homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-55

#1027 2010-09-24 11:48:49

KTI
New member
Inregistrat: 2010-08-25

Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?

Jessica_M a fost o greseala; n-am sa mai risc..never; de obicei ma protejam cu prezervativul;si inca o intrebare... mi-a recomandat ovule Bethadine sau ceva de genul, si mi-a spus sa stau linistita, ca or sa fie un pic dureroase in sensul ca cicatrizeaza pe acolo, si ca-mi va curge ceva maroniu, ca ele-s maronii; ideea e ca nu-mi curge maroniu, imi curge ceva incolor; ce stiti fetelor despre ? sau mi-a dat farmacista oare altceva? ati folosit ? merci frumos.

#1028 2010-10-16 17:40:40

Aurora_boreala
Membru
Inregistrat: 2010-10-16

Buna seara!!

am si eu o mica mare problema,adik foarte mare!!!deciiiii....cred ca sunt mai paranoica ca oricand...spuneti`mi si mie daca este posibil sa ai ciclu peste sarcina?deci eu am avut menstruatzie in fiecare luna,si este destul de regulata...ma tine cam o 2-3 zile,desi in a 3a zi deja curge foarte putin.Ce ma complexeaza pe mine,si cred ca e si paranoie,e ca mi se pare ca am burta,cu toate ca in ultimele doua luni am facut vreo 5 teste de sarcina toate au iesit negative,apoi pe 13 septembire am avut contact sexual neprotejat,am luat pastila de a doua zi,dupa cateva zile am facut un test care la fel,a iesit negativ,iar apoi pe 20 septembrie mi`a venit normal menstruatia....insa sunt mai paranoica ca oricand,adica mi se pare ca mi`a crescut burta....e posibil sa fiu insarcinata avand in vedere cele ce v`am zis?
multumescc mult anticipatt si chiar astept sa`mi raspundeti ca de nu cred ca inebunesc!!!
popicei

#1029 2010-10-17 09:27:59

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

mai degraba te-ai ingrasat
sigur nu esti insarcinata cu atatea teste negative...

#1030 2010-10-17 17:12:16

panicata
New member
Inregistrat: 2008-10-21

Buna!
Stiu ca s-a mai discutat treab asta dar vreau sa va intreb daca e normal dupa o pauza de o luna de marvelon sa imi vina menstruatia cu intarziere infima(de doua zile> cand luam pastile imi venea duminica sau luni si acum mi-a venit miercuri) si destul de putin ca durata. M-a tinut doar trei zile, pana vineri si insemnat cantitativ doar joi. In rest, destul de putin(mai mult de cativa picuri maro dar mai putin decat de obicei)
Dupa parerea voastra e ok? Am reluat pastilele joi si test nu am facut pt ca nu am crezut ca e cazu din mom ce mi-a venit aproape ca atunci cand luam pastile.
MErci

#1031 2010-10-17 17:15:48

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

este normal. putea sa intarzie si mai mult, ai fost norocoasa  wink

Publicitate

loading...

#1032 2010-10-17 18:20:18

panicata
New member
Inregistrat: 2008-10-21

ok.deci nu e cazul sa fabulez si sa ma agndesc la prostii. merci:)

#1033 2010-10-17 20:15:45

Aurora_boreala
Membru
Inregistrat: 2010-10-16

multumesc frumos:D..cred ca`s cam paranoica:*pusspusspusspuss

#1034 2010-11-05 20:53:24

andreea nedelcu
Membru
Inregistrat: 2010-10-12

doctoressa a scris:

Sa ne lamurim: in primul rind, singerarea peste sarcina nu este un fenomen frecvent, si poate fi ori extrem de scurta(citeva picaturi intr-o zi) fie prelungita pe mai multe zile, insa nu seamana cu o menstruatie obisnuita. Ce anume inseamna ca nu seamana cu o menstruatie obisnuita, este destul de dificil de explicat, deoarece menstruatia in sine nu arata la toata lumea la fel
Pentru Otilia: poti incepe contraceptivele in oricare din primele 5 zile...daca tii musai la medicul respectiv, poti merge si miine la fel de bine. Personal, pentru contraceptive eu as vorbi cu un medic de planning mai degraba, insa si cu ginecologul, daca are timp si rabdare sa-ti explice ce si cum, este la fel de bine.
Pentru Alecsza: de regula, daca ramii insarcinata peste anticonceptionale nu apare menstruatia...pe de alta parte, eu una consider ca daca iei contraceptive asta inseamna ca nu doresti o sarcina si atunci nu vad de ce sa iti asumiriscurile mentinerii unei sarcinii obtinute dintr-un accident nedorit. Mai mult, riscul de avort in acezul unei sarcinii peste care ai luat contraceptive nu e de neglijat...Personal, optez pentru intreruperea sarcinii peste care au fost luate contraceptive mai multe luni(in cazul ipotetic in care asa ceva se poate intimpla) pentru ca nu se stie cu certitudine impactul pe care l-ar avea asupra dezvoltarii sexuale a copilului
Pentru Nereida: sa stii ca se pot intimpla si mei multe false menstruatii peste sarcina...chiar si 4-5

buna,am si eu o problema ,am avut un contact sexual neprotejat(era prima oara pt mine si ultima) in a 12 zi a perioadei fertile.....menstruatia mi-a venit la data exacta dar m-a tinut 3 zile si foarte putin cantitativ,in lunile urmatoare tot astfel de menstruatii am avut.....fara simptome de sarcina...doar in luna a doua o dureri la ovare...teste de sarcina am facut 30 si toate negative.....ultimul l-am facut in aceasta dimineata si acelasi rezultat negativ...la ginecolog nu am cum sa merg caci sunt plecata din tara si inca nu stiu bine limba...mie frica de o sarcina,dar daca totusio eram insarcinata macar un test din 30 iesea pozitiv cred....dumneavoastra ce parere aveti:sa fie menstra peste sarcina sau dereglare de la stres?

