homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fumezi?-15

#267 2010-07-02 21:05:58

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: Fumezi?

nu lol

hjarta

#268 2010-07-02 21:08:06

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

nu, nu ma ajuti, sau nu, sa nu, fumatul pasiv nu dauneaza mai mult? lol

when the pomp lights up,you shoot.

#269 2010-07-02 21:26:03

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

nu, nu fumez...am raspuns la topic, nu am citit posturile anterioare... (dar oricum fumez 2 pachete pe zi, de aia "radeam" lol )

referitor la ce ai intrebat... da, fumatul pasiv dauneaza, dar de ce sa fumezi si tu o tigara? adica pe langa fumatul pasiv de care oricum ai parte, de ce sa bagi fum in plus? hmm

hjarta

#270 2010-07-02 21:58:36

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Fumatul pasiv dauneaza mai mult decat cel activ. smile Uite niste studii: (ca tot se poarta ... studiile astea...)
Date recente ?nregistrate ?n Elveţia scot ?n evidenţă efectele pe care le are fumatul  pasiv  asupra sănătăţii din punct de vedere statistic:
- fumătorii pasivi suferă mai frecvent de tulburări respiratorii, cum ar fi respiraţie şuierătoare, tuse cronica şi simptome ale bronşitei cronice decat fumatorii activi ;
- riscul de a se ?mbolnăvi de astm bronşic sau de bronşita cronica este net mai ridicat decat la fumatorii activi ;
- cu c?t nefumătorii sunt mai expuşi fumului de tutun, cu at?t probabilitatea apariţiei unor boli respiratorii şi diminuării capacităţilor fizice creşte.

Wild_man, daca nu simteai nicio satisfactie, de ce mai fumai?

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-07-02 21:58:53)

#271 2010-07-02 22:05:43

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Eu m-am gandit bine si am realizat ca fumatul e benefic pentru mine. Inainte imi dadeam banii pe jeleuri, energizante, guma si alte nimicuri d-astea... acum, ca fumez, dau doar suta aia ( 110 de azi... smf in tva-ul lor...) o data la 3-4 zile si ma tin departe de chestii care ingrasa big_smile Fumatul e factor favorizant al dietei lol

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-07-02 22:08:51)

Publicitate

loading...

#272 2010-07-02 22:10:03

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

tummenupp total de acord Wild

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#273 2010-07-02 22:13:57

QueenOfRoses
Moderator

rotfl
eu inainte sa ma reapuc bagam in mine antidepresive si ciocolata,fast-food forgetit acum prefer sa fumez big_smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#274 2010-07-02 22:15:45

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Eu am 43 si tot vreau sa dau jos. smile Da' eu sunt mica rau si grasimea e dispusa taaaare prost tongue
In fine... ontopic acum...eu eram foarte inversunata impotriva fumatului. Tineam prelegeri oricui vroia sa asculte si spuneam fumatorilor cum vor muri ei de toate bolile pamantului. Eu vroiam, din principiu, sa cred ca lucrurile stateau asa nasol, cand de fapt dracul nu era asa negru. Vroiam sa ma apuc de fumat dar nu o faceam din principiu. La un moment dat, mi-am cam bagat picioarele... ai mei fumeaza de 42 de ani si n-au nimic, de ce as avea eu? De lasat, pot sa ma las... nu vreau. De ce as vrea? Imi place... E ca si cum as zice ca renunt la sex, desi imi place, pentru ca exista riscul ca la un moment dat in viata mea sa fac cancer de col. E deja data in ipohondrie chestia asta...

#275 2010-07-02 22:18:05

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nu am fumat niciodata, desi multa lume fumeaza in jurul meu

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#276 2010-07-02 22:18:37

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

BarizAandreea21 a scris:

fumez cat vrea big_smile adica nu sunt o dependenta desi fumez de 4 ani..imi place in compania prietenilor,sau laga un drink....ma pot lasa cand vreau ...sant zile cand fumez 2 tigarii sau zile cand fumez un pachet intreg....totul se poate daca vrei....de ar fi asa toti fumatoriii,sunt convinsa ca chiar se poate ,,,prima si a doua zi e mai greu .....si apoi din ce in ce mai usor sa te lasi

sti cum e treaba si cu drogatii...ma pot lasa cand vreau sar nu o fac ca imi place  forgetit astea sunt povesti...

#277 2010-07-02 22:23:42

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Jen, fumezi? smile Daca nu fumezi, n-ai de unde sa stii. Nu, nu da dependenta. Da dependenta pentru aia slabi de caracter. Asa pot sa spun ca nu pot sa renunt la minunata carne de porc facuta de mama... pentru ca e buna si da dependenta de cat de minunata e... si cu toate astea, n-am mai pus carne de porc in gura de ani buni. smile Si am mai dat un exemplu de exasperant de multe ori : eram dependenta de cola, junk-food, fast-food. De pe azi pe maine, m-am lasat de toate chestiile astea... aveam voie cereale, paste, cartofi copti si apa plata, si cu astea am trait 3 ani de zile. Repet, de pe azi pe maine. Nu m-am lasat treptat, ca nu-mi permiteam luxul asta. Orice se poate. smile

#278 2010-07-02 22:26:44

QueenOfRoses
Moderator

Orice se poate daca vrei. Eu m-am lasat anul trecut 9 luni pentru iubitul de atunci si m-am lasat de pe o zi pe alta, ca sa nu existe certuri.. ca m-am reapucat e alta poveste.

