homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari pe care ni le punem de mult...-17

#305 2009-12-23 20:04:45

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: intrebari pe care ni le punem de mult...

adina84 a scris:

ma intreb de mult "de ce eu ?" de ce a trebuit sa mi se intample mie lucrurile alea..
atat..

Poate ca trebuia sa inveti ceva din ce ti s-a intamplat si daca nu te-ai fi lovit asa tare nu ai fi invatat nimic...
Eu asta cred despre lucrurile nedrepte care mi s-au intamplat in viata.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#306 2009-12-23 21:04:21

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

deeadeea21 a scris:

fallen_angel a scris:

maria123 a scris:

am si eu o intrebare .....si anume:oare exista relatia perfecta?ma uit in jur si nu reusesc sa gasesc o relatie perfecta....si ma intreb daca exisa,daca am pt ce sa lupt sa o gasesc ,sau trebuie sa ma multumesc si cu mai putin?

Eu pot sa spun ca am o relatie perfecta hjarta.Este chiar mai frumoasa decat am visat inca de cand eram mica.
Eu nu m-as multumi cu mai putin de atat.Nici sa vreau n-as putea.

fallen_angel, fara sa fiu rautacioasa, mi se pare ca atata de roz vezi viata si rel ta si sotul tau, aproape irealist. doar o parere. repet, nu vreau sa te supar.

Pai daca e totul roz in viata si relatia mea ce ai vrea sa fac si cum sa vb despre relatia mea daca sunt 100% multumita de ea?nu e nimic irealist....chiar nu ai vazut persoane fericite sau ce ti se pare asa ciudat?ce ai vrea....sa ma pun sa inventez chestii negative ca sa nu li se para altora ireal sau ce? wtf lol

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#307 2009-12-23 22:32:56

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

mai eu nu am nimic cu nimeni... stiu multe cupluri frumoase, multe fete fericite, multe relatii de vis dar privite cu atentie nu sunt deloc asa.
fallen, nu fac nicio referire la tine, e f frumos ce spui. felicitarile mele big_smile

revenind, eu-desi sunt perfectionista- nu cred ca ceva poate fi perfect. sau ok, poate fi un an, doi, cinci dar nu cred(sau n-as putea sa afirm cu certitudine) ca lucrurile frumoase dureaza o eternitate.
suntem oameni si suntem schimbatori, iar cand vine vorba de prietenie, iubire... nu stii niciodata.
sau poate asa sunt eu tongue niciodata nu mi-a placut sa ma arunc cu capul inainte. poate ca e bine, poate ca nu dar chestia asta m-a scutit de alte dezamagiri.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#308 2009-12-23 22:43:34

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

maria123 a scris:

am si eu o intrebare .....si anume:oare exista relatia perfecta?ma uit in jur si nu reusesc sa gasesc o relatie perfecta....si ma intreb daca exisa,daca am pt ce sa lupt sa o gasesc ,sau trebuie sa ma multumesc si cu mai putin?

cred ca depinde de asteptarile fiecaruia cat de perfecta e o relatie.
poate unele fete se multumesc sa stie/sa simta ca sunt iubite, iar altele au nevoie de cadouri, excursii, sex perfect etc.
e o chestie relativa. in orice caz eu nu cred in relatia perfecta fara certuri, fara diferente, fara o lacrima varsata la suparare. pt mine si asta inseamna iubirea nu doar fluturasi si trandafiri

