|
Nu esti logat.
Cineva care da licenta anul asta?#1 2008-01-14 22:31:54
Cineva care da licenta anul asta?este cineva care are de dat licenta anul asta? eu termin Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, specializarea Comunicare si Relatii Publice. imi dau licenta din publicitate Offline #2 2008-01-14 22:33:46
Re: Cineva care da licenta anul asta?si sor`mea la fel a dat`o #3 2008-01-14 22:34:55
Re: Cineva care da licenta anul asta?si yo o dau anul acesta...dar eu's la alta facultate:D 6 ani de dragoste Offline #4 2008-01-14 22:42:28
Re: Cineva care da licenta anul asta?
pai nu conteaza ca esti la alta. dar ma gandeam ca mai sch pareri cu stresul, examene, profi, banchete, alea alea Offline #5 2008-01-14 23:31:46
Re: Cineva care da licenta anul asta?banchete nici nu ma gandesc:)) suntem putine in tot anul la franceza(deci sa specific...sunt la Limbi Straine-franceza-spaniola) suntem putine si astea care mai vorbim suntem maxim 5...mai e un grup de 5(tot de la spaniola) care....nici nu vreau sa'mi amintesc de ele...care mai de care ...una mai specimen ca alta..una snoaba care mai face o facultate...si isi da zilnic aere de inteligenta..le domina pe ele...le domina o proasta:))si le da ordine ...din snobism citeste...nu iubeste literatura:( citeste ca sa se dea shmechera de ce a citit ea...ceea ce mi se pare cea mai josnica chestie.pe alea le manipuleaza...alea nush cum au suportat'o atat...sa nu mai zic ce fitzoasa si imbracata e(asta bravo ei) dar! ea a zis ca vrea sa facem banchet...abia asteapta draga...si mi'am zis: sigur sa aiba ea ocazia sa'si mai ia o tzoala...sa se mai aranjeze...sa le mai dea peste nas la saracele fete alea...din grupu ei..care sunt mai de la tzara asha....nu shtiu ele...nu shtiu cum functioneaza relatiile de prietenie in zilele noastre...daca asta e prietena lor...in fine! Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-01-14 23:32:51) 6 ani de dragoste Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-14 23:41:29
Re: Cineva care da licenta anul asta?no exam nici pt mine esti studenta in cluj cumva? la UBB?? Offline #7 2008-01-14 23:46:08
Re: Cineva care da licenta anul asta?nuu...in constanta:) 6 ani de dragoste Offline #8 2008-01-14 23:54:17
Re: Cineva care da licenta anul asta?si eu sunt tot la litere,la franceza-spaniola sunt foarte stresata de licenta pt ca nu m-am apucat de ea...am o gramada de invatat sesiunea asta,nu stiu cum o sa fac fata,deja am inceput sa intru in panica si nu e bine deloc... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #9 2008-01-14 23:56:28
Re: Cineva care da licenta anul asta?of... si eu am scris pana acum vreo 4 pag doar... si pe 1 mai trebuie predata in forma finala... dar de miercuri sau joi ma apuc si trag tare. abia astept sa vad ca am scapat de faculta... Offline #10 2008-01-15 22:18:13
Re: Cineva care da licenta anul asta?si eu dau licenta anul acesta..sunt la fac de litere specializarea administratie publica... Offline #11 2008-01-15 23:22:23
Re: Cineva care da licenta anul asta?
eu fac faculta in Cluj de aia nu dau exam Offline #12 2008-01-15 23:34:48Re: Cineva care da licenta anul asta?si eu am licenta si sunt la cj la ubb. n+am nici un stres legat de ea. incanu am scris nimic, insa am tema aleasa si o sa mearga repde. ma apuc de ea dupa sesiune...in rest ma ocup de organizarea cursului festiv si mai mult stres ii acolo decat cu licenta. la banchet nu ma duc. Cu zambetul pe buze... Offline #14 2008-01-16 07:13:52
Re: Cineva care da licenta anul asta?Ma alatur si eu situatiei voastre..dau licenta anu asta Sunt in ASE, an IV, Comert.. m-am apucat in vacanta de lucrare la care am 2 capitole (la care oricum trebuie sa ma intorc sa mai fac modificari) dar nu reusesc sa dau de profu coordonator ca sa imi spuna o parere My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #15 2008-01-16 09:51:29
Re: Cineva care da licenta anul asta?eu sunt la Ise IN cj si nici eu nu dau examen...ce bine k am scapat de invatat...sa speram k va fi bine cu sustinerea proiectului,,,,proiect de care nici nu mam apucat inca,,rusine sa imi fie Offline #16 2008-01-16 20:48:57
Re: Cineva care da licenta anul asta?si eu dau licenta anul asta...de fapt 2 licente. La psihologie si la relatii internat. Noi avem numa examen, fara proiect. Sper sa fie ok...si sa ma descurc cu 2. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #17 2008-01-16 20:50:58Re: Cineva care da licenta anul asta?Si eu dau licenta anul acesta..la informatica..si chiar maine trebuie sa predau primele 2 capitole din proiect la colocviul organizat..sunt cam obosita deoarece am lucrat mult la el si la altele in aceasta perioada Offline #18 2008-01-16 23:02:59
Re: Cineva care da licenta anul asta?voi macar ati scris cate 2 capitole... eu doar 4 pagini. si la mine e mai naspa ca trebuie sa fac analiza pe publicitatea din almanahurile din perioada comunista, fapt pt care o sa petrec mult timp la sala de lectura... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|