#1035 2010-11-05 20:58:33

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

eu cred ca nu ai pe ce da banii sincer!!! erau arhisuficiente 2 teste la distanta de 2 saptamani intre ele

#1036 2010-11-10 16:57:50

andreea nedelcu
Membru
Inregistrat: 2010-10-12

sleeping_beauty a scris:

eu cred ca nu ai pe ce da banii sincer!!! erau arhisuficiente 2 teste la distanta de 2 saptamani intre ele

stiu k am exagerat cu testele,dar la doctor nu am cum sa merg(sunt in germania).am auzit ca la unele femei testele de sarcina nu ies pozitive nici in luna a 9,eu una sper sa nu fiu insarcinata...dar oare de ce menstra e asa putin cantitativa?era primul contact sexual(el spune k a introdus penisul doar putin)alte contacte nu am mai avut....va rog sa ma intelegeti ,sunt stresata si pun o mie de intrebari...

#1037 2010-11-24 22:50:03

love2010
New member
Inregistrat: 2010-11-17

fetelor sunt foarte speriata este posibil sa fiu insarcinata daca ultimul contac sexual lam avut acum 3 luni mai exact in septembrie pe 4.pe 14 sept mia venit ciclu si pana acuma am avut de 3 ori ciclu dar mai putin ca de obicei nu mam speriat pana acum pt k asa imi curge de cand ma stiu insa acum am facut baie si ma uitam la bura mea si am obs k sa marit mult si sunt foarte speriata
am nevoie de ajutor va rog

#1038 2010-11-24 22:55:31

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

un test de sarcina ai facut?
parerea mea este ca nu esti insarcinata dar fa un test ca sa te linistesti

#1039 2010-12-07 16:38:22

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Deja ma streseaza mama. Scriu aici si ii arat si ei. Se poate sa ai ciclu peste sarcina, vreo 2 luni 3 ? In conditiile in care iau ac. Cum am mai scris la un topic, m-am ingrasat, dar sunt convinsa ca e de la mancare. Si in unele dimineti mi-a fost rau, dar diminetile alea au fost precedate de o seara in care nu luasem Liv 52. Medicamente care sa interactioneze nu am luat, greful si sunatoarea le-am evitat, iar atunci cand am uitat o pastila, am avut 7 zile protectie suplimentare. Nu e posibilitate de sarcina, nu ?

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#1040 2010-12-07 16:39:20

daenarys
Vizitator

Nu.

#1041 2010-12-07 16:40:41

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Ms puss

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#1042 2010-12-07 21:45:06

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ai grija cu ingrasatul... daca iti dau o pofta mare de mancare, poate tb schimbate AC.

#1043 2010-12-08 07:50:24

daenarys
Vizitator

zice ca e de la mancare,anca smile .nu ye ingrasi daca nu mananci smile .si mie mi au dat pofta de mancare la inceput,nu mi am schimbat obiceiurile alimentare si nu m am ingrasat smile

#1044 2010-12-26 23:20:33

Mika25
New member
Inregistrat: 2010-12-26

Buna seara,

Am tot citit mesajele postate la acest topic si m-am hotarat sa va scriu. Povestea mea e urmatoarea: de cand ma stiu am avut un CM neregulat (asta insemnand si la o distanta de 60 de zile va ) insa in ultimele luni a fost mai OK. Eu si sotul meu ne dorim foarte mult un bebe, dar desi incercam de 1 an, pana acum nimic. Mentionez ca pana in octombrie anul trecut am luat Yasmin si stiu ca trebuie sa treaca o perioada in care organismul sa-si revina. Am fost la doctor, mi-au spus ca totul e bine si sa mai incercam. Prin urmare am incercat si totusi nu a fost sa fie. Luna trecuta mi-a venit pe 16.11 si luna aceasta se tot lasa asteptat... Pana pe data de 20.12 cand am inceput sa am mici scurgeri maronii. Pe data de 23 s-au intensificat si s-au transformat intr-o menstra obisnuita (credeam eu). M-a tinut doar 3 zile (de obicei tine 5) si a fost f putin abundent, culoare maronie, doar pe 24 a fost ceva mai insemnat cantitativ. Problema e ca eu de obicei nu am niciun fel de probleme inainte sa-mi vina, doar mici dureri de spate fix in ziua cand vine. Acum, de o saptamana am sanii umflati si ma dor, desi mi-a trecut. Ma gandesc ca ar putea fi totusi sarcina... Nu mi-e rau in rest, mi se pare ca am mai pus cateva kilograme, dar se prea poate sa fie doar in mintea mea, in schimb ma simt destul de obosita... O sa fac un test de sarcina pt a fi sigura, dar ma tot intreb daca se poate sa fie totusi o "menstra" peste sarcina? Daca aveti idei / sfaturi sunt bine venite!

Va multumesc!

Sarbatori fericite in continuare!

#1045 2010-12-26 23:40:44

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Mika pentru mai multe sfaturi ai putea sa postezi la aspirante. Fetele de acolo sunt mult mai pricepute. Eu as putea sa iti spun doar ca exista posibilitatea sa fie un ciclu peste sarcina dar asta poti afla mai sigur cu un test de sarcina. Mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.