homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??

#1 2008-01-01 16:09:09

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??

LA MULTI ANI TUTUROR!!!

sunt putin suparita de o vorba spusa de iubitul meu aseara.Cum vam mai spus ....dar poate s-a uitat ....asa.....in octombrie am avut o penetrare .....ceea ce a insemnat mai mult dizvirginarea mea mai mult psihica....iar acuma in noaptea de revelion iubi m-a dizvirginat.Am folosit vro 8 prezervative si vreau sa va spun ca ma dureaaaaaaaa igrozitor de fiecare data....si mai ales ca eu nu suportam sa vad sange .Mai spre dimineatza mi-a zis ca nu este satisfacut si ca i ''s-au umflat coaiele'' scuzati expresia dar asha a zis.Ca nu si-a dat drumul....deci mie mi se pare tottal ridicol dupa atatea ori cum se poate sa nu iti dai drumul?mai ales ca eram incinsi amandoi....era oki dar nu pricep cum sa nu isi dea drumul is ff stresata pe tema asta.si mi-a zis nu stiu de cate ori si mai ales ca nu este satisfacut.

Bai baiatule eu sunt virgina tre sa ma iei usor nu? voi ce spuneti lamuriti`ma si pe mn va rog

si mai e inca o chestie a existat o penetrare fara prezervativ si eu m-am becurizat i-am spus ca nu vreau si a zis sa stau linistita ca nu isi da drumul in mn.Bun insarcinata nu pot sa raman pentru ca a trecut perioada fertila si mai sunt 3 zile si trebuie sa imi vina ciclul.

uffa cu ce prb va bat eu acuma de anul nou la cap dar sincer nu gasesc explikatie la afirmatiile lui.

imi cer scuze daca nu intelegeti sau am facut greseli sun putin adormita si mahmura

puup

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#2 2008-01-01 16:12:39

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: trista si nedumerita:(cine imi poate raspunde si mie??

sanse de sarcina nu sunt

legat la faptul ca nu se simtea satisfacut eu ii trageam una in testicule sa se mai relaxeze ca a foat mare magar.eu iti stiu povestea si in locul tau nu ma mai intorceam la el nici platita regeste.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-01-01 16:20:22

codynna
Full member

ralucaelena m-am intors ca sa ma simt bine de sarbatori si pentru ca tin la el.stiu o parte din mine regreta ca m-am intors o parte e ...cu el.uffa...dar nu mi-ai rsp la ce ma preocupa e posibil sa nu isi fii da drumul delok???

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#4 2008-01-01 16:20:43

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

trebuia sa il strangi de coaie k sa i se desumfle

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#5 2008-01-01 16:23:49

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

da se poate sa nu fi ejaculat

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2008-01-01 16:35:58

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

si eu iti stiu povestea si nu inteleg de ce nu ti-ai calcat peste inima si sa nu te mai intorci la el...de ce nu ai asteptat sa intalnesti acea persoana care sa te merite si care sa te aprecieze si sa se poarte cu tine regeste si sa te admire ca el a fost alesul...nu un oarecare magar idiot egoist care se gandeste numai ca el trebuie sa-si dea drumul spermei lui infecte ca sa se simta bine el nu persoana delicata si suava de langa...ooofff daca as avea o putere i-as starpi pe toti cei de teapa acestui animal cu doua picioare ca nici daca vreau sa cobor in adancurile regnului animal nu gasesc comparatie ...soi de indivizi infecti si ordinari care imi provoaca greata, o reactie organica de repulsie...nici nu pot sa descriu...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#7 2008-01-01 16:43:47

codynna
Full member

stiu am fost o proasta:(si sunt:|in continuare:(

#8 2008-01-01 16:45:16

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

atunci wake up !!! ...pana nu e prea tarziu...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#9 2008-01-01 17:42:02

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Bey fetelor,imi pare cu regret..dar v-o faceti cu mana voastra... Baietii sunt magari fiindk le permiteti...
   Auzi tu,i s-au umflat coaiele...vb lui deadrose,trebuia sa i le strangi bine sa i se dezumfle...
   Si faza fara prezervativ...mai maine poimaine auzi si tu k un copil se face singur,nu in 2...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#10 2008-01-01 18:47:07

yoo_bogdan89
Full member
Inregistrat: 2007-06-04

dragelor fete......si in special codyna....dragamea...si voi nu sti cat de naspa e sa patesti ca baiat asa ceva.....e ca si cum voi ati fi pe punctu de a avea orgazm si individu se opreste in momentu placeri e ff naspa da si chiar i se unfla coaiele (scuzati limbaju).....si se simnte naspa poate ca si daia a vb asa bn a fost si magar pe deoparte nu trebuia sa vb asa.....eu am tras cu iubi o saptamana da nu ia`m zis asta in fata.....la o chestie diasta trebuie facute si compromisuri.......si nu e o chestie de despartire intelegel....dar bine si el trebuie sa te inteleaga......trebuie sa te ia usor.....si chestia cu unflatu ii zic eu un remediu poti sa il tranzmiti....o l**a mica si scapa de tot.......intrebare cati ani are?si a cata esti al el ?.......luatio usor.....si dca nu te`a dezvirginat inca sa vezi ce o sa pateasca dupa ca dupa ce o fece trebuie timp ca sa te vindeci inauntru .........bai oameni nu e dejucat cu chestia asta......va zic din propria experienta o luna e naspa vei simnti dureri e ff naspa.......si lasa ca o sa isi vina in caciua sper........nu se bate din palme......si inca un sfat dc nu incercati la deget e ma`i subtire si o luati usor sau cu lubrifiant si sa te penetreze ma`i tare te va durea dar asta e.....ori cum tot doare.....sau sa te excite la maxim si poate nu o sa ma`i simnti nimic....ai grija

