|
Nu esti logat.
Aventuri de prin liceu/facultate#1 2008-01-20 01:12:02
aventuri de prin liceu/facultatesa fie asta un topic pt cei care vor sa isi aminteasca cu drag de nazbatiile din liceu sau prostiile facute pe la scoala Ultima oara a fost editat de dida (2008-01-20 01:12:39) it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #2 2008-01-20 09:11:07
Re: aventuri de prin liceu/facultateprimul examen din primul an...anatomie...ciolane, muschi...o gramada de materie. eu proaspat iesita de pe bancile liceului, liceul waldorf - unde eram stimulati sa vb, sa ne spunem pasul, sa nu tinem in noi, etc. si asa m-am format sa fiu indiferent ca am in fata o somitate sau pe vasilica de la colt..buuun. si vine proful la examen. din timpul semestrului se dovedise ca avea ceva cu mine si cu gura mare...eram pe departe de a fi invizibila si imi pica grupa a doua de muschi de la nivelul antebratului senina, de-a dreptul inocenta, ii raspund ca nu stiu decat ca e format dintr-un singur muschi buuun...cum se nujmeste?! paaaaiiii...daca stiam va spuneam de la inceput! si asa prima mea nota din carnet e 3 mami de minuni Offline #3 2008-01-20 09:25:00
Re: aventuri de prin liceu/facultateliceul...fara indoiala cea mai frumoasa perioada...cel putin din viata mea #4 2008-01-20 09:32:51
Re: aventuri de prin liceu/facultateaaa...sau alta faza tare anul asta in toamna cu restantele...terminasem cu tot ce aveam de dat dar imi statea pe cap examenul la igiena la care nu ma prezentasem in vara ca m-am dus la mare. vreo 2 saptamani l-am cautat pe prof sa dea cu mine examenul, ca e usor, ca sa nu raman pe anul urmator...nic. profu nu era. m-am dus la secretariat sa intreb de un numar de telefon ceva cum sa dau de prof. la care secretara: da' dc il cauti tu pe "vasilica" (cum l-o fi chemand) ca tu ai nota in catalog la igiena" doamna da eu n-am fost la examen...mai ai 7 aici trecut la igiena, du-te acasa si bucura-te de vacanta! mami de minuni Offline #5 2008-01-20 10:50:35
Re: aventuri de prin liceu/facultatesi mie imi trec o multime de chestii prin minte... de ex, in cls a-9-a, eu si cativa baieti am furat catalogul si i-am dat foc... Offline Publicitateloading...
#7 2008-01-20 11:30:24
Re: aventuri de prin liceu/facultatece nebune sunteti mai ales faza cu catalogu ...si la noi a fost o faza de genu si pers in cauza au fost exmatriculate ... nu-i de jucat cu deastea it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #8 2008-01-20 11:33:43
Re: aventuri de prin liceu/facultate
ce criminala esti VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-01-20 11:52:02
Re: aventuri de prin liceu/facultateEu nu am prea facut nebunele ca mi-era teama Offline #10 2008-01-20 12:28:48
Re: aventuri de prin liceu/facultatedin facultate am multe amintiri printre care si unele legate ca si la ana de gura mare Ultima oara a fost editat de tantosica (2010-12-28 12:59:09) Offline #11 2008-01-20 12:33:53
Re: aventuri de prin liceu/facultateeu_vreau esti la medicina????sau ai terminat????felicitari!desi din spusele tale,cu igiena din anul asta...esti inca studenta!in ce an esti?felicitari ca ai avut curajul sa iti faci un bebe avand in vedere meseria acre ti-ai ales-o....nu va fi usor dar ai facut cea mai buna alegere,la mine bebele a miscat prima oara in burtica fix in licentza!!!!!!!!!!a fost super!!!!!!!iar la rezidentiat avea 9 luni,faceam grilele in orele lui de somn,cand invatam mai bine atunci se trezea.....dar nu imi pare rau pt nimik,e cea mai mare realizare!!!!!!!!!!!!!! Ultima oara a fost editat de claudia78 (2008-01-20 12:38:59) Offline #12 2008-01-20 12:44:45
Re: aventuri de prin liceu/facultateliceu pt mine=cosmar,nu vreu sa imi mai amintesc ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #14 2008-01-20 13:06:25
Re: aventuri de prin liceu/facultatept ca nu ma intelegeam cu colegii,nu am reusit sa ma integrez absolut deloc.Ii uram pur si simplu .La sf lui a 12 toti plangeu,doar eu eram fericita ca scap de ei.La faculta insa mi-a placut. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #15 2008-01-20 17:07:23
Re: aventuri de prin liceu/facultatecam asa si pt mine,anii de liceu au fost groaznici...parca toti ma marginalizau pt ca eram ceva mai plinuta,pt ca aveam ceva mai multe cosuri ca altii....insa anii de facultate au fost minunati,am fost respectata,iubita si toti imi cautau prezenta pt ceea ce eram EU ...am f multe amintiri frumoasa din anii de facultate de care imi este f dor.... Offline #16 2008-01-20 17:22:05
Re: aventuri de prin liceu/facultatein clasa a 8a au fugit niste jandarmi dupa noi in curtea scolii k beam visinata pe groapa de nisip http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #17 2008-01-20 17:29:55
Re: aventuri de prin liceu/facultate vaaai nebuna it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #18 2008-01-20 17:58:44
Re: aventuri de prin liceu/facultate
intrasem in anul 5 in toamna asta dar am amanat anul. chiar saptamana asta am depus dosarul :) mami de minuni Offline #19 2008-01-20 18:26:05
Re: aventuri de prin liceu/facultateeu anu` asta..(I) trebuia sa avem amte seminar...am stat la o ora...eu cu o colega la a doua ne`am propus sa plecam..si cum coboram noi asa zambitoare si galagioase scariele..in vedem pe profu` de mate cu un etaj mai jos.. ce sa face ..ce sa facem?? intram in prima sala..stam ce stam..apare si profu` si ne`ntreaba "Asa putini ati mai ramas?" "eeeii ce sa`i faci am sa fac numai cu voi seminaru" ( si aia au plecat acasa k au vazut k numai vine profu` si noi am stat ~X( http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|