homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fumezi?-17

#305 2010-07-04 13:23:31

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: Fumezi?

Pentru asta pot sa tina un pix intre degete lol
Nush, cand vrei sa renunti la un comportament nu cred ca ar trebui sa-i gasesti un substitut ci sa tai raul din radacina.

#306 2010-07-04 13:26:22

_Summer_
Platinum member

Mai puiule, cineva-ul asta a spus ca i se pare dizgratios o femeie care fumeaza PE STRADA. Macar ia tot din post, nu doar ce vrei tu.

#307 2010-07-04 13:29:57

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Ea zisese ca i se pare dizgratios sa vezi o femeie fumand. Iar ea, spre deosebire de tine, n-a zis ca asta doar pe strada/in casa/ in statia de autobuz/whatever. smile

#308 2010-07-04 13:34:17

_Summer_
Platinum member

Iar legat de ce a lasat D`zeu sau nu, a lasat substantele, dar omu atat de inteligent gaseste repede combinatii. La fel si cu alcoolu, initial a aparut din motive practice numai ca utilizarea lui s-a schimbat ulterior iar faptul ca, consumul de alcool a devenit parte din cultura europeana, uitam ca este un drog puternic care actioneaza asupra creierului pentru ca e atat de comun si accesibil incat ai impresia ca e apa plata, ca doar stim ca drogurile nu se gasesc oriunde si doar nu o fi alcoolul atat de nociv si totusi sa se gaseste la non stop forgetit Ba uite ca e!
Sa nu ne miram ca peste zeci de ani o sa gasim cocaina la farmacie lol

#309 2010-07-04 13:38:51

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

1. simtul mirosului unui fumator e mai slab decat cel al unui nefumator. dupa doar un an de fumat m-am lasat pentru o saptamana si deja incepusem sa observ mirosuri noi pe care parca le uitasem. smile
2. un fumator nu observa asa usor mirosul de tigara, iar in cel mai rau caz crede ca e de la el smile

oricum sunt fumatori care miros ingrozitor a tutun si eu, ca fumatoare, nu pot sta langa ei; dar sunt si cei care indiferent cat fumeaza miros bine oricand. totul tine de ingrijirea personala.

iar daca o tigara dimineata la o cafea ma face fericita de ce sa ma las? de murit oricum o sa mor in final si de trait 200 de ani oricum nu vreau. cred ca exista o posibilitate mai mare sa dea o masina peste mine decat sa mor de la tigari.

oricum nu spun ca fumatul e bun, dar singurul motiv pentru care m-as lasa in momentul asta ar fi banii aruncati aiurea.

Publicitate

loading...

#310 2010-07-04 13:41:28

_Summer_
Platinum member

Gata, eu nu mai intru pe aici ca devin prea moralizatoare lol
Nu sunt eu asa, de obicei, dar acu sunt sub influenta capitolului "Stil de viata patogen" lol

#311 2010-07-04 13:42:55

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Tata e mai sensibil, asa... in plus, mirosul difera foarte mult de la tigarile mele la tigarile lui. Eu fumez Marlboro, el fumeaza Davidoff... pe mama o miroase imediat, iar ea fumeaza aceleasi tigari ca si mine. Pe mine nu m-a mirosit nici macar o data. I guess I'm lucky... prietenul meu, however, miroase ca o plantatie de tutun de cand il stiu.

#312 2010-07-04 13:51:24

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

WildChild11009 a scris:

LadyBird a scris:

nu fumez si nici nu vreau, nu m-a atras niciodata. in primul rand mi se pare tare dizgratios sa vezi o femeie fumand. la barbati parca mai merge cum mai merge. asta asa, doar estetic vorbind lol dar acum la modul serios.. si ce daca fumatul pasiv dauneaza mai mult? genul asta de gandire face cat mai multi oameni sa fumeze si de aia exista fumat pasiv in the first place. ipotetic daca s-ar lasa toata lumea de fumat, n-ar mai exista nici fumat pasiv, nici activ nici nothing. mor cand aud oameni care spun ca vai, fumatul relaxeaza etc ii ajuta, ii destreseaza. bullshit. unii din noi trec prin greutatile vietii fara sa puna gura pe tigara, si nici nu se indoapa cu ciocolata si antidepresive in loc. si nu, altora nu le e mai greu sau sunt predispusi, ci doar nu au vointa. ca de aia ai ratiune, si nu e nevoie sa te droghezi zilnic ca sa iti fie mai bine. omul a fost lasat de Dumnezeu fara tigara in mana din cate stiu. sunt o gramada de lucruri in ziua de azi care sunt inventate de noi cica "pentru a ne simti mai bine" cand de fapt sunt doar o mare amageala si jegmaneala la scara mare
dar asta e o poveste lunga big_smile in fine.. deci raspunsul e "nu" lol

