homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prea mica pt sex?-3

#39 2008-01-30 22:23:35

skumpi
Vizitator

Re: prea mica pt sex?

sagapao a scris:

skumpi dak mai asteptai ce se intampla? makr erai mai cu capul pe umeri dekt la 12 13

nu se intampla nik...doar k atunci n`am pus pretz pe virginitate...ma gandeam la sex...asa..ceva normal..acuma`l vad mai complex big_smile
nu eram o bezmetica sau ceva..stiam d prezervativ, d boli, ovulatie etc...si aveam f mare grija...si acum la fel...da nush nah...acuma faptu e consumat  tongue

#40 2008-01-30 22:25:16

skumpi
Vizitator

adina84 a scris:

13 ani ???????? Doamne !!! Copiii din ziua de azi vor sa fie direct adulti. e pacat... ma ingrozesc la gandul ca si copiii mei vor fi la fel... dar sunt mandra de copilaria pe care am avut-o, pe care mi-am facut-o !

si eu...chiar aveam o discutie acum pe tema asta cu iubi...pt k pb devine din ce in ce mai serioasa si o sa se accentueze pe viitor..uoff n`as vrea ca si viitorii mei copiii sa invete asa ceva...sper sa le pot oferi o educatie cat mai solida...
sa fii ma ain ziua d azi e tot mai greu sad

#41 2008-01-30 22:27:49

sagapao
Vizitator

la 12 ani avea mosamio seat leon .....iar eu voiam sa lucrez sa-mi cumpar si eu big_smile habar n-aveam cei cu mine....inca mai mergeam cu mama de mana pe strada

#42 2008-01-30 22:30:19

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

mosamio?  :f?rv?nad:

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#43 2008-01-30 22:32:19

sagapao
Vizitator

micanarcisa a scris:

mosamio?  :f?rv?nad:

unchiu meu ...

Publicitate

loading...

#44 2008-01-30 22:47:07

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

:f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad:
eu la 12 ani abia aflasem ce e aia sex...si ce fac oamenii mari...
si Da esti mult prea mica pt sex! nici macar nu ti-a crescut tot paru pubian si te scarpini?
Doamne in ce hal au ajuns copii din ziua de azi...pt k esti o copila! Nici macar buletin nu ai...of of

#45 2008-01-30 22:51:38

CrisTiNa Tikale
Hero member
De la: mine pt voi
Inregistrat: 2007-08-07

Andra123 a scris:

....eu la 13 ani nici nu stiam ce e aia sex lol

idem

Fiecare zi e un nou inceput !!!   

hjarta  Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine   hjarta

#46 2008-01-30 23:01:23

hanna.anna
New member
Inregistrat: 2007-12-29

nici eu nu stiam ce-i sexul la varsta aceea ...de-abea aflasem ce-i  cu sangele care curge lunar, adica menstruatia...ingrozitor...prea devreme

#47 2008-01-30 23:11:05

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Mah...la 12 ani si mie imi placeau baietii,si sa ies si sa ne giugiulim (bine...yo am avut prieten de la gradinita rotfl ) asta e partea a doua... Dar nu-mi trecea prin cap sa fac sex...acum asta e..nu am de gand sa-ti fac morala k pana aku ai avut parte de vreo 2 pagini de morala...

Dar apropo de acest topic...problema la kre ma tot gandesc eu de cva timp si ma macina cu adevarat este ceva de genul: Dak noi simtim atat de puternic the generation gap..mai pe romaneste..diferentza dintre generatii... NOI cu COPIII NOSTRII? ce naiba o sa mai facem....pey yo fimea pana la minim 14 niki nu vreau s-o aud k vrea sex...ii dau cu sexul in cap... Si stau si ma gandesc-bun,o sa-i explic de mica (sau ma rog,kt se poate de mica) ce e sexul si ce riscuri si ce placeri implica el...dar asta totusi simt k nu-mi da siguranta...avand in vdr mediul inconjurator si eventualele presiuni din afara... efectiv mi-e groaza knd voi avea propriul meu copil... K doar o sa ne vina si noua randul sa zikem k "pe vremea mea nu se face asa cva" Si daj zik asta de acum...knd aveam eu 12 ani,baietii de varsta asta nu injurau fetele mai mari pe strada si nu le zikeau k vor m^*&^*... Pe knd mie deja mi s-a intamplat sa aud asemenea perle de la pusti care nu-mi ajung la nas....

