homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Metoda de copiat cu minicastile wireless-3

#39 2008-02-16 15:02:04

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Re: metoda de copiat cu minicastile wireless

persifona a scris:

mihaela2289 a scris:

ionela a scris:

se copie de se rupe la spiru...cu fituici,deoarece apar grilele rezolvate din timp si studentii isi fac, copiute. cunosc eu pe cineva care e acolo,si nu e deloc strict la ex...unul intra atul iese si tot asa. plus ca la spiru intra toata lumea,nu in fct de medie.

din 200 grile, cum faaci fituici?
si eu stiu persoane la spiru, de aceea si dau acolo, ca stiu ca se intra usor si se iau relativ usor examenele ca raspunsurile sunt pe net

Doamne, fii serioasa. La 200 de grile te vaiti? Eu am avut de rezolvat si invatat si 150 de subiecte de teorie, la fetele care-s pe la medicina nici nu vreau sa ma gandesc ce cantitati au avut de invatat... Si tu te vaiti la 200 de grile? rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

sunt obiecte unde sunt si mai putin de 200 de grile. nu le vad rostul acelor casti

#40 2008-02-16 15:03:42

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu zic sa renunti la idee... sincer

#41 2008-02-16 15:15:25

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

nu mi-as baga chestii din alea in urechi nici batuta neutral
iar la bac se dau protocoale pt cele 3 probe scrise. iar la restu de obicei nota tinde spre 10. asa ca...

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#42 2008-02-16 15:36:14

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

mihaela2289 a scris:

ce parere aveti de aceasta metoda de copiat?ati folosit-o? credeti ca e buna la ceva? o fi nociva?as vrea si eu sa stiu mai multe pareri fiindca vreau sa-mi cumpar, caci se apropie bacul.....si tare mult as vra sa iau note mari.....nu ca as da la stat, dar asa, ptr mine....

eu zic sa stai cuminte din cel putin 2 motive:
1.chiar daca este wirless,"mecanismul" de finctionare,(care include bateria,vreo 2 mufe destul de maricele+telefonul+un ditamai firul )este destul de voluminos.Si avand in vedere ca bacul este vara,si o sa fii imbracata destul de subtire,nu o sa ai unde sa il ascuzi foarte bine
2.o sa ai timp sa folosesti dispozitivul in facultate.Chiar nu e cazul sa "furi" un examen atat de important,doar pt orgoliul tau personal de a lua nota mai mare wink Iti furi caciula singura.

#43 2008-02-16 16:09:54

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

Doamne si eu ce mai invatam p vremea mea...doar la facultate am copiat la vreo doua materii care erau super stupide: Inteligenta artificiala si Logica computationala parca se numeau...si acolo doar cu cateva fitzuici...in rest am invatat pe rupte...si cat ma bucur acum...ca am ramas cu multe in cap care acum imi folosesc pe deplin sa-mi castig existenta.

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

Publicitate

loading...

#44 2008-02-16 16:19:46

norishorulalb
Banat

micanarcisa noi suntem batrane.... crede-ma...ca daca exista wirless nu cred ca nu ne batea gandul si pe noi

#45 2008-02-16 16:20:35

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

poi eu nici la fitzuici nu am apelat...decat la materiile alea ...in rest am bagat la cap smile

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#46 2008-02-16 16:21:36

norishorulalb
Banat

asa si eu...ca dovada ca invatzamantul de acum e la pamant...
mama ce mai stateam in biblioteci....acum accesul la informatie e mai easy si tot se furaaaa

#47 2008-02-16 16:22:12

vonda
Platinum member

micanarcisa a scris:

poi eu nici la fitzuici nu am apelat...decat la materiile alea ...in rest am bagat la cap smile

Nici eu nu am apelat la nimic lol Cred ca sunt printre ultimii "supravietuitori" ai invatatului.. applause Nu zic hop pana nu sar gardul,ca mai am 1 an de fac.dar nu cred ca o sa fie cazul angel

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-02-16 16:22:30)

#48 2008-02-16 16:23:02

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

mihaela2289 a scris:

ma satisface, ca macar stiu ca am luat 9 si ceva si nu vin cei de la tara cu 10 pe oi si capre date si intra in facultate(primul semestru, ca din al doilea semestru deja sunt locuri libere)
dupa cum am zis, putin imi pasa de medie mie, dar cand ii aud pe aia din cucuietii din deal ca vin in bucuresti cu 10 park ma doare sufletul..ca eu muncesc de lesin ptr un 8 sau un 9...si altii dau gaini si porci si uite locu`....nu e locu`......decat di sem 2 sau anul 2 la facultate

ce conceptie ciudata ai... pana la urma ce daca sunt de la tara, sau din cucuetii din deal... daca invatat si sunt in stare sa ia 10 care e problema? parintii nostrii (marea majoritate) nu sunt tot de la tara? mi se pare f aiurea idea... copiez ca sa fiu mai tare decat aia care invata si iau 10 hmm eu mi-as zice...s unt in stare sa ii iau prin rezultatele mele...?mi se pare mult mai constructiv;
si oricum..

mihaela2289 a scris:

e doar o idee data de tata..lol

eu oricum iau bacul, ptr ca ma descurc, dar un 9 sau mai mult nu strica niciodata:)

am intrebat sa stiu daca a foloit cineva la teze/teste etc..poate mi-l procur mai inainte si scot medie mare si pe ultimul semestru din viata mea

nu inteleg daca tu crezi ca esti in stare sa iei nota maricica la bac, sau cat de cat... sa treci cu bine peste el... nu esti in stare sa aspiri spre ceva mai sus de spiru haret? nu vreau sa te supere cu ceva vorbele mele... doar ca mintea mea nu pricepe... si eu dau bacul anul asta... si muncesc sa intru la o facultate mai buna, daca se va putea... abia dupa ramane rezerva gen spiru, romano-americana.... cred ca ar trebui sa tintesti mai sus...

