homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 3-468

#8874 2008-02-11 16:15:21

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

Re: ce gandesti acum 3

blue*girl a scris:

pr meu a facut cv k sa nu se mai poate conecta nimeni la pc-ul meu.. iar lui i-au luat filmuletzele pt k in perioada respectiva locuia la prietenul lui.. shi uby a pus parole peste parole peste tot... amandoi se pricep ff bn in chestiile astea... shi tipul ala a incercat zile la rand sa sparga parolele shi a reushit

daca se pricepe nu are voie sa intre nimeni in calculator...poa sa fie masa si tasu hackerului....poate nu stii cu ce ma ocup insa fetele stiu...si inca o data : si eu sunt intr-o retea mare acasa dar cu toate astea nimeni nu a intrat vreodata in computerul nostru...parolele peste parole sunt nimic...daca nu faci cele 2 chestii esentiale pe care le-am zis poti sa pui un milion de parole....si pun pariu ca ai firewallul jos...adica e pe off

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#8875 2008-02-11 16:17:09

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

simy_alexandra a scris:

nu are niciun rost...categoric va fi examen pikt. grater

daca te apuci de invatat mai uiti de probleme! nu stiu cat de mult o sa reusesti in schimb sa te concentrezi

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#8876 2008-02-11 16:18:02

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

micanarcisa a scris:

blue*girl a scris:

pr meu a facut cv k sa nu se mai poate conecta nimeni la pc-ul meu.. iar lui i-au luat filmuletzele pt k in perioada respectiva locuia la prietenul lui.. shi uby a pus parole peste parole peste tot... amandoi se pricep ff bn in chestiile astea... shi tipul ala a incercat zile la rand sa sparga parolele shi a reushit

daca se pricepe nu are voie sa intre nimeni in calculator...poa sa fie masa si tasu hackerului....poate nu stii cu ce ma ocup insa fetele stiu...si inca o data : si eu sunt intr-o retea mare acasa dar cu toate astea nimeni nu a intrat vreodata in computerul nostru...parolele peste parole sunt nimic...daca nu faci cele 2 chestii esentiale pe care le-am zis poti sa pui un milion de parole....si pun pariu ca ai firewallul jos...adica e pe off

pai sincer nu shtiu cu ce te ocupi.. dar cred k se pricepe shi pr meu la pc-uri din moment ce lucreaza in domeniul asta smile

oricum fapta este consumata deja smile

Ultima oara a fost editat de blue*girl (2008-02-11 16:19:18)

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#8877 2008-02-11 16:19:46

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

draga simy, examenele astea sunt acuma cu 2 taisuri: ori e un avantaj ca iti tine mintea ocupata in alta parte, ori e un motiv in plus de stress pentru care te simti vinovata. vezi ce si cum la tine...daca examenul asta de maine il poti da alta data fara pb, da-l incolo...si straduie-te sa inveti pentru urmatorul...important e acum sa faci lucruri care iti plac, care iti aduc liniste, nu sa ai motive de stress in plus...Hai, fruntea sus, crede-ma ca lucrurile bune se intampla celor ce stiu sa astepte... wink si intr-o zi o sa ti se intample si tie ceva frumos frumos. insa pentru asta trebuie sa-ti eliberezi sufletelul si sa faci loc noilor oameni si momente fericite din viata ta. Pe verificate. wink Si nu uita sa zambesti, chiar fortat. este un truc care-ti pacaleste creierul ca de fapt te simti bine. si ai sa vezi ca te simti bine. Si mai simy mai, daca eu ma rup de la munca mea si-s constienta ca stau peste program sa recuperez...tu chiar nu poti zambi un pic? wink
A, si inca un pont: scrie-i o scrisoare, in care pui tot ce e in sufletelu tau acum...scrisoarea nu o sa o trimiti, desigur, insa o sa te ajute sa te linistetsi si sa vezi lucrurile altfel. Dupa ce faci toaate astea, sa stii ca vin si-ti dau lucrare! lol

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#8878 2008-02-11 16:24:47

micicutza
Banat

blue*girl a scris:

micanarcisa a scris:

blue*girl a scris:

pai sincer nu shtiu cu ce te ocupi.. dar cred k se pricepe shi pr meu la pc-uri din moment ce lucreaza in domeniul asta smile

oricum fapta este consumata deja smile

deci lucrez in domeniu de 10 ani si eu si sotul meu...lucram la o firma mare...peste 500 de calculatoare si cam 150 de laptopuri...deci sunt programator in mare parte asta fac: dezvolt soft...dar facem si munca de administrare adica de la asamblat calculatoare pana la instalat sisteme si avut grija de calculatoare in continuare...ne ocupam de protejarea retelei a calculatoarelor le reparam pe cele defecte...bine sa nu fie arse sau ceva...si bineinteles nu numai noi doi ci suntem mai multi si evident ca invatam unul de la altul...inclusiv programe de servere si corporate si cate si mai cate...nici nu aveti voi idee cate exista in domeniu.

