|
Nu esti logat.
Fantezii cu o persoana de acelasi sex-5#77 2008-01-28 23:24:58
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sex
.............contacteazo pe iubi credema.....ah si am`i era cineva care cica e greu sa gasesti tot iubi....(claustrophobical).......strong...da in grup acum nus ce sa zic sunt multe de zis da tac din gura ea a deschis topicu ea sa zica siiit nu am trecut pe aici ..........so ar trebui pus aici interzis.....deci......asteptam continuari si pareri si sincer eu vreau in 3 2 fete si 1 baiat la inceput sa privesc sa admir(vai cat imi place stie iubi) si pe urma......hm actiune taticu Offline #78 2008-01-29 09:44:45
Daca tot nu vrea nimeni, ma sacrific eu Ar fi super tare daca ar fi si cel putin un tip Offline #79 2008-02-02 10:59:50
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexiooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....................ji iubi mea daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......io io io io io plzzzzz Offline #80 2008-02-07 02:21:58
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexdeci dk as fi cu o fata in pat m-as uita dk are sanii mai frumosi k mine ..chestii informative..lool vara dormeam cu prietena mea doar in chiloti..dar niciodata nu m-am gandit cum ar fi sa ma ling cu ea..sau sa o sarut..yeah .oricum si atunci imi era asa sa ma benoclez la curu ei sau doamne sfinte.. .mi-e naspa rau...e scarbos rau Offline #81 2008-02-07 02:24:33
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexcristina ar fi ceva maine sa vezi 20 de tipe batand la usa ta.. sa zica ..am venit pentru orgie:)))ce te-ai face? Offline Publicitateloading...
#82 2008-02-07 10:59:39
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexMariaM dupa ce ti se scoate banul...citeste si tu regulile plsss Offline #83 2008-02-07 11:26:24
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexmai,fetelor,eu ma mai potolisem,dar vad ca voi dati inainte! mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #84 2008-06-10 10:36:54
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexhmmm nimic nu gasesc mai scarbos decat sa o faci cu o pers de acelasi sex,pur si simplu mi-e sila,sunt dschisa la tot felul de idei numai la asta nu Offline #85 2008-06-10 16:31:17
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexeu am avut o data un vis cu o gagica mega buna. nu facusem nimic in vis,dar eram ff atrasa de ea. in rest pot zice k m-am si sarutat cu tine,m-am si pipait dar nu m-am excitat,ii puneam mana p tzatza la pretena mea si ziceam "ce uger ai" sau din alea k avea sani mari...dar nici vb sa ne excitam i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #86 2008-06-11 01:07:34
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexam avut odata...nu au fost fantezii...mai degraba vise intr-o noapte...nu mi s-a parut nimic anormal si nici nu m-am panicat...sincer as fi incercat..macar odata...sa vad cum e...oricum imi era f clar ca baietii/barbatii sunt nr 1...dar ar merita incercata si o astfel de experienta...sau poate in 3 happy with him...inlove with him... Offline #87 2008-06-11 01:13:05
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexai fi incercat ce crystyna?o fantezie sau o chestie p bune? eu as face-o cu o tipa...asa de curiozitate,dar numai cu o prietena ffff apropiata. cred k ar fi ok,mai ales k noi fetele ne cunoastem corpu...si nah dar mi-e cam naspa...nush dak as putea in mom ala,as da inapoi,parca vad Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-06-11 01:15:18) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #88 2008-06-11 01:21:01
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexpe bune...vis/fantezie am avut deja (a trecut ceva de atunci ) ce mi-ar placea f mult ar fi o partida in 3...cu iubi si inca o tipa...asta e ceva ce as experimenta fara sa stau pe ganduri...si nu am nimic cu homosexualii dar nici nu pot sa zic ca m-as uita cu placere la o scena gay...ma lasa rece...azi am vazut un filmulet cu un caligari si 2 tipi...si sincer mi-a fost umpic asa...mai ales ca era de un om al bisericii... happy with him...inlove with him... Offline #89 2008-06-11 09:08:33
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexcrys, ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample ganditi-va fff bine inainte de a experimenta o partida in 3, implicatiile pot fi greu de imaginat Offline #90 2008-06-11 09:22:23
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexnu stiu ce sa zic. Ma mai gandesc. Hmmmmmmm interesant subiect. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #91 2008-06-11 10:43:49
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexeu n-as vrea in 3 pt k nu-l impart p iubi cu nici o alta femeie i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #92 2008-06-11 11:47:46
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexnever ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #93 2008-06-11 13:22:16
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexcred ca e o chestiune psihologica aici, e f posibil ca fetele care ar experimenta realmente sa isi iubeasca corpul f mult si sa se masturbeze des, daca nu e un pectoral de barbat si niste brate vanjoase....degeaba traim There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #94 2008-06-11 13:47:46
nu sunt deschisa la multe chestii (spre ex sexul anal...nu vreau sa aud de asa ceva)...dar datorita increderii pe care o am in el (si mie imi e f greu sa am inceredere in cineva) si a unei experiente care o ai alaturi de acea persoana unele lucruri nu ti se par de neimaginat...am mai auzit si eu povesti ca dupa a partida in 3 el a ramas cu cealalta...dar sa fim serioase...daca vrea alta...sau se te insele...o face oricum...fara sa ai habar...asa experimenteaza si el ceva...experimentezi si tu...si e intrun mediu"controlat" happy with him...inlove with him... Offline #95 2008-06-11 13:52:15
Re: fantezii cu o persoana de acelasi sexnever ever in this lifetime. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|