Trecem peste faptul ca nu cred in Doamne-Doamne... daca Dumnezeul tau l-a facut pe om fara tigara in mana, de ce p*zda masii a mai lasat si tutunul pe pamantul asta? Sau orice alta substanta nociva?      ... asa ma gandeam si eu. smile
Da, oamenii se pot relaxa si fara o tigara in gura, si fara o gura de bere, si fara un joint (... si fara sex, si fara somn, si fara mancare, ca tot dracii d-astea inutile-s toate,nu? ). Daca eu iti zic tie acum ca poti trai bine mersi si fara sex, DESI ITI PLACE, ca e placut, fir-ar el al dracu, tu te lasi de sex? Intri in abstinenta? Exista lucruri pe pamantul asta care ne fac placere... imi place sexul, imi plac anumite mancaruri, imi place natura, imi place sa stau pe malul unui rau si sa meditez, imi place sa citesc, imi place sa studiez si sa creez literatura, si imi place sa FUMEZ. Nu, n-as muri nici fara malul raului, nici fara literatura, nici fara carti ,nici fara sex, nici fara tigari... dar nimeni nu a zis ca pe lumea asta trebuie sa ducem toti vieti de sihastri, care se rezuma la austeritatea strictului necesar supravietuirii. smile Si acum revin la conceptul ca lumea nu se lasa de fumat pentru ca nu poate, ci pentru ca nu vrea. Pentru ca e placut. Ce dracului e atat de greu de inteles? E ca si cum ai avea o acadea minunata si un om fixat pe ideile lui te-ar f*te la cap sa arunci acadeaua, desi tie iti place.

A zis cineva ca e dizgratios sa vezi o femeie cu tigara in gura... da, e dizgratios sa o vezi si cu o p*la in gura, da' despre asta vad ca nu comentati nimic. smile  Estetic vorbind, o femeie nu arata bine nici cand face oral, nici cand sta capra, nici cand se craceste la modul cel mai extrem posibil, nici cand sta cu un sort patat in fata cratitei, nici cand freaca podelele, nici cand se scoala dimineata dupa o noapte de somn foarte prost, si lista poate continua. Dar voi va legati strict de ceea ce va intereseaza. Asa, for your information, fumez de aproape 3 luni si nici macar o data nu mi-au mirosit parul, hainele, mainile, respiratia. Si la mine chiar e important aspectul asta, ca tata nu stie ca fumez . Fumator fiind, ar simti mirosul de tigara imediat... daca as mirosi a tigari. Si cu toate astea vorbesc cu el dupa ce am fumat, il pup, stau langa el, ma ia in brate si... nimic. smile In ultimul hal duhneam cand nu fumam, si explicatia pentru asta nu o gasesc, dar acum nu se mai simte absolut niciun iz.

sexul are si alte beneficii, nu doar placerea. de aia e placut sa faci sex, ca sa poti perpetua specia. pe cand tigara nu face nimic decat te face sa crezi ca ti-e mai bine. nu dezic faptul ca poate chiar relaxeaza putin, dar totul e mai mult la nivel de subconstient, nu e nevoie sa mai amintesc de efectul placebo si daca in loc de tigara unui om i-ar fi "demonstrat stiintific" ca (asa cum a zis cineva de aici, ma leg putin de asta sub o alta forma  lol ) daca tii un pix in gura o sa te relaxezi, acel om chiar ar tine un pix in gura si ar zice ca i-a schimbat viata si ca se simte mult mai bine asa  lol
apoi, Dumnezeu a lasat o groaza de lucruri pe pamant, se cheama freedom of choice. poti alege intre bine si rau asa cum a lasat si marul in Eden. nu a pus tutunul si a lasat o placuta deasupra cu "nu fumati", ca daca ar fi facut asta, tigarile s-ar fi inventat mult mai devreme lol omul a inventat si bomba atomica cu ce are pe pamant  wink
ce treaba are sexul oral  lol cine te vede cu penisul in gura? mergi asa pe strada? si iti afecteaza cu ceva tie sanatatea sau celor din jur? si eu fac sex oral si nu e deloc dizgratios sa-mi satisfac iubitul. plus ca eu am si spus ce am spus asa, pe un ton mai umoristic, pentru ca nu-mi pasa cum arata o femeie cu tigara in gura, nu mi se intoarce mie stomacul pe dos ca vad una. doar ca e cam urat, un gest care as prefera, cel mult, sa nu-l vad.

in fine, bottom line e ca eu n-as avea nimic cu fumatorii daca nu m-ar afecta si pe mine actiunile lor  hmm

