homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum salvezi o relatie?-3

#39 2011-08-31 08:48:43

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: cum salvezi o relatie?

s-o fi "dezobisnuit" de tine big_smile
give it time tongue

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#40 2011-08-31 09:35:19

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

fiind de putin timp impreuna,fata s-o fi razgandit.mai ales ca la inceput nu sunt sentimente prea puternice

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#41 2011-08-31 10:04:17

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

iti spun din proprie experienta ca trecerea de la o relatie la distanta la o relatie in care va vedeti zilnic e complicata si necesita timp si multa rabdare. Fiind departe de tine ea si-a creat alta rutina, alte obiceiuri, din care faceai si tu parte ce-i drept insa nu fizic. Iar acum trebuie sa se obisnuiasca cu noile conditii si sa te integreze si pe tine in ecuatie. Fii sincer: tu te simti fata de ea identic fata de cum te simteai inainte sa plece?
Lasati timpul sa decida ce e de facut si nu forta lucrurile pentru ca fiind o relatie noua exista posibilitatea ca ea sa renunte

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#42 2011-08-31 15:02:39

Al3xandru
New member
Inregistrat: 2007-07-21

sincer ai dreptate nici pentru mine nu mai e cum a fost la inceput....da eu nu pot fi asa de indiferent .  eu sunt genu de om care ii place sa ii daruiasca mici atentii cadouri si sincer vad ca o cam lasa rece ... chiar acuma am trecut pe la ea si i-am dus ceva dulce pt ca e in sesiune si stiam ca ii place si na e un pic stresata cu examenele si ma gandeam k ii prinde bine ....dupa aia i-am luat o lenjerie mai sexy si sincer m-a intrebat ""si unde vrei sa o port?"" lol  deci na  sincer chiar stau si ma intreb daca e ok ca ma comport asa k ii ofer atata atentie.  si mi greu sa ma abtin sa nu ii iau ceva ..nush de ce..    si nu stiu dc reactioneaza asa ..

#43 2011-08-31 15:06:47

Al3xandru
New member

,,,si daca tot s-o fi razgandit dc nu imi zice i-am zis de nush cate ori  nu se stie ce itzi aduce ziua de maine poate imi suceste mie una mintile sau poate tie ... nu trebuie sa ne ascundem pt ca nu putem sa controlam sentimentele ..  i-am zis sa imi zica fara suparare eu as aprecia asta mai mult. . nu mai merge si gata    dragostea nu merge cu forta parerea mea ..

Publicitate

loading...

#44 2011-08-31 15:08:13

yoyolina
Moderator

e usor de zis sa-i spui celui/celei de langa tine sa-ti spuna exact ce simte; dar de la teorie la practica e cale lunga smile

eu raman la ce-am zis mai sus: mai stai vreo cateva zile, o saptamana, doua, vezi daca revine la sentimente mai bune; daca nu, mai sunt fete pe lume big_smile

#45 2011-08-31 15:12:00

Al3xandru
New member

pai si eu sa mai fiu asa de atent cu ea e bine? mi ca se obisnuieste prost sincer...

#46 2011-08-31 15:12:55

yoyolina
Moderator

las-o mai moale smile adica na, cate o ciocolata din cand in cand nu strica, dar nici ce-i prea mult nu-i bine tongue

#47 2011-08-31 15:21:02

Al3xandru
New member

..pai na asa ma gandeam si eu ...o sa astept pana cand v-a termina cu sesiunea poate atuncea nu v-a fi asa stresata  ...si daca nu se schimba asta este..

#48 2011-08-31 16:20:11

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

a scris:

iti spun din proprie experienta ca trecerea de la o relatie la distanta la o relatie in care va vedeti zilnic e complicata si necesita timp si multa rabdare. Fiind departe de tine ea si-a creat alta rutina, alte obiceiuri, din care faceai si tu parte ce-i drept insa nu fizic. Iar acum trebuie sa se obisnuiasca cu noile conditii si sa te integreze si pe tine in ecuatie. Fii sincer: tu te simti fata de ea identic fata de cum te simteai inainte sa plece?
Lasati timpul sa decida ce e de facut si nu forta lucrurile pentru ca fiind o relatie noua exista posibilitatea ca ea sa renunte

si de la una "zilnica" la una la distanta e si mai grea si complicata. tot proprie experienta.  roll

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#49 2011-09-01 01:42:05

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

e posibil sa fie si stres-ul de la sesiune, asteapta sa treaca si daca nu-si schimba comportamentul discuta cu ea.
eu stiu cum eram in perioada bac-ului.. nu se intelegea nimeni cu mine, nu vroiam sa stau la palavre prea mult cu nimeni si eram concentrata doar la bac.. dupa au revenit toate la normal..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#50 2011-09-01 22:21:21

Al3xandru
New member

....azi am discutat cu ea ... ca a mai scapat de stres si sincer eu sunt cam confuz... fata nu stie ce vrea de la mine.. nu are incredere in mine... ea a avut o relatie si a suferit foarte mult si o zis ca nu e dispusa sa isi  ofere toate sentimentele adica in momentu de fata nimika..   am intrebat-o ce vrea de la relatia asta si o zis ca nu stie si ca acuma nu are timp sa se gandeasca  la asta... unele fete sunt de neinteles din pacate. nici nu stiu cum sa ma comport mai departe pt ca p mine m-a cam dezamagit ..

