homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

A-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?-2

#20 2007-12-29 23:19:06

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?

hmmm... e discutabil. daca cineva drag e pe moarte si nu am bani, cu siguranta as face-o pt o suma pe masura...

#21 2007-12-29 23:29:20

claustrophobical
New member
Inregistrat: 2007-08-10

ioana dinu a scris:

pt un milion de euro, asa, ce zici soulfly? big_smile tongue..imi aduce aminte de filmul ala nu mai stiu cum se numeste, in care unul o plateste pe tipa cu un milion de dolari si ea accepta si sotul ei e de accord..dar apoi apar certuri..mi-ar placea sa revad filmul ca nu-mi mai amintesc exact.

banii se duc.
faptul ca ai facut'o ramane in minte.
eu una nu as face'o pentru nimic in lume. chiar nimic.
poate va suna aiurea si o sa zicetsi "e da n'ai face'o"
dar... n'as face'o smile
iubesc persoana care imi e alaturi acum si sper sa fie langa mine pentru tot restul vietii
nu risc dragostea lui pentru bani
banii se duc
altul ca el nu voi mai gasi smile
[parerea mea!]

Ultima oara a fost editat de claustrophobical (2007-12-29 23:34:54)

maine va fi prea tarziu. maine nu o sa mai fiu.

#22 2007-12-29 23:32:58

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

cele care o fac pt bani au un nume! Cui i-ar placea sa i se zica pe numele ala, nu stiu?

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#23 2007-12-29 23:34:01

claustrophobical
New member

mitzili a scris:

cele care o fac pt bani au un nume! Cui i-ar placea sa i se zica pe numele ala, nu stiu?

sa nu'l zicem sa nu fim rele

smile

#24 2007-12-29 23:36:03

yoo_bogdan89
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-04

pffff.... ce subiect smile).....pai nus care si cum din ce vrea sa scoata banii.....da eu 1 daca as cunoaste o asemenea persoana care sa o faca pt banii......clar din start eu o cataloghez ca o tarfa.....restu nu am`i are rost sa zic .....fiecare cu meseria lui......depinde ce ii place se injoseste da din fund si ia ogroaza de bani si o face cu toti nespalati.......sau isi ia un loc de munca si traieste decent si sta langa persoana iubita........io ca baiat daca as faceo pt bani.....cu o femeie nu prea cred ca am sa ma intalnesc cu femeia resprectiva,,,,,si poate ca as faceo numai daca as fi singur fara sa ma o relatie sa fiu burlac lol.....neah....tot cea iubita ramane nr 1 lol suices la facut banuti wink.......

Publicitate

loading...

#25 2007-12-29 23:36:07

adriana18
Full member
De la: bucuresti....colentina
Inregistrat: 2006-09-27

nici io nu as face pt bani ...dar nu am nimic cu cele care fac  ..... bine ca dac un baiat ar face cu una si il plateste aia...." ce smeker esti !!! """ lol asta e

"""You should be kissed and often - by someone who knows how"

#26 2007-12-29 23:39:36

claustrophobical
New member

yoo_bogdan89 a scris:

pffff.... ce subiect smile).....pai nus care si cum din ce vrea sa scoata banii.....da eu 1 daca as cunoaste o asemenea persoana care sa o faca pt banii......clar din start eu o cataloghez ca o tarfa.....restu nu am`i are rost sa zic .....fiecare cu meseria lui......depinde ce ii place se injoseste da din fund si ia ogroaza de bani si o face cu toti nespalati.......sau isi ia un loc de munca si traieste decent si sta langa persoana iubita........io ca baiat daca as faceo pt bani.....cu o femeie nu prea cred ca am sa ma intalnesc cu femeia resprectiva,,,,,si poate ca as faceo numai daca as fi singur fara sa ma o relatie sa fiu burlac lol.....neah....tot cea iubita ramane nr 1 lol suices la facut banuti wink.......

ce vrajeala smile)
baietsii gandesc cu...
tu ai zis'o
deci sa mai fie si o super tipa
cu multi bani...

asta e ft rar dar...
daca ar fi
sigur ai face'o smile

#27 2007-12-29 23:45:20

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

nu as face asa ceva niciodata; decat, dak ar fi vorba sa salvez viata cuiva drag din familie, atunci, da.

