuit sa-mi vina ca perioada, dar in prima zi a curs destul de normal, dar cam inchis la culoare, a doua zi doar cateva picaturi maronii, nici n-am mai avut nevoie de absorbat, doar unul zilnic, si azi, a 3-a zi la fel, doar cateva picaturi maro. Va rog frumos sa-mi spuneti ce credeti, ar putea si ciclu peste sarcina? Ar trebui sa fac un test. Tin sa mentionez ca nu am mai patit asa ceva, ciclul mereu ma tinea 4-5 zile, si era regulat. Va multumesc. Iar fericita de eram Sa fiu în asta lume, Pe tine nu te cunosteam Nici îti stiam de nume. Offline #953 2010-02-26 13:59:58
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?contactele sexuale au fost protejate? Offline #954 2010-02-26 14:05:59
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?nu au fost protejate, ma rog s-a retras , si se poate sa mai influenteze anticonceptionalele ciclul chiar la 2 luni jumatate dupa ce m-am oprit? Iar fericita de eram Sa fiu în asta lume, Pe tine nu te cunosteam Nici îti stiam de nume. Offline #955 2010-02-26 17:03:06
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?eu zic sa faci un test. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#956 2010-02-26 18:30:24
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Si eu zic sa faci un test de sarcina ca sa stai linistita. Offline #957 2010-02-26 23:07:40
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?multumesc de raspunsuri, am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar oare sa-l mai repet avand in vedere ca am mai citit pe forum ca testul e concludent la 3 saptamani de la contact sau 7 zile de la intarzierea ciclului? varianta 2 n-ar fi si la mine totusi. am fost trista sa vad testul negativ, chiar mi-as dori un bebe Iar fericita de eram Sa fiu în asta lume, Pe tine nu te cunosteam Nici îti stiam de nume. Offline #958 2010-02-27 10:19:58
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?pai daca nu l-ai facut la 3 sapt de la contact sau 1 sapt de la intarziere...atunci repeta-l "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #959 2010-03-03 00:03:26
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Buna seara fetelor! Ultima oara a fost editat de Sheri (2010-03-03 00:08:31) Offline #960 2010-03-03 03:33:13
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?sheri, nu ai cum sa fii gravida, calmeaza-te. Offline #961 2010-03-03 21:26:02
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Alex2, ms de parere. Si eu, daca o iau rational, ma gandesc ca nu am cum, dar dupa ma apuca uneori si ma intreb "si totusi daca e vreo posibilitate?Daca ma trezesc prea tarziu si nu pot sa mai fac chiuretaj?" si incep sa ma panichez. O sa incerc sa ma linistesc, poate chiar sa fac un test pentru confortul meu psihic, vroiam sa mai aud pareri. Plus ca inca nu stiu din ce cauza mi-a venit peste AC penultima oara. Offline #962 2010-03-03 21:37:42
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?da... si eu zic ca sunt 0% sanse. fa testul ala, poate te ajuta sa scapi de paranoia Offline #963 2010-03-06 00:28:10
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?buna sunt noua pe forum am si eu o intr fetelor ajutatima am avut un contact neprotejat dar nu s terminat in mn s terminat el sg dupa ..si ciclul mia intarziat 4 zile si akm mia venit e un rosu normal dar e cam putin zis eu fata de alta data poate fi din cauza k am si o infectie urinara ma usutura cand am duc la baie si ma duc f des sau s fie ciclu peste sarcina:-S jutatima va rogg aa si am fost foarte stresata si suaprata in ultima vreme am auzit k si asta afecteaza si am dureri de spate si burta.. ajutatima va rog nu vreau s ma trezesc cu o sarcina Ultima oara a fost editat de geo2010 (2010-03-06 00:33:42) Offline #964 2010-03-06 00:43:26
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?nu esti gravida. probabil isi va reveni menstruatia la normal (dpdv cantitativ) in urmatoarele zile. dar pe viitor nu te mai juca cu focul ! Offline #965 2010-03-06 00:52:25
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?si mai imi curg si chiaguri care din ceam citit mai inaintedak iti curg nu sti insarcinata nu de alta da maine ma duc cu mama la doctor in leg cu infectia si mia tresarit p moment k poate sunt gravida si maine afka si mama si tata Offline #966 2010-03-06 01:09:09
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?nu esti, poti sa stai linistita. Offline #967 2010-03-06 01:09:41
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?
in primul rand sunt mai multe sanse sa castigi la loterie decat sa ramai insarcinata din situatia pe care ai mentionat-o, desi nu dai prea multe date, tot asta cred. pe urma sunt sanse sa castigi la extragerea noroc sau cum ii zice mai mari decat sa ai ciclu peste sarcina. in al treilea rand, practic infectia urinara nu are treaba cu ciclul tau menstrual, dar din moment ce mergi la baie mai des, curge practic mai mult odata cu urinarea - asta daca folosesti absorbante si nu tampoane - si ti se poate parea ca e mai putin. in al patrulea rand doctorul de maine nu prea are cum sa vada daca esti insarcinata sau nu, decat daca iti face ecografie, si aia teoretic transvaginala la varsta pe care ar avea-o sarcina momentan, deci chiar nu e nevoie sa te gandesti la asta. si in ultimul rand cel mai important, incearca sa iti revizuiesti un pic politica de contraceptie ca sa nu mai treci prin asemenea stresuri, exista prezervative, ac, plus multe alte metode, nu merita sa iti omori neuronii cu asa ceva. Offline #968 2010-03-06 15:56:59
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?multumesc muulttt ... a fost sg contact neprotejat nu stiu cum s int orcum o s am grija de akum in kolo multumesc mult Offline #969 2010-03-08 20:35:31
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?vrea s stiu si eu ce alte metode de contraceptie mai sunt ... si ce afect pot avea ac am auzit k ingrasa ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|