|
Nu esti logat.
Metoda de copiat cu minicastile wireless-4#58 2008-02-16 23:42:15
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelessa copiat o colega cu casca. nu se vedea nimic, dar eu eram la doua banci distanta si se auzea perfect ce ii spune celalalt. a picat examenul. nu pentru ca a prins-o in fapt ci pentru ca scrisese cuvant cu cuvant din carte. doar ne atentionase profa sa nu scriem cuvant cu cuvant ca ne intreaba ce am scris. stia si ea ca materia e prea grea ca sa o poti invata mot-a-mot. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #59 2008-02-17 00:04:43
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelessBey..aku dzeu iti da,dar nu-ti pune si-n sac... Dupa ce k era la copiat mai scria si mot a mot.... pe aia si eu o pikm da-o draq de prostie Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #60 2008-02-17 01:49:01
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelessda nu ati vazut la tv ? k au facut astia nush`ce chestie care detecteaza nush ce unde...adika detecteaza tel, casetofoane etc #61 2008-02-17 07:50:54
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelessEu nu as avea tupeu sa copiez cu casca..adevarul ca la mine la Politehnica ori faci problema ori nu...si nu stiu cine ar sta dupa mine sa imi faca mie probleme si sa mi le dicteze prin telefon What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #62 2008-02-17 10:56:50
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelessaia chiar e proasta.dupa ce ca poti copia si`ti merge bine,te mai atentioneaza si profu' ...tu faci tot de capu` tau:)doamneee Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-02-17 10:56:59) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline Publicitateloading...
#63 2008-02-20 09:33:36
Re: metoda de copiat cu minicastile wireless
Mai,da eu chiar nu te inteleg.De ce te doare asa de tare ca vin "cei de la tara cu 10 pe oi si capre",atat timp cat tu dai la Spiru si acolo se intra cu duzina?Locul oricum nu ti-l fura. Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #64 2008-02-20 09:53:32
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelesshai bai lasatzi-o k nu`i dracu asa de negru....... se poate copia la bac.. eu am avut o colega in clasa care copia cu hands`u...cu ala normal care`l are toata lumea...dak esti deshtept il poti pune`n sah mat si pe Lucifer ... totul depinde de ea.Si dak vrea sa ia nota mare la bac...sa te ajute Doamne-doamne.Am fost si eu in postura ei...sa iau note mari la bac pt k vezi dom`le k copchila unor pr de familie dadea bacu...si daca aia lua mai mult era de rau...dak luam eu mai mult primeam 1 mil.Oricum...nu `mam riscat decat sa dau 500 pe inchiriat hands si alte 300 sa`mi incarc tel...m`am lasat la mana mea...si uite ca tot eu am luat mai mare.Deci totul depinde de ea.... http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #65 2008-02-20 10:08:16
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelesseu n-am putut..dar acum 400 de ani era altceva Offline #66 2008-02-20 10:39:13
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelessla medicina am vazut metoda asta din ce in ce mai des folosita bai fratilor cum aveti tupeu sa copiati.k eu ma fac verde rosie numai cand stiu k am fituici la mine;))da si sa mai copiez;)) take me as i am or watch me as i go! Offline #67 2008-02-20 10:40:15
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelessmda...si eu am avut o colega care tot asa...cu hands-ul a copiat la bac....dar eu zic k mai bine sa stii materia cat de cat si sa fii corect, conteaza mai mult si mai ales k azi intratul la facultate kiar nu mai reprezinta o problema In solitude we have our dreams to ourselves, and in company we agree to dream in concert. -Samuel Johnson Offline #68 2008-02-20 17:23:07
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelessdei ce faci pana la urma? Offline #69 2008-02-20 19:04:21
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelessmie mi se pare k tot fituicile clasice sunt cele mai bune, altfel unde-i farmecu? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #70 2008-02-20 19:39:19
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelessdar ati vazut la stiri kti au ajuns la orl????????mi-e tare frica,eu nu as incerca.deh,eu sunt mai de moda veche. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #71 2008-07-22 18:48:08
cata corectitudine pe forumul asta:))asta pt cei care zic k a copia bacul inseamna sa-ti furi singur caciula...poate asa e!dar cum traim in romania si simtim coruptia cand mergem pana si la magazin de ce n ar merge si asta!??eu am copiat tot bacul in afara de matematica si am luat la toate peste 9 50.{cu o microcasca dar nu din aceea pe magnet}!M-am riscat si m-am bazat doar pe mine!Totul depinde doar de atitudine:)parerea mea...Invatamantul in romania e la pamant si mai mult decat corupt...noi de ce am fi corecti? Ultima oara a fost editat de deea_yo19 (2008-07-22 18:49:22) Offline #72 2008-07-22 18:52:28
Re: metoda de copiat cu minicastile wirelesssi daca e cineva care vrea o asfel de casca,eu o vand pe a mea;) Offline #73 2008-07-22 19:01:32
mie mi-ar fi frica. asa la un examen acolo...nu e asa important daca te prinde cu fituicile...il dai in restante...sau la liceu chiar si un 1 se repara cu alte note incat sa treci....dar la bac ce faci daca te prinde? cam mare riscul... la fel si la licenta, daca laexamene mai imi aceam fituici cateodata...la licenta mi-a fost frica... mai bine un 8-9 dupa capul dau...decat un 1 ca te-a prins copiind. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #74 2008-07-22 20:00:42
celor corecti li se fura painea de sub nas de catre cei "corupti"! Sunt cam putini cei care au reusit in viata (in romania)fiind intodeauna corecti Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|