homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum salvezi o relatie?-4

#58 2011-09-04 23:24:19

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: cum salvezi o relatie?

mihaela, intreb doar pentru a intelege si a discuta, daca ai cheful sa raspunzi. de ce nu ti-au placut iesirile singur intr-o relatie?

#59 2011-09-04 23:31:03

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

nu imi plac iesirile singuri cand sunt 2 fiindca mi se pare foarte prost ca el/ea sa iasa la bauta/poker/etc si celalalt sa stea acasa uitandu-se la tv. pai ori iesim amandoi si ne simtim bine ori iese numai unul?! si la urma urmei, de ce sa iesi singur intr-un local? sau sa te duci singur undeva? doar pentru ca e cool sa iesi doar cu baieti/fete?! nu mi se pare..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#60 2011-09-04 23:31:41

aname1
Full member
Inregistrat: 2010-08-10

Pai noi suntem de 4 ani impreuna si urmeaza nunta etc.. pt un cuplu,cuplu care sta impreuna care fac toate impreuna nu mi se pare ok sa iasa el asa singur
Ok la o bere 2 cu amici din cand in cand..e normal. Dar sa iasa in localuri unde normal ar fi sa iasa cu mine nu mi se pare ok. Sa ajunga la 3 acasa in weekend si eu sa stau in casa si sa dorm nu mi se pare ok.
Ce cand esti casatorit sotul se duce de nebun cu "baietii" la bere,distractie si femeia sta acasa sau invers?

#61 2011-09-05 00:05:03

moksha
Hero member

mie mi se pare absolut sufocant si exagerat. tocmai pentru ca un cuplu sta impreuna si cei doi fac totul impreuna, mi se pare normal sa poata sa aiba fiecare timp pentru el.

nu e vorba ca e cool, e vorba ca daca esti intr-un cuplu nu inseamna ca esti legat de maini si de picioare cu catuse, e absolut normal si firesc sa poti sa iesi cu prietenii/prietenele. pentru ca ai viata ta, ca persoana, prin urmare ai voie si ai dreptul sa o traiesti. nu sunt de acord cu mentalitatea asta de contopire suta la suta..de pierdere a eului intr-un noi indefinit. de aici pleaca si toate situatiile in care femeia (de obicei) e incapabila sa iasa dintr-o relatie esuata de frica de a nu ramane singura, pentru ca habar nu are cine e ea de fapt.

aname, repet, mie mi se pare exagerat, repet, cum gandesti tu. mi se pare o mentalitate care pur si simplu nu e sanatoasa. si nu zic asta cu rautate, e pur si simplu ceea ce cred cu tarie. si se vede foarte clar din modul inversunat in care scrii un simplu mesaj pe un forum ca esti foarte nervoasa din cauza asta si ai o atitudine care poate parea exagerata, chiar daca si el cu adevarat a depasit o anumita limita.

nu vreau sa intru in discutia cu casatorie/ne-casatorie. e vorba evident de proportiile pe care le doreste fiecare si repet, daca el iese numai cu baietii sau tu stai mereu mereu acasa si nu faceti deloc lucruri impreuna, asa cum am zis, mi se pare ciudat. dar altfel, repet, atitudinea asta se duce la femei, se duce cu baietii, de ce nu merge cu mine in club...mi se pare muuuuult exagerata.

cum am zis insa, probabil parerea mea nu e cea a majoritatii, asa ca nu stiu cata relevanta poate avea.

later edit. am scris de prea multe ori repet, dar imi e prea lene sa mai sterg, sorry smile

Ultima oara a fost editat de moksha (2011-09-05 00:06:25)

#62 2011-09-05 00:18:27

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

mie nu mi se pare sufocant si exagerat (cel putin in relatia mea) fiindca amandoi gandim la fel si nici el nu iese fara mine nici eu fara el pentru ca asa suntem noi. am si zis ca iese cand sunt eu la munca si nu e obosit dar in rest nu iese fara mine. poate ca suntem putin cam dependenti unul de celalalt dar asa ne-am obisnuit si ne e bine. nu toti sunt ca noi, unora le place sa se simta mai liberi altora le place sa stea cat mai mult unul cu celalalt. dar cand unul vrea un lucru si celalalt nu.. sunt probleme.
uite o situatie care i s-a intamplat unui prieten si mie nu mi se pare normala absolut deloc. ea si el ies impreuna cu prietenii ei, merg in oras, merg acasa la prietenii ei la o bauta si o discutie. ca orice cuplu. ei bine, vinerea, ea merge singura la aceeasi prieteni sa joace poker si ii interzice cu desavarsire lui sa vina acolo, cu toate ca prietenii ei l-au invitat si pe el. ei bine, asta nu mi se pare normal.. solutia dupa mai multe luni de suportat a fost una singura.. despartirea..dar el tot a ramas curios de ce ea nu vroia deloc sa-l ia si pe el..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Publicitate

loading...

#63 2011-09-05 00:19:34

aname1
Full member

Nu stau mereu acasa.. Iesim impreuna,ies si eu ca alta lume si el.. dar din cand in cand exagereaza..sta prea mult pe unde se duce si asta ma deranjeaza. Nu zic sa fim non stop impreuna ca am ameti dar cred ca atunci cand e vorba de 2 exista niste limite gen: la 12 sa te intorci pt. ca iubita ta sa nu doarma singura..chiar daca restul lumii mai sta tu ai alte responsabilitati nefiind singur.
Cand aveam relatie gen eu stateam la mine el la el era ok,na fiecare cu viata lui dar acum viata care o avem ne implica pe aman2 si ar trebui ca mai tot sa ne implice pe aman2.

