homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-59

#1103 2011-06-08 16:26:15

mry
New member
Inregistrat: 2011-06-04

Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?

si gata astazi nimic nustiu

sunt in mare dilema  supa

#1104 2011-06-09 11:25:55

mry
New member

nu mai raspunde nimeni aici spranceana

#1105 2011-06-09 11:57:08

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ai facut test de sarcina? doar el iti poate rezolva dilema, noi n-avem cum sa stim.

#1106 2011-06-09 13:27:50

mry
New member

buna

intrebarea e cand este cel mai bine ?

#1107 2011-06-09 13:28:49

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

la 3 saptamani de la contactul cu risc, si cel mai bine dimineata.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

#1108 2011-06-09 20:40:34

oligarh
New member
Inregistrat: 2011-04-15

la mine a curs foarte putin si ieri si azi..deci ma gindesc la un ciclu..dar  e prima data cind crge asa putin..anticonceptionale nu iau..oare de la ce o fi?? plus ca nici dureri nu am avut delok(de obicei ma catzar pe peretzi)..sau totusi a fost spotting??

#1109 2011-06-17 09:11:30

dedeea89
New member
Inregistrat: 2009-01-25

buna fetelor am si eu o problema...ultima menstra normala am avut o pe data de 22 aprilie...in luna urmatoare am avut contacte sexuale neprotejate ...ciclul il aveam destul de regulat dar totusi mi-a intaziat cam 10 zile , mi-a venit pe5 iunie mult mai redus cantitativ si  maroniu..am facut un test in dimineata de 5 iunie cand imi intarziase deja 10 zile si a iesit negativ
intrebarea e daca e posibil sa fi avut ovulatia f tarziu, sa fiu insarcinata si sa fi avut ciclu peste sarcina? Problema e ca am inceput sa fac o lucrare la dentist si daca as fi cred ca anesteziile si toate cele ar afecta cumva fatul nu stiu ce sa zic....

#1110 2011-06-17 09:15:07

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

pai, mai fa acum un test de sarcina
daca ai avut contacte neprotejate - eventual daca mai stii cand a fost ultimul contact neprotejat - faci un test de sarcina la 3 saptamani de la acel contact;

#1111 2011-06-17 09:20:35

dedeea89
New member

la contacte neprotaje ma refer fara ejaculare....plus ca simptome nu am...in afara de usoare ameteli care dupa parerea mea se datoreaza stresului...un deces in familie...si poate si trsul asta mi-a provocat intarzierea...voi face azi un test chiar daca nu e cu prima urina...nu am mai avut dereglari de menstruatie de 6 luni de cand am renuntat la ac...

#1112 2011-06-17 10:27:50

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

fa un test si vezi cum iese. daca e negativ, probabil toti factorii externi, cu stres, dentist si cu decesul in familie sa te fi dat peste cap. nu cred sa fie o sarcina. tin minte ca mi se intampla sa imi vina si mie maroniu (inainte sa ma apuc de AC) mai ales cand treceam printr-o perioada aiurea si era chiar cu intarzieri colosale. eu spun sa nu iti faci vreo problema daca testul iese negativ. ia menstra de pe 5 ca fiind normala si vezi ce se intampla luna urmatoare.

puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#1113 2011-06-23 09:09:19

dedeea89
New member

buna! am facut testul ieri.NEGATIV. M-am bucurat nu pentru ca nu as vrea un copil ci pentru ca nu vreau sa incep o sarcina cu anestezii dentare, calmante, stres etc...Deci probabil ca intarzierea a fost pe sistem nervos. Am vrut sa postez ca sa ajut fetele care trec prin aceeasi situatie...Nu mereu o mentruatie maronie si redusa cantitativ inseamna o sarcina. Va pup

#1114 2011-06-23 16:49:22

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

lidi@, ai warn pentru postare multipla. te rog sa citesti regulamentul.

#1115 2011-06-25 17:03:58

mihaela21
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

rugaciune buna fetelor..am si eu o problema de genul asta si nu stiu ce sa fie imi doresc foarte mult un copil si pana ajung la  doctor as vrea sa va intreb pe voi poate stiti care e cauza.Am avut menstruatie pe 17 mai dupa o intarziere de 1 luna si 2 saptamani cand am zis ca am ramas dar m-am inselat in fine,tin sa precizez ca nu am o mentruatie regulata,deci a trecut data de 17 iunie cand sa zicem ar fi trebuit sa vina dar nu mia venit in schimb de pe data de 22 iunie mia curs ceva asa maroniu vreo zi si ceva apoi urmatoare zi mia curs foarte putine sange si acum iar ceva mai maronuiu spre galben asa,deci intrebarea mea e ca as putea sa fi ramas insarcinata sau o simpla raceala,deabia spatamana viitoare pot ajunge la doctor si pana atunci am zis sa ma ajutati voi,deci ce credeti ca poate fi???? gravida

Ultima oara a fost editat de mihaela21 (2011-06-25 17:04:21)

