|
Nu esti logat.
Fumezi?-16#286 2010-07-03 17:53:57
Re: Fumezi?
Asta nu inseamna ca fumatul activ nu provoaca cancer al plamanilor, buzelor, pancreasului, rinichilor sau al creierului, boli cardiovasculare, pulmonare, infarct miocardic, pb. cu sarcina & co. Nu a zis nimeni ca fumatu= moarte ci cresc semnificativ sansele de imbolnavire. Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2010-07-03 22:44:36) Offline #287 2010-07-03 19:05:19
Re: Fumezi?Daca ar fi asa, oamenii n-ar putea sa se lase decat in clinici. Sincer, cut the c*ap. Daca n-ati fumat vreodata in viata voastra, n-aveti nici cea mai mica idee ce e posibil si ce nu, cum nici eu nu stiu cum e sa fii dependent de alcool,etc. Vorbiti in cunostinta de cauza, nu in lipsa ei... ca si eu vorbeam ca voi pana nu demult si abia dup-aia mi-am dat seama cat de batuta in cap eram in domeniul asta... Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-07-03 19:06:40) Offline #288 2010-07-03 19:34:56Re: Fumezi?Summer, o fi nicotina un drog, dar crede-ma cu nu da dependenta asa de mare cum iti imaginezi. Am fumat cred ca vre-o 3 ani, si de 1 an fumez doar ocazional, o tigara, 2,3 la o petrecere, si iti spun sincer ca nu mor dupa o tigara a doua zi. Offline #289 2010-07-03 21:27:55
Re: Fumezi?Pill, nu am spus ca o tigara da dependenta. Iar ce am spus mai sus nu mi-a debitat creieru mie asa, ci o spune cartile, studiile, doctorii & co. Offline #290 2010-07-03 22:49:37
Re: Fumezi?Nu, nu e fresh air da' nu e nici asa rau cum spui tu si cum spuneam si eu a while ago. E ceva placut. Nu pentru toata lumea, dar pentru unii da. Uite, wild_man spunea ca in 2 ani n-a avut nicio satisfactie...eu eram in al 9lea cer de la prima tigara. Again, sunt unii care sunt mai sensibili si susceptibili la anumite afeciuni, si unii care n-au nimic nici dupa o viata de fumat. Nimeni nu zice ca fumatul e benefic, dar nici moarte curata nu e, atata timp cat te duci regulat pe la doctor la controale. Eu una m-am apucat de Aspenter din cauza posibilitatii reactiei urate dintre tutun si ac-uri. My point is... daca ai grija de tine, e ok. Daca nu ai grija de tine... poti muri de mult mai multe lucruri, nu doar de la fumat. Offline Publicitateloading...
#291 2010-07-04 02:18:36Re: Fumezi?Ba mie mi se pare ca fumatul este foarte nociv. Poate nu pe moment, dar poate duce la o gramada de frumuseti gen cancer, cancer si iar cancer. Si spun asta ca fumatoare ocazionala. Offline #292 2010-07-04 11:58:16
Re: Fumezi?Si cand sunt atatea chestii nocive in jurul nostru de care chiar nu ne putem apara dc sa mai adaugam una in plus si de buna voie ? Offline #293 2010-07-04 12:08:05Re: Fumezi?Summer, eu am zis mai sus, fumez foarte putin, si nu cred ca o sa mor din asta. Cred ca fiecare isi asuma ce face. E grav daca nu esti constient ca nu e sanatos, dar daca stii la ce te expui, e pur si simplu vorba de o decizie pe care o iei. Offline #294 2010-07-04 12:16:30
Re: Fumezi?nu fumez si nici nu vreau, nu m-a atras niciodata. in primul rand mi se pare tare dizgratios sa vezi o femeie fumand. la barbati parca mai merge cum mai merge. asta asa, doar estetic vorbind dar acum la modul serios.. si ce daca fumatul pasiv dauneaza mai mult? genul asta de gandire face cat mai multi oameni sa fumeze si de aia exista fumat pasiv in the first place. ipotetic daca s-ar lasa toata lumea de fumat, n-ar mai exista nici fumat pasiv, nici activ nici nothing. mor cand aud oameni care spun ca vai, fumatul relaxeaza etc ii ajuta, ii destreseaza. bullshit. unii din noi trec prin greutatile vietii fara sa puna gura pe tigara, si nici nu se indoapa cu ciocolata si antidepresive in loc. si nu, altora nu le e mai greu sau sunt predispusi, ci doar nu au vointa. ca de aia ai ratiune, si nu e nevoie sa te droghezi zilnic ca sa iti fie mai bine. omul a fost lasat de Dumnezeu fara tigara in mana din cate stiu. sunt o gramada de lucruri in ziua de azi care sunt inventate de noi cica "pentru a ne simti mai bine" cand de fapt sunt doar o mare amageala si jegmaneala la scara mare Offline #295 2010-07-04 12:27:41
Re: Fumezi?De curand am pufait si eu dar sub efectu alcoolului la prosteala dar vreau sa zic ca doua zile nu mi-a ieist fumu ala din gat Offline #296 2010-07-04 12:38:07
Re: Fumezi?de acord cu tot ce-ai spus, Summer... am uitat si eu sa mentionez banii aruncati pe fereastra etc... iubitul meu a fumat vreo 2-3 ani, acum nu mai fumeaza deloc si e si el foarte fericit ca s-a lasat. ii ingreuna viata la propriu, se vedea cel mai bine cand se ducea la un fotbal sau ceva, obosea foarte rapid, si el e un tip foarte atletic Offline #297 2010-07-04 12:48:26
Re: Fumezi?Da, si "al meu" a fumat de la 15 ani pana l-am pus la respect I-am zis ca daca de sanatatea lui nu-l intereseaza macar de a mea ca eu ii inhalez tot fumu si ii suport toate mirosurile ori atata timp cat eu nu vin la el nespalata pe dinti si mirosind a vinete coapte si el ar trebui sa-mi ofere acelasi lucru. In toamna o sa aiba 3 ani de cand nu mai fumeaza dar nici nu-l mai pasioneaza si e anti fumat Offline #298 2010-07-04 12:51:23
Re: Fumezi?i-ai facut un mare bine ajutandu-l, mai mult impingandu-l, sa se lase mai ales ca spui ca acum e anti-fumat, si nu te blameaza pt stresul la care nu mai face fata *oh the drama* cum fac altii deci way to go Offline #299 2010-07-04 13:00:08
Re: Fumezi?Da, pai a trebuit. Oricum meritul a fost a lui Offline #300 2010-07-04 13:09:05
Re: Fumezi?nu stiu daca s-a mai discutat asta, dar a folosit cineva tigara electronica? ajuta sa te lasi te fumat sau nu prea sunt bune de nimic? Offline #301 2010-07-04 13:11:46
Re: Fumezi?Tinda sa cred ca e varianta a doua. Offline #302 2010-07-04 13:16:25
Re: Fumezi?de acord, e doar o alta metoda de a te stoarce de bani Offline #303 2010-07-04 13:20:50
Re: Fumezi?sunt persoane care iubesc doar gestul de a fuma; de a avea ceva intre degete din care sa traga si sa iasa fum. in cazul asta tigara electronica ar fi perfecta, nu? Offline #304 2010-07-04 13:22:30
Re: Fumezi?
Trecem peste faptul ca nu cred in Doamne-Doamne... daca Dumnezeul tau l-a facut pe om fara tigara in mana, de ce p*zda masii a mai lasat si tutunul pe pamantul asta? Sau orice alta substanta nociva? ... asa ma gandeam si eu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|