homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari pe care ni le punem de mult...-15

#267 2009-12-16 14:19:54

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: intrebari pe care ni le punem de mult...

ce-mi place.... smile
poate va raspunde la unele intrebari smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#268 2009-12-16 15:06:26

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

YoHanna a scris:

de ce cand suntem fffffff fericiti banuim k ceva nu e bine?

pentru ca niciodata nu poti fi pe deplin fericit si daca esti fericit 100% inseamna ca ai scapat din vedere ceva lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#269 2009-12-16 17:41:00

YoHanna
Insomniac member

pai eu m-am referit in special...la faptu k noi(unele, cel putin) parca ...intentionat cautam nod in papura...in loc sa ne bucuram de acea fericire...care evident...imposibil sa fie 100% lol o buba tot e... lol

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#270 2009-12-16 19:45:13

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Wildhoney a scris:

YoHanna a scris:

pentru ca niciodata nu poti fi pe deplin fericit si daca esti fericit 100% inseamna ca ai scapat din vedere ceva lol

Numai bucuria care vine de sus -numai aceea este desavarsita si poate sa aduca satisfactie deplina in om.
Atunci cand omul este ferm convins ca si Dumnezeu Se bucura impreuna cu el, numai atunci atunci bucuria omului este deplina.
Nu degeaba a spus Solomon: "Cine, in adevar, poate ...sa se bucure fara El? Caci El da omului placut Lui intelepciune, stiinta si bucurie..." (Eclesiast2:25,26)
Deci daca omul va recunoaste in inima lui ca ceea ce are este de la Dumnezeu, atunci -si numai atunci- bucuria lui nu va fi impiedicata de nici un gand rau; caci Insusi Dumnezeu Se bucura de bucuria omului pe care-l binecuvanteaza.

Ultima oara a fost editat de extra (2009-12-18 20:27:45)

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#271 2009-12-16 23:11:00

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

YoHanna a scris:

cei care fac asta sunt ATASATI de obiectul placerii lor... le place STAREA pe care le-o da cutare chestie si traiesc FRICA de a nu pierde obiectul placerii. si, culmea, de cele mai multe ori asta se intampla, pt ca nu ai voie sa te atasezi de nimic... trebuie sa traiesti bucuria curat, FARA FRICA DE A PIERDE. neconditionat. in prezent.

e cam aceeasi chestie cu gelozia... in loc sa iubesti curat, iti pierzi vremea facand scenarii fataliste si fiindu-ti mereu teama ca vei pierde obiectul placerii tale (in cazul geloziei, persoana "iubita" - respectiv persoana care te face sa te simti bine).

ceea ce e total gresit... iar atitudinea corecta e cea din ultimul rand scris de extra: sa constientizam ca totul in viata asta e trecator, la fel cum totul e un dar pe care il primim de la Dumnezeu. si nu trebuie sa pretuim nimic si pe nimeni mai presus decat pe Dumnezeu... iar asta se traduce in DISPONIBILITATEA DE A PIERDE, IN ORICE CLIPA SI FARA REGRETE, OBIECTUL PLACERII NOASTRE. atunci ne vom putea bucura cu adevarat, neatasat smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#272 2009-12-16 23:51:00

skumpi
Vizitator

katami a scris:

YoHanna a scris:

cei care fac asta sunt ATASATI de obiectul placerii lor... le place STAREA pe care le-o da cutare chestie si traiesc FRICA de a nu pierde obiectul placerii. si, culmea, de cele mai multe ori asta se intampla, pt ca nu ai voie sa te atasezi de nimic... trebuie sa traiesti bucuria curat, FARA FRICA DE A PIERDE. neconditionat. in prezent.

e cam aceeasi chestie cu gelozia... in loc sa iubesti curat, iti pierzi vremea facand scenarii fataliste si fiindu-ti mereu teama ca vei pierde obiectul placerii tale (in cazul geloziei, persoana "iubita" - respectiv persoana care te face sa te simti bine).

