|
Nu esti logat.
Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-54#1008 2010-08-09 19:01:46
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?imi pare rau Offline #1009 2010-08-09 19:07:42
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?dupa un an si 8 luni chiar a devenit un stres.am facut investigatii la inceputul anului si a spus doctorul k totul e ok...dar sa asteptam ca va venit si la noi..dar asta e cel mai greu sa astepti Offline #1011 2010-08-09 20:19:48
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Problema mea este urmatoarea: de 1 an si 6 luni iau anticonceptionale (Harmonet) si acum doua luni am uitat ultima pastiluta din blister pe care am luat-o a doua zi la pranz. Mi-a venit ciclul in mod normal, insa am avut un contact sexual neprotejat la 4 zile dupa terminarea ciclului. Desi urmatorul ciclu a fost normal, am de la o vreme stari de greata, dureri de cap, m-am ingrasat (am si o pofta nebuna de a manca) si am vomitat (intr-o zi chiar, am vomitat si de 5 ori). Este posibil sa fiu insarcinata? Offline #1012 2010-08-09 20:41:59
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?anna,cand uiti o pastila trebuie protectie suplimentara 7 zile pana cand inghiti corect 7 pastile.eu zic sa faci totusi un test de sarcina,nu cred ca e cea da r pt.linistea ta e mai bine asa. Publicitateloading...
#1013 2010-08-09 20:50:08
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Da, stiu ca trebuie protectie suplimentara, dar am uitat sa specific faptul ca nu a ejaculat inauntru. Ceea ce ma pune in dilema este ca luna asta ciclul mi-a venit in mod normal. Offline #1014 2010-08-09 20:51:40
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?deci a fost partial protejat.daca si luna asta ti-a venit normal eu zic sa nu iti faci probleme.pe caldura asta e normal sa ne simtim mai putin bine. #1015 2010-08-09 21:06:52
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Multumeeeesc, speram sa aud un raspuns ca asta! Offline #1016 2010-08-25 20:49:19
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Buna seara. Va rog in primul rand sa-mi iertati ignoranta, sunt noua pe acest forum si e posibil ca unele chestii sa le fac gresit. am venit si eu cu o mare, mare , nelamurire la care sper sa imi raspunda atat doctoressa, cat si cele care au o parere; deci, povestea mea suna astfel; ultimul cm pe 24 iulie; eu cu prietenul meu nu avem contacte sexuale dese, ne vedem rar, tocmai de aceea am decis eu [ probabil prost...] ca sa nu iau anticonceptionale, sa folosim prezervativul, sau el sa se retraga, etc; pe data de 7 august insa am avut un contact sexual neprotejat, neterminat insa cu ejacularea lui inauntru meu, si calculandu-mi zilele fertile, am constatat cu stupoare ca era una din acele zile, asa ca, a doua zi, [ in primele 24 ore dupa contact] am luat prostinor, pilula de a 2 zi; dupa am stat cu stress, pana pe data de 21 august [ zi in care preconizam ca imi va veni], zi in care mi s-a instalat ciclul, care imi curge oarecum normal [ zic oarecum ptr ca eu de obicei schimbam 4-5 absorbante pe zi, acum schimb 2-3-4, insa sangele e rosu, cu cheaguri, e normal..zic eu] prima data un pic maroniu fiind racita jos cred, si dupa rosu, ciclu care m-a tinut cca 5-6 zile , ca de obicei; insa dupa ce am citit si am auzit unele mici povesti, nefiind sigura ca e autosugestia sau ceva, au inceput sa ma doara sanii, sa-i simt un pic tensionati; nu stiu ce sa zic. credeti ca e vreo sansa sa fie vreo menstruatie falsa, care sa ascunda o sarcina? am sa cumpar zilele astea, un test de sarcina sa fiu sigura, insa aveam nevoie sa impartasesc si cu altcineva ; multumesc frumos anticipat. O seara super; Offline #1017 2010-08-26 00:03:37
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?stai linistita,nu esti insarcinata..daca vrei neaparat pt linistea ta fa un test,dar il faci degeaba. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #1018 2010-08-26 00:16:12
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Ok, multumesc frumos, m-ati mai linistit un pic, pentru ca intrasem in panica rau. imi voi face un test de sarcina, ceea ce ma ingrijora/ingrijoreaza sunt sanii, care ma dor, si ii simt un pic altfel, insa probabil "tona" de hormoni din prostinor isi spune cuvantul . Multumesc ptr raspunsuri si pentru promptitudine. o seara super. hug Offline #1019 2010-08-26 09:56:52
