homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 3-467

#8855 2008-02-11 16:00:16

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Re: ce gandesti acum 3

@adriana a scris:

simy?te intreb acum fara nicio suparare : tu o sa incerci vreodata sa intelegi k el doar isi bate joc de tine si atat?cum vrei sa-si ceara iertare cand el rade de tine si se distreaza pe seama ta?offffff.wake up si hai cu picioarele pe pamant si intelege o data ca el apartine TRECUTULUI si tu esti in PREZENT  si trebuie sa privesti cu incredere spre VIITOR, deci sa il UITI DEFINITIV!

i-am dat msj si i-am spus k pt me e un nimic...a durut tare...
asa cu mi-a zis el acu 2 sapt k ma da in judecata asa o sa-l dau si io...
si-a batut joc de me si m-a mintit NON-STOP,...il reclam si eu...dar eu il reclam cel mai sus,la Dumnezeu...
grater

Sim y 

#8856 2008-02-11 16:01:03

andrutza
Vizitator

da, pai stie avocatul ce sa va spuna acum tb sa dovedtiti ca ei au facut chestia asta...

#8857 2008-02-11 16:01:20

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

pai dak ai 16 ani nu ai nevoie de parinti in instanta

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#8858 2008-02-11 16:02:27

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

simy_alexandra a scris:

@adriana a scris:

simy?te intreb acum fara nicio suparare : tu o sa incerci vreodata sa intelegi k el doar isi bate joc de tine si atat?cum vrei sa-si ceara iertare cand el rade de tine si se distreaza pe seama ta?offffff.wake up si hai cu picioarele pe pamant si intelege o data ca el apartine TRECUTULUI si tu esti in PREZENT  si trebuie sa privesti cu incredere spre VIITOR, deci sa il UITI DEFINITIV!

i-am dat msj si i-am spus k pt me e un nimic...a durut tare...
asa cu mi-a zis el acu 2 sapt k ma da in judecata asa o sa-l dau si io...
si-a batut joc de me si m-a mintit NON-STOP,...il reclam si eu...dar eu il reclam cel mai sus,la Dumnezeu...
grater

pai nu tre sa-i trimiti nici mesaje nici nimic.in fine.......eu nu mai zic nimic k vad k degeaba.tu o tii pe a ta desi nu e bine si doar tie iti faci rau.offffffff...........oare cand vei intelege?

#8859 2008-02-11 16:02:38

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nu mai fi trista simy.ai sa vezi k peste ceva timp vei rade de el si de toata situatia asta neplacuta.si o sa zici k ai fost o proasta knd ai plans pentru el.
fetili,eu ies,pooooooop all.mai vb diseara puss

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#8860 2008-02-11 16:03:53

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

brunetzik a scris:

pai dak ai 16 ani nu ai nevoie de parinti in instanta

poate nu am nevoie de ei in instantza dar cu sigurantza ash primi citatzie aks.. shi taik-miu lucreaza la poshta shi primeshte inaintea mea... m-am saturat de situatzia asta...
ei ("prietenii" lu uby) cik au filmuletzele de vreo 3 saptamani shi eu abia ieri am aflat...

Ultima oara a fost editat de blue*girl (2008-02-11 16:05:43)

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#8861 2008-02-11 16:04:09

brunetzik
Insomniac member

pappapap

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#8862 2008-02-11 16:04:54

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

simy, draguta, nu mai sta asa...in fine nu-i o surpriza pentru tine ca te-a mintit si ca s-a purtat urat cu tine. daca ai sa stai asa sa-ti plangi de mila, n-ai sa rezolvi nimic. ia si plange pana te descarci, mananca o ciocolata, doua trei, uita-te la o comedie...nu te mai stresa si pentru examen daca tot n-ai invatat...iesi in oras, cumpara-ti ceva frumos...stai de vorba cu noi pe forum despre alte chestii...cu atitudinea pe care o ai acum n-ai sa rezolvi nimic!!!! stiu ca ai impresia ca noi nu stim ce se petrece in sufletul tau....stim foarte bine, insa acum noi privim chestiunea lucid si incercam sa te ajutam!!! ai forumul, ai prietene la orice ora...nici nu stii ce avantaj mare e asta, eu am trecut prin 2 esecuri amoroase singura, n-am avut pe nimeni cu care sa pot vorbi...Daca vrei sa fii fericita, ai sa fii, daca nu, nu. Ia atitudine si schimba ceva.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#8863 2008-02-11 16:06:05

brunetzik
Insomniac member

suntem alaturi de tine, itit trimiktem fiecare cate un pup male male si o imbratisare calduroasa

