|
Nu esti logat.
Metoda de copiat cu minicastile wireless-3#39 2008-02-16 15:02:04
Re: metoda de copiat cu minicastile wireless
sunt obiecte unde sunt si mai putin de 200 de grile. nu le vad rostul acelor casti Offline #40 2008-02-16 15:03:42
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelesseu zic sa renunti la idee... sincer Offline #41 2008-02-16 15:15:25
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelessnu mi-as baga chestii din alea in urechi nici batuta http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #42 2008-02-16 15:36:14
eu zic sa stai cuminte din cel putin 2 motive: Offline #43 2008-02-16 16:09:54
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelessDoamne si eu ce mai invatam p vremea mea...doar la facultate am copiat la vreo doua materii care erau super stupide: Inteligenta artificiala si Logica computationala parca se numeau...si acolo doar cu cateva fitzuici...in rest am invatat pe rupte...si cat ma bucur acum...ca am ramas cu multe in cap care acum imi folosesc pe deplin sa-mi castig existenta. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline Publicitateloading...
#44 2008-02-16 16:19:46
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelessmicanarcisa noi suntem batrane.... crede-ma...ca daca exista wirless nu cred ca nu ne batea gandul si pe noi Offline #45 2008-02-16 16:20:35
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelesspoi eu nici la fitzuici nu am apelat...decat la materiile alea ...in rest am bagat la cap N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #46 2008-02-16 16:21:36
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelessasa si eu...ca dovada ca invatzamantul de acum e la pamant... Offline #47 2008-02-16 16:22:12
Nici eu nu am apelat la nimic Cred ca sunt printre ultimii "supravietuitori" ai invatatului.. Nu zic hop pana nu sar gardul,ca mai am 1 an de fac.dar nu cred ca o sa fie cazul Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-02-16 16:22:30) Offline #48 2008-02-16 16:23:02Re: metoda de copiat cu minicastile wireless
ce conceptie ciudata ai... pana la urma ce daca sunt de la tara, sau din cucuetii din deal... daca invatat si sunt in stare sa ia 10 care e problema? parintii nostrii (marea majoritate) nu sunt tot de la tara? mi se pare f aiurea idea... copiez ca sa fiu mai tare decat aia care invata si iau 10 eu mi-as zice...s unt in stare sa ii iau prin rezultatele mele...?mi se pare mult mai constructiv;
nu inteleg daca tu crezi ca esti in stare sa iei nota maricica la bac, sau cat de cat... sa treci cu bine peste el... nu esti in stare sa aspiri spre ceva mai sus de spiru haret? nu vreau sa te supere cu ceva vorbele mele... doar ca mintea mea nu pricepe... si eu dau bacul anul asta... si muncesc sa intru la o facultate mai buna, daca se va putea... abia dupa ramane rezerva gen spiru, romano-americana.... cred ca ar trebui sa tintesti mai sus... Ultima oara a fost editat de annna (2008-02-16 16:26:03) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #49 2008-02-16 16:26:48
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelesseu in loc de cucuietii din deal zic UTZUTZOAIA Offline #50 2008-02-16 19:31:33
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelessapropo de topicul asta ..Acum am vazut la stiri de niste studenti din Iasi de la A.I.Cuza,care au ajuns la spital din cauza "dispozitivului magic" ,pt. ca le'a ramas in ureche.. Si ii cauta decanul sa le anuleze lucrarile Offline #51 2008-02-16 20:51:22
eu personal nu am folosit-o, dar se practica metoda asta in facultati. insa pare cam riscant sa iti bagi chestia aia adanc in ureche. Offline #52 2008-02-16 20:55:06
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelessasta imi aduce aminte de profa mea nebuna de civil care ne ameninta ca o sa vina cu magneti in sesiune sa ne controleze pe toti VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #53 2008-02-16 21:04:54
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelesscum ar fi sa o vezi cum iti scoate magnetu din urechi? Offline #54 2008-02-16 22:13:22
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelesse aiurea sa`ncerci sa copii la bac...de bac depinde viitorul tau Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #55 2008-02-16 23:15:39
nu aspir la ceva mai sus pentru ca nu sunt interesata de altceva, vreau sa urmez din anul 2 inca o facultate si ptr a putea fac asta am nevoie ca prima sa fie cat de cat accesibila ca timp de invatare. mi se pare o facultate simpla, deoarece e pe baza de grile, iar daca vrei sa aprofundezi exista carti pe care le poti citi si daca esti la ASE si la Spiru, si la Rom-Am..deci nu cred ca are vreo importanta numele facultatii. Din al doilea an vreau sa dau la teatru, acolo o sa am nevoie de mult timp de studiu si chiar o sa vreau sa ma tin de asta fiindca e pasiunea mea cea mai mare.. finante si banci fac ca sa pot trai decent si teatru ptr ca imi place. acum intelegi de ce vreau spiru?? www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #56 2008-02-16 23:24:53
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelessvezi ca nu e chiar asa de usor la ASE ....orarul este mai lejer ,insa in timpul care ramane te duci acasa si iti faci proiecte, teme, prezentari, inveti pentru teste etc. prezenta la seminarii este obligatorie, inclusiv si la cateva cursuri. iar examenele sunt ca dificultate mediu spre greu... asa ca gandeste-te bine ce faci din anul 2, daca o sa ai timp pentru ambele facultati Offline #57 2008-02-16 23:37:19
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelesseu nu dau la ASE, daca de mine vorbesti www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|