#1116 2011-06-28 11:23:44

dedeea89
New member

mihaela21 a scris:

rugaciune buna fetelor..am si eu o problema de genul asta si nu stiu ce sa fie imi doresc foarte mult un copil si pana ajung la  doctor as vrea sa va intreb pe voi poate stiti care e cauza.Am avut menstruatie pe 17 mai dupa o intarziere de 1 luna si 2 saptamani cand am zis ca am ramas dar m-am inselat in fine,tin sa precizez ca nu am o mentruatie regulata,deci a trecut data de 17 iunie cand sa zicem ar fi trebuit sa vina dar nu mia venit in schimb de pe data de 22 iunie mia curs ceva asa maroniu vreo zi si ceva apoi urmatoare zi mia curs foarte putine sange si acum iar ceva mai maronuiu spre galben asa,deci intrebarea mea e ca as putea sa fi ramas insarcinata sau o simpla raceala,deabia spatamana viitoare pot ajunge la doctor si pana atunci am zis sa ma ajutati voi,deci ce credeti ca poate fi???? gravida

E posibil sa fie sarcina.....sau nu!se pare ca de f multe ori ne insala propriul corp...ai mai avut asemenea menstruatii?? incearca cu un test pana una alta:* sa fie  bebic  cool

#1117 2011-06-28 12:52:04

mihaela21
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

bebic nu dedeea este prima oara cand mi se intampla asa  ceva si am zis ca asta este sarcina,test de sarcina nu imi fac o sa ajung la doctor sapatamana viitoare sper sa se vada ceva daca e sa fie,si apropo numai mia curs nimik ma tinut decat 3 zile chestia asta si a 4 zi a fost ca atunci cand ti se termina menstruatia,deci ar fi posibil sa fie nu????ms mult pt raspuns pup si sper sa vin cu o veste buna storstark

Ultima oara a fost editat de mihaela21 (2011-06-28 12:52:48)

#1118 2011-07-05 13:12:03

flaviana3508
Membru
Inregistrat: 2011-07-05

buna fetelor.   am si o intrebare. defapt mai multe.    acum 3 luni am plecat la parinti acasa(2 zile) si am uitat sa iau cutiuta cu pastilute dupa mine. cand am ajuns inapoi acasa la mine am aruncat cele 2 patile pe care nu le-am luat si am continuat sa imi iau celelalte pastile in ordine(eram pe la jumatatea foliei) la ora fixa. de atunci ciclul ciclulmeu nu mai este ca inainte. il pot descrie ca fiind un ciclu redus cantitativ foarte mult(fata de cum imi venea inainte)  si culoarea este f inchisa, uneori chiar aproape de negru. si de atunci in fiecare luna imi vine la timp dar din ce in ce mai redus cantitativ(culoare fiind tot inchisa). toate contactele pe care le-am avut  de atunci majoritatea au fost protejate. m-am gandit ca as putea fii insarcinata(ceea ce nu vreau sa se intample ) si acum o saptamana am facut un test de sarcina care a iesit negativ. mentionez ca luna trecuta am avut examene si ma stresez f mult cand vine vorba de ele. intrebarea mea este: din ce cauza este ciclul meu asa? de ce nu mai vine ca inainte? as putea fi insarcinata?(desi nu cred k testul a iesit negativ si au cam trecut 3 luni de atunci si probabil daca eram gravida eram in 2 luni)? ce trebuie sa fac tinand cont ca medicul meu ginecolog nu este momentan disponibil? multumesc

#1119 2011-08-24 10:43:13

sisi01
Membru
Inregistrat: 2011-08-24

Buna...sunt noua pe aici..am si eu o intrebare...am avut un contact la inceputul lunii iulie (neprotejat)...mi-am facut 2 teste de sarcina luna aceasta si au iesit ambele negative..unul barza si altul sure check... dar pe 21 luna aceasta mia venit cm dar mai putin cantittiv...doar 2 zile iar a treia zi foarte putin(tin sa mentionez ca aveam cam 4-5 zile)...am motive sa fiu ingrijorata?Astept raspuns...multumesc

#1120 2011-08-24 11:08:03

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

atunci a ejaculat in interior?
oricum, daca au iesit negative cele 2 teste, inseamna ca nu esti insarcinataa si pur si simplu asa s-a intamplat sa fie menstra ta luna aceasta. poate si de la stres, alti factori. smile
totusi, dupa ce trece menstra ca sa te linistesti poti sa mai faci un test. dar daca ti-a venit, nu esti insarcinata mai mult ca sigur.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#1121 2011-08-24 12:25:09

sisi01
Membru
Inregistrat: 2011-08-24

Ms de raspuns...El a zis ca nu a ejaculat in interior...e posibil ca menstruatia sa se fi modificat putin si de la faptul ca am fost racita si am luat antibiotice? Si cand ar fi cel mai bine sa mai fac inca un test ca sa fiu sigura? sau e mai bn sa merg sa fac unul de sange? Ms inca odata de ajutor.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.