homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-7

#115 2006-12-27 15:09:25

aoorika
New member
Inregistrat: 2006-12-21

Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?

Asta e clar, ca nu-l iau pe cel mai ieftin. O mai intreb si pe farmacista.
Multumesc mult.

#116 2006-12-28 00:32:17

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

Buna!Poate puteti sa ma ajutati si pe mine ca am mare nelamurire. Acum doua luni am fost la un cabinet de planning si medicul mi-a recomandat Karissa pentru ca ma dureau sanii si mi se intareau f tare.Mi-a zis ca au un continut mic de hormoni si asta m-a pus pe ganduri....ma protejeaza la fel de bine ca celelalte?Am mai intrebat prietenele si m-au mai speriat si ele ca daca au cantitate de hormoni mica nu tre sa o fac fara prezervativ.Sunt la jumatatea foliei de Karissa din a doua luna si inca nu am facuto fara prez ca imi e frica sad(Am oroare sa o fac fara si el sa isi dea drumul in mine ......grater Nush ce sa fac ...E bine daca o fac fara?Ma  rpotejeaza Karissa?(mentionez ca mi-am luat pastila in fiecare zi la ora stabilita)Ah...si mai am o intrebare....am citit despre ciclu peste  sarcina si m-a ingrijorat(stiu ca poate sunt paranoica)In a doua luna aproape ca nu am avut menst deloc..ci doar un lichid maroniu cateva picaturi timp de 4 zile...sa fie doar o reglare a menstruatiei?;wink Va rog daca m-ati putea lamuri si pe mine ...ms mult puss

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#117 2006-12-28 01:38:37

Diana
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-23

Angelaflori, toate anticonceptionalele isi fac efectul, toate te protejeaza! Stai linistita, poti renunta la prezervativ, puteai renunta inca de la prima pastila din prima folie daca ai inceput din prima zi de menstruatie. Menstruatia aceea redusa se datoreaza contraceptivelor, care o reduc. E unul din efectele benefice ale lor! wink

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#118 2006-12-28 01:46:33

angelaflory
Hero member

multumesc mult diana cesafac

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#119 2006-12-28 01:56:36

Diana
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-23

Cu multa placere! Te mai asteptam pe la noi, speram ca nu cu probleme, ci cu sfaturi!

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

Publicitate

loading...

#120 2006-12-28 01:57:39

angelaflory
Hero member

smile

#121 2006-12-28 11:17:28

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

angelaflory, eu iau logest, care e identic cu karissa. le iau de 6 luni si nici insarcinata nu sut, nici avort n-am facut, nici prezervativ n-am folosit (exceptand zilele cand trebuia pt ca am facut tratamet cu antibiotic)

Nobody home

#122 2006-12-28 11:22:46

angelaflory
Hero member

multumesc mult fetelor...ma simt mai linistita acum smile o sa incerc si fara big_smile

#123 2006-12-29 08:49:52

aoorika
New member
Inregistrat: 2006-12-21

Mi-am facut testul aseara, si a iesit negativ, nici urma de a 2-a liniuta. Acum am o alta problema, desi CM-ul s-a terminat luni, de miercuri seara (cand am observat eu) am iar o secretie, in interior, maro maro, aproape negru. Nu stiu ce inseamna asta, nu mi s-a intamplat nicodata asa. E a 8-a zi si pana acum nu mai aveam nici urma de CM in ziua asta. Ce o mai fi si asta?

#124 2006-12-30 21:46:04

mada_aria
New member
Inregistrat: 2006-11-18

e normal sa am dureri de sani inainte de cm ? aprox o saptamana inainte ma dor apoi gata . trebuie sa merg la un consult?
Va doresc un an nou fericit  si v-am pupat

#125 2006-12-30 21:48:10

Duke
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-15

ii normal sa te doara sanii inainte.....

#126 2006-12-30 22:33:29

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

aoorika  testele de sarcina se fac cu prima urina de dimineatza ....

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

#127 2007-01-01 15:39:58

lavinia90
Membru
Inregistrat: 2007-01-01

buna, ma numesc lavinia si am o mare problema! in data de 15 luna aceasta am avut o sangerare mica culoare rosie si mie ciclul menstrual trebuia sa imi vina in data de 24 si mia intarziat si nu mia venit... am ceva in exteriorul oraganului genital ca niste taieturi dar nu sangereaza si ma ustura cand ma sterg cu hartie igienica... ciclul mesntrual acum 2 luni mia intarziat cam cu 11-12 zile... am multe dereglari de ciclu din pacate grater ce miati recomanda sa fac daca nu imi va veni in 2-3 zile sa ma duc la un doctor ginecolog? mi tare frica! multumesc! pentru doctoressa cat de repede posibi!

#128 2007-01-01 16:11:27

Duke
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-15

eu iti recomand sa mergi la doctor indiferent ca iti va veni ciclul sau nu vezi ce ii cu taieturile alea....stai linistita ca nu iti da injectie tongue

#129 2007-01-01 16:12:12

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

taieturile pot fi rani cauzate de lenjeria intima sintetica sau de faptul ca te ai zgariat in timp ce te spalai...daca nu sunt astea motivele eu zic sa mergi la ginecolog,si inca repede! daca ciclul e dereglat de obicei,atunci nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi ca a intarziat acum..poate ca tocmai sangerarea aceea a fost menstruatia...poti sa fii racita si sa ti se fi modificat cantitatea...oricum,cel mai bine e sa mergi la ginecolog pana nu patesti altele...o sa ti prescrie contraceptive ptr reglarea ciclului,cel mai probabil.

Cocorosie!

#130 2007-01-10 15:21:17

allinutzaa
New member
Inregistrat: 2007-01-10

vreau sa stiu cum se calculeaza sarcina daca nu am ciclu regulat.nu se poate calcula dupa data ultimului contact sexual,si daca da cum se calculeaza ca am inteles ca se pune o saptaman sau ceva de genul asta.astept raspunsul.multumesc

#131 2007-01-10 15:27:41

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu inteleg ce vrey sa spui...dak te referi la un test de sarcina el se poate face cu rezultat concludent la o sapt de la intarzierea menstruatie si la 3 saptamani(mi se pare) de la contactul sexual neprotejat...

happy with him...inlove with him...puss

#132 2007-01-10 16:14:18

moniv
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2006-10-05

In calculul varstei sarcinii se foloseste prima zi a ultimei menstruatii pentru ca nimeni nu stie cu certitudine cand a avut loc ovulatia.
Uite un calculator: http://www.intmed.mcw.edu/clincalc/pregnancy.html

Drept urmare vor fi doua varste de referintza in sarcina: varsta sarcinii si varsta fatului (care in general se calculeaza scazand 2 saptamani...se considera ca ovulatia a avut loc la 2 saptamani de la prima zi a ultimei menstruatii)

#133 2007-01-10 17:08:00

allinutzaa
New member
Inregistrat: 2007-01-10

nu intelegeti.sunt insarcinata da nimeni nu stie sa se pronunte cate saptamani de sarcina am am facut vreo 5 eco dar toti doctori au dat verdicte diferite.eu am avut ultimul contact sexual pe 1 mai 2006 dar uni doctori spun ca copilul e prea mic sa fie din mai alti spun ca e din mai dar...neavand menstruatia fixa nu mai stiu ....oare cand o sa nasc??

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.