homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Metoda de copiat cu minicastile wireless-2

#20 2008-02-15 23:59:30

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: metoda de copiat cu minicastile wireless

si eu sunt de la oras si am luat bacu cu 9,88 si daca inveti in timpu anului garantat vei lua nota mare.la bac notarea e mai buna decat la scoala.si va mai lasa si sa copiati...dar depinde de comisie.
de aia iti zic..risti prea mult cu minicastile.plus ca nu vei intra cu telefonu in sala de examen.tel se lasa afara

#21 2008-02-16 00:07:20

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

ai idei preconcepute despre cei din alte orase. la mine la fac tocmai cei din alte orase( nu atat de mari,nu atat de bune) invata cel mai bine si sunt cei mai inteligenti si de ce nu ambitiosi .nu vine unul de la tara care habar n-are sa se bage la o facultate, mai ales sa dea capre si boi.unii dintre ei nu termina nici generala. vin doar cei care sunt capabili, si unii dupa cum a zis chiar extraordinari.
prostii de la fac sunt tot din orase, insa cei care au pretentia sa aibe o facultate, fie ea numai pe hartie. la bac nu stiu daca poti copia cu casca pt k tb sa dictezi subiectele si ele nu sunt putine. si in sala aia  nu poti vorbi aproape deloc.
la facultate se poate copia oricum,casca  se aude si ea bine. se poate copia cu casca chiar si la mine care sunt la electronica,si profii stiu cam tot din domeniu. pe unii nu'i intereseaza si se fac ca ploua, altii spun k e foarte usor de detectat si cu ajutorul unui telefon mobil si sa nu incercam.

#22 2008-02-16 00:09:44

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

Melany1 a scris:

tel se lasa afara

sau se aduna si se pun pe catedra.si nu stiu daca poti sa faci ceva cu castile alea.

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#23 2008-02-16 00:30:22

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

si mie mi se pare comparatia putin prea...asta e valabil in majoritatea cazurilor cand vine vb de capacitate,dar nu si de facultate.pt ca nu orice om[indiferent k`i de la tzara sau oras]isi permite sa mearga la facultate.

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#24 2008-02-16 00:34:59

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

e riscant...mie mi-e frica la facultate sa copiez, dar mai la bac...cu toate ca in liceu copiam pe rupte smile
Crede-ma mihaela ca bacul nu e greu deloc daca ai idee cu ce se mananca, sa nu fi chiar pe langa...
Si daca chiar vrei sa copiezi cumva...ia-ti cartile la tine si vezi ce zice comisia...poate ai sansa sa va lase cu ele pe banca, sau macar cu ele la voi...daca e scarba comisia, le pui pe cuier sau unde va zice..
Si de ce sa nu dai la stat?

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-02-16 00:38:03)

hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-02-16 01:11:13

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

in liceu am copiat pe rupte (cu caietul pe banca...cel mai usor...nu avea cum sa dovedeasca rotfl "nu am copiat eu domn' profesor...mi-am incercat pixu ca nu mai scria...de asta am deshcis putin caietul...)...sau scriam formule (la mate) pe coperta caietului....sau formule pe ultima pagina a lucrarii, sau pe calorifer, pe geam...formule scrise cu creionul pe care stergeam apoi.  La facultate tot pe foi mai ma uit.
La bac nu as indrazni sa copii...e prea mare riscul. Mai bine am mai intrebat pe unul, pe altul...ca la faze din astea nu te da direct afara.... am avut o fosta colega de generala pe care a prins-o cu copiute la bac...a dat-o afara...si nici nu a mai lasat-o sa mai dea la celelalte probe...si a trebuit sa dea din nou bacul in toamna.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#26 2008-02-16 02:15:22

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

nu are rost sa te risti.mai bine te chinui si inveti cat poti .dupa cum au zis si fetele oare cum ai vrea tu sa dictezi subiectele fara sa te auda supraveghetorii cand in sala trebuie sa fie o liniste perfecta? pastreaza aceasta metoda pt la facultate k o sa te saturi de copiat 3 ani wink

#27 2008-02-16 07:23:27

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

eu oricum o sa dau la spiru haret, unde toaate examenele se dau pe calculator, din 200 de grile, 20 iti pica tie..deci nu am cum sa copiez
vroiam doar sa stiu daca a folosit cineva si cum a fost.......

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#28 2008-02-16 10:53:26

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

atunci de ce te mai obosesti dc vrei la spiru,acolo poti intra cu bacul luat pe puterile tale.Acum sincer vorbind,nu e mare greutate sa iei bacul cu 9 dc nu te bazezi pe copiat,important e sa ai nitel vointa si sa nu te gandesti ca poti recurge din start la copiat.

Mamica de 2 pui scumpi

#29 2008-02-16 11:37:38

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

mihaela2289 a scris:

eu oricum o sa dau la spiru haret, unde toaate examenele se dau pe calculator, din 200 de grile, 20 iti pica tie..deci nu am cum sa copiez

se copie de se rupe la spiru...cu fituici,deoarece apar grilele rezolvate din timp si studentii isi fac, copiute. cunosc eu pe cineva care e acolo,si nu e deloc strict la ex...unul intra atul iese si tot asa. plus ca la spiru intra toata lumea,nu in fct de medie.

