homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum sa slabesti?-3

#39 2008-01-05 19:34:51

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Cum sa slabesti?

LoveChocolate a scris:

andreea deja nu mai esti copil, devii femeie si este normal sa mai pui carnita pe tine. o femeie cu coapse este f atragatoare pt un barbat. si eu eram slabanoaga rau de toooot in liceu(aveam 49kile), apoi din a 12a am pus pe mine vreo 7 kile,pentru ca mancam in timp ce invatam. este nevoie sa ai o alimentatie sanatoasa in perioada asta, pentru ca plina de stres. in anul 1 de facultate, am slabit tot, facand sport in fiecare saptamana de cate 2 ori, atat cu grupa mea, cat si cu alta grupa. si am dat toate sunculitele jos si am capatat o forma super calumea la fundulet si coapse:D acuma am 53 de kile la 1.70, imi place cum arat si ma simt mult mai sanatoasa decat atunci cand eram un schelet

am 1,64 si mandra posesoare a 42-43 de kg.cel mai mult am avut 48 de kg.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#40 2008-01-05 19:44:31

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si eu am momente in care nu imi place deloc cum arat.am unpic de burtica,solduri si uneori mi se pare ca sunt imensa.dar cred ca depinde de moment.iubi de fiecare data imi zice sa stau linistita si sa nu ma mai prostesc cu diete sau alte chestii.
andreea ce inaltime si ce greutate ai?

expect the worst , hope for the best!

#41 2008-01-05 19:49:06

evilpink
Banat

ehhh eu pana acum o luna aveam probleme nu imi place ca sunt prea slaba.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#42 2008-01-05 21:08:58

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

capcaun a scris:

LoveChocolate a scris:

andreea deja nu mai esti copil, devii femeie si este normal sa mai pui carnita pe tine. o femeie cu coapse este f atragatoare pt un barbat. si eu eram slabanoaga rau de toooot in liceu(aveam 49kile), apoi din a 12a am pus pe mine vreo 7 kile,pentru ca mancam in timp ce invatam. este nevoie sa ai o alimentatie sanatoasa in perioada asta, pentru ca plina de stres. in anul 1 de facultate, am slabit tot, facand sport in fiecare saptamana de cate 2 ori, atat cu grupa mea, cat si cu alta grupa. si am dat toate sunculitele jos si am capatat o forma super calumea la fundulet si coapse:D acuma am 53 de kile la 1.70, imi place cum arat si ma simt mult mai sanatoasa decat atunci cand eram un schelet

ce  misto...si  eu  am  avut  la  171 - 54kg  dar  park  nu  mai  aveam  deloc  fund  in  pntaloni...acum  am  57  si'mi  place  si  asa... dar  in  primavara  am  de  gand  sa  slabesc  2 kg big_smile  lapte/iaurt  + cereale  e  meniul  meu smile

funduletul se lucreaza la sala:D eu asa am slabit prin mult sport si am capatat o forma rotunjoara si kinky la fundulet big_smile altfel cred ca era plat... apropo am slabit treptat in vreo 3 luni cam asa. n-am vrut diete. pur si simplu, sport si fara prea multe dulciuri si chipsuri.

ralucaelena stai tu linistita ca o sa pui kilograme pe tine, cati ani ai?

#43 2008-01-05 21:23:56

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

si eu trebuie sa ma apuc sa slabesc...m-am ingrasat cam mult de o luna incoace..
vreau sa ma apuc de sport,da sa se duca zapada macar..si sa vad cum pot sa fac sa evit ciocolata,cea mai mare dependenta a mea...
trebuie si chiar vreau sa slabesc,cu vointa stau mai rau...

Publicitate

loading...