#28 2007-12-29 23:49:04

adriana18
Full member
De la: bucuresti....colentina
Inregistrat: 2006-09-27

mai cred ca, chestia cu salvatul cuiva important din familie ar face oricine...si nu numai sex....as face cam tot ce imi sta in putere indiferent cat de josnic ar fi .....pt persoanele dragi

"""You should be kissed and often - by someone who knows how"

#29 2007-12-30 00:25:11

skumpi
Vizitator

niciodata sa nu spui niciodata` !

#30 2007-12-30 00:43:51

@adriana
Banat

am specificat in ce conditii as face, in rest, niciodata!

#31 2007-12-30 00:54:33

skumpi
Vizitator

da adri nu la tine ma refeream..ma refeream la mine k nu obisnuiesc sa spun ' eu ? niciodata...da niciodata " k n`ai d unde sa sti ce se poate intampla smile

#32 2007-12-30 00:55:41

@adriana
Banat

pai au dreptate englezii astia nu? "never say never! "

#33 2007-12-30 02:48:49

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

frateee it's JUST SEX!!! Sexul trebuie sa implice cumva sentimente??? Daca iti place tipul si iti mai da si o groaza de bani de ce nu? Deci pantofii chiar nu i-as sterge pt 5000€ da sex as face. Daca i-as sterge pantofii sau i-as pupa picioarele pt banii astia as considera k m-am umilit, nu pt k fac sex, pe care oricum il fac pe moca...

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#34 2007-12-30 10:28:36

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

same_soulfly a scris:

frateee it's JUST SEX!!! Sexul trebuie sa implice cumva sentimente??? Daca iti place tipul si iti mai da si o groaza de bani de ce nu? Deci pantofii chiar nu i-as sterge pt 5000? da sex as face. Daca i-as sterge pantofii sau i-as pupa picioarele pt banii astia as considera k m-am umilit, nu pt k fac sex, pe care oricum il fac pe moca...

ar trebui sa implice si sentimente..depinde oricum de principiile si educatia fiecaruia..eu una nu m`as f... cu oricine..si moca o fac cu barbatul iubit..cu altu` n`as face nici pe toti banii din lume pt k iubesc si am respect fata de pers de langa mine
pantofii ca pantofii..nu faci nimic rau,dar daca faci sex pe bani(te vinzi) nu te mai umilesti?wink

Ultima oara a fost editat de ankuzza (2007-12-30 10:31:27)

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#35 2007-12-30 10:32:09

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

ankuzza a scris:

same_soulfly a scris:

frateee it's JUST SEX!!! Sexul trebuie sa implice cumva sentimente??? Daca iti place tipul si iti mai da si o groaza de bani de ce nu? Deci pantofii chiar nu i-as sterge pt 5000? da sex as face. Daca i-as sterge pantofii sau i-as pupa picioarele pt banii astia as considera k m-am umilit, nu pt k fac sex, pe care oricum il fac pe moca...

ar trebui sa implice si sentimente..depinde oricum de principiile si educatia fiecaruia..eu una nu m`as f... cu oricine..si moca o fac cu barbatul iubit..cu altu` n`as face nici pe toti banii din lume pt k iubesc si am respect fata de pers de langa mine

subscriu in totalitate la ce zice ankuzza......si chiar moca fac cu barbatu meu nu cu alte zdrente wink

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#36 2007-12-30 10:41:23

Casual
Full member
Inregistrat: 2007-09-11

cum sa fie mai umilitor sa stergi pantofi decat sa faci sex pe bani? :-/

Orice e bun, ori e ilegal, ori imoral,ori...ingrasa.

#37 2007-12-30 10:43:17

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

Casual a scris:

calm casual calm...lol

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#38 2007-12-30 11:40:23

@adriana
Banat

anytza a scris:

Casual a scris:

calm casual calm...lol

subscriu lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.