|
Nu esti logat.
Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-53#989 2010-05-01 22:14:22
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta! Offline #990 2010-05-01 22:27:05
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Loana, daca ti-a venit, nu cred ca se mai pune problema de bebe. imi pare rau ca vad ca va doreati. incercati si luna care vine, poate aveti mai mult noroc Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #991 2010-05-21 22:14:43
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?buna,am si eu o problema:(( am luat 3 ani triregol dupa care din luna ianuarie le-am intrerupt, de atunci ciclu mi-a venit regulat la 28 de zile (adik o data la 4 sapt miercuri).De cand am lasat pilulele( pentru pauza) eu si prietenul meu ne-am protejat cu prezervativ....pana acum 2 luni knd am facut fara dar nu a terminat inauntru-asta a fost la 4 zile dupa incheierea perioadei fertile(ma refer aici de la ultima zi de perioada fertila+4 zile) adik nu era cazul sa ma speriu(am zis eu) ,dupa aceasta mi-a venit menstruatia normal (21 aprilie) si acum knd trebuia sa vina-miercuri(19 mai) nu a mai venit.....(desi in ultima luna ne-am protejat)....sunt speriata,aseara am facut un test si a iesit negativ- mentionez ca ciclul meu a fost dintotdeauna regulat si inainte de a lua pastile si dupa ce le-am lasat....de aceea sunt foarte speriata ca mi-a intarziat deja de 2 zile.... ar putea fi un semn de sarcina sau doar o dereglare(mentionez ca am luat o tura de ovule cervugid in ultima luna - la recomandare),oricum intentionez sa ma duc la ginecolog.....dar pana luni mai este.... Ultima oara a fost editat de deiush (2010-05-21 22:21:38) Offline #992 2010-05-21 22:26:33
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?daca testul de ieri a fost negativ ia-ti gandul de la sarcina. este doar o dereglare. probabil ca o sa-ti vina pana luni Offline #993 2010-05-22 14:27:19
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?ms mult, dar tot sunt nelinistita...nici azi nu a venit:( Offline Publicitateloading...
#994 2010-05-27 15:33:24
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?salutare! am mai postat pe aici pe undeva un msg cu ceva timp in urma deci sper sa nu fie vreo problema...am si eu o problema; am luat postinor cu aprox o luna inainte si de atunci mi-a venit menstra in ziua in care trebuia, normala dar faza e ca mi-a trecut menstra cam de o sapt si sanii ma mai dor putin dar doar la atingere, de marit nu mi se pare ca s-au marit. test de sarcina mi-e cam frica sa fac...voi ce pare aveti? ar fi vreo sansa sa fie sarcina??? mc mult... Offline #995 2010-05-30 17:16:13
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?salut! am si eu o mica problema. iau anticonceptionale yasmin de 2 ani si nu am avut deloc probleme pana acum. le am luat in fiecare zi cu intarziere de maxim 3 ore foarte rar.nu am luat antibiotice in ultimele luni. ultimul cm a fost putin diferit cu o scurgere maronie la inceput si la sfarsit.in rest nu am niciun alt semn de sarcina.am facut 2 teste de sarcina - amandoua negative. m a cam speriat discutia asta cu cm peste sarcina si voiam sa va intreb . am motive sa ma ingrijorez? Offline #996 2010-05-30 17:19:03
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?
Daca ai avut menstra normala, nu e cazul sa iti faci griji.
