Intrebari pe care ni le punem de mult...-10
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Re: intrebari pe care ni le punem de mult...
anca90 a scris:ShineOfBlood a scris:Cum sa aiba,mai,cu minus? Totusi,e doar mort,nu inghetat... My educated guess e around 20
temperatura mediului in care se afla, nu?
Cam asa.
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
Loveable a scris:4art a scris:oare marea majoritate a lumii considera sexul un asa mare pacat ca mine?
no way!
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
Loveable a scris:4art a scris:oare marea majoritate a lumii considera sexul un asa mare pacat ca mine?
no way!
nu, 99% doar se bucura de el
- 4art
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-14
>< sunteti foarte simpatice m-ati facut sa rad multumesc de raspunsuri
,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..."
- anne85
- Full member
- Inregistrat: 2009-04-07
"Cei saraci cu duhul" sunt aia care nu isi pun toate intrebarile pe care vi le puneti voi pe-aci ...
4art, citeste neaparat Biblia - o sa te lamuresti ! (As putea sa iti raspund foarte clar la toate intrebarile tale dar s-ar supara love, anabella si ... toti ceilalti care nu isi pun asemenea intrebari, perfect indreptatite, de altfel !).
Kata, da, ma regasesc si eu in intrebarea ta cu animalutzele si nu cred ca raspunsul lui Extra e cel mai potrivit. De exemplu, Extra, moartea unei fiinte fff dragi, de exemplu copii tai, nu o s-o inteleaga nimeni, niciodata, oricat de logica sau educativa ar fi ea ! Da, uneori oamenii dragi mor prea devreme pt ca noi sa invatam o lectie, dar totusi ... In alt post o sa imi scriu parerea legata de alte intrebari de pe-aici ...
35+ babyboy
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Cine a inventat cartofii prajiti? De ce ploaia nu e alta culoare? De ce cerul e albastru?
Intrebari de copil mic
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
anne85 a scris:uneori oamenii dragi mor prea devreme pt ca noi sa invatam o lectie, dar totusi ...
care ar fi lectia si de ce nu alege d-zeu alta cale de a ne-o preda? in plus, niciodata nu mi s-a parut firesc ca d-zeu, despre care se spune ca e nemarginit de bun, sa sacrifice pers nevinovate pt a le pedepsi pe cele vinovate (gen: moare bebelusul pt ca a pacatuit mama). asta contrazice teoria noastra despre d-zeu. pai ori e bun pana la capat, ori cu mici exceptii?
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
anca, bebelusul nu are un corp energetic propriu... el este legat de cel al parintilor (si se desprinde treptat, in straturi, pana aproximativ la 21 de ani, parca...). de aceea, orice tampenie facuta de parinti se reflecta mult mai tare asupra copilului...... in mare asta e explicatia, in niciun caz ca "se razbuna" Dumnezeu... Dumnezeu e prin definitie bun, GRESEALA TA ca mama se razbuna pe copilul tau, nu Dumnezeu.
love_t: cerul e albastru pentru ca din tot spectrul electromagnetic vizibil, lungimea de unda corespunzatoare albastrului este respinsa de particulele din atmosfera... iar restul lungimilor de unda absorbite (de altfel, aceeasi explicatie e pt orice culoare a oricarui lucru.... DE CE e asa... tine de natura materialului din care sunt facute...)
la fel si cu ploaia... tine de compozitia chimica a apei si proprietatiloe sale fizice in ceea ce priveste comportarea fata de lumina.
la aia cu cartofii prajiti nu stiu sa-ti raspund (aoleu, cred ca voi fi o mamica patetica care o sa tina lectii de fizica unor copilasi de 5 ani care intreaba de ce e cerul albastru (cred ca mergea si o oveste cu zane mai degraba, nu? )
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
anne85 a scris:4art, citeste neaparat Biblia - o sa te lamuresti ! (As putea sa iti raspund foarte clar la toate intrebarile tale dar s-ar supara love, anabella si ... toti ceilalti care nu isi pun asemenea intrebari, perfect indreptatite, de altfel !).
4art a intrebat daca marea majoritate a lumii considera sexul un pacat atat de mare. dand o tenta haioasa raspunsului, am zis ca nu. asta nu inseamna ca nu mi`am pus niciodata intrebarea asta inseamna ca mi-am pus-o si am ajuns la concluzia ca nu. consider ca sunt alte pacate mult mai mari pe lumea asta. sa omori, sa lovesti, sa nu-ti respecti parintii, sa-L acuzi pe Dumnezeu pt necazurile tale, si lista poate continua la nesfarsit, de la pacate foarte mari la cele foarte mici. Pe toate astea eu le consider pacate mult mai mari decat a face sex. Nu cred ca exista om care sa nu pacatuiasca (daca ne luam dupa Biblie), si atunci prefer sa fac sex decat sa mint, sa fur, sa injur, etc... Mai degraba m-ar mustra constiinta pt ca am zis o minciuna, sau pt ca azi mi-a fost lene (lenea fiind considerat pacat foarte mare) decat ca am facut sex aseara.
edit: nu ma supar daca raspunzi foarte clar la intrebarile lui 4art, chiar as fi curioasa..
Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-10-22 08:57:14)
- anabella_n
- Hero member
anne85 a scris:As putea sa iti raspund foarte clar la toate intrebarile tale dar s-ar supara love, anabella si ... toti ceilalti care nu isi pun asemenea intrebari, perfect indreptatite, de altfel !).
eu nu ma supar, fiecare e liber sa aiba propria parere pe care sa si-o si exprime. cum la fel de bine fiecare e liber sa-si traiasca viata asa cum ii place si cum crede ca e corect
- anne85
- Full member
Ultima oara a fost editat de anne85 (2009-10-22 13:50:19)
35+ babyboy
- anabella_n
- Hero member
nu cred ca ai starnit nici o polemica, ti-ai exprimat parerea la insistentele noastre, pentru ca te-ai gandit ca poate superi prin aceste cuvinte, dar tocmai pentru ca ai facut-o intr-un mod civilizat nu cred ca ai suparat pe nimeni repet, eu una iti respect parerea si modul de viata, tocmai pentru ca nu cred ca incerci sa influentezi pe nimeni cu forta, doar spui ce crezi
- anne85
- Full member
Multumesc, anabella. Daca discutia ar fi intr-adevar libera si n-ar fi persoane care sar ca arse la orice afirmatie mai radicala, sa zic asa, poate ca subiectul ar merita dezbatut ...
35+ babyboy
- mayra19
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-05-28
Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
katami a scris:anca, bebelusul nu are un corp energetic propriu... el este legat de cel al parintilor (si se desprinde treptat, in straturi, pana aproximativ la 21 de ani, parca...). de aceea, orice tampenie facuta de parinti se reflecta mult mai tare asupra copilului...... in mare asta e explicatia, in niciun caz ca "se razbuna" Dumnezeu... Dumnezeu e prin definitie bun, GRESEALA TA ca mama se razbuna pe copilul tau, nu Dumnezeu.
love_t: cerul e albastru pentru ca din tot spectrul electromagnetic vizibil, lungimea de unda corespunzatoare albastrului este respinsa de particulele din atmosfera... iar restul lungimilor de unda absorbite (de altfel, aceeasi explicatie e pt orice culoare a oricarui lucru.... DE CE e asa... tine de natura materialului din care sunt facute...)
la fel si cu ploaia... tine de compozitia chimica a apei si proprietatiloe sale fizice in ceea ce priveste comportarea fata de lumina.
la aia cu cartofii prajiti nu stiu sa-ti raspund (aoleu, cred ca voi fi o mamica patetica care o sa tina lectii de fizica unor copilasi de 5 ani care intreaba de ce e cerul albastru (cred ca mergea si o oveste cu zane mai degraba, nu? )
un mare pentru astfel de explicatii!!
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
na bun, imi spune si mie cineva ce a scris anne si a editat dupa? chiar eram curioasa..
- extra
- Banat
- Inregistrat: 2009-06-11
Loveable a scris:na bun, imi spune si mie cineva ce a scris anne si a editat dupa? chiar eram curioasa..
si eu
http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
extra a scris:Loveable a scris:na bun, imi spune si mie cineva ce a scris anne si a editat dupa? chiar eram curioasa..
si eu
si eu si chiar nu pricep de ce ai sters, anne... pana la urma, e parerea ta, treaba fiecaruia ce crede despre ea, dar doar nu ti-o fi rusine cu ea!!!!
lady
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- anne85
- Full member
Era raspunsul meu la intrebarea Ancai de ce platesc copii pt tampeniile parintilor.
Pe scurt, ca post-ul era cam lung si prea personal (de asta l-am si editat, ca am oroare sa mi se tot urce careva in cap), citam versetul biblic (al carui referinta nu mi-o mai aminteam si il rugam pe Extra sa ma ajute) in care se spune clar ca atat binecuvantarea, cat si blestemul trec peste generatii si efectele lor pot fi resimtite de copii copiilor nostri. De ce e asa ... asta n-o mai stiu. Asta spune Cuvantul si o alta explicatie eu nu gasesc. Desigur si explicatia ta, Kata, poate fi o varianta, cu campul energetic, pentru cei care sunt mai deschisi la astfel de abordari.
Si numarul 2, explicam ca sexul inainte de casatorie e considerat de Biblie "curvie" si adulterul in casatorie e "preacurvia" (si Extra poate sa confirme). Ambele sunt pacate (la fel de mari ca si minciuna, furtul ... ca nu sunt pacate MARI si MICI, cum sustine Love, ci doar pacate), de asta constiinta lui 4art nu o poate lasa sa doarma linistita.
Na, ca am postat aproape tot ce scrisesem ieri. Doar ca si postul asta, ca si cel de ieri, o sa il inchei cu rugamintea de a nu crea o polemica pe tema asta. Am citat doar ce spune Biblia, nu sunt vorbele mele, ci doar convingerile mele, de care, by the way, nu mi-e deloc rusine.
35+ babyboy
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|