Ultima oara a fost editat de yoo_bogdan89 (2008-01-01 18:49:07)

#11 2008-01-01 18:55:16

deadrose
Banat

bogdan e adevarat k ramane cu coaiele cum ramane, da puii mei nu e cazu sa ii zica ei pt k o preseaza si e abea la inceput. si pe de alta parte nu e frumos sa se exprime asa

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#12 2008-01-01 18:56:19

andrutza
Vizitator

E un nesimtit care se gandeste doar la binele lui....eu nu stiu dc te-ai mai impacat cu el.

#13 2008-01-01 19:02:24

yoo_bogdan89
Full member

bai stiu asta e chestie bun bun simnt si respect fata de iubita ta scuzatim limbaju da nu se poate frate vrei vagin indura asa ca nu se poate.......sunt fel si fel de baetzi ..........soarta face ca uni sa fie mai prosti ..............(sper ca nu am jignit pe nimeni)

#14 2008-01-01 19:03:15

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

andrutza a scris:

E un nesimtit care se gandeste doar la binele lui....eu nu stiu dc te-ai mai impacat cu el.

Si dupa ce ca te-ai impacat cu el, mai faci si dragoste pt prima data cu el neutral

#15 2008-01-01 19:15:54

codynna
Full member

yoo_bogdan89 am 17 ani si sunt singura virgina din viatza lui.el are 20 de ani.ms de sfaturi stiu a fost un mare nesimtit dar poate ca si din cauza ca a baut prea mult ca nah a fost noaptea de revelion ca altfel ma gandesc ca daca era treaz nu zicea.(stiu ca ii iau aparerea stiu ca am decazut enorm in fatza voastra pentru acestu lucru).Bogdan si de dizvirginat m-a dizvirginat oricum trebuie sa vorbesc cu el foarte serios ce va urma de acuma in colo.

Sincer stiu toate fetele au o parere proasta acuma despre mine si nu vreau asta.M-am intors la el cum am mai zis deoarece tin la el sau cel putin asa mi se pare si pentru ca nu stiu ce sa fac nu stiu am vrut sa imi fie bine.Parca e ca un drog pentru mine el stiti k am suferit 2 luni am slabit 5 kg am 43 de kg.....am stat si am plans.....mai......asa a afost m-am intors ca m-am intors ......si eu regret ..repet si eu regret dar e cv mai mult decat mine care il vrea.

si am facut dragoste cu el doarece cei care imi spui povestea stiu ca mai existat o penetrare si pentru ca asha mi-am dorit sa o fac cu el,intradevar puteam sa mai ast puteam sa nu,dar am fost o prostutza acuma suport consecintzele.De despartit nu vreau sa ma despart de el...pentru simplul fapt ca era beat si ca a fost magar,recunosc si eu am baut cam mult aseara.Nu stiu acuma ce este in mintea lui.....daca el....o sa mai vrea sa fim impreuna.....desii nu are motiv sa ne despartim.

Va multumesc la toti care ati raspuns.Aveti dreptate:smilesmile(

#16 2008-01-01 19:19:38

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

codynna... been there, done that! Stiu prin ce treci, si nu sunt singura de aici care stie prin ce treci.. o sa dureze ceva pana o sa-ti dai seama cat de mult gresesti si o sa-ti dai cu pumnii in cap pt ca ai fost asa de fraiera si slaba acum... dar asta e viata.. pana nu ne lovim toti cu capu de sus nu ne lasam...

#17 2008-01-01 19:21:43

yoo_bogdan89
Full member

chestia cu raspunsu iti spun eu el are 20 de ani si sunt soto ca nu esti singura femeie din viata lui si se astepta la ma`i mult dar asta e va intelege daca crezi ca esti fericita cu el fi cu el....suces

#18 2008-01-01 19:23:46

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

alexia a scris:

codynna... been there, done that! Stiu prin ce treci, si nu sunt singura de aici care stie prin ce treci.. o sa dureze ceva pana o sa-ti dai seama cat de mult gresesti si o sa-ti dai cu pumnii in cap pt ca ai fost asa de fraiera si slaba acum... dar asta e viata.. pana nu ne lovim toti cu capu de sus nu ne lasam...

subscriu, subcriu
degeaba iti zicem noi, k tu, tot cum vei tu faci chiar daca nu e bine sad

#19 2008-01-01 19:25:38

deadrose
Banat

codynna a scris:

Sincer stiu toate fetele au o parere proasta acuma despre mine si nu vreau asta.

nu are nimeni o parere proasta de tine, stai linistita. ne-ai cerut sfaturi si ti le-am dat. ti-am urmarit povestea si deja parca te cunoastem destul de bine si deaia insistam sa iei deciziile cele mai bune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.