|
Nu esti logat.
A-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?-5#77 2008-01-01 16:47:14
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?stiu http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #78 2008-01-01 17:38:42
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?Eh,tocmai...bordelul lui deadrose ar putea schimba conceptii eu iti propun sa-ti fac proiect si sa te duci cu el la Arena leilor...poate prinzi o finantzare Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #79 2008-01-01 17:49:33
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?ar fi ceva http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #80 2008-01-02 00:23:21
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?un barbat care cumpara sex nu o face neaparat din lipsa de femei care ar face-o si fara bani. De ce trebuie ca toata lumea sa isi doreasca o relatie, cu tot ce implica ea?? Daca omu` nu vrea stres, griji, nu e dispus sa faca compromisuri, nu are chef sa se implice sentimental, etc.. De ce sa nu plateasca pt sex? E rusinos sa nu faci parte din "turma"??? Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #81 2008-01-02 11:08:31
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?eu cred ca daca vrea sex fara implicatii se gaseste o fata care vrea acelasi lucru si sa nu fie prostituata. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#82 2008-01-02 14:32:15
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?
atunci vine la super bordelu meu http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #83 2008-01-02 17:49:17
da` o fata care o face pe bani nu e neaparat prostituata! Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #84 2008-01-02 17:53:46
da' ce e? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #85 2008-01-02 17:54:39
si pe aia cum o gasesti ? dai anunt in ziar ? deci tot mai binei cu bordelu it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #86 2008-01-02 18:46:53
prostituata e cea care face sex pentru bani sau alte castiguri. prostitutia are o definitie clara: Offline #87 2008-01-02 18:58:04
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?dupa capul meu o femeie care face sex pe bani asa se numeste.si didi daca de duce in glub gaseste amatoare si destule cum sunt baieti care vor sex fara obligatii asa sunt si fete care vor sex fara obligatii.acum nu ma intelegeti gresit nu sunt impotriva prostitutiei,vreu sa fie legalizata si nici nu am nimic impotriva celor care o practica doar ca eu nu as face sex pe bani.iar despre barbatii care merg la curve insurati sau care au prietena am o parere mai mult decat proasta . Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2008-01-02 19:04:13) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #88 2008-01-02 19:49:20
imi place k toata lumea priveste lucrurile din acelasi unghi! Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #89 2008-01-02 21:19:12
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?da stiu ce scrie in codul penal.dar cum am eu o prejudecata , pe femeia care face sex pe bani chiar si o sg. data la fel o numesc. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #90 2008-01-02 21:26:59
si eu Offline #91 2008-01-02 23:59:20
trist.. Eu ash spune k e panarama sau curva sau parashuta.. Da` nu prostituata. In plus.. pe femeile care si-o trag cu absolut orice barbat le iese in cale, la 10 minute dupa ce s-au cunoscut in vreun club, cum le numitit? De ce e mai condamnabil sa o faci pe o groaza de bani decat sa ti-o tragi pe moca cu orice putza bleaga intalnit intr-un bar???? Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #92 2008-01-03 00:04:33
sincer am aceeasi parere despre ele panarame Avem 1 an si 5 lunite Offline #93 2008-01-03 00:13:45
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?eu le numesc pe toate curve, si pe cele care o fac pe bani si pe cele care o fac pe mocca cu cine apuca, dar diferenta dintre aceste 2 cate gorii e ca primele sunt mai destepte...eu cunosc pe una care are vreo 35 de ani dar arata super bine, si sta cu un italian care i-a cumparat un apartament super mobilat, masina, haine, i-a gasit si un loc de munca foarte bine platit cu toate ca ea are doar 8 clase, si cu "pregatirea" asta nu putea sa ajunga mai mult de femeie de servici, si tot ce i-a cumparat i-a cumparat cu acte in regula pe numele ei, si plus ca o plimba in fiecare an prin strainatate, asa ca mai sunt si unele destepte, nu vreau sa fiu inteleasa gresit, nu sunt de acord cu asta, dar decat sa ajunga sa spele wc-uri, si maritata cu un betiv care o bate si ii ia si banii sa ii bea, eu zic ca e mult mai bine asa...chiar daca nu e cinstit ce face... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #94 2008-01-03 00:35:09
si barbatii care o fac mocca cu cine apuca cum ii numesti/ ? smkeri ca de barbatii sa fac ce vor si femeile dac se culca cu mai multi sunt curve.....si mai zicem ca de ce nu suntem considerate egale cu barbatii ,...cum sa fim dac noi avem astefel de conceptii """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #95 2008-01-03 00:35:13
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?Exact.. si asta nu se cheama prostitutie. E doar curva! Bravo ei, fata desteapta! E mai usor sa ti-o tragi cu unu si sa ai tot ce-ti doresti decat sa te rupi cu munca! Chiar le admir pe femile astea... Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|