#51 2011-09-01 22:36:45

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Asta e culmea. Toata lumea a suferit laun momendat din dragoste. E normal, daca ruptura aia a avut loc recent, sa fie mai reticenta si confuza . Daca simti ca are potential sa te iubeasca eu zic sa continui pt ca nu toate iubirile mari sunt la prima vedere. Acum nah... tu ai vorbbit cu ea...tu sti mai bine. Bafta!

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#52 2011-09-01 22:45:49

Al3xandru
New member

pai relatia ei s-a sfarsit acuma 8 luni na destul de recent ....dupa mine ...sincer nush cat o sa mai am rabdare tot sa  ofer si sa nu primesc nimika...daca ma intelegi

#53 2011-09-01 22:56:21

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Nu ma refer la cadouri cand spun sa oferi. Daca, crezi ca ai de suferit incearca s anu te implici emotional si nici material. Scoate-o in oras la o plimbare, mergi cu ea prin magazine sau tot felul de activitati si vezi cum se comporta. Ulterior iti dai seama si o sa vezi ce faci mai departe. Daca nu mai ai  rabdare, renunta si cauta pe cineva asa cum vrei tu sa fie.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#54 2011-09-01 23:02:55

Al3xandru
New member

..nu la cadouri ma refeream ...ma refeream la sentimente... .. las timpu sa decide ce se va intampla ..  si vrei nu vrei te implici emotional intr-o reltie ...asta este ..vedem ce v-a iesi..   mersi mult

#55 2011-09-04 23:06:24

aname1
Full member
Inregistrat: 2010-08-10

Am si eu o intrebare. La voi prietenul iese singur cu baietii seara in oras,club ceva?
Eu stau cu prietenul de 2-3 ani si suntem din orase diferite si acum stam impreuna intr-un alt oras. Si mai vin prieteni de ai lui din oras aici cu treburi si el mereu iese cu ei si sta pana tarziu, la bere chiar si club si ma seaca enorm. Cateodata mai merg si eu dar cand sunt numai baieti nu merg ca nu am ce face.
I-am spus ca ma deranjeaza el sa iasa si eu sa stau in casa singura. Inteleg ca ii vin prietenii de departe care ii vede rar dar parca mereu vine cate unu. Nu ma deranjeaza sa iasa dar totusi sa vina la o ora rezonabila si sa nu se duca in club fara mine.. Si se mai intampla sa iasa si cu prietenii de aici si sa vina spre dimineata..nu in club dar oricum.
Poate sunt putin ciudata ca ma deranjeaza astea dar ma deranjeaza si nu am ce face.

Daca la voi ar face la fel ar fi ok sau ..?

#56 2011-09-04 23:21:25

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

aname1 a scris:

Am si eu o intrebare. La voi prietenul iese singur cu baietii seara in oras,club ceva?
Eu stau cu prietenul de 2-3 ani si suntem din orase diferite si acum stam impreuna intr-un alt oras. Si mai vin prieteni de ai lui din oras aici cu treburi si el mereu iese cu ei si sta pana tarziu, la bere chiar si club si ma seaca enorm. Cateodata mai merg si eu dar cand sunt numai baieti nu merg ca nu am ce face.
I-am spus ca ma deranjeaza el sa iasa si eu sa stau in casa singura. Inteleg ca ii vin prietenii de departe care ii vede rar dar parca mereu vine cate unu. Nu ma deranjeaza sa iasa dar totusi sa vina la o ora rezonabila si sa nu se duca in club fara mine.. Si se mai intampla sa iasa si cu prietenii de aici si sa vina spre dimineata..nu in club dar oricum.
Poate sunt putin ciudata ca ma deranjeaza astea dar ma deranjeaza si nu am ce face.

Daca la voi ar face la fel ar fi ok sau ..?

probabil restul fetelor nu o sa fie de acord cu mine, nu stiu, dar mie mi se pare ca exagerezi.

de ce sa nu iasa singur cu baietii in oras sau club? felul in care spui chiar si in club arata ca ti se pare o mare drama, ca si cum s-ar duce sa isi vanda un rinichi smile si chiar nu inteleg de ce...

daca e ceva exagerat ca frecventa, poate mi s-ar parea un pic ciudat. dar din felul in care pui problema in discutie, mi se pare ca tu esti cea care da prea multa importanta unui fapt absolut normal. si nu imi dau seama de ce esti asa iritata de mersul lui in club smile

in rezumat, nu mi se pare un capat de tara, mi se pare absolut normal si sanatos sa iesi in club fara the significant other, din cand in cand. daca insa te deranjeaza, nu inteleg de ce zici ca nu ai ce face...nu poti vorbi cu el, fara a fi pisaloaga sau a-l controla?

Ultima oara a fost editat de moksha (2011-09-04 23:25:25)

#57 2011-09-04 23:22:07

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

al meu nu iese cu baietii decat daca sunt eu la munca si el liber.. altfel nu ma lasa pe mine in casa sa stea la bere cu tovarasii.. nici nu a adus vreodata in discutie asa ceva. mie iesirile astea singur/a nu mi-au placut niciodata intr-o relatie, dar deh, nu toti gandesc la fel. Explica-i ca te deranjeaza sau iesi si tu cu prietenele cand iese el in club.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.