|
Nu esti logat.
A-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?-4#58 2007-12-31 12:03:02
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?
eu respect ce gandesti tu despre a face sex pe bani, este parerea ta personala, nu inteleg de ce trebuie sa sara toata lumea pe tine. tu doar ai spus ce gandesti. daca tu faci asta, nu inseamna ca si eu o sa fac la fel ca tine,nu?
dap, insa in strainatate este legalizata prostitutia, iar persoanele care o practica sunt controlate, vaccinate totul este legal, mult mai igienic etc. Offline #59 2007-12-31 12:24:05
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?am vazut un film frumos aseara,....se numea Frumoasa Venetiana.....super are legatura cu subiectul de care se discuta.....il recomand....numai ca pe vremea aia nu se numeau prostitutate .....li se spuneau curtezane """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #60 2007-12-31 12:32:02
la filmul ala ma refeream si eu f frumos Just like a tattoo I'll always have you... Offline #61 2007-12-31 12:53:20
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?Dap..si eu am vazut filmul ala de o gramada de ori..loved it... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #62 2007-12-31 13:06:17
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?pai ma batea profa de japoneza daca ar fi stiut k nu am sarit:)) At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline Publicitateloading...
#63 2007-12-31 13:08:18
http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #64 2007-12-31 13:44:32
acum am citit mai sus...ca ai vazut filmul.... """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #65 2007-12-31 17:06:25
bai nene... stie cineva diferente de la " ASH face".. + conditiile pe care le-am dat, pana la "FAC"?????????? K deja s-a apucat toata lumea sa interpreteze in niste moduri.. de ma bufneste rasu si incep si eu sa le inteleg pe fetele alea nevinovate de n-au vazut putza in viata lor si pt k s-au uitat dupa un baiat a inceput toata lumea sa le faca curve. Cititi de la inceput si luati in considerare detaliile, nu mai "bagati omului vorbe-n gura"..... k deja devine stresant... Ultima oara a fost editat de same_soulfly (2007-12-31 17:40:27) Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #66 2007-12-31 17:20:10
Lupul moralist.. mia intai spui ca ai face "toata ziulica" dup-aia o dai k vai ce umilitor e, dup-aia "cele care isi vand corpul pt o suma de bani, complexate pt ca sunt incapabile sa-si gaseasca un loc de munca unde ar putea sa castige bani fara sa fie umilite". Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #67 2008-01-01 10:52:22
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?mie nu mi se pare normal ca un barbat sa cumpere sex ca se practica asta este altceva.daca e barbat in adevaratul sens al cuvantului ar trebul sa gaseasca pe una sa faca sex cu el fara sa o plateasca,in plus mi se pare un obicei nesanatos mersul asta la curve care din pacate vad ca se practica destul de des in capitala noastra in provincie e rusinos ca un barbat sa mearga la parasute din motivul enumerat mai sus. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #68 2008-01-01 14:16:08
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?Tocmai,k nu toti barbatii sunt barbati in adevaratul sens al cuvantului,ce bine ar fi dak ar fi asa... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #69 2008-01-01 14:48:52
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?da,legalizarea ar rezolva din probleme de exemplu in tarile in care prostitutia este legala nr. violurilor este mai mic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #70 2008-01-01 16:04:30
nici mie. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #71 2008-01-01 16:10:15
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?cam greu sex dragostos intre 2 persoane care nici nu se cunosc.acum daca mergem pe principiul platesc pt. serviciul asta trebuie sa fie de calitate sunt deacod cu tine.iar un barbat singur de cateva luni poate sa gaseasca o domnisoara singura si ea de cateva luni si disponibila si poate care stie mai multa "meserie" decat o profesionista. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #72 2008-01-01 16:20:34
am inteles cu totii ca nu faci asta , stai linistita. eu am gresit cand m-am exprimat, s-a inteles altceva. eu ma refeream ca daca tu faci ceva, orice, nu este obligatoriu sa fac si eu acelasi lucru. insa am folosit prezentul simplu fara nici o referire ca tu ai face chiar acest lucru. limba romana in scris suna altfel decat atunci cand o vorbesti. Offline #73 2008-01-01 16:26:56
nu chiar dragastos k nu are cum, da sa fie un preludiu eficient si placut, nu cum se practica la curvele de pe centura fusta sus poc poc si a terminat http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #74 2008-01-01 16:31:21
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?si crezi ca un barbat se duce la curve cu intentia sa ii ofere si ei un preludiu? nu stiu cati barbati vor sa ii ofere si ei placere sau ,sa simta ceva nu ii intereseaza aspectul asta sunt sigura de asta. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #75 2008-01-01 16:36:07
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?vreau sa cred k mai sunt si barbati care sa savureze preludiul nu sa il includa doar de dragul partenerei. si nu vb doar de pupici pe botic ci si de saruturi in diferite parti ale corpului(nu neaparat oral ). adica eu asa imi vad viitorul bordel, un loc unde se practica sex de calitate nu masturbare cu corpul altcuiva http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #76 2008-01-01 16:46:27
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?foarte frumos ce descrii tu dar in practica mai greu nu cred ca sunt barbati care mai stau si sa pupuceasca prostituata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|