#279 2010-07-03 12:21:48

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

WildChild11009 a scris:

ai mei fumeaza de 42 de ani si n-au nimic, de ce as avea eu?

faptul ca ai tai fumeaza de 42 de ani si n-au nimic nu are nicio legatura cu tine si cu organismul tau. ei au avut norocul sa fie imuni la nocivele tigari, tu poate nu-l ai.
oricum, sunt de parere ca tigarile dauneaza, dar nu intr-atat incat sa mori din cauza lor. am exemple destule in familie de fumatori inraiti de la varste de 14-15 ani, ei avand acum 50 de ani, unii traind pana la 80 fara sa aibe nimic. mai pe scurt, eu zic ca depinde de noroc. la fel ca in cazul celor care traiesc pana la 100 si de ani. eu nu le acord niciun merit alora ca fac ei sport si mananca sanatos. da bine, asta conteaza in proportie de 5-10%, daca te-ai nascut norocos cu un organim rezistent poti sa mananci hamburgeri zilnic si tot mult traiesti forgetit

legat de intrebarea topicului: nu, nu fumez!

bebe V., soarele si luna

#280 2010-07-03 12:25:14

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

WildChild11009 a scris:

Eu m-am gandit bine si am realizat ca fumatul e benefic pentru mine. Inainte imi dadeam banii pe jeleuri, energizante, guma si alte nimicuri d-astea... acum, ca fumez, dau doar suta aia ( 110 de azi... smf in tva-ul lor...) o data la 3-4 zile si ma tin departe de chestii care ingrasa big_smile Fumatul e factor favorizant al dietei lol

asta poate e singurul beneficiu, sa-i zic asa lol

dar pana la urma, mai bine fumez cate o tigare decat sa stau in fumul altora?

when the pomp lights up,you shoot.

#281 2010-07-03 12:31:22

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Nu, slava domnului ca nu!!

#282 2010-07-03 13:13:12

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

Da, fumez, m-am apucat prin noiembrie, dupa ce multi ani am zis ca e un lucru inutil si nu intelegeam cum pot unii fuma, etc.. Si-a cumparat prietenul meu narghilea si mi-a placut atat de mult incat cand nu puteam ajunge la el, am inceput sa-mi iau tigari..si uite asa, acum fumez un pachet la 2  zile.. si nu m-as lasa, ca-mi place.
A fumat cineva Djarum? Si daca da, de unde se mai cumpara, ca inainte il gaseam in benzinarii, dar vad ca l-au scos grater

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#283 2010-07-03 13:13:40

OmniaVincitAmor
Insomniac member

alexa123 a scris:

WildChild11009 a scris:

asta poate e singurul beneficiu, sa-i zic asa lol

dar pana la urma, mai bine fumez cate o tigare decat sa stau in fumul altora?

Mai, depinde. E alegerea ta. Nici fumatul activ nu-ti face bine (desi eu spun ca nici rau nu-ti face), dar chiar mai putin bine iti face fumatul pasiv. Acum, tu alegi din doua rele pe cea care ti se pare mai buna. Daca esti o persoana cu principii puternice, care e complet anti-tutun si asa mai departe... probabil o sa alegi sa fumezi pasiv in continuare. Daca nu ti se pare nimic gresit sa fumezi o tigara din cand in cand, o sa alegi sa mai fumezi cate una cand e cazul. smile Decizia iti apartine. Cert este ca ai in fata doua rele si trebuie sa alegi care e mai rea pentru tine (atat dpdv fizic cat si dpdv moral si etic).

#284 2010-07-03 13:14:31

OmniaVincitAmor
Insomniac member

deea_si a scris:

Da, fumez, m-am apucat prin noiembrie, dupa ce multi ani am zis ca e un lucru inutil si nu intelegeam cum pot unii fuma, etc.. Si-a cumparat prietenul meu narghilea si mi-a placut atat de mult incat cand nu puteam ajunge la el, am inceput sa-mi iau tigari..si uite asa, acum fumez un pachet la 2  zile.. si nu m-as lasa, ca-mi place.
A fumat cineva Djarum? Si daca da, de unde se mai cumpara, ca inainte il gaseam in benzinarii, dar vad ca l-au scos grater

Chioscul de la gura de metrou de la Romana (daca esti din Bucuresti). big_smile Eu am fost fumatoare de Djarum... cu ele m-am apucat de fumat lol

#285 2010-07-03 15:19:02

QueenOfRoses
Moderator

Djarum drool la imedio la reviste big_smile in careffour &auchan la reviste accolo big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.