|
Nu esti logat.
Cum salvezi o relatie?-2#20 2011-01-04 12:22:28
Re: cum salvezi o relatie?Si eu am o povestioara si as avea nevoie de un sfat... Sunt cu prietenul meu de aproape 2 ani, si noi de la inceput ne-am tot certat din nimicuri si asta si de la faptul ca suntem diferiti, iar ca sa aplanez certurile din cauza asta, am lasat de multe ori de la mine, insa el nimic, vrea sa fac numai ca el pt ca citez "el este barbat". Cred ca aceasta conceptie se trage din familie... dar asta nu e vina mea. De multe ori a trebuit sa-mi schimb preferintele, ideile si chiar conceptia pt el, ca sa fac ca el si ca sa nu ne mai certam in ideea "ca poate o sa fie bine intr-un final si o sa mai lase si el de la el". Dar nu..chiar acum catev zile mi-a zis"ori faci ca mine, ori deloc" Asta ar fi una dintre chestii... A doua ar fi faptul ca nu ma intelege cu dormitul la el. Cu tata am o siuatie mai aparate daca pot sa spun asa, nu ne vb, e tatal meu vitreg, cu mama e bine. Din cauza asta nu indraznesc sa raman cu noptile la rand la el pt ca tata ii reproseaza mamei ca n-am munca si vin ca la hotel acasa, decat sa mananc, sa ma spal si apoi sa plec iar... I-am explicat lui ca situatia asta se va schimba atunci cand imi voi gasi de munca si voi fi pe banii mei, dar el zice ca s-a saturat de tata... Si din cauza asta e cu fundu` in sus.. Si multe alte chestii, maruntisuri care ne afecteaza relatia, iar eu cateodata simt ca nu mai suport si imi vine sa-i zic pa, dar nu stiu nici cum va fi fara el... Ce e de facut? Offline #21 2011-01-04 12:24:36
Re: cum salvezi o relatie?eu zic sa-l lasi naibii si sa iti cauti un baiat bun (da, stiu usor de zis greu de facut) Offline #22 2011-01-04 12:54:03
Re: cum salvezi o relatie?zizika,eu iti spun ca nu ai nevoie de un astfel de om langa tine,ce sprijin e asta?sa faci cum zice el?pai ce e tiran?esti sclava lui sa faci cum iti zice el?nu stiu cati ani ai si cum de ai rezistat atata timp langa un astfel de om.eu fugeam dupa cateva intalniri ,ca isi arata el adevarata fata pana la urma.o relatie nu presupune ordine si comenzi.eu zic ca si sleep,gaseste-ti un baiat bun langa tine,nu un despot "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #23 2011-01-04 13:18:13
Re: cum salvezi o relatie?Am 23 sonia si am rezistat in speranta ca se va schimba ceva... Dar mereu se schimba 2-3 zile apoi iar revine. Offline #24 2011-01-04 13:22:07
Re: cum salvezi o relatie?te rog eu sa nu mai pierzi timpul,asa de rau o sa iti para cu trecerea vremii.tu stii cat de repede trece timpul?parca mai ieri aveam si eu 23.si eu am plecat dintr-o relatie in care el se supara pe orice faceam eu,bine,vreo 2 ani,a fost dependent de bine,da era f gelos,si la final,cand a gresit ireversibil,am plecat.definitiv.nu mai sta sa crezi ca se va schimba.nu o va face.mergi mai departe!nu cred ca vrei un astfel de om in viata ta de acum inainte. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online Publicitateloading...
#25 2011-01-04 13:25:48
Re: cum salvezi o relatie?Cred ca tu ai dreptate... Mai ales ca viitorul nu prea imi surade cu el. Cand a venit vb de mutatul impreuna, nici n-a vrut sa auda de chirie pana una-alta. El vrea sa ma mut la el acasa, unde stau si parintii lui, iar eu chiar nu vreau asta. Offline #26 2011-01-04 13:26:05
Re: cum salvezi o relatie?se schimba 2-3 zile dar apoi revine la forma initiala...pentru ca nici un om nu-si poate reprima adevarata forma si fata. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #27 2011-01-04 13:39:09
Re: cum salvezi o relatie?eu zic ca sa nu te muti niciodata cu un asa om,mai ales sa nu te muti niciodata cu parintii lui si cel mai bine sa tragi tu cortina la o astfel de relatie! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #28 2011-01-04 16:30:30
Re: cum salvezi o relatie?Fetelor, haideti sa va zic ceva, daca tot a venit vorba de schimbat si chestii din astea. Al meu de foarte multe ori imi spune ca nu am stiut sa il fac sa imi ciuguleasca din palma. M-am tot gandit la ceea ce mi-a zis el dar chiar nu stiu cum sa procedez, as vrea sa incerc mai ales acum cand el se poarta mai ciudat decat de obicei. Voua vi se pare normal sa fie asa de indiferent...sa nu dea nici un semn de viata de aseara, tinand cont k eu i-am dat un sms. El este la serviciu acuma, si e cam naspa situatia acolo dar totusi mai sunt si pauze in care poate sa sune. Ce ziceti sa fac. Pleaseeeee Offline #29 2011-01-04 16:32:36
Re: cum salvezi o relatie?