Stiu k am deviat mult..dar mi se pare deja alarmant...niki batranesc nu vreau sa sune..dar efectiv..de unde mai scoatem copilaria copiilor nostrii?

Poor is the man whose pleasure depends on another

#48 2008-01-30 23:12:23

deea04
New member
Inregistrat: 2006-09-05

traim intr-o lume care tinde sa evolueze prea repede si din pacate asta nu se intampla doar cu tehnologia,ci si cu noi si asta e pacat...pentru ca uitam sa trecem prin fiecare perioada a vietii,sa stim sa fim inocenti in copilarie,sa trecem frumos prin adolescenta si sa ne bucuram cu adevarat de tinerete...poate nu sunt in mare masura sa ma pronunt la acest subiect,pentru ca nu am o varsta prea mare (16 ani,peste doua luni),dar pot sa imi dau cu parerea si nu e bine deloc ce ai facut.poate o sa crezi ca suntem rautacioase ca vorbim asa cu tine,dar ne-ai cerut parerea si noi ne-am spus-o...faptul e consumat,nu mai ai ce sa faci,dar ai mare grija pe viitor

#49 2008-01-30 23:13:59

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

o sa ii trimitem la tara...sa creasca cu oile si caprele.... rotfl
le mai dam poze cu baieti sa vada....si cand sunt crescute si coapte le maritam si scapam de griji! big_smile tongue

#50 2008-01-30 23:36:35

free
Banat
Inregistrat: 2007-09-12

Atata tam-tam pentru un topic de cacao . Situatia e incheiata , tipa tot ce vrea face .
   End of story .

#51 2008-01-30 23:44:23

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

parca era vb ca nu judecam nu? a fost alegerea ei...si momentan nu o regreta...s o ajute Dumnezeu sa n o regrete niciodata...si eu sunt de parere ca da...esti prea mica...dar cum spuneau fetele faptul e deja consumat...si free...nu inteleg dc te referi la topicul asta ca fiind de cacao...e un topic ca oricare altul...in care ni se cere o parere...

happy with him...inlove with him...puss

#52 2008-01-31 00:03:22

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

eu la 12 stiam in modgeneralist despre sex (prezervativ,sterilet, pilule contraceptive, foite chineesti, diafragma,bts) dar viata sexuala am inceput-o mult mai traziu .

#53 2008-01-31 00:08:00

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

mie mi-a venit menstruatia la 14 ani jumate. pana la 17 jumate habar n-aveam de sex nu ma interesa nu voiam sa vb sau sa aflu. iar eu si prietenul meu mai vrem sa fim copii la 20 de ani si ne plangem copilaria...unii nu stiu sa pretuiasca ce au.
sfatul meu : bucura-te de copilarie k desi e un cliseu cu ea nu te mai intalnesti niciodata orice ai face.

#54 2008-01-31 00:09:38

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

mie mi se par- intrebarea si postul initial de domeniul amuzamentului. Sincer mi se pare o gluma,sper sa ma insel wink

#55 2008-01-31 00:14:58

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

daa, ce sa mai zic, ca ma alatur tuturor celor care cred ca esti muuuult prea mica?? oricum deja ai facut-o. poate trebuia sa te gandesti daca esti prea mica sau nu inainte nu dupa... da' ma rog...
sunt de acord cu tantosica.. poate totusi e doar o gluma!!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#56 2008-01-31 00:25:50

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

tantosica a scris:

mie mi se par- intrebarea si postul initial de domeniul amuzamentului. Sincer mi se pare o gluma,sper sa ma insel wink

si eu m-am gandit k e pusa la misto...

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#57 2008-01-31 00:28:53

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

deadrose a scris:

tantosica a scris:

si eu m-am gandit k e pusa la misto...

adica..in prima faza am zis"ok,o fii fata mai precoce,bla bla"-mai ales ca la un moment dat era si pe net un filmulet cu o tipa din arad de 12 ani neutral Dar las'o'ncolo de treaba-el are 13 ani yikes As mai zice ceva acum legat de varsta lui si de dezvoltarea fizica,dar ma abtin lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.