|
Nu esti logat.
A-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?-3#39 2007-12-30 12:07:30
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?cu pantofu ai scapa ieftin ...si te faci si cu o gramada de bani ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #40 2007-12-30 12:20:53
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?ehe hee... eu am facut`o cu fostul moca in timp ce eram cu actualul.Adica l`am inselat,nu am simtit nicio placere.Atunci pe moment nu am avut nimic dar acum la vreo 2 luni de atunci incep sa apara regretele...Si ma gandesc ca m`am vandut degeaba Asta e viata Dear Cupid,next time hit both ! Offline #41 2007-12-30 15:58:01
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?Da am facut pt bani dar cu sotul meu. Suma a fost d 4mii d euro Offline #42 2007-12-30 16:54:14
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?haha ce ma amuzati... dak n-ati mai avea prejudecatile si complexele astea n-ar mai exista cearta-n lume. e frumos ar fii 8-> Ultima oara a fost editat de same_soulfly (2007-12-30 16:54:30) Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #43 2007-12-30 17:24:24
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?de ce le numesti complexe soulfy??eu o numesc decenta..si normalitate in acelasi timp..ca tu vrei sa fii mai "presus" cu pareri diferite si fara inhibitii..asta e partea a 2a..mie una nu mi se pare normal cum gandesti tu..si cred ca nici fetelor care au postat inaintea noastra,.,.si daca tot vrei sa faci sex pe bani si nu ti se pare umilitor,mai rau ,ti se pare chiar normal,exista si o meserie de genul..asa ca nu te mai amuza de parerile unor persoane decente si sa stii ca nu suntem deloc complexate..;)vb in numele tuturor care sunt de acord cu mine Ultima oara a fost editat de ankuzza (2007-12-30 17:40:32) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#44 2007-12-30 17:43:01
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?intr-un fel complexati sunt barbatii care platesc pt sex, complexati ca sunt incapabili sa-si gaseasca o iubita cu care sa practice sex gratuit.si mai sunt complexate si cele care isi vand corpul pt o suma de bani, complexate pt ca sunt incapabile sa-si gaseasca un loc de munca unde ar putea sa castige bani fara sa fie umilite,aici subliniez faza cu stersul pantofilor, sau in cel mai bun caz sa-si gaseasca un iubit . acum fiecare cu gandirea lui, dar majoritatea cu gandirea aia buna. Ultima oara a fost editat de Casual (2007-12-30 17:45:31) Orice e bun, ori e ilegal, ori imoral,ori...ingrasa. Offline #45 2007-12-30 18:26:41
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?sau complexati sunt cei care nu sunt atat de siguri de faptul k iubitul/iubita nu i-ar lasa in veci pt cineva cu care face doar sex Ultima oara a fost editat de same_soulfly (2007-12-30 18:39:38) Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #46 2007-12-30 22:55:09
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?eu as accepta cu anumite conditii sa fie decent tipul . Ultima oara a fost editat de pink_martini (2007-12-30 23:00:38) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #47 2007-12-30 23:19:58
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?chiar citeam acum o carte"sexul vinde"-e super o recomand- despre istoria sexului,revolutia sexuala si rolul anumitor factori.Si unu din factori era prezentat ca fiind revista cosmopolitan(Printre altii erau: Jim Morrison,Hugh Heffner,seriile James Bond-care au fost facute pentru a promova femeia in postura de obiect sexual:P Pilula anticonceptionala etc) si scria k,cosmopolitan a fost foarte blamata la vremea repectiva(1972) pentru ca promova sexul ocazional pentru femei...si da si sexul pe bani.De ce daca te culci cu un barbat bine(nu vorbim de terchea-berchea:))vorbim de oameni gen sean connery,burt reynolds si dupa acea partida omul iti ofera bani tu sa nu accepti..la urma urmei nu e nimic injosnitor,e doar modul lor de a-ti zice k ai fost extraordinara(am rezumat din carte,nu e parerea mea) At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #48 2007-12-31 00:55:05
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?Eu kiar nu inteleg de ce blamati asa mult prostitutia,poate nu degeaba s-a si legalizat in anumite tari. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #49 2007-12-31 01:11:53
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?eu blamez prostitutia, DAR in stilul in care e facuta ea in ziua de azi... cel putin la noi in tara... sa fim seriosi, mie mi-ar fi frica si sa pun mana pe o prostituata de la noi, d-apoi sa mai si faca cineva sex cu ea... la cat de nespalate si vulgare sunt... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #50 2007-12-31 11:44:48
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?Ivy..scuze ca trebuie sa te corectez,insa ca o iubitoare a limbii si culturii japoneze trebuie sa iti spun k gheisele nu au fost niciodata prostituate:) Erau insa onsen gheisha,acestea erau prostituate insa nu aveau nici un fel de pregatire artistica,rafinament,nivel de igiena ca ale unei gheise adevarate.In al 2 razboi mondial..unele femei pretindeau ca sunt gheise si se culcau cu soldati americani pe bani buni...si aceste 2 elemente plus multe altele au facut sa se raspandeasca ideea cum ca gheisele ar fi prostituate At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #51 2007-12-31 11:46:57
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?aveau si gheisele un amant maxim 3 tot timpul vietii lor care le intretinea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #52 2007-12-31 11:52:07
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?ideal ar fi fost sa aibe doar unu..iar atunci knd il gaseau pe acela(un fel de the one:)) ) printr-un ritual band sake..barbatu devenea patronul ei si trebuia sa o intretina in schimbul unei relatii de lunga durata cu ea. At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #53 2007-12-31 11:52:21
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?
aici sunt de acord http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #54 2007-12-31 12:00:24
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?
ok, eu nu sunt chiar asa de informata desi mi se pare f interesant subiectul, nu m-am documentat pe tema asta... dar am vazut chiar aseara un film despre curtezane (nu gheise), in venetia... si alea aveau peste 20-30 de amanti. deci nici vorba de 2-3... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #55 2007-12-31 12:00:25
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?pai doar nu va inchipuiti ca prostituatele simt vreo placere... si cele care spun ca o fac din placere braveaza, cum naiba sa simti placere in conditiile alea ? Offline #56 2007-12-31 12:00:35
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?deadrose..parca tu vroiai sa-ti deschizi bordel..:-? At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #57 2007-12-31 12:02:14
Re: a-ti ajuns vreodata sa faceti pt bani?in primul rand prostitutia ar trebui legalizata dupa capul meu asa fenomenl si bolile sunt tinute sub control.la romani erau femei care se prostituau in temple tocmai in scopul de a isi spala sa zicem niste pacate. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|