#30 2008-02-16 11:52:10

@dana23
Full member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2007-09-22

eu iti zic ca la bac sa nu te risti sa copiezi in felul asta ca daca te-a prins ai picat bacul,oricum profesorii supravegetetori in cele mai multe cazuri te lasa sa te 'inspiri" la bac si mai bine mai styrangi putin din dinti pentru o nota mai mare decat sa il pici! iar la facultate se poate copia mai usor cu casca dar si acolo e risc!
btw bafta la bac smile

Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde)   

inlove hjarta

#31 2008-02-16 12:00:43

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

eu cand am dat bacul asa tare m-am bucurat ca eram in ultima banca la prima proba la lb romana si cand am venit pt matematica m-am trezit in prima banca ca s-a decalat lista asezarilor in banca,ca a prins pe una ca a copiat la bac cu castile si a eliminato...aveam niste nervi rotfl2  eu nu iti recomand mai ales ca spui ca iei bacu fara probleme ...daca te prinde iti creezi probleme aiurea box

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#32 2008-02-16 12:09:57

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

ionela a scris:

mihaela2289 a scris:

se copie de se rupe la spiru...cu fituici,deoarece apar grilele rezolvate din timp si studentii isi fac, copiute. cunosc eu pe cineva care e acolo,si nu e deloc strict la ex...unul intra atul iese si tot asa. plus ca la spiru intra toata lumea,nu in fct de medie.

din 200 grile, cum faaci fituici?
si eu stiu persoane la spiru, de aceea si dau acolo, ca stiu ca se intra usor si se iau relativ usor examenele ca raspunsurile sunt pe net

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#33 2008-02-16 12:13:56

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

hmmm cumn arata castile astea??:-? eu n`am casit pe net

#34 2008-02-16 12:26:26

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

eu nu as avea tupeu sa copiez la bac ... nush mi prea frica si nu cred ca merita ..  la teza lucrari ...asta ii altceva tongue

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#35 2008-02-16 13:26:18

persifona
Vizitator

mihaela2289 a scris:

ionela a scris:

mihaela2289 a scris:

din 200 grile, cum faaci fituici?
si eu stiu persoane la spiru, de aceea si dau acolo, ca stiu ca se intra usor si se iau relativ usor examenele ca raspunsurile sunt pe net

Doamne, fii serioasa. La 200 de grile te vaiti? Eu am avut de rezolvat si invatat si 150 de subiecte de teorie, la fetele care-s pe la medicina nici nu vreau sa ma gandesc ce cantitati au avut de invatat... Si tu te vaiti la 200 de grile? rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

Ultima oara a fost editat de persifona (2008-02-16 13:26:40)

#36 2008-02-16 13:30:00

crisu_85
Full member
Inregistrat: 2006-07-24

am vazu aseara ceva la stiri pe tema asta adica era un medic care spunea ca niste studenti nu si-au mai putut scoate cascuta cu magneti si cu ajutorul spalaturilor ia salvat.Efectele unor astfel de neplaceri ar fi infectiile si mai rau,spargerea timpanului.
Vor fi din ce in ce mai folosite pt ca pretul lor a scazut si la 100lei. 
N-am folosit pana acum poate dc as fi obligata sa fac o facultate care nu-mi place si as avea probleme la unele examene as incerca smile

Inainte sa-l gasesti pe Fat-Frumos, trebuie sa saruti multe broaste…

#37 2008-02-16 13:32:45

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

mihaela2289 a scris:

ce parere aveti de aceasta metoda de copiat?ati folosit-o? credeti ca e buna la ceva? o fi nociva?as vrea si eu sa stiu mai multe pareri fiindca vreau sa-mi cumpar, caci se apropie bacul.....si tare mult as vra sa iau note mari.....nu ca as da la stat, dar asa, ptr mine....

nu vreau sa judec Doamne fereste, dar daca tot vrei note mari ...asa pt tine...de ce nu te apuci sa inveti sa iei note bune fara alte mijloace. asa vei ramane cu ceva "pt tine"

Cu zambetul pe buze...

#38 2008-02-16 13:38:20

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Reina a scris:

atunci de ce te mai obosesti dc vrei la spiru,acolo poti intra cu bacul luat pe puterile tale.Acum sincer vorbind,nu e mare greutate sa iei bacul cu 9 dc nu te bazezi pe copiat,important e sa ai nitel vointa si sa nu te gandesti ca poti recurge din start la copiat.

subscriu..chiar e nevoie sa risti sa fii data afara din bac?!
cum ai zis si tu..la spiru poti intra ff usor..
nu conteaza nota de la bac..conteaza doar sa ai bacu dta..si daca tu o sa copiezi si te da afara ce faci?!

Sim y 

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.