homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari pe care ni le punem de mult...-12

#210 2009-11-11 10:15:46

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: intrebari pe care ni le punem de mult...

smile pai stai linistita ca nu doar "se suie pe ea". are si cocosul un organ in dotare, ca orice mascul wink

oul e ca un ovul, cu deosebirea ca are in el toate substantele hranitoare necesare puiului. la om, odata fecundat ovulul, el se dezvolta in burtica mamei, la caldura si se hraneste prin cordonul ombilical. oul de gaina e fecundat de cocos (atunci cand "se suie pe gaina" chicot), iar substantele necesare sunt deja in ou, nu mai e nevoie de cordon ombilical si placenta.

#211 2009-12-13 04:44:40

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

extra a scris:

Si eu ma gandesc cu bucurie si nerabdare cum va fi pe noul pamant... -sa fii constient pe deplin de faptul ca vei trai vesnic, si nu vei mai murii niciodata! ... smile

pe mine m-ar inspaimanta gandu sa traiesc vesnic

hjarta

#212 2009-12-13 07:34:05

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Pai pe tot omul l-ar fi inspaimantat vesnicia dupa ce a cazut in pacat. Tocmai de aceea Dumnezeu I-a spus lui Adam: "In ziua in care vei manca din el(pomul cunostintei binelui si raului), vei muri negresit(Gen2:17). Moartea este o binecuvantare.
Dar de la inceput n-a fost asa. Dumnezeu l-a creat pe om cu "gandul vesniciei"(Eclesiast3:11), sa traiasca vesnic. Nici Adam nu putea sa priceapa lucrul acesta, chiar daca el avea capacitati intelectuale si spirituale mult mai mari decat le avem noi acum.

Credeti ca degeaba spune Biblia ca "Dumnezeu este dragoste"(1Ioan4:16)? El ne-a creat, si, dupa ce am cazut in pacat tot El ne-a salvat ca sa traim vesnic. Si a facut ca moartea aceasta de care are parte aproape toti oamenii, sa fie una temporara. Nu zic ca pe Dumnezeu nu-L intereseaza traiul acesta, viata aceasta muritoare(ba chiar in viata aceasta avem nevoie de El mai mult); dar pe El Il intereseaza cel mai mult ca sa ajungem sa avem viata vesnica. Spre viata vesnica ne conduce El; caci viata aceasta nu este decat un test. Aici ne oranduim(judecam) noi singuri daca suntem vrednici sa capatam viata vesnica sau nu. Caci sunt foarte multi oameni carora Dumnezeu le-a facut cunoscuta vesnicia, viata vesnica, si ei au refuzat-o.
Ce vreau sa va fac cunoscut este faptul ca noi nu suntem singuri in univers(Iov 1:6); mai sunt si alte lumi necazute in pacat, si pe care tot Dumnezeu le-a creat -caci El este Creatorul si Stapanul intregului Univers. Dar El nu ne-a lasat sa ajungem la aceste lumi, din pricina ca ar fi ajuns si pacatul la ele. Unde noi am ajuns prima oara, Satan a ajuns de mult.

Nu vreau sa ramaneti in necunostinta de cauza: omul odata ce a murit, nu va fi mort pentru totdeauna. La vremea hotarata de Dumnezeu pentru toti oamenii, noi vom invia iarasi: unii pentru judecata, iar altii pentru viata vesnica. Sa ne straduim sa traim nu pentru viata aceasta, ci pentru cea vesnica. Caci "lucruri pe care ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit, si la inima omului nu s-au suit; asa sunt lucrurile pe care le-a pregatit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc."(1Corinteni2:9)

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#213 2009-12-13 11:56:15

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

mi-e rau.. bang  bang  bang  bang  bang  signof10

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#214 2009-12-13 12:39:32

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

extra e preot sau cv  de genu?

In America, in sfarsit!big_smile

Publicitate

loading...

#215 2009-12-13 12:40:52

wild_wind
Platinum member

extra e...extra

#216 2009-12-13 15:27:45

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

wild_wind a scris:

mi-e rau.. bang  bang  bang  bang  bang  signof10

pai e mai bine sa-ti fie rau acum decat mai tarziu. smile
angel89, nu sunt preot. sunt un simplu crestin si doresc sa si traiesc ca atare.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#217 2009-12-13 15:37:32

wild_wind
Platinum member

no comment...

