Intrebari pe care ni le punem de mult...-9
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
Re: intrebari pe care ni le punem de mult...
extra, mai am o intrebare pt tine, daca imi poti raspunde. "fericiti cei saraci cu duhul ca a lor este imparatia cerurilor"; la ce se refera prin "cei saraci cu duhul"?
V., soarele si luna
- lala20
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-07
Am at?tea ?ntrebări, că nici nu ştiu cu care să ?ncep: 1. Mai există viaţă şi pe alte planete, ?n alte galaxii? 3. De ce sunt lăsaţi pe Păm?nt oameni şi animale care se chinuie? 4. C?nd o să fie sf?rşitul lumii? 5. Va mai exista un alt Nostradamus? 6. Va mai fi un al 3-lea război mondial? 7. C?nd se vor mai naşte ?n ţara noastră genii, oameni de seamă care să facă ceva pt umanitate? 8. Ne putem re?nt?lni după moarte cu cei dragi? Şi ar mai fi, dar ajung astea deocamdată .
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns.
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
april sunset a scris:extra, mai am o intrebare pt tine, daca imi poti raspunde. "fericiti cei saraci cu duhul ca a lor este imparatia cerurilor"; la ce se refera prin "cei saraci cu duhul"?
Cred ca mai putin dotati intelectual. Probabil se refera la faptul ca o persoana "saraca cu duhul" nu poate concepe un plan pentru a face rau. Sper ca nu se supara extra ca am raspuns in locul lui
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- extra
- Banat
- Inregistrat: 2009-06-11
april sunset a scris:extra, mai am o intrebare pt tine, daca imi poti raspunde. "fericiti cei saraci cu duhul ca a lor este imparatia cerurilor"; la ce se refera prin "cei saraci cu duhul"?
raspunsul il gasesti aici: http://forum.anticonceptionale.ro/t1978 … ezeu-.html postul 323
http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17
- april sunset
- Insomniac member
nu are de ce sa se supere, doar ai incercat sa-mi oferi un raspuns la intrebare m-am gandit si eu la asta, ca s-ar referi la cei mai putin dotati din punct de vedere intelectual, dar nu prea are sens. sunt si oameni prosti de dau in gropi, sau pur si simplu, oameni care s-au nascut cu anumite probleme si nu pot gandi cum trebuie, dar si astia pot fi la fel sau chiar mai periculosi....sunt destui, care tocmai pt ca nu ii duce capul prea mult, fac rau.
V., soarele si luna
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
Da, este adevarat, dar cel mai mult rau tot o persoana inteligenta il poate face. Eu ma gandesc la ceva facut cu intentia clara de a face rau. Cei care sunt prosti nu pot mai mult, nu iau in calcul multe, dar pot face si ei rau...
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- april sunset
- Insomniac member
my_aa a scris:Da, este adevarat, dar cel mai mult rau tot o persoana inteligenta il poate face. Eu ma gandesc la ceva facut cu intentia clara de a face rau. Cei care sunt prosti nu pot mai mult, nu iau in calcul multe, dar pot face si ei rau...
da, asa este. am citit ce mi-ai dat, extra si inca odata, m-ai ajutat sa ma lamuresc. multumesc
V., soarele si luna
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
april sunset a scris:my_aa a scris:Da, este adevarat, dar cel mai mult rau tot o persoana inteligenta il poate face. Eu ma gandesc la ceva facut cu intentia clara de a face rau. Cei care sunt prosti nu pot mai mult, nu iau in calcul multe, dar pot face si ei rau...
da, asa este. am citit ce mi-ai dat, extra si inca odata, m-ai ajutat sa ma lamuresc. multumesc
Eu tot n-am inteles.
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- extra
- Banat
- Inregistrat: 2009-06-11
Cu placere april. Vezi ca am editat putin raspunsul din pricina parerilor care le-am vazut mai pe urma.
http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17
- april sunset
- Insomniac member
extra a scris:Cu placere april. Vezi ca am editat putin raspunsul din pricina parerilor care le-am vazut mai pe urma.
am citit acum. ms inca odata! deci nu eram chiar prea departe de adevar nu oamenii intelectuali sunt cei care "vor mosteni imparatia cerurilor" pt ca ei se indeparteaza de Dzeu, ci oamenii simpli, care cred cand ar putea sa se indoiasca si care accepta orice lucru, bun sau rau, fara a riposta pt ca realizeaza ca asa trebuie sa fie, asa le-a fost dat. ai sintetizat foarte bine, extra. trebuie sa recunosc ca m-am "incurcat" putin in acel articol, au fost propozitii pe care le-am citit de 2 ori, dar am inteles pana la urma, mai ales din completarea ta
Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-10-20 22:16:53)
V., soarele si luna
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
De ce suntem atat de naivi,incat ne daruim inima celor pe care-i iubim,desi stim ca-o pot frange atat de usor?
