|
Nu esti logat.
Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-60#1122 2011-08-24 13:43:00
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?@ sisi01 : daca ai luat antibiotice in acelasi timp cu AC ar fi trebuit sa te protejezi suplimentar pe perioada tratamentului si inca o saptamana dupa aceea pentru ca antibioticele scad protectia. Daca nu folosesti AC si el zice ca si-a dat drumul afara nu ai motive de ingrjorare mai ales ca zici ca totusi ai avut menstruatie cat de cat. Atunci cand facem un anumit tratament ciclul poate fi afectat, i se poate modifica culoarea sau se reduce cantitativ. Intotdeauna cel mai indicat e sa faci testul de sarcina la 3 saptamani dupa contactul sexual neprotejat pentru ca rezultatul sa fie cel corect (la tine cred ca a trecut chiar si mai mult). Daca mai faci un test mai bine fa-l dimineata cu prima urina ca sa fii mai sigura. Oricum nu cred ca esti insarcinata, nu cred ca e la tine vorba de ciclu peste sarcina sau ceva de genul mai ales ca ti-a venit destule zile (3 din cate am inteles) la mine de exemplu atat tine un ciclu normal sau chiar 2 zile . Mult succes! Offline #1123 2011-09-05 21:02:08
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Buna fetelor! Offline #1124 2011-09-06 00:16:53
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?menstruatia peste sarcina este mai redusa cantitativ si calitativ ca alte menstruatii. de asemenea, daca iei anticonceptionale fluxul menstrual se reduce, la fel si durerile. poti sa faci un test de sarcina daca ai avut contacte neprotejate la 3 saptamani de la ultimul contact de acest gen. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #1125 2011-09-06 00:33:49
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?mama mea cand era insarcinata cu mine a avut ciclu peste sarcina cateva luni bune si la ea era rozaliu foarte deschis si redus cantitativ, in schimb la alte femei am auzit ca este maro foarte inchis, gen culoarea ciocolatei.In orice caz e o culoare nefireasca, ciudata, iar tu din cate zici ai o menstruatie rosiatica deci nu cred ca ai de ce sa'ti faci griji,plus ca ciclul peste sarcina se intampla sa apara rar, in principiu semnul de sarcina este lipsa totala a menstruatiei.Fa un test de sarcina totusi cum a zis mihaela2289. Offline #1126 2011-09-15 14:43:21
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Buna fetelor. Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine. Mi-a venit ciclul pe 21 august. Cu o seara inainte luasem un antibiotic pentru ca eram foarte racita, asadar am amanat prima pastiluta pe luni, 22 august. Am uitat complet de regula cu protectia suplimentara pe urmatoarele 7 zile asadar, din a 6ea spre a 7ea, cat si a 7-ea zi am avut contact sexual neprotejat (nu a ejaculat in mine, dar mentionez ca am facut si in apa).Atunci, in a 7ea zi am luat pastila mai tarziu cu 4 ore. Acum, am terminat blisterul duminica la ora 15:30. Luni, pe la ora 14 am avut o mica scurgere roz.De marti scurgerile au devenit maronii foarte deschis mai mult alb, iar azi(joi) au inceput sa fie rosii, dar foarte reduse cantitativ. Am facut un test de dimineata si a iesit negativ. Poate fi vorba de o menstruatie peste sarcina? Am inceput sa citesc atatea pe forumuri si sa ma sperii Offline Publicitateloading...
