|
Nu esti logat.
Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-5#77 2006-12-06 13:46:36
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?nu stiu ce se intampla cu mine dar in in ultima vreme nu ma simt f bine:tot timpul sunt obosita,am ameteli,parca si greturi.iau anticonceptionale karissa de 5 luni,si tot timpul le-am luat la aceeasi ora?se poate sa fiu insarcinata din moment ce le-am luat corect?va rog sa imi raspundeti Offline #78 2006-12-06 13:50:46
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?nu esti insarcinata. cred ca e anemia aia... (daca esti anemica, sper ca nu tii post...) Nobody home Offline #79 2006-12-06 13:52:26
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Pai si daca te stii anemica si cu lipsa de calciu, si stii si ca ai luat contraceptivele la timp, de ce dumnezeu te gindesti la sarcina???? Vine iarna, e frig, organismul face efort adaptativ, cu contractie musculara pentru termoreglare, consumatoare de calciu....iar tu te gindesti ca esti gravida....sa ne intelegem, sarcina este ultima cauza pe care o luam in calcul, pentru greturi, ameteli si oboseala. Aceste simptome apar absolut facultativ in sarcina, nu sunt specifice si, in lipsa unor motive clare care sa ne faca sa ne gindim la sarcina, nu avem de ce discuta despre ea. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #80 2006-12-06 20:26:10
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?multumesc pt raspunsuri. Offline #81 2006-12-10 02:05:35
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Am si eu o problema...sau o intrebare...sau cum vreti voi.....bine bine stiu ca asa zis-ul "ciclu peste sarcina" este diferit de menstruatie, ca este mai maro la culoare si dureaza mai putin....dar ce fac daca totul e in regula numai ca m-a tinut mai putin decat de obicei.?...ca sa fiu mai explicita mi-a venit acum 3 zile...toate simptomele din Sindromul Premenstrual, culoarea era normala, totul in regula, numai ca m-a tinut mai putin decat de obicei, adica in a3a zi incepea usor usor sa se termine, si tinea asa pana in ziua a5a, numai ca de data asta in ziua a3a s-a cam terminat aproape de tot....adica eu ma stiu si orice femeie banuiesc ca stie cand treb sa ii vina in functie de Sindrom. Premenstrual, plus ca eu cand mi se termina am dureri de cap...la fel s-a intamplat si acum ....deci totul a fost ca la carte, ca de obicei, numai ca m-a tinut mai putin decat de obicei...sa fie oare de la stres si ca m-am enervat prea mult? ca numai Dumnezeu stie prin ce am trecut in ultimele zile..si am auzit persoane carora li s-a intamplat la fel de la stres si nervi.....si la ciclu peste sarcina mai ai aceleasi simptome ca la menstruatie sau ai pur si simplu niste scurgeri si eventual o durere de burta si atat? Ultima oara a fost editat de Roxana21 (2006-12-10 02:34:30) Offline Publicitateloading...
#82 2006-12-10 02:58:07
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Poate contine si mai exista si posibilitatea ca el sa nu se retraga la timp. Metoda coitului intrerupt are o eficienta de 65%, deci cam putin, parerea mea.. Ultima oara a fost editat de persifona (2006-12-10 02:59:28) #83 2006-12-10 03:10:11
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?se intampla ca testele de sarcina sa dea gres cu toate ca sunt facute cand trebuie si cum trebuie? Offline #85 2006-12-10 03:14:51
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?eu sunt cam paranoica rau de tot.am facut 2 teste pana acum,ambele negative.si mi-a venit si menstruatia,cu toate ca primele 2 zile imi venea mai mult si pe urma foarte putin.si simt ca mi-a crescut burta.nu stiu ce se intampla.imi fac probleme din cauza unui contact sexual pe care l-am avut in 25 august.de atunci am avut greturi ,dar numai atat,alte simptome nu .crezi ca e cazul sa-mi fac si un echo? Offline #86 2006-12-10 03:16:19
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?2 teste negative, menstruatie atatea luni.. burtica putea sa creasca si din alte cauze, nu te mai gandi la ce-i mai rau #87 2006-12-10 03:18:07
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?la teste am asteptat cam 10 min dupa care leam aruncat.e posibil sa apara liniuta a doua mai tarziu?am auzit cazuri cand aparea dupa 1/2 ora sau mai mult Offline #88 2006-12-10 10:39:56
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?din august pana acum.... daca era sarcina ce menstruatie ai mai fi avut? la doctor cu tine ca sa te linistesti. sport faci? mananci mult? burtica, asa cum zicea si persifona, creste si din alte cauze. sarcina la tine nu-i. un control ginecologic pt a se elimina alte cauze. ca sarcina nu e. nu aveai menstruatie daca era. Offline #89 2006-12-10 13:15:32
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?buna ..am facut sex cu prietenul meu cu prezervativ dar aseara dupa al 2-lea nr cand am vrut sa schimbam pozitia am observat ca prezervativul se rulase spre capul penisului dar nu iesise de pe el si nici nu ejaculase inca,credeti ca e necesar sa iau pilula de a doua zi tinand cont ca a fost al 2-lea nr si se poate sa ma fi ramas cite ceva de la primul nr cu poate ca s-a sters cu servetele umede dupa primul nr...precizez ca am 18 ani si dupa calculele mele pe 11 ar i prima zi de ovulatie dar ciclul meu e neregulat imi vine la 28-30 de zile .dati-mi un sfat!!!!!! Offline #90 2006-12-10 13:18:40
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?sport nu fac,de mancat nu prea mananc.ce alte cauze ar putea fi?deci sarcina nu e sigur nuh? Offline #91 2006-12-10 13:23:10
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?mada, nu. ati folosit prez, calendar si coit intrerupt. nu sunt sanse. si ai ciclu regulat. Nobody home Offline #92 2006-12-10 13:25:56
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?ms nashira dar eu sunt cam paranoica si ma gandesc la tot felul de chestii....si ma gandeam ca na cine stie Offline #93 2006-12-10 17:06:28
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Cum adica...."insarcinata din nou nu am cum sa fiu"?? Desi eu cred totusi ca ar fi cam imposibil, prea este totul ca la carte.....toate simptomele, menstruatie normala, atata ca m-a tinut mai putin decat de obicei.... Ultima oara a fost editat de Roxana21 (2006-12-10 18:31:50) Offline #94 2006-12-10 22:16:17
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Alarma falsa fetelor....mi-a venit din nou...adica stati sa va explic....mi-a venit pe 7, iar a3a zi deja incepuse sa se termine, aproape nu mai curgea nimic cand astazi, ce sa vezi? iar.....si m-am uitat de 10 ori.....e cel mai curat rosu pe care l-am vazut in viata mea........se poate sa fi racit la burta, sau sa se datoreze stresului si nervilor din ultima perioada...un lucru e cert...e prima oara in aproape 10 ani cand se intampla asa ceva...va pup... Offline #95 2006-12-10 22:35:09
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?pentru Roxana21 : draga noastra, stai linistita , si eu am trecut prin ce treci tu si stiu ca e groaznic. Imi venise de 2 ori de la contact, facusem 2 teste care au iesit negative ambele, si toata lumea imi zicea ca e ok dar eu tot nu credeam. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|