#44 2008-01-05 22:36:18

evilpink
Banat

LoveChocolate a scris:

capcaun a scris:

LoveChocolate a scris:

ce  misto...si  eu  am  avut  la  171 - 54kg  dar  park  nu  mai  aveam  deloc  fund  in  pntaloni...acum  am  57  si'mi  place  si  asa... dar  in  primavara  am  de  gand  sa  slabesc  2 kg big_smile  lapte/iaurt  + cereale  e  meniul  meu smile

funduletul se lucreaza la sala:D eu asa am slabit prin mult sport si am capatat o forma rotunjoara si kinky la fundulet big_smile altfel cred ca era plat... apropo am slabit treptat in vreo 3 luni cam asa. n-am vrut diete. pur si simplu, sport si fara prea multe dulciuri si chipsuri.

ralucaelena stai tu linistita ca o sa pui kilograme pe tine, cati ani ai?

nu sunt nelinistita am 21 de ani deci nu e vb. ca sunt in crestere sau ceva de genul asta doar ca asa ca si mama si sora mea sunt mai slaba de felul meu am si arderi rapide si ma ingras si mai greu.

puss puss puss

#45 2008-01-05 22:42:18

LoveChocolate
Sr. member

da, inseamna ca nu ai cine stie ce problema majora, daca si mami si sora sunt tot asa slabute. daca vrei sa te ingrasi mananca 3 mese pe zi complete si in rest la 2 ore asa mai papa ceva niste napolitane bune kinder pingui, sunt superrrr bune si te ajuta sa iei kilograme. eu de la ele m-am ingrasat big_smile mi-au placut prea mult sunt cu ciocolata si la mijloc un fel de crema fff buna yumyum

#46 2008-01-05 22:44:31

evilpink
Banat

am fost si la nutritionist asa ca stiu ce trebuie sa pap.probleme de sanatate nu am.eram putin mai grasa dar am avut niste probleme anul trecut nu am mancat bine si asa am slabit din cauza asta am si lesinat......dar nu mai fac prostii de genul asta

puss puss puss

#47 2008-01-05 22:48:29

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

eu eram destul de slabuta;am inceput sa am 3 mese pe zi-3, dar sanatoase, iar intre ele mai mancam cate o ciocolata, cate o prajitura, lapte cat se poate de mult, si in 2 luni a pus pe mine 8 kg;si de atunci, ma mentin;dar am renuntat la ciocolatele;in rest acelasi meniu smile

#48 2008-01-05 22:52:57

evilpink
Banat

si ce amncai la alea 3 mese ca si eu incer cat de cat sa respect meniul nutritionistului dar nu cu rezultate fantastice .

puss puss puss

#49 2008-01-05 23:01:58

LoveChocolate
Sr. member

dimineata, pot sa zic ca mancam cel mai bine : 2 ochiuri sau omletica buna cu cascaval si sunca inauntru, cateva feliute de paine cu unt si gem si miere, un pahar de laptic si unul de ceai/suc...

la pranz: ciorbita/ supa, carne (ceea ce inseamna orice din pui pt ca altceva nu mananc- fripturica, snitzele, pui pregatit cu cascaval la mijloc etc) si garnitura(preparate din cartofi- piure, cartofi prajiti etc), desert

seara: mancam pe la ora 10-11 cam asa, imi faceam tot asa de mancare calumea - cascaval pane cu o salata imensa de rosii, sandvisuri cu sunca si apoi un ceiut.

iar intre aceste mese, rontzaiam chipsuri, popcorn sau kinder pingui big_smile

nu prea e sanatos, dar eu mancam atata pentru ca imi era fff foame. eram in a 12a ,deja trecuse un semestru de scoala si invatam de rupeam, iar dupa ce mancam imediat iar mi se facea foame...asa am pus 7kile pe mine. slava domnului ca nu am pus mai mult

#50 2008-01-05 23:03:57

@adriana
Banat

dimineata un sandwich, cam pe la ora 9;pe la 14 o ciorbita, si felul doi, iar seara pe la 19-20 mancare de "felul doi" tongue si pana ma culcam mai coboram jos in bucatarie si beam lapte, o ciocolata, napolitane, chips-uri;dar apa nu mai beau deloc;foarte rar;prefer laptele; si acum tot asa mananc si vad k ma mentin;aaaaaaa si inca ceva : sa alternezi mancarurile si sa incerci sa mananci de toate smile