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#309 2009-12-23 23:02:47

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Cel ce se increde in Cel Prea Inalt, si face din El scutul si taria lui si isi pune increderea in Domnul, nu va zice niciodata "de ce". Pentru ca acela stie ca "toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu". Si dupa cum primim binele de la Dumnezeu, asa trebuie sa primim si raul. Dar raul -pe care il vedem noi asa- nu este rau; caci prin necazuri si intristari Dumnezeu ii atrage catre El pe toti aceia pe care ii iubeste, dupa cum este scris: "Eu mustru si pedepsesc pe toti aceia pe care ii iubesc; fii plin de ravna dar, si pocaieste-te." Iar apostolul ne indeamna: "Suferiti pedeapsa; Dumnezeu se poarta cu voi ca si cu niste fii."
De aceea, nici o stiinta si nici o intelepciune din lume nu poate raspunde la intrebarea "de ce". Raspunsul il vom cunoaste pe deplin numai daca vom privi problema prin ochii lui Dumnezeu.
Iar Dumnezeu nu ingaduie ca necazul sa vina peste noi ca ceva necontrolat. Si in contrast cu acesta, sunt binecuvantarile despre care spune ca sunt "o masura bogata", ca "da pe dinafara"; ba inca despre binecuvantari, Dumnezeu spune: "puneti-Ma astfel la incercare... si veti vedea daca nu va voi deschide zagazurile cerurilor, si voi turna peste voi belsug de binecuvantare". Fagaduinta aceasta, ca de altfel toate celelalte, este pentru toti cei ce se incred in El.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

Publicitate

loading...

#310 2009-12-24 00:24:58

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

ideea e ca daca ,crezi in relatia perfecta iti doresti sa o ai si nu ai cum sa te multumesti cu una mai putin perfecta cand stii ca exista ceea ce tu iti doresti cu adevarat....insa daca stii ca nu exista o relatie perfecta atunci te multumesti cu o relatie cat mai aproape de perfectiune ...insa cu mici probleme...important e sa stii pentru a nu alerge dupa o utopie...

#311 2009-12-24 01:19:46

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Pot sa ma duc la ginecolog daca sunt minora...?

#312 2009-12-24 01:28:26

skumpi
Vizitator

normal shine, mai ales ca ti-ai inceput viata sexuala...ar trb sa mergi din 6 in 6 luni pt pap + secretie

#313 2009-12-24 01:29:52

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai da,tocmai de asta intrebam. big_smile Citisem undeva ca nu ai voie neinsotita la ginecolog daca esti minora,si eram speriata de bombe.

#314 2009-12-24 01:32:48

skumpi
Vizitator

la planning poti sa mergi rlx si cred ca si la un cabinet privat ca doar mergi sa-ti faci niste analize nu un avort, vine vorba ca si de alea se fac forgetit

#315 2009-12-24 02:09:39

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Eu la ginecolog merg mereu cu trimitere de la medicul de familie, deci nu la cabinet privat, si sunt minora smile doar nu o sa ma dea afara din cabinet sa-mi zica sa vin cu mamica. Mi se pare stupid lol

#316 2009-12-24 10:43:56

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Oh,multumesc... mi-ai luat o grija. Eram ceva gen "daca ma duc acolo si nu ma consulta?? daca am ceva si nu o sa am cum sa aflu??". Eu o sa ma duc la doctoressa pentru trimitere. Si pt ginecolog si pt analizele de sange. tongue

#317 2009-12-24 10:50:09

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Sigur ca se poate, Shine... eu zic sa mergi la un cabinet particular daca poti, nu in spital, ca sa nu ramai marcata pe viata smile

#318 2009-12-24 10:54:06

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Hmm... la particular e mai scump decat la spital,nu?  O sa ma duc in functie de cum o sa stau cu bugetul luna viitoare... chiar atat de traumatizant e la stat? neutral

#319 2009-12-24 10:56:17

heimdall
Diamond member

La spital cred ca e chiar gratuit cu trimitere
Acuma nu stiu, dar e murdar, astepti cu orele pe la usi... cat despre medici, depinde peste cine dai
Poate reusesti sa pui niste banuti deoparte din ce-ti dau ai tai de cheltuiala

#320 2009-12-24 11:02:28

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Incerc. smile La particular imi mai trebuie trimitere?

#321 2009-12-24 11:03:06

heimdall
Diamond member

Nu, nu-ti trebuie

#322 2009-12-24 11:05:35

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Multumesc,heim puss

#323 2009-12-24 11:09:26

heimdall
Diamond member

N-ai pt ce... ti-as zice si unde merg eu, ca medicul e super, dar au niste preturi cam prea mari
Imi zici oricum daca vrei  puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.