homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari pe care ni le punem de mult...-7

#115 2009-09-21 18:03:37

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Re: intrebari pe care ni le punem de mult...

Pentru ca am dat un raspuns mai amplu, si ca sa nu schimbam topicul, am raspuns aici la unele intrabari: http://forum.anticonceptionale.ro/t1978 … ezeu-.html

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#116 2009-09-21 18:11:13

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

BratzG a scris:

lala20 a scris:

katami a scris:

n-as vrea sa devieze discutia.... ca o dam in offtopic. pe scurt, pt mine nu e deloc ilogic.... copiii au corpul eteric (si nu numai) comun cu al parintilor, pana la o anumita varsta. de aceea, parintii sunt responsabili pt toate bolile si suferintele copiilor lor, pana la varsta respectiva.

dar daca ma lamureste si pe mine cineva care e procesul la animale... taaare as fi curioasa sad

Nu cred că există vreo explicaţie pt asta. Din păcate... sad.

Am zis eu mai sus wave .Altfel nici eu nu`mi explic.

din pacate nu pot sa ma multumesc cu raspunsul tau... dar ms de intentie kram

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#117 2009-09-21 18:13:28

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

katami a scris:

BratzG a scris:

lala20 a scris:

[/b]
Nu cred că există vreo explicaţie pt asta. Din păcate... sad.

Am zis eu mai sus wave .Altfel nici eu nu`mi explic.

din pacate nu pot sa ma multumesc cu raspunsul tau... dar ms de intentie kram

katami,presupun ca tu crezi in Dumnezeu & co..?

eu,tu si restul lumii...

#118 2009-09-21 18:32:32

katami
Platinum member

da smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#119 2009-09-21 18:38:39

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

deealexx a scris:

extra a scris:

Si eu ma gandesc cu bucurie si nerabdare cum va fi pe noul pamant... -sa fii constient pe deplin de faptul ca vei trai vesnic, si nu vei mai murii niciodata! ... smile

apropo de asta, eu ma intreb daca atunci imi voi putea continua viata vesnica alaturi de cei dragi care erau si inainte...

tata, care a citit Biblia mi-a spus  mai demult ca "dincolo" nu ne mai intalnim cu cei de "aici".
nu stiu daca e adevarat sau nu....poate extra are mai multe informatii despre acest subiect.

Publicitate

loading...

#120 2009-09-21 18:52:13

extra
Banat

"dar daca ma lamureste si pe mine cineva care e procesul la animale... taaare as fi curioasa"

Interesant subiect de discutie ati gasit voi. Aflati dar ca Dumnezeu nu satisface niciodata curiozitatea omului, ci El doar implineste nevoile lui.
Plantele au viata?
Vedeti dar, ca este greu se se dea un raspuns. Stim doar ca Dumnezeu ii va pedepsi pe aceia care nu au mila de bietele necuvantatoare. Intregul pamant i-a fost dat in stapanire omului doar pentru a-l administra. Parintele nu este stapan nici macar pe viata sa, si nici pe cea a copilului sau; cu atat mai mult pe viata animalelor sau a plantelor. Caci pana si defrisatul padurilor poate reprezenta un pacat...

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#121 2009-09-21 19:03:46

katami
Platinum member

da, sunt convinsa ca Dumnezeu ii pedepseste pe cei care chinuie animalele... dar animalele tot se chinuie. asta nu inteleg de ce...

#122 2009-09-21 19:50:31

extra
Banat

katami a scris:

da, sunt convinsa ca Dumnezeu ii pedepseste pe cei care chinuie animalele... dar animalele tot se chinuie. asta nu inteleg de ce...

Din aceeasi pricina pentru care se chinuie si omul sarac: Dumnezeu doreste ca sa trezeasca -dar sa se si dezvolte- in noi, mila si compasiune fata de orice fiinta.
Cat despre animalele proriu-zise, nu trebuie sa le chinim. Dumnezeu chiar a dat o porunci exprese:
"Dacă ?nt?lneşti boul vrăjmaşului tău sau măgarul lui rătăcit, să i-l aduci acasă."
"Dacă vezi măgarul vrăjmaşului tău căzut sub povara lui, să nu treci pe l?ngă el, ci să-i ajuţi să ia povara de pe măgar."
(Exod23:5)
Si prin sublinierea mea cred ca este suficient sa intelegem cat de important este sa protejam animalele.

#123 2009-09-21 20:24:13

katami
Platinum member

nu prea vreau sa cred explicatia ta.... e ca si cum zici ca niste fiinte nevinovate sunt lasate de Dumnezeu doar ca sa evoluam noi spiritual. si ce se intampla cu miile de cazuri de animale torturate de sadici? ELE ce vina au? neutral

#124 2009-09-21 20:47:09

extra
Banat

Animalele nu au nici o vina, cum nici copacul care cade pe cel care-l taie, nu este vinovat. Vinovati sunt oamenii. supa
Eu zic sa nu ne mai intristam inimile din pricina asta. "Ajunge zilei necazul ei." wink
Si oricum, nu ne putem opune tot raului care se face pe pamant...; si ca atare, nici nu ne ajuta sa ne gandim la toate relele care se intampla...