Ultima oara a fost editat de adrianastoichitoiu (2008-01-05 23:04:19)

#51 2008-01-05 23:09:10

LoveChocolate
Sr. member

pai da, cu chipsuri, ciocolata si napolitate o dadeam si eu lol ce greu mi-a fost sa renunt la ele cand am slabit pffff...insa ma simteam f aiurea cu suncile alea si pana la urma am reusit sa dau jos! uiiii

#52 2008-01-05 23:11:16

@adriana
Banat

acum am mai renuntat si eu la ele, dar nu de tot;k tot vb de mancare, mi s-a facut foame tongue

#53 2008-01-05 23:15:14

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

pt fetele care vor sa slabeasca. am vazut ca s-a postat aici un sfat "bea ceai antiadipos". nu e bine sa bei astfel de ceaiuri pt ca faci diaree si te deshidratezi. eu am vazut, in spital, un caz in care o doamna a murit din cauza excesului de ceaiuri pt slabit. aveti grija cu dietele. in primul rand e sanatatea voastra la mijloc. daca nu tineti la ea, alta nu vi se da in schimb.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#54 2008-01-05 23:33:13

LoveChocolate
Sr. member

asa e! si nici batoanele de slabit nu sunt bune. o prietena de a mea a facut o acnee super puternica de la ele!!! asa ca atentie

cel mai sigur si sanatos este sa urmati o dieta echilibrata, sa beti apa si sa faceti sport!

#55 2008-01-05 23:48:41

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

am o prietena asistenta medicala. are o teorie: in momentul in care te infometezi ca sa slabesti iti infometezi de fapt celulele organismului. slabesti dar ce se intampla dupa ce slabesti? fericita ca arati asa cum ti-ai dorit nu mai tii dieta respectiva si incepi sa mananci normal sau cum ai mancat si inainte de a incepe dieta. celula "se gandeste" asa: pana acuma m-a infometat asa ca mai bine incep sa imi fac provizii ca sa fiu pregatita pentru urmatoarea dieta. si uite asa are loc efectul yoyo si te ingrasi la loc, ba chiar pui mai multe kg de cat ai dat jos.

am si eu cartea de la micanarcisa. am citit-o, am studiat-o si din punctul meu de vedere e destul de ok dieta. din punct de vedere medical e foarte buna ideea. si are (putin) legatura cu ce am spus mai sus. daca revii la vechea alimentatie treptat iti poti pastra greutatea. iti reobisnuiesti organismul intr-un ritm lent si nu exista riscul efectului yoyo. dar asta depinde doar de oraganismul fiecarei persoane in parte.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#56 2008-01-06 19:59:49

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Oana_ am 1.72 si 60 de kg mi se pare mult.Nimeni nu ma sfatuieste sa ma tin de diete in clasa a12a ,dar si mananc! Mananc nu ma incurc.Uneori ma mir eu cum de nu ma mai ingras...greutatea mea ramane constanta mai mereu.
Eu as vrea sa arat bine ca at cand am pus pozele...Nu aveam burtik mi se vedeau patratelele am facut sport...jogging si abdomene mult timp...si atunci tot asa eram si eu....faceam sport si mancam ce vroiam , mai putin dupa 6.
Acum de abia am timp de mine , apoi sa ma mai duc sa fac sala sau sa alerg:|

Scuzati`mi exprimarea dar sunt f.obosita:|

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-01-06 20:00:44)

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#57 2008-01-06 20:21:16

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

http://www.life-care.ro/catalog/ derulati catalogul pana la pag 17/18
este o alternativa naturala la reductil

eu sunt reprezentant la firma aceea si unele din produsele lor sunt extraordinare...mai ales cremele si gelurile de dus pentru sanatate intre pag 59 - 76 toata lumea imi cumpara...iar produsele de curatenia sunt nemaipomenit de bune si mult mai ieftine ca la amway...restu produselor din catalog nu stiu ca nu am comandat niciodata

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.