homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 3-469

#8893 2008-02-11 16:42:54

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

Re: ce gandesti acum 3

somnik pufos

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#8894 2008-02-11 16:44:09

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

nicolle_rox a scris:

simy_alexandra a scris:

da..dar nu pot..nu po sa ma concentrez sad

draguta, eu mi-am scris lucrarea de licenta, am dat examenele din ultimul semestru de fac + un examen picat cu 3 saptamani inainte de licenta - si licenta intr-o perioada in care am suferit o interventie chirurgicala si am fost suspectata de cancer de col uterin. in perioada asta am locuit singura, familia nu putea fi langa mine, actualul sot lucra in alt oras. prietene nu aveam decat una, dar era ocupata si ea cu ale ei si in perioada asta a trebui sa stau mai mult in casa... crede-ma, daca eu n-am laut-o razna, n-ai s-o iei nici tu si ai sa treci bine peste toate.

pup dulce ..saru'mana mult sad o sa incerc sa invat pt exam viitoare..acu ma bag la nani ...sad

Sim y 

#8895 2008-02-11 16:46:04

brunetzik
Insomniac member

paote asa te vei linisti, somnul este un bun sfetnic

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#8896 2008-02-11 16:48:33

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

andrutza a scris:

wow nicolle esti de apreciat....ai o personalitate f puternica inseamna daca ai putut sa treci prin chestiile astea de una singura.

ei, n-am scris asta ca sa ma laud, ci ca s-o imbarbatez pe simy, sa vada ca EXISTA probleme mai grave. puternica nu stiu daca sunt, am fost depresiva atunci si am avut niste stari foarte nasoale, nu mancam, plangeam mereu, ma gandeam numai la tampenii...dar am reusit sa trec cu bine de toate pentru ca se poate trece cu bine!!!am avut sprijinul celor dragi - de departe, ce-i drept si in limita resurselor disponibile - si...nu stiu, uitandu-ma in urma ma mir si eu ca am putut...Dupa cateva luni am dat intr-un servici de cosmar unde a trebuit sa stau un an si ceva...plangeam cand ajungeam acasa, plangeam dimineata cand ma trezeam...dar a trecut si asta... of of of, numai simy nu vrea sa-nteleaga.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#8897 2008-02-11 16:49:10

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

andrutza, ce avatar tare ai rotfl

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

Publicitate

loading...

#8898 2008-02-11 16:50:46

andrutza
Vizitator

nicolle_rox a scris:

andrutza a scris:

wow nicolle esti de apreciat....ai o personalitate f puternica inseamna daca ai putut sa treci prin chestiile astea de una singura.

ei, n-am scris asta ca sa ma laud, ci ca s-o imbarbatez pe simy, sa vada ca EXISTA probleme mai grave. puternica nu stiu daca sunt, am fost depresiva atunci si am avut niste stari foarte nasoale, nu mancam, plangeam mereu, ma gandeam numai la tampenii...dar am reusit sa trec cu bine de toate pentru ca se poate trece cu bine!!!am avut sprijinul celor dragi - de departe, ce-i drept si in limita resurselor disponibile - si...nu stiu, uitandu-ma in urma ma mir si eu ca am putut...Dupa cateva luni am dat intr-un servici de cosmar unde a trebuit sa stau un an si ceva...plangeam cand ajungeam acasa, plangeam dimineata cand ma trezeam...dar a trecut si asta... of of of, numai simy nu vrea sa-nteleaga.

stiu ca nu ai scris ca sa te lauzi, dar cititnd prin ce-ai trecut eu te apreciez ca ai reusit sa depasesti fazele cu bine si ma bucur pt tine.

#8899 2008-02-11 16:52:18

Soleil
Addicted member

Multumesc, andrutza!!! :k?ra:

puss si lui simy ca vad ca si-a bagat mintile-n cap!!! applause  applause applause applause applause

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#8900 2008-02-11 16:53:05

andrutza
Vizitator

speram sa si le bage definitv si sa n-o mai apuce prostiile kram

#8901 2008-02-11 16:54:17

brunetzik
Insomniac member

fetele fiti mai optimiste ca totul trece

#8902 2008-02-11 16:54:55

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

pup fetele... mult mult grater
ma nani puss

Sim y 

#8903 2008-02-11 16:55:16

brunetzik
Insomniac member

somnik pufos

#8904 2008-02-11 16:55:37

andrutza
Vizitator

senorita a scris:

andrutza, ce avatar tare ai rotfl

da si pe mine ma amuza lol

#8905 2008-02-11 16:56:28

Soleil
Addicted member

simy_alexandra a scris:

ma nani puss

in primul, rand nu mai ai voie in mesaje cu sad, grater etc etc etc....Inteles??????

somn usor!

Thé à la menthe hjarta

#8906 2008-02-11 16:57:07

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Mai am un pci si plec acasa ... Azi am program de cosmetica...

Fericita mamica de Aida Maria!

#8907 2008-02-11 16:59:11

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

ce bine am dormit big_smile ..mi-a fost dor sa dorm de amiaza tongue acuma ma asteapta invatatul sad....dar nu se poate invata cu stomacul gol asa k ma duc sa pap food

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#8908 2008-02-11 16:59:28

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

nicolle_rox a scris:

simy_alexandra a scris:

ma nani puss

in primul, rand nu mai ai voie in mesaje cu sad, grater etc etc etc....Inteles??????

somn usor!

A,ii aplicam regula de pe topicul de offtopicuri? big_smile rotfl

#8909 2008-02-11 17:01:14

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

va pup fete... am plecat si eu d la munk... merg la cosmetica apoi la un cico-rico cu o prietena...

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#8910 2008-02-11 17:06:09

Soleil
Addicted member

Mandy a scris:

nicolle_rox a scris:

simy_alexandra a scris:

ma nani puss

somn usor!

A,ii aplicam regula de pe topicul de offtopicuri? big_smile rotfl

numai pentru ea, pana ne demonstreaza ac poate folosi aceste emoticonuri fara efecte secundare!!!! altfel... punish  punishpunish

Thé à la menthe hjarta

#8911 2008-02-11 17:06:47

same_soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-11-26

S-a terminat sesiuneaaa!!! applausestorstark18drink party party party retasrock

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.