eu zic ca poti tu si sa te dai cu fundul de pamant, poti sa stai si in cap ....si nu se va intampla treaba asta. Ori te iubeste ori nu...si in cazul tau e cam "nu". Deschide ochiii Offline #30 2011-01-04 17:43:21
Re: cum salvezi o relatie?perfect de acord cu sleep.nu te iubeste,nu asa se comporta un barbat care iubeste.eu zic sa renunti la relatia asta cat mai repede.te trezesti prea tarziu si vei regreta,am mai auzit eu vorba asta cu ciugulitu din palma.astia sunt barbatii macho.nu e bun pt tine,tu vrei ceva serios,el nu-ti va oferi asta.ai grija! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #31 2011-01-04 19:52:58
Re: cum salvezi o relatie?un barbat care spune asta este chiar un mitocan, care are chef sa se dea mare. cum ar fi sa te duci tu "draga, ori ca mine, ori hai mars de aici, nu ai stiut sa ma domini, esti un prost" Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #32 2011-01-04 21:50:22
Re: cum salvezi o relatie?Eu mi-am impus punctul de vedere cand imi cerea o pauza (mai avem si relatie la distanta) si a mers. A realizat unde a gresit, si-a cerut scuze si ulterior nu s-a mai repetat. Cred ca e si asta o solutie Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele. Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior. Offline #33 2011-01-05 00:03:07
Re: cum salvezi o relatie?am citit poveștile astea și am rămas puțin uimită, nedumerită ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #34 2011-01-05 10:55:47
Re: cum salvezi o relatie?Almi, la mine este altceva...certurile noastre au aparut marea majoritatea din vina mea. . Eu am fost cea care nu a procedat cum trebuia, el este un baiat calm caruia nu ii place sa se certe, dar din cauza mea exploda. Am decis ca dupa cearta de am avut-o sa nu mai existe niciodata asa ceva, sa schimb chestia asta la mine. Crede-ma ca sufar, imi vine sa plang de cate ori imi aduc aminte de ceea ce am facut , sincer nu stiu ce am avut in cap de a asculta de prietene si de a face ce zic ele crezand k iti vor bine. Primele 3 luni totul a fost asa de frumos, ne completam mereu, eram mereu fericiti, dar eu neavand o experienta vasta in relatii si dorind o relatii de durata am zis sa cer sfaturi, sfaturi pe care acum le regret si incerc sa repar ceea ce am facut redevenind fata care eram inainte, calma, pasnica fara niciun motiv de cearta. Il iubesc si el ma iubeste ca altfel nu m-ar fi suportat atata timp. Ai tu si tu vreo idee ce ar trebui sa fac sa vada k sunt fericita alaturi de el si sa il fac si pe el din nou sa zambeasca alaturi de mine. Ajuta-ma te rog, nu vreau sa demolez ceea ce am construit. Offline #35 2011-01-05 11:35:42
Re: cum salvezi o relatie?Eu te sfatuies ca nu mai ceri sfaturi persoanelor apropiate ca sunt mult prea subiective. De aia mi-am si facut cont aici, pt ca este un colectiv frumos in care majoritatea incearca sa te ajute. Am facut si eu asta si am realizat cat de prietene imi sunt unele persoane. Poate erau asa din invidie, rautate sau ca imi vroiau prea mult binele. Dar nu! Fa ce-ti spune inima. Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele. Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior. Offline #36 2011-01-05 13:59:28
Re: cum salvezi o relatie?sunt de parere cu Almi, de ce va petreceti timpul cu niste persoane care nu va merita si plus parerea mea adinaingrid Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #37 2011-01-05 17:24:33
Re: cum salvezi o relatie?Almi ,mi.a placut foarte mult c ai scris. .Sunt de aceiasi parere ca tine,atat el cat si ea trebuie s stie s se modeleze unul dupa altu ca s s completeze.Pentru asta cred ca ar trebui s cunosti bine persoana respectiva,s faci compromisuri cum a spus si fluturascrys ,dar si s stii cand poti s fi orgolioasa si s t mentzi tare pe pozitie. Offline #38 2011-08-31 03:12:27
Re: cum salvezi o relatie?salut vad ca am dat de un forum destinat femeilor ... am si eu o mica problema cu prietena. suntem impreuna de ceva timp de vreo 3 luni nu e mult stiu ...cand ne-am cunoscut a fost totul fain frumos timp de o luna am stat impreuna am dormit unu la altul totul era roz sa zic asa .. da a venit vacanta de vara si fata nu e din acelasi oras a plecat acasa dupa aia fiecare in concediul lui si au trecut vreo 7 saptamani in care nu ne-am vazut deloc ce mai vb la tel si pe net da nu ne stresam toata ziua cu telefoane. Acuma a revenit in oras si sincer nu stiu ce s-a intamplat cu ea pt ca s-a schimbat foarte mult nu mai e cum a fost la inceput ..s-a racit fata de mine. si sincer nu stiu ce sa fac e o tipa ok da prea rece si mie nu imi place pt ca eu ce ofer aia as vrea sa si primesc (vb de sentimente) ea zice ca tine la mine ca ii place de mine da nu arata deloc si nu stiu ce sa cred Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|