|
Nu esti logat.
Fantezii cu o persoana de acelasi sex-4#58 2008-01-16 12:26:42
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexce pacat,credeam ca rezolvasem problema locatiei:D mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #59 2008-01-16 14:27:50
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexam visat aseara ca ma pupam cu o tipa Topic'ul asta e de vina Offline #60 2008-01-16 14:50:05
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sex
pai daca nu maia steptati si voi pana in primavara..la iarba verde Offline #61 2008-01-16 17:11:29
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexsincer... da am avut! ,dar asta s-a intamplat in liceu,pur si simplu admiram f mult o fata in felul de cum arata si brusc am descoperit k si ea se simtea atrasa de mine.eu una cred ca nu e nik anormal in asta.voi ce ziceti? . IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #62 2008-01-16 17:20:33
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexfetelor,ma includeti si pe mn IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline Publicitateloading...
#63 2008-01-16 17:50:26
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexnu am avut si nu ma tenteaza:) take me as i am or watch me as i go! Offline #64 2008-01-20 23:36:08
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexam avut si nu stiu daca sa spun ca ma tenteaza. dar s-a intamplat si a fost adevarat. probabil ca pe atunci incepeam sa fiu mai atenta la mine, la ce se schimba in mine si cred ca ceva asemanator i se intampla si colegei mele de banca. eram in clasa a 9-a. nu mai stiu cine a avut initiativa, chiar ca nu imi amintesc fff clar primele momente. dar stiu ca intr-un fel o invidiam, fiindca era mai inalta ca mine, cu sani mari..., in fine, ea parea deja femeie. si am inceput tinandu-ne de mana pe sub banca si mangaindu-ne coapsele. cred ca fiecare voia sa inteleaga ce simte si ce simte cealalta... Într-un cer violet/ luna dac-as gasi-o/ alba ar fi toată/ pată de argint pe perdea// Aş putea s-o pictez/ şi să-i spun la plecare/ dragostea mea, iată/ e pentru tine! Offline #65 2008-01-21 00:18:49
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexsi pana unde ati ajuns Offline #66 2008-01-21 13:58:30
hai,mai,si ne lasi asa......in suspans?da-ne detalii mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #67 2008-01-21 14:21:24
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexeu am fantezii in 3 (2 fete si ubi meu..sa nu cumva sa va ganditi la 2 baieti pe mine..yacs) ... si un lesbi scene ma tenteaza taaarree:P nu stiu daka ar iesi ca in visele mele:)) daka da....ar fi prea mortal:X ....dar..nu e asa de usor sa gasesti o tipa care sa fie deacord:))...oops sex is a drug! and i like it :> Offline #68 2008-01-21 14:30:08
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexericka,vei fi surprinsa sa vezi cate sunt ca tine,citeste tu mesajele din topicul asta,ca sigur gasesti ceva....interesant mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #69 2008-01-21 15:44:04
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexar fi super tare sa ne intalnim toate fetele pro... undeva... pe tema asta:))... sex is a drug! and i like it :> Offline #70 2008-01-21 16:03:23
Dci as da orice sa vad o astfel de intalnire..dementiala ar fi Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #71 2008-01-21 16:07:12
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexiti dai seama ce ar iesi http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #72 2008-01-21 21:02:14
hmm... am ajuns pana acolo unde ne-a dus valul, pana unde ne-au dus valurile... la inceput am fost putin speriate de ce ni se intampla, dar si bucuroase... in fine, nu ne-a fost rusine de noi, nu imi este rusine de mine. iar la o vreme, desi am rarit jocurile cu ea (de cand isi gasise un prieten), n-a ramas nicio stanjeneala intre noi, pot spune ca am ramas foarte bune prietene. cam asta as putea spune. Într-un cer violet/ luna dac-as gasi-o/ alba ar fi toată/ pată de argint pe perdea// Aş putea s-o pictez/ şi să-i spun la plecare/ dragostea mea, iată/ e pentru tine! Offline #73 2008-01-22 00:08:18
adevarat este ca si mie mi-ar placea... Într-un cer violet/ luna dac-as gasi-o/ alba ar fi toată/ pată de argint pe perdea// Aş putea s-o pictez/ şi să-i spun la plecare/ dragostea mea, iată/ e pentru tine! Offline #74 2008-01-22 00:21:32
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexdeci daca e vreo fata care vrea o partida in 3 o astept la oradea happy with him...inlove with him... Offline #75 2008-01-23 20:14:35
Poate este o gluma sau poate nu am inteles eu bine, dar eu nu ma refeream la "o partida in 3", ci la o intalnire intre fete... Într-un cer violet/ luna dac-as gasi-o/ alba ar fi toată/ pată de argint pe perdea// Aş putea s-o pictez/ şi să-i spun la plecare/ dragostea mea, iată/ e pentru tine! Offline #76 2008-01-26 22:11:43
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexGAZDUIESC EU ORGIA maine va fi prea tarziu. maine nu o sa mai fiu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|