ceea ce e total gresit... iar atitudinea corecta e cea din ultimul rand scris de extra: sa constientizam ca totul in viata asta e trecator, la fel cum totul e un dar pe care il primim de la Dumnezeu. si nu trebuie sa pretuim nimic si pe nimeni mai presus decat pe Dumnezeu... iar asta se traduce in DISPONIBILITATEA DE A PIERDE, IN ORICE CLIPA SI FARA REGRETE, OBIECTUL PLACERII NOASTRE. atunci ne vom putea bucura cu adevarat, neatasat smile

hjarta

#273 2009-12-17 15:17:58

YoHanna
Insomniac member

wow ce frumos ai explicat katami smile puss

#274 2009-12-17 20:21:08

katami
Platinum member

puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#275 2009-12-21 16:53:23

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Am eu o intrebare existentialista. Mama, la inceputul casniciei cu tata a facut un avort. Eu ma intreb, daca mama pastra bebe-ul ieseam tot eu ? tongue

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#276 2009-12-21 16:57:50

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

nu, ieseai alta

PS: confunzi existentialista cu existentiala

Ultima oara a fost editat de sioux (2009-12-21 17:12:16)

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#277 2009-12-21 21:56:17

pink_martini
Hero member
Site

sioux a scris:

nu, ieseai alta

PS: confunzi existentialista cu existentiala

dar te rog explica-mi in cateva argumente de ce. Eu, la cel mai simplu nivel posibil gandesc in felul urmator: aceeasi mama > acelasi tata > aceleasi ADN > aceeasi copii. De ce ies copii diferiti ?

#278 2009-12-21 22:39:46

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

pai, pe scurt
1. de fiecare daca cand si-o trag mami si tati, se secreta ALTE celule (spermatozioizi, ovule) decat data trecuta, cele de data trecuta sunt moarte.
2. fiecare spermatozoid e unic, la fel cu ovulele, fiecare cu o combinatie unica de caracteristici genetice.
2. daca mami si tati si-o trag in 1900 secreta setul A de spermatozoizi+ovul si iese copilul X, daca nu iese copilul X ghinion, n-o sa mai iasa niciodata pentru ca si anume combinatiile sunt unice si irepetabile - daca mami si tati si-o trag din nou in 1901, avem cu totul alti spermatozoizi si cu totul alt ovul ,care cu totul alte caracteristici genetice, sa zicem setul B, deci copilul in nici un caz n-o sa iasa X, ci poate Y sau Z.

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#279 2009-12-22 00:16:23

pink_martini
Hero member
Site

sioux a scris:

pai, pe scurt
1. de fiecare daca cand si-o trag mami si tati, se secreta ALTE celule (spermatozioizi, ovule) decat data trecuta, cele de data trecuta sunt moarte.
2. fiecare spermatozoid e unic, la fel cu ovulele, fiecare cu o combinatie unica de caracteristici genetice.
2. daca mami si tati si-o trag in 1900 secreta setul A de spermatozoizi+ovul si iese copilul X, daca nu iese copilul X ghinion, n-o sa mai iasa niciodata pentru ca si anume combinatiile sunt unice si irepetabile - daca mami si tati si-o trag din nou in 1901, avem cu totul alti spermatozoizi si cu totul alt ovul ,care cu totul alte caracteristici genetice, sa zicem setul B, deci copilul in nici un caz n-o sa iasa X, ci poate Y sau Z.

sa inteleg ca aceste combinatii sunt infinite ? Adica sutele de miliarde de ovule si spermatozoizi din viata unui cuplu, sunt toate unice ?

#280 2009-12-22 22:02:43

katami
Platinum member

exact

#281 2009-12-22 22:54:21

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Dupa nastere,vaginul se largeste...? Mult,adica? Mai revine la forma initiala? (am si eu intrebari existentiale)

#282 2009-12-22 22:56:28

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

iti dai seama.. doar nu ramane asa hmm

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#283 2009-12-22 23:05:13

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Sa ramana cum...? Inteleg ca se largeste dupa nastere. Da' redevine mai stramt? Poate sa ajunga cum era inainte?

#284 2009-12-22 23:08:30

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

doar nu ramane cum e cand iese copilul .. se strange.. devine din ce in ce mai stramt .. dar chiar cum era inainte nu cred.. o s-o intreb pe sor`mea big_smile

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#285 2009-12-22 23:18:18

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Multumesc. smile (prietenul meu are planuri de viitor pentru noi... si vrea copil; eu nu prea. Si acum fac lista cu pro/contra.)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.