#64 2011-09-05 00:33:15

moksha
Hero member

mihaela, gandim diferit, ceea ce nu e absolut deloc in neregula. pe mine ma deranjeaza insa de exemplu cand la o intalnire cu fetele apare si cate un iubit, pentru ca ei impart totul si merg peste tot impreuna etc. eu cred foarte foarte foarte mult in pastrarea independentei, cred in prietenii comuni dar cred si in prietenii fiecaruia, imi place mult sa impart lucruri dar sunt constienta ca fiecare trebuie sa se dezvolte si singur, pentru ca altfel ar fi plictisitor. in exemplul dat de tine, nu inteleg cum cineva poate sa interzica cuiva ceva smile deja mi se pare un pic altceva decat o relatie normala intre un barbat si o femeie.

aname, intrebarea mea este de ce te intrebi tu lucrurile astea pe un forum si nu discuti cu iubitul tau? pe de o parte. pe de alta parte, in legatura cu limitele....nu functioneaza daca sunt unilaterale. cred ca multi dintre noi nu am mai avut ora de intoarcere acasa de cand eram copii, prin urmare nu stiu cat e de inspirat sa abordezi asa tema. la fel, ideea cu alte responsabilitati nefiind singur iarasi o pot dezbate...

sunt de acord ca daca sunt doi, deja trebuie sa fie implicati in majoritatea evenimentelor, ideilor, etc. nu sunt de acord insa cu impunerea si exagerarea, si se pare ca nici iubitul tau smile

nu zic ca sa mi-o iei in nume de rau, dar daca ideea asta de contopire intr-un noi (cum cred eu, bolnavicios) nu vine din ambele parti, barbatii sunt extrem de reticenti la picior pus in prag, ton artagos, impunere de limite si in general, cum in mod peiorativ numesc "atitudine de nevasta". cred ca trebuie sa fii diplomata si sa iti exprimi nevoile si ideile evitand exagerarile.

#65 2011-09-05 00:42:06

aname1
Full member

Discut cu el si stie cum gandesc.
Nu e nimic daca zici ca sunt exagerata sau absurda. De asta am intrebat voi cum ganditi ca sa imi dau seama cat de absurda sunt smile sau daca e cineva care gandeste ca mine. De asta am si intrebat pe forum ca sa fiu aprobata sau dezaprobata.
Nu e vorba de ora de intoarcere acasa ci e vorba de persoana cealalta care asteapta si ar fi frumos sa nu o lasi sa astepte mult. Nu zic ca totul sa fie comun,prieteni comun si totul sa se faca impreuna dar ceea ce se face separat sa se faca moderat. Ca asa daca vrei sa iesi in weekend cu prietenii tai si sa stai pana dimineata in loc sa iti doresti sa petreci timpul cu pers iubita inseamna ca poate vrei de fapt sa fii liber..sau tii cealalta pers langa tine doar asa cand e sa ai nevoie de ea sa fie acolo dar in rest treaba ta ce faci. ( aici vb in general..cum se poate interpreta. Prietenul nu face chiar asa smile )

Ultima oara a fost editat de aname1 (2011-09-05 00:43:30)

#66 2011-09-05 00:52:30

moksha
Hero member

eu nu cred ca daca iesi si iti lasi iubita singura acasa sa doarma inseamna ca vrei sa fii liber. inseamna ca esti om, deci ai nevoie de timpul tau, cu prietenii tai, pur si simplu intr-un alt mod decat cel din cuplu.
oricat de solid, apropiat si perfect ar fi un cuplu exista locul care este rezervat prietenilor/prietenelor. e pur si simplu o interactiune diferita. asa cum avem nevoie sa mancam glucide, lipide si proteine, asa avem nevoie de mai multe feluri de interactiuni. si continuand comparatia, nici un exces in defavoarea unui deficit nu e ok.

nimeni nu e robot. nimeni nu vrea sa stea in fiecare secunda a fiecarui minut a fiecarei ore neaparat nas in nas cu persoana iubita. cine spune ca da, minte sau se minte. oricine are nevoie de momentele lui.

si apoi ideea cu vai, iesi cu prietenii tai in loc sa petreci timp cu mine, chiar si mie, si sunt femeie, mi se pare sufocanta.

mai mult, cine spune ca tu il astepti pe el? de aici deja pleci gresit, cred eu. pleci de la ideea ca tu il astepti pe el, adica ii faci lui un favor, el fiind cel care cumva greseste mergand in locul ala odios, clubul, cu prietenii lui (exagerez, pentru a ma face inteleasa:) ). nu e asa.

evident eu nu cunosc situatia ta in detaliu, doar ceea ce ai povestit, dar din idei si ganduri observ un tipar. depinde tare mult ce persoana e iubitul tau si in ce fel interactionati voi in relatia asta.

#67 2011-09-05 01:05:12

aname1
Full member

Ms pt parerile tale.

#68 2011-09-05 01:12:12

moksha
Hero member

pentru nimic. mult succes!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.