#313 2010-07-04 13:58:19

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Nici mie nu mi se pare dizgratios sexul oral si o fac cu cea mai mare placere (ziceam doar de faptul ca sunt multe chestii care nu arata estetic, dar de ele nu se leaga nimeni)... da, revin la faza cu placerea. smile Exista lucruri care ne fac placere si la care nu renuntam pentru ca... de ce am renunta la ceva ce ne place? Da, ma relaxau tigarile. La inceput. Acum se rezuma la faptul ca imi plac si atat. Metode de relaxare sunt multe... dar cum ziceam, acum ne rezumam la lucrurile care ne plac, care ne fac placere. Mie imi face placere gustul de tutun, chit ca ma relaxeaza sau nu. Si pe mine m-au afectat fumatorii a loooong f*cking time... si eram inecata cu fum de tigara, si aveam o oarecare sensibilitate la el,si reactia organismului meu nu era foarte draguta... dar e alegerea fiecaruia. Nu puteam sa impun nimanui ce sa faca si ce sa nu. Atata timp cat altii suportau, suportam si eu, ca nu eram eu mai pretentioasa. Incerc sa nu deranjez nefumatorii prin faptul ca nu le suflu fumul direct sub nas. Tin tigara putin mai departe de ei si incerc sa dau fumul in directia opusa. Cred ca e suficient... ca nu o sa moara niciun nefumator din cauza fumului aflat la 2 m distanta de el.
Later add: ziceai ca sexul are ca scop perpetuarea speciei... da. Pai atunci hai sa ne-o tragem doar de 2-3 ori in viata, prin cearsaf d-ala cu gaurica cum gasim la musulmani, doar in momentele cand ne dorim copil. smile Daca o faci de mai multe ori si te si protejezi, tine numai de placere. Si, din nou, ajungem la lucrurile care ne fac placere si la care nu renuntam... smile

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-07-04 13:59:59)

#314 2010-07-04 14:08:08

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

WildChild11009 a scris:

Nici mie nu mi se pare dizgratios sexul oral si o fac cu cea mai mare placere (ziceam doar de faptul ca sunt multe chestii care nu arata estetic, dar de ele nu se leaga nimeni)... da, revin la faza cu placerea. smile Exista lucruri care ne fac placere si la care nu renuntam pentru ca... de ce am renunta la ceva ce ne place? Da, ma relaxau tigarile. La inceput. Acum se rezuma la faptul ca imi plac si atat. Metode de relaxare sunt multe... dar cum ziceam, acum ne rezumam la lucrurile care ne plac, care ne fac placere. Mie imi face placere gustul de tutun, chit ca ma relaxeaza sau nu. Si pe mine m-au afectat fumatorii a loooong f*cking time... si eram inecata cu fum de tigara, si aveam o oarecare sensibilitate la el,si reactia organismului meu nu era foarte draguta... dar e alegerea fiecaruia. Nu puteam sa impun nimanui ce sa faca si ce sa nu. Atata timp cat altii suportau, suportam si eu, ca nu eram eu mai pretentioasa. Incerc sa nu deranjez nefumatorii prin faptul ca nu le suflu fumul direct sub nas. Tin tigara putin mai departe de ei si incerc sa dau fumul in directia opusa. Cred ca e suficient... ca nu o sa moara niciun nefumator din cauza fumului aflat la 2 m distanta de el.
Later add: ziceai ca sexul are ca scop perpetuarea speciei... da. Pai atunci hai sa ne-o tragem doar de 2-3 ori in viata, prin cearsaf d-ala cu gaurica cum gasim la musulmani, doar in momentele cand ne dorim copil. smile Daca o faci de mai multe ori si te si protejezi, tine numai de placere. Si, din nou, ajungem la lucrurile care ne fac placere si la care nu renuntam... smile

de acord, si eu respect deciziile tuturor, si foarte fain din partea ta ca incerci sa ii feresti pe nefumatori de fumul tau de tigara. multi nu prea tin cont de asta
nu, nu spuneam ca sexul serveste doar la perpetuarea speciei. daca ar fi asa, luand-o logic, femeile nu s-ar mai chinui sa ramana insarcinate. sexul e in mod cert "lasat" si pentru placere, nu doar pt a face copii. si nici nu am vrut sa insinuez asta. spuneam ca uite, sexul nu e doar pt placere, de aia nu renunti la sex. tigarile sunt doar pt placere (pe care eu nu o inteleg, dar asta e alta poveste). atata tot tongue

#315 2010-07-19 22:09:03

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

A fost o perioada cand fumam 2-3 tigari pe zi , in prezent mi-am reluat prostul obicei de a pufai cateva tigari bune pe zi...poate va veni ziua sa le las complet. neutral

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#316 2010-07-19 22:15:31

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

nu! si chiar daca voi fi acuzata de unele persoane, tin sa spun ca nu mi se pare absolut nimic mai scarbos decat o femeie care merge pe strada fumand...sau mai sunt unele care se opresc pe la colturi pentru a fuma  acklad

nu am nimic cu cele care fumeaza in baruri si locuri special amenajate...dar alea din situatia de mai sus sunt absolut gretoase

#317 2010-07-19 22:26:29

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

jen, si eu am fost fumatoare, un pachet pe zi bagam, insa niciodata nu am fumat in mers sau pe la coltu' strazii. mi se pare un gest de mahala. asta nu tine de fumatori/nefumatori ci de bunul simt si de maniere.

insa mai urat mi se pare sa mergi pe strada, sa-ti desfaci inghetata si sa arunci ambalaju' pe jos, cum am vazut la o pitipoanca de Dorobanti.   acklad

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-07-19 22:27:49)

#318 2010-07-19 22:27:22

Madalina85
Addicted member

exact de asta am zis si eu ca nu am nimic cu fetele care o fac in locuri amenajate big_