|
Nu esti logat.
Intrebari pe care ni le punem de mult...-13#229 2009-12-13 22:04:03
Re: intrebari pe care ni le punem de mult...andra04, daca eu nu am reusit sa te lamuresc cu ceva, lamureste-ma tu pe mine: http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #230 2009-12-13 22:31:22
Re: intrebari pe care ni le punem de mult...
1. Daca provenim din Adam si Eva toti, inseamna ca toti ne-am nascut in urma unui sir interminabil de relatii incestuoase, nu? Din 2 oameni, care au facut copii, apoi au facut copii cu copiii lor si copiii lor intre ei si tot asa. Atunci de ce e pacat sa facem si noi la fel? Si de ce nu avem toti acelasi sange? Offline #231 2009-12-13 22:46:13
http://www.trilulilu.ro/kosmyn123/d600a5b2a06c12 „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #232 2009-12-13 22:55:12
Re: intrebari pe care ni le punem de mult...Stiinta a evoluat foarte mult, acum 40 de ani nu visa nimeni sa vorbeasca pe internet, sau la mobil, de exemplu, nici macar televizorul color nu aparuse. Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-12-13 23:42:37) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #233 2009-12-13 23:08:55
Re: intrebari pe care ni le punem de mult...andra04, ti-am raspuns aici: http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 6#p1380766 http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline Publicitateloading...
#234 2009-12-13 23:29:05Re: intrebari pe care ni le punem de mult...
Intrebarea mea: de ce nu crezi din moment ce nu poti dovedi inexistenta lor? Offline #235 2009-12-13 23:38:46
Pentru ca eu dispun de o explicatie logica pentru fiecare fenomen,pentru aparitia lumii,a omului,si asa mai departe. Exista o explicatie logica si fireasca pentru orice. O prefer pe aceea decat sa ma agat de ideea ca Gigel m-a facut pe mine ca asa i-a trasnit lui. Poate sunt egocentrista (si sunt),dar refuz ideea ca m-a facut cineva ca asa a vrut el,ca eu imi traiesc viata sub o lupa si ca voi plati la un moment dat pentru fiecare gest,cuvant si gand al meu. Eu una consider ca ma prind ce e bine si ce e rau si fara sa-mi zica cineva. Se numeste constiinta. O avem toti,dar putini aleg s-o foloseasca. Preferam sa facem ce ni se spune,decat sa alegem sa realizam si noi ce e bine sa facem si ce nu. Asta e mind-control,nu religie. Bagi in cap unei mase de oameni o anumita idee la momentul oportun... dupa aia,oamenii vor deveni docili de frica 'judecatii de apoi' . Consider ca am depasit stadiul de animal. Pentru ca cei ce se lasa manipulati astfel nu sunt altceva decat creaturi in lesa... animalele au parte de lesa propriu-zisa,materiala ; oamenii,de cea psihica. A doua afecteaza mult mai serios decat prima. Eu pur si simplu refuz sa ma supun la asa ceva. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-13 23:40:04) Offline #236 2009-12-13 23:49:21Re: intrebari pe care ni le punem de mult...Eh, expicatia ta tot nu da nici o demonstratie cum ca nu ar exista, ci doar motivul pentru care tu crezi ca nu exista. Exact cum tu ai motive (bune, rele, nu e rolul meu sa spun de care sunt) sa crezi ca nu exista asa si cei care cred au motive sa creada ca exista, si nu ar trebui sa judeci asa de dur decizia lor. Offline #237 2009-12-13 23:54:21
Pai nici n-am judecat. Pur si simplu incercam sa gasesc o explicatie,cum ai gasit si tu din partea mea. Cum am spus,eu nu cred doar de dragul de a nu crede... altii,pe de alta parte, (adica aceia care ma scot pe mine din sarite) cred doar de dragul de a crede,si din lipsa de alta ocupatie. Asta mi se pare absurd. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-13 23:54:50) Offline #238 2009-12-13 23:55:25
Re: intrebari pe care ni le punem de mult...Later add: nici n-am vrut sa explic ca nu exista. Nu stiu asta. M-ai intrebat de ce aleg eu sa nu cred. Si am explicat. Offline #239 2009-12-14 00:18:34Re: intrebari pe care ni le punem de mult...Cei care cred de dragul de a crede nu gresesc chiar atat de tare. Offline #240 2009-12-14 00:24:57
Re: intrebari pe care ni le punem de mult...Au contraire,pierzi multe daca crezi Te supui unei vieti traite in frica,urmand niste reguli stupide si ratand momente si ocazii ... suferi mustrari de constiinta. Practic vorbind,iti petreci viata asigurand puncte pentru afterlife. Cred ca e dezamagitor in cazul asta sa nu existe afterlife. In cazul meu,imi traiesc viata cum vreau. And if I'll go to hell,voi avea certitudinea ca a meritat cu prisosinta. Offline #241 2009-12-14 00:42:46
Re: intrebari pe care ni le punem de mult...Ceea ce spui tu merge cam pe aceeasi premisa, in opinia mea, cu urmatorea: de ce sa-mi fie frica de cancer si sa mananc sanatos toata viata ca sa nu fac cancer. mai bine mananc de la MC si ceafa de porc pana mor si daca e sa fac cancer la batranete barem stiu ca am trait cum am vrut. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #242 2009-12-14 00:45:52
Re: intrebari pe care ni le punem de mult...Intelegi gresit. Nu fumez,nu beau,carne mananc rar,de droguri nu vreau s-aud. Prin 'a trai cum vreau eu' inteleg 'a trai cum imi dicteaza mie ratiunea si sentimentele,nu cum imi dicteaza Biblia/Koranul sau mai stiu eu ce alta carte'. Mi se pare gresit sa faci ce-ti spune cineva/ceva doar asa,de chestie. Pai atunci cu ce ne deosebim de animalele carora le zicem 'sezi' si care executa...? Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-12-14 00:46:56) Offline #243 2009-12-14 00:50:12
mie mi-a fost explicat asa: s-a hotarat asa pt ca in vremurile stravechi nu exista un mijloc de protectie corespunzator, cum avem noi azi absorbantele. tocmai de aceea ca femeia sa nu intre in Biserica si din intamplare sa ii curga sange, sa nu .. pateze Biserica de sange.. cam asta e ideea. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #244 2009-12-14 01:38:27
mi-e greu sa cred ca o persoana care crede in Dumnezeu traieste toata viata in frica, nush ce reguli crezi ca urmareste si de ce crezi ca rateaza momente si ocazii ?! Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-12-14 01:41:10) #245 2009-12-14 01:51:35
Re: intrebari pe care ni le punem de mult...Bai, dar eu intru in biserica cand "sunt pe stop" doar nu ma controleaza nimeni Offline #246 2009-12-14 02:14:35
Re: intrebari pe care ni le punem de mult...aoleu ce ati despicat firu numa ca eu am zis ca m`ar inspaimanta sa traiesc vesnic Offline #247 2009-12-14 02:27:22
Re: intrebari pe care ni le punem de mult...ahaaaaaaaaaaa © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|