#8864 2008-02-11 16:07:16

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

fetele mele de cu nu va ridicati voi firewall-ul la calculatoare nu inteleg...v-am explicat in atatea randuri, v-am sfatuit sa faceti asta si v-am mai spus ca daca aveti firewall-ul sus nimeni nu poate intra in nici un calculator oricat de meserias ar fi...asta si faptul sa nu deschideti emaluri care au atachamente dubioase...de ce oare nu m-ati ascultat?...credeati ca va vreau raul oare?...ca doar am postat in mai multe topicuri nu numai in unul...acum dupa ce s-a intamplat mai are sens sa va spun : "v-am zis eu"?...sunt aici sa va ajut in ale calculatoarelor atat cat pot si cat stiu...de ce nu ma ascultati si sa evitati astfel de neplaceri?
doua lucruri esentiale sunt de facut: firewall-ul sus si nu deschideti emailuri dubioase nici daca vin de la persoane cunoscute...daca vreti pot deschide un topic unde sa va inat cum sa ridicati firewallul sau pot spune aici...cum considerati...de ce oare eu nu am patit asa ceva?...nici macar parola de mess nu mi-a ciupit-o nimeni vreodata darami-te ceva mai grav

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#8865 2008-02-11 16:09:09

micaella4
Hero member
Inregistrat: 2007-07-06

nicolle_rox a scris:

Daca vrei sa fii fericita, ai sa fii, daca nu, nu.

asta-i esenta, simy! fii inteleapta si schimba tu lucrurile!

#8866 2008-02-11 16:09:54

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

nicolle_rox a scris:

simy, draguta, nu mai sta asa...in fine nu-i o surpriza pentru tine ca te-a mintit si ca s-a purtat urat cu tine. daca ai sa stai asa sa-ti plangi de mila, n-ai sa rezolvi nimic. ia si plange pana te descarci, mananca o ciocolata, doua trei, uita-te la o comedie...nu te mai stresa si pentru examen daca tot n-ai invatat...iesi in oras, cumpara-ti ceva frumos...stai de vorba cu noi pe forum despre alte chestii...cu atitudinea pe care o ai acum n-ai sa rezolvi nimic!!!! stiu ca ai impresia ca noi nu stim ce se petrece in sufletul tau....stim foarte bine, insa acum noi privim chestiunea lucid si incercam sa te ajutam!!! ai forumul, ai prietene la orice ora...nici nu stii ce avantaj mare e asta, eu am trecut prin 2 esecuri amoroase singura, n-am avut pe nimeni cu care sa pot vorbi...Daca vrei sa fii fericita, ai sa fii, daca nu, nu. Ia atitudine si schimba ceva.

nici nu stii cata dreptate ai si cat de mult m-ati ajutat voi saptamana trecuta cand simteam ca ma duc in jos...psihic vorbind...si mi-am revenit inainte sa aflu de rezolvarea de vineri...deja pe miercuri joi eram vesela...datorita voua....

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#8867 2008-02-11 16:10:04

micaella4
Hero member

topic nou, topic nou! big_smile

#8868 2008-02-11 16:10:37

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

pr meu a facut cv k sa nu se mai poate conecta nimeni la pc-ul meu.. iar lui i-au luat filmuletzele pt k in perioada respectiva locuia la prietenul lui.. shi uby a pus parole peste parole peste tot... amandoi se pricep ff bn in chestiile astea... shi tipul ala a incercat zile la rand sa sparga parolele shi a reushit

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#8869 2008-02-11 16:10:45

Cassiopeia
Insomniac member

salu'mana mult.... puss
stiu...am incetat sa mai sper..
cred k a fost picatura care a umplut nu paharu ,ci oceanu..nuj...

acu tot ce vreau e sa fie bine...desi am o sapt plina la fac...examene,teste...offf...
maine nici nu m-as duce la ex...oricat as incerca nu pot sa invat 12 cursuri intr-o zi...
sad

Sim y 

#8870 2008-02-11 16:11:29

micaella4
Hero member

si pe mine m-ati ajutat... nu o sa uit noaptea in care m-am despartit de prieten si am stat dupa aia cu voi pe forum... puss puss puss puss puss puss puss puss

#8871 2008-02-11 16:12:28

brunetzik
Insomniac member

spor la invatat dak vrei sa te apuci

#8872 2008-02-11 16:14:46

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

tot nici un semn de la menstra a inceput sa ma enerveze toata treaba asta!!!!! si pana maine de dimineata sunt singura ca e ubitu de serviciu si mai ca imi vine sa palng si nu stiu de ce.cred ca ciclu e vinovat.ce pana mea am????

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#8873 2008-02-11 16:14:51

Cassiopeia
Insomniac member

nu are niciun rost...categoric va fi examen pikt. grater

Sim y 

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.