- pink_martini
- Hero member
- Site
april sunset a scris:extra a scris:Cu placere april. Vezi ca am editat putin raspunsul din pricina parerilor care le-am vazut mai pe urma.
am citit acum. ms inca odata! deci nu eram chiar prea departe de adevar nu oamenii intelectuali sunt cei care "vor mosteni imparatia cerurilor" pt ca ei se indeparteaza de Dzeu, ci oamenii simpli, care cred cand ar putea sa se indoiasca si care accepta orice lucru, bun sau rau, fara a riposta pt ca realizeaza ca asa trebuie sa fie, asa le-a fost dat. ai sintetizat foarte bine, extra. trebuie sa recunosc ca m-am "incurcat" putin in acel articol, au fost propozitii pe care le-am citit de 2 ori, dar am inteles pana la urma, mai ales din completarea ta
much clearer ... i understand now Banuiam si eu acelasi lucru ...
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
- cat_eyes
- Full member
- De la: Blocul vecin
- Inregistrat: 2006-07-01
avionul zboara pentru ca exista fortele; il descompui in tractiune, rezistenta la inaintare, greutate si portanta conteaza mult profilul aripilor, forma
edit: mi-a trecut prin cap o intrebare.. stupida poate? ce temperatura are un cadavru? 0 grade? -1, -5? ...
Ultima oara a fost editat de cat_eyes (2009-10-20 23:38:16)
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Cum sa aiba,mai,cu minus? Totusi,e doar mort,nu inghetat... My educated guess e around 20
- cat_eyes
- Full member
- De la: Blocul vecin
- Inregistrat: 2006-07-01
am presupus si eu, am dat cu bata'n balta, spune-i cum vrei.. habar nu am..
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
4art a scris:1.de ce ma mustra coonstinta de fiecare data cand fac sex? 2.de ce mi se pare un asa mare pacat lucrul acesta? 3.chiar este unul din cele mai mari pacate(binenteles inafara casatoriei) 4..oare marea majoritate a lumii considera sexul un asa mare pacat ca mine?
4art, nu te mai chinui cu lucrurile astea si bucura-te de dragoste si, implicit de sex probabil datorita educatiei si religiei ai conceptiile astea, dar serios, nu are rost sa te stresezi
de ce ciocolata e dulce, castravetii murati acrii, si nu inver? de ce asociem asa?
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- pink_martini
- Hero member
- Site
carmen_21 a scris:4art a scris:1.de ce ma mustra coonstinta de fiecare data cand fac sex? 2.de ce mi se pare un asa mare pacat lucrul acesta? 3.chiar este unul din cele mai mari pacate(binenteles inafara casatoriei) 4..oare marea majoritate a lumii considera sexul un asa mare pacat ca mine?
4art, nu te mai chinui cu lucrurile astea si bucura-te de dragoste si, implicit de sex probabil datorita educatiei si religiei ai conceptiile astea, dar serios, nu are rost sa te stresezi
de ce ciocolata e dulce, castravetii murati acrii, si nu inver? de ce asociem asa?
Pai pur si simplu, gustul zaharului l=am denumit dulce si de aceea asociezi acest gust oriunde il regasestii ca fiind dulce. Si acelasi lucru e valabil si pentr acru. Putea sa fie invers. Gustul castravetilor sa-l denumesti dulce si al zaharului acru. Cel putin eu asa am interpretat intrebarea ta. Sunt o serie de alimente cu gusturi asemanatoare si esential sunt 4 gusturi ( amar dulce acru sarat) si pentru fiecare senzatie perceputa i-am dat o denumire ( sarat spre exemplu) e vb de fonetica si lingvistica
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
ShineOfBlood a scris:Cum sa aiba,mai,cu minus? Totusi,e doar mort,nu inghetat... My educated guess e around 20
temperatura mediului in care se afla, nu?
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
4art a scris:oare marea majoritate a lumii considera sexul un asa mare pacat ca mine?
no way!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|