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?hey. am revenit. am facut un test de sarcina surecheck, dis de dimineata, cu prima urina, la vreo 19-20 de zile dupa acel contact , si a iesit negativ, adica o singura liniuta,cea de control, care arata ca testul e si valabil; insa n-am avut pipeta d;aia in pachet si am incercat sa ma descurc eu cu urina(am urinat efectiv, incetisor..scuze de exprimarea ciudatica), insa am pus cred ca un pic mai mult, neputand masura efectiv cate picaturi sunt; dar totusi a iesit negativ, Slava Domnului; nu cred ca sunt probleme, nu? adica daca ar fi fost..surecheckul ar fi identificat, pare sa aiba eficienta de 99 %, stiu din cazul prietenelor mele; ufff numele meu mai mic e paranoia acum sper doar sa-si revina sanii din tensiune, sa nu-i mai simt asa.."artagosi"; Offline #1020 2010-08-26 10:43:39
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?buna am si eu o problema : ma simt foarte nesigura am impresia ca sunt insarcinata si nu imi doresc acest lucru. problema e ca mai putin si fac 18 ani si nu imi doresc un bebe deoarece sunt prea mica. Offline #1021 2010-08-26 10:47:07
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?bia nu era nevoie sa scrii mesajul de 2 ori... Offline #1022 2010-08-26 11:09:12
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?ms mult:* Offline #1023 2010-09-09 01:34:24
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Buna seara, am intrat din intamplare pe forum si am citit o multime de mesaje de la voi, unele m-au ajutat f mult., dar acum am si eu o intrebare. Sa va zic si povestea mea:in 12 august am avut contact neprotejat si a lasat in mine, iar in 13 mi-a venit menstruatia (care normal trebuia sa imi vina in 16), dar m-a tinut numai 4 zile in loc de 7, dupa terminarea menstrei la cateva zile mi se facea greata, aveam ameteli si ma durea capul. Azi, 8 septembrie am facut un test si mi-a iesit negativ dar la aproximativ 1 ora mi-a venit ciclul. Chiar si cu testul eu simt ca sunt nu dupa simptome si asa pur si simplu asta simt. Inca ceva testul nu l-am lasat 5 minute si pe urma sa citesc rezultatul, ci l-am lasat cateva secunde si daca am vazut ca nu apar 2 linii l-am pus iar in cutie dupa care l-am aruncat, dar spre seara nu stiu ce mi-a venit ca am luat testul din cos si am observat k a 2 a linie era ceva f vag, parca mai mult numa o urma, nu culoare(testul era BANDA).Acum astept sa vad cate zile ma tine menstruatia si pe urma sa repet testul, dar daca ma puteti ajuta si pe mine cu niste raspunsuri v-as fi recunoscatoare. A si sa nu uit, mai am o fetita si nici cand am ramas cu ea nu am avut nici un simptom pana in luna a 2-3a. Multumesc Offline #1024 2010-09-09 11:21:28
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?bunaa am revenit. nu am facut nici un test de sarcina...dar am sa-l fac zilele astea... Offline #1025 2010-09-24 00:14:38
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Buna seara; scriu acest mesaj...deoarece sunt cam panicata cred . sa fac repede un rezumat... a existat un contact sexual neprotejat, intr-adevar,in august. a 2 a zi pilula de a 2zi; insa de la acel contact, mi-a venit de 2x menstruatia, la date relativ normale; 5 teste negative, 2 ecografii, la ultima mi-a facut din aceea transvaginala, ptr ca venisem cu piticii cum ca as avea extrauterina, in abdomen. ( citisem un articol, si dupa m-au luat si pe mine o jena, simteam parca un puls acolo; si parca mi s-a marit si un pic abdomenul. repet, e posibil sa fiu paranoica;). Dna ginecolog foarte ok, mi-a explicat, si mi-a spus ca nu e nicio sarcina, nici intra...nici extra; ce vreau sa va intreb eu...la un eco transvaginal poate vedea si...in interiorul abdomenului, exista metode de interceptare a unei activitati cardiace, ceva? Mentionez ca am fost la o clinica cu pretentii si doctorita (dupa recomandari) este priceputa; Imi cer scuze ptr eventualele greseli si astept un raspuns, sunt ingrijorata, panicata, paranoica chiar. O seara super. Offline #1026 2010-09-24 00:51:46
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?nu, am vazut uterul si m-am convins ca mi-a explicat medicul ce-si-cum...insa nu prea m-a parasit total "piticul" cu extrauterina in abdomen, desi dumneaei a fost clara... ideea e ca am o chestie in neregula pe col uterin si astept sa se vindece, si dupa sa aplic anticonceptionale. Ma interesa daca a mai facut cineva asa ceva, daca a mai avut pitici din'astia cineva, daca eco transvaginal e atat de...precis. multumesc de raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|