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

Publicitate

loading...

#8879 2008-02-11 16:26:06

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

oki.. de acum shtiu shi eu  kapitulation smile

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#8880 2008-02-11 16:26:20

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

off...examenu nu mai am cand sa-l dau,decat maine...
dak nu-l dau..ramane restanta pe toamna...asta e..prima mea rstanta sad

Sim y 

#8881 2008-02-11 16:26:56

micicutza
Banat

acum tre sa plec...vb cand ajung acasa si va invat

#8882 2008-02-11 16:28:40

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

nu poti sa il dai in restante akuma dupa ce se termina examenele

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#8883 2008-02-11 16:29:18

Cassiopeia
Insomniac member

brunetzik a scris:

nu poti sa il dai in restante akuma dupa ce se termina examenele

noup..to'ma la toamna sad

Sim y 

#8884 2008-02-11 16:29:18

micaella4
Hero member
Inregistrat: 2007-07-06

simy, de cand stai pe forum si ne tot zici noua asta....... ai fi citit minim 10 foi wink

#8885 2008-02-11 16:29:49

Cassiopeia
Insomniac member

da..dar nu pot..nu po sa ma concentrez sad

Sim y 

#8886 2008-02-11 16:31:09

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

micaella4 a scris:

simy, de cand stai pe forum si ne tot zici noua asta....... ai fi citit minim 10 foi wink

nu paote fata sa se concentreze.sta degeaba cu nasul in foi big_smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#8887 2008-02-11 16:31:29

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

paoet ai noroc si iti pik ceve ce stii

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#8888 2008-02-11 16:37:42

Cassiopeia
Insomniac member

poate... da n-am io noroc la nik..

Sim y 

#8889 2008-02-11 16:38:49

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

simy_alexandra a scris:

da..dar nu pot..nu po sa ma concentrez sad

draguta, eu mi-am scris lucrarea de licenta, am dat examenele din ultimul semestru de fac + un examen picat cu 3 saptamani inainte de licenta - si licenta intr-o perioada in care am suferit o interventie chirurgicala si am fost suspectata de cancer de col uterin. in perioada asta am locuit singura, familia nu putea fi langa mine, actualul sot lucra in alt oras. prietene nu aveam decat una, dar era ocupata si ea cu ale ei si in perioada asta a trebui sa stau mai mult in casa... crede-ma, daca eu n-am laut-o razna, n-ai s-o iei nici tu si ai sa treci bine peste toate.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#8890 2008-02-11 16:40:14

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

hey simy... haide capul sus.. ce naiba ce de la o vreme prea ne plangem de mila.... barbatii astia ca numai ei sunt de vina :f?rbannad:

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#8891 2008-02-11 16:40:36

andrutza
Vizitator

wow nicolle esti de apreciat....ai o personalitate f puternica inseamna daca ai putut sa treci prin chestiile astea de una singura.

Pe mine cand ma mai apuca tristetile si gandurile aiurea ma gandesc la mama, ea s-a casatorit cu tata el fiind navigator, au venit in cta printre straini, nu avea familie, nu avea prieteni, era insarcinata cu mine pe vremea aia cand nu se gaseau de toate inclusiv mancare f greu, tata plecat si se descurca asa cum putea...nu a avut nici un sprijin si a trecut prin multe singura, vai cat o respesct pt asta e un adevarat exemplu, iar u simy iti faci pb pt un putzoi de baiat si stai sa-l bocesti cu lunile....sa stii ca sunt alte pb mult mai mari decat asta si sunt fete si femei care trec prin adevarate nenorociri si sunt f bine acum pt ca au stiut cum sa se ridice si sa nu se lase doborate de o problema din viata, gandeste-te ca sunt alte chestii mai grave asta e un fleac....si gandeste-te la tine u chiar nu vrei sa fi fericita si sa simti ca traiesti? ce rezolvi daca stai sa plangi dupa ala? nimic iti zic eu, te consumi aiurea si te simti din ce in ce mai rau....incearca sa faci si u alte lucruri, sa-ti gasesti preocupare, sa cunosti alti baieti, sa vezi cum o sa-l uiti daca incepi sa iesi cu altul.

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-02-11 16:46:59)

#8892 2008-02-11 16:41:25

skumpi
Vizitator

am ajuns si eu hommie...yeeeeee ..ma duc la nani k ma asteapta iubi
tyeeeee big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.