Ultima oara a fost editat de annna (2008-02-16 16:26:03)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#49 2008-02-16 16:26:48

norishorulalb
Banat

offtopic eu in loc de cucuietii din deal zic UTZUTZOAIA rotfl

#50 2008-02-16 19:31:33

vonda
Platinum member

apropo de topicul asta ..Acum am vazut la stiri de niste studenti din Iasi de la A.I.Cuza,care au ajuns la spital din cauza "dispozitivului magic" lol ,pt. ca le'a ramas in ureche.. Si ii cauta decanul sa le anuleze lucrarile applause

#51 2008-02-16 20:51:22

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

mihaela2289 a scris:

ce parere aveti de aceasta metoda de copiat?ati folosit-o? credeti ca e buna la ceva? o fi nociva?as vrea si eu sa stiu mai multe pareri fiindca vreau sa-mi cumpar, caci se apropie bacul.....si tare mult as vra sa iau note mari.....nu ca as da la stat, dar asa, ptr mine....

eu personal nu am folosit-o, dar se practica metoda asta in facultati. insa pare cam riscant sa iti bagi chestia aia adanc in ureche.
oricum... la bac iti spun ca o sa fie cam greu sa vorbesti, pt ca o sa fiti destul de putini in clasa si daca ai "norocul" sa fie niste supraveghetori naspa, ai incurcat-o! asa ca mai bine te bazezi pe invatat...stai linistita ca nu e chiar asa de complicat la bac! asa ne-au speriat si pe noi si pana la urma au fost chiar ok subiectele.

#52 2008-02-16 20:55:06

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

asta imi aduce aminte de profa mea nebuna de civil care ne ameninta ca o sa vina cu magneti in sesiune sa ne controleze pe toti rotfl

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#53 2008-02-16 21:04:54

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

cum ar fi sa o vezi cum iti scoate magnetu din urechi? rotfl

#54 2008-02-16 22:13:22

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

e aiurea sa`ncerci sa copii la bac...de bac depinde viitorul tau

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#55 2008-02-16 23:15:39

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

annna a scris:

mihaela2289 a scris:

ma satisface, ca macar stiu ca am luat 9 si ceva si nu vin cei de la tara cu 10 pe oi si capre date si intra in facultate(primul semestru, ca din al doilea semestru deja sunt locuri libere)
dupa cum am zis, putin imi pasa de medie mie, dar cand ii aud pe aia din cucuietii din deal ca vin in bucuresti cu 10 park ma doare sufletul..ca eu muncesc de lesin ptr un 8 sau un 9...si altii dau gaini si porci si uite locu`....nu e locu`......decat di sem 2 sau anul 2 la facultate

ce conceptie ciudata ai... pana la urma ce daca sunt de la tara, sau din cucuetii din deal... daca invatat si sunt in stare sa ia 10 care e problema? parintii nostrii (marea majoritate) nu sunt tot de la tara? mi se pare f aiurea idea... copiez ca sa fiu mai tare decat aia care invata si iau 10 hmm eu mi-as zice...s unt in stare sa ii iau prin rezultatele mele...?mi se pare mult mai constructiv;
si oricum..

mihaela2289 a scris:

e doar o idee data de tata..lol

eu oricum iau bacul, ptr ca ma descurc, dar un 9 sau mai mult nu strica niciodata:)

am intrebat sa stiu daca a foloit cineva la teze/teste etc..poate mi-l procur mai inainte si scot medie mare si pe ultimul semestru din viata mea

nu inteleg daca tu crezi ca esti in stare sa iei nota maricica la bac, sau cat de cat... sa treci cu bine peste el... nu esti in stare sa aspiri spre ceva mai sus de spiru haret? nu vreau sa te supere cu ceva vorbele mele... doar ca mintea mea nu pricepe... si eu dau bacul anul asta... si muncesc sa intru la o facultate mai buna, daca se va putea... abia dupa ramane rezerva gen spiru, romano-americana.... cred ca ar trebui sa tintesti mai sus...

nu aspir la ceva mai sus pentru ca nu sunt interesata de altceva, vreau sa urmez din anul 2 inca o facultate si ptr a putea fac asta am nevoie ca prima sa fie cat de cat accesibila ca timp de invatare. mi se pare o facultate simpla, deoarece e pe baza de grile, iar daca vrei sa aprofundezi exista carti pe care le poti citi si daca esti la ASE si la Spiru, si la Rom-Am..deci nu cred ca are vreo importanta numele facultatii. Din al doilea an vreau sa dau la teatru, acolo o sa am nevoie de mult timp de studiu si chiar o sa vreau sa ma tin de asta fiindca e pasiunea mea cea mai mare..smile finante si banci fac ca sa pot trai decent si teatru ptr ca imi place. acum intelegi de ce vreau spiru??smile

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#56 2008-02-16 23:24:53

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

vezi ca nu e chiar asa de usor la ASE ....orarul este mai lejer ,insa in timpul care ramane te duci acasa si iti faci proiecte, teme, prezentari, inveti pentru teste etc. prezenta la seminarii este obligatorie, inclusiv si la cateva cursuri. iar examenele sunt ca dificultate mediu spre greu...  asa ca gandeste-te bine ce faci din anul 2, daca o sa ai timp pentru ambele facultati

#57 2008-02-16 23:37:19

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

eu nu dau la ASE, daca de mine vorbesti
eu sunt pro spiru:)

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.