Ultima oara a fost editat de extra (2009-09-21 20:50:12)

#125 2009-10-18 21:03:06

mayra19
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-28

poate sunt ciudată dar vreau să vă ?ntreb şi pe voi..
voi nu vedeţi ceva special ?n -patul- vostru? mie patul meu mi se pare cel mai personal lucru/obiect din camera mea. care mă descrie ?ntr-un fel sau altul..c?nd e aranjat mă şi simt mai organizată şi mai serioasă cumva..c?nd nu e aranjat lol ca a fost azi, mă simt mai nonconformistă..mai comodă, mai nu stiu cum...
plus că nu-mi place să dorm numai eu ?n el lol

iar de cele mai multe ori c?nd mă uit la patul meu văd ul loc pur..plin de iubire..?mi aduc aminte de toate momentele romantice pe care le-am petrecut ?n patuţ...de zilele simple ca azi c?nd doar am stat ?n pătuţ cu iubi şi ne-am uitat toată ziulika la filme...mi se pare cel mai frumos obiect din cameră..dar nu sunt obsedată..ce ziceţi? voi nu vedeţi asa un loc foarte personal ?n patul vostru? sau nu vă ia melancolia c?teodată c?nd sunteţi singure şi privind spre patul vostru? smile

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#126 2009-10-19 05:44:39

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

ce topic super hjarta
numa ca ma cam apuca panica daca citesc toate intrebarile voastre lol

hjarta

#127 2009-10-19 08:43:57

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu patul meu l-am vazut ca un paravan pt monstri lol tot timpul am crezut ca sub patul meu sunt creaturi malefice lol big_smile

#128 2009-10-19 10:48:26

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

mayra19 a scris:

poate sunt ciudată dar vreau să vă ?ntreb şi pe voi..
voi nu vedeţi ceva special ?n -patul- vostru? mie patul meu mi se pare cel mai personal lucru/obiect din camera mea. care mă descrie ?ntr-un fel sau altul..c?nd e aranjat mă şi simt mai organizată şi mai serioasă cumva..c?nd nu e aranjat lol ca a fost azi, mă simt mai nonconformistă..mai comodă, mai nu stiu cum...
plus că nu-mi place să dorm numai eu ?n el lol

iar de cele mai multe ori c?nd mă uit la patul meu văd ul loc pur..plin de iubire..?mi aduc aminte de toate momentele romantice pe care le-am petrecut ?n patuţ...de zilele simple ca azi c?nd doar am stat ?n pătuţ cu iubi şi ne-am uitat toată ziulika la filme...mi se pare cel mai frumos obiect din cameră..dar nu sunt obsedată..ce ziceţi? voi nu vedeţi asa un loc foarte personal ?n patul vostru? sau nu vă ia melancolia c?teodată c?nd sunteţi singure şi privind spre patul vostru? smile

nope nope nu esti obsedata! asa simt si eu big_smile toate zilele alea ploioase cand vine iubi la mine si stam sub paturica la caldura, si zilele de iarna cand ne uitam cum ninge, si vara cand afara e insuportabil de cald si noi stam la racoare in patut, si primavara cand eu pun flori peste tot in camera  hjarta
si cateodata miaduc aminte si cand am fost bolnavioara si iubi a fost acolo pt mine, a dormit cu me in brate odata cand avema febra mare  angel si nu puteam sa dorm
ma leaga atatea amintiri de pautu meu ca numi vine sal arunc cand o fi sa ma mut cu iubi, pacat ca e cam mic(are 1,8 m in lungime, in conditiile in care el are tot atat)

legat de chinuirea animalelor, ar trebui sa existe niste legi mai drastice si persoane care sa le aplice diablo

Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-10-19 10:50:03)

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#129 2009-10-19 12:31:28

mayra19
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-28

capcaun a scris:

eu patul meu l-am vazut ca un paravan pt monstri lol tot timpul am crezut ca sub patul meu sunt creaturi malefice lol big_smile

total opus patului meu  rotfl

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#130 2009-10-19 17:54:47

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

eu oare cum o sa mor ? o sa sufar mai tarziu, o sa aiba probleme cei pe care-i iubesc si eu nu voi putea sa i ajut cu nimic ? ..

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#131 2009-10-19 18:11:25

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

stiti ce intrebare imi pun eu demult? de ce majoritatea barbatilor nu accepta ca nevestele lor sa mearga la munca si ei sa stea cu copii? cunosc un cuplu..ea este directoare de banca si el profesor de mate(fostul meu meditator) si povestea omu ca nevasta lui castiga o suma cu atat de multe zerouri ca nu are rost sa lipsesca de la serviciu sa aibe grija de copil(nou-nascut) si atunci sta el smile meditatii da asa din pasiune.povestea scuzanduse la mine ca mai iesea din camera sa vada daca nu se trezea ala micu...

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#132 2009-10-19 18:32:50

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

bravo lui. ma mir ca mai exista asa barbati smile

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#133 2009-10-19 18:34:25

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

innana a scris:

intrebarea mea este cum se imprima sunetul pe suportul audio? nu pot pur si simplu sa inteleg cum se zgarie o placa si dupa aia eu aud o melodie, sau poveste etc.....si mi-e tare greu sa pricep televiziunea asta...cum vb moderatorul si eu il vad la mine in tv. de ceva timp imi bat capul cu chestiile astea. mi-am scos carti de fizica si caut filmulele, despre electronica si electromagnetism....trebuie sa-mi elucidez misterele smile

alte nedumeriri: Ce e forta gravitationala? chiar nu inteleg
De ce la lovirea a doua placi tectonice se produce cutremur doar in punctul in care se ciocnesc, desi ele vibreaza dintr-un capat in altul?
Cum sta avionul in aer?
De ce zicem avion la avoin si rosie la rosie, si masa la masa, si casa la casa? de ce nu zicem pat in loc de masa? Cine a pus aceste demuniri?

Cu zambetul pe buze...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.