#218 2009-12-13 16:59:37

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

O intrebare pe care mi-o pun demult este: de ce la TOATE intrebarile despre religie, raspunsurile sunt enervant de lungi, sunt tot timpul formate din citate si nu te lamuresc niciodata? De cate ori il intreb pe proful de religie cate ceva, o da cu ce stie el din Biblie, chestii care n-au nicio legatura cu ce intreb eu. Si am vazut ca si Extra face la fel, in general persoanele religioase...
Si pana la urma, de ce? Pentru ca stiu ca nu sunt capabili sa convinga oamenii care nu merg pe principiul "crede si nu cerceta", cu un raspuns simplu, de genul: Pentru ca...de-aia! Intrebarile mele in legatura cu religia tot timpul vor ramane fara raspuns.

#219 2009-12-13 20:37:17

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Discutiile despre religie mi-au adus aminte de versurile trupei Parazitii care suna cam in felul asta din cate imi mai amintesc:
"Sa nu-ai pareri sau idei, sa nu-ti doresti sa nu vrei, sa fi bun, sa ai o conduita inalta asteptand vacanta de pe lumea ailalta, o arzi in halul asta, esti o victima indoctrinata rotfl "
Cred ca nu am omis nimic lol Cam la asta se refera religia.

Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-12-13 20:38:14)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#220 2009-12-13 20:44:35

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

....cica omul e o fiinta superioara dotata cu inteligenta...atunci cum de sunt atat de multi tampiti cu doar doi neuroni in dotare care fac sinapsa doar la "papa", "apa", "caca"?????

nu radeti! eu chiar am dilema asta de muuuulta vreme!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#221 2009-12-13 20:50:31

Fiametta
Full member

my_aa a scris:

Discutiile despre religie mi-au adus aminte de versurile trupei Parazitii care suna cam in felul asta din cate imi mai amintesc:
"Sa nu-ai pareri sau idei, sa nu-ti doresti sa nu vrei, sa fi bun, sa ai o conduita inalta asteptand vacanta de pe lumea ailalta, o arzi in halul asta, esti o victima indoctrinata rotfl "
Cred ca nu am omis nimic lol Cam la asta se refera religia.

Suna interesant, cum se numeste melodia?

#222 2009-12-13 20:56:56

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

intrebarea pe care mi-o pun eu : de unde a avut Dumnezeu atata imaginatie sa faca lumea asta? big_smile

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#223 2009-12-13 20:58:28

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Intrebarea mea: de ce crede lumea in Dumnezeu/Allah/Budha/oricare alti zei,din moment ce nimic nu poate dovedi existenta lor? (lasand la o parte motivul evident ca pur si simplu unii vor sa creada ca exista a greater power)

#224 2009-12-13 21:00:15

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pai minunile care se intampla zilnic dovedesc existenta unei "greater power", cum zici... si fiecare o numeste altfel smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#225 2009-12-13 21:01:29

Fiametta
Full member

Shine, din nevoia de a pune pe seama unei puteri divine lucrurile care li se intampla, atat bune, cat si rele. Poate fi un fel de slabiciune. smile
Eu cred in Dumnezeu...dar ce cred eu, n-are nicio legatura cu tot ce se spune...cred si atat...si cred pentru ca citesc filosofie. Inainte nu credeam.

#226 2009-12-13 21:08:20

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Multumesc pentru raspunsuri. Katami,dar de ce oamenii nu pot atribui 'minunile' simplei fizici,si trebuie sa atribuie unui zeu?

#227 2009-12-13 21:11:31

Fiametta
Full member

Shine, pot sa-mi dau eu cu parerea? big_smile pentru ca, in conceptia populara, e mult mai usor si mai comod sa atribui minunile unei divinitati, decat stiintei. Oamenii se nasc cu frica de Dumnezeu, nu cu legile lui Galileo Galilei. smile

#228 2009-12-13 21:13:52

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Mi se pare oarecum amuzant faptul ca suntem in secolul stiintei avansate si inca exista mase mari de oameni care merg pe metoda usoara si comoda de a crede fara a cerceta... nu spun ca am ceva cu cei care cred intr-o putere suprema,dar am ceva cu cei care cred doar de dragul de a crede in ceva pt ca li se pare ca a se baza pe logica nu e de ajuns.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.