Daca ai luat corect pastilele, nu ai de ce sa iti faci griji. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #997 2010-06-04 10:50:22
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?revin cu o noua intrebare. am facut si un test de sarcina la 4 sapt si a iesit negativ, l`am facut corect cu prima urina, dar pe mine tot ma dor sanii si asta ma ingrijoreaza...alte simptome nu am dar totusi as dori pareri, cam ce ar putea fi? e posibil de la postinor sa ma doara atata timp sanii? sa m ai fac oare un test de sarcina? va multumesc... Offline #998 2010-06-06 14:06:42
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Vin ei si eu cu o intrebare. Deci ultimul ciclul lam avut pe 2 aprilie. In mai cand am vazut ca nu imi vine..la o intarziere de 2 sapttamani am fost la ginecolog. Mia facut ultrasonografie interna si a zis sa mai astept, si daca in 2 luni nu mi se incepe sa vin dinnou la el. Atunci relatii sexuale nu am intretinut de vreo jumate de an si griji pt sarcina nu imi faceam. Acum insa, pe 22 mai am facut dragoste protejat cu prezervativ de vreo 3 ori, si fara nici un incident. Logic nu ar trebui sami fac griji. O saptamana inainte de contact, am avut eliminari asa mai gelatinoase ce deobicei apar la ovulatie. Azi insa vad ca posibil mi se va incepe menstruatia. De dimineata am scurgeri asa roz spre cafeniu. Dar tot nu se intensifica cum ar fi trebuit normal. Poate fi ciclu' peste sarcina? In rest nu mai am nici un simptom..pana ieri mau durt putin sanii..insa azi deja nu ma dor. Mentionez ca am intrerupt anticonceptionalele din februarie. Si de atunci mereu imi venea pe 2 martie 2 aprilie si acum sa dereglat. Va rog mult sa imi raspundeti! Multumesc anticipat Offline #999 2010-07-19 23:19:28
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Buna seara .... am si eu o rugaminte urgenta ... trebuia sa-mi vina mentruatia pe 16 iulie dar a venit pe 17 o cantitate cat sa ma pateze dupa care nu a fost nimic .... duminica mi-am luat OB-uri si pe ele a fost cam jumatate dar fara ele nimik ... astazi pe Ob am ajut jumatete plin dar fara el nu am deloc ... ce sa inteleg? Mi-e groaza ... Tot timpul am facut sex protejat ... ce sa inteleg? Am uitat sa precizez ca acum sunt prima luna de mentra fara sa fi luat Duphaston.(am luan in aprilie ,mai si iunie) ... va multumesc Offline #1000 2010-08-06 15:09:29
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?am ji eu o intrebare acum 4 luni am avut ultimul contact neprotejat pana astazi nu am avut nici un fel de problema am luat si anticonceptionalele ca si pana acum insa azi mam trezit cu surprize ar trebui sa imi fac griji pentru ca nu mia venit????as putea sa ma trezesc cu vreo sarcina dupa atata timp???? Offline #1001 2010-08-06 21:56:55
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?buna din nou am afisa ji eu o intrebare mai devreme dar se pare k nu mai exista:-s Offline #1002 2010-08-06 22:06:07
iei inca anticonceptionale? ce surpriza ai avut azi? nu prea reusesc sa inteleg despre ce e vorba ca sa te pot ajuta cu o parere Offline #1003 2010-08-09 16:25:42
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Buna..am si eu o neamurire..de luna trecuta mi-a venit cm mai repede cu 2 zile..luna asta cu 4 zile..in loc sa imi vina pe 6 august mi-a venit pe 2 august adica luni dupamasa.nelamurirea mea este ca marti noaptea nu mi-a mai curs nimik..atat a fost cm meu.sanii sunt sensibili..burta parca e mai mare.noi incercam de un an si 8 luni sa avem bebe...nu stiu ce sa mai cred nu vreau sa intru iar in starea aia de stres..pls un raspuns. Offline #1004 2010-08-09 16:44:37
fa un test. tinem pumnii Offline #1005 2010-08-09 17:17:46
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?nu eram hotarata daca sa mai fac test...am facut in anul trecut si l-a inceputul anului incat mie groaza daca iasa iar negativ...oricum maine fac unul si revin cu un raspuns ...sper sa fie 2 liniute:X Offline #1006 2010-08-09 17:27:24
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?rezultatul testului reflecta realitatea, atata tot. n-are de ce sa-ti fie frica. Offline #1007 2010-08-09 18:58:06
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?am facut testul...nu a fost sa fie nici acum...nu stiu ce sa mai zic... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|