#1127 2011-09-15 14:53:20
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?eu nu cred ca e sarcina; probabil e o dereglare din cauza ca ai inceput blisterul mai tarziu daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #1128 2011-09-15 15:07:04
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Sunt fiarta. Nu dorm, nu pot manca, m-am mai si deranjat la burta. Am avut intr-adevar si o perioada foarte stresanta. Of, care ar fi sansa sa fii ramas daca nu am luat pastila din prima zi? Ma sperii mai mult pentru ca niciodata nu am mai avut asa si am mai luat si in alte perioade anticonceptionale. Luni sunt programata la ginecolog. Dar nu stiu daca o sarcina asa mica (20 de zile sunt azi de la contactul sexual) se descopera la ecograf.Iar de analize de sange nu am bani momentan. Nici testul nu ma linisteste Offline #1129 2011-09-15 15:09:44
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?spermatozoizii mor in contact cu aerul/apa, deci contactul desi a fost neprotejat, tot nu ar fi avut cum sa aiba urmari (cel putin teoretic); testul a fost facut corect (se face la 3 sapt de la contact) deci se presupune ca rezultatul e cel real. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #1130 2011-09-15 15:19:48
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Multumesc frumos pentru raspunsuri Mai astept pareri, poate ati fost in aceeasi situatie cu mine. Offline #1131 2011-09-26 14:10:29
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?din ce ai povestit, nu esti insarcinata. ingrasatul poate fi de la AC - cresc pofta de mancare, pot determina retentia apei in organism. Offline #1132 2011-10-11 19:48:01
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?am si eu nelamurire...am avut ultimul contac sexual in luna iulie...dupa care 2 luni la rand am avut ciclu regulat si normal in ziua de 28 a lunii...iar acum este a 11 zi din luna si tot nu mi-a venit...mentionez ca in aceste 2 luni am slabit in jur de 4-5 kg...am fost cam stresata...dar acum ca nu imi mai vine sunt si mai stresata...am uitat sa spun ca am terminat tratament cu anticonceptionale Diana 35...acum 6-7 luni...un sfat va rog ...sunt noua pe aici...si vad ca am multe de invatat.Multumesc! Offline #1133 2011-10-11 20:53:16Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?roxana dereglarile de ciclu pot avea diverse cauze.ai tinut cumva cure de slabire drastice? contacte neprotejate ai avut? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #1134 2011-10-11 20:59:38
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?pai din iulie nu am mai avut...prietenul meu nu e in tara...si cura de slabire am tinut... am avut 52 de kg...acum am cam 46-47...si simt eu ca sunt stresata rau...la asta m-am gandit si eu prima data car ar putea fi dereglari..dar nah mai am si ganduri negre...multumesc frumos pentru mesaj:-* Offline #1135 2011-10-11 21:00:47Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?pai daca contacte neprotejate nu ai avut o posibila cauza e slabitul, mi s-a intamplat si mie sa imi intarzie 2 luni din cauza unei diete drastice Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #1136 2011-10-11 21:03:33
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Pentru siguranta mea...o sa imi fac un test sa vad...poate asa ma linistesc si eu Offline #1137 2011-10-11 21:34:27
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?apropo am uitat sa spun ca in ultimele 2 saptamani am fost racita...nu am luat antibiotice...dar in schimb am baut mult teraflu si paracetamol sinus...poate sa fie din cauza asta...??Multumesc! Offline #1138 2011-10-12 09:47:59#1139 2011-10-28 16:31:45
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Buna ziua! sunt noua pe aici si am nevoie de ajutorul vostru pentru ca nu stiu ce sa mai cred si ce sa fac. Iau Yasmine de vreo 6 ani si ceva. Desi in ultimii ani nu prea am avut parte de o viata sexuala prea activa, am continuat sa iau ac. De 3 luni de zile viata mea sexuala a reintrat in normal dar totodata si grijile. Am facut sex neprotejat bazandu-ma pe Yasmine. Ciclul imi venea "ceas". De cand mi-am "reinceput" viata sexuala in prima luna mi-a intarziat 2 zile iar cantitativ nu a mai fost la fel. M-a tinut 3 zile iar in aceste 3 zile pot sa spun ca as fi putut sa folosesc si tampoane zilnice, atat de redus a fost. Nici culoarea nu a mai fost ca inaninte...spre maro. Am continuat sa iau pastilele, am facut 2 teste de sarcina care mi-au iesit negative ,acum mi-a venit din nou, dar iarasi este de culoare maronie si nu este abundent deloc. Ar trebui sa-mi fac griji pentru o eventuala sarcina? Astept parerile voastra si va multumesc. Offline #1140 2011-10-29 17:08:46
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Pai de ce nu faci simplu un test?E vreo 7 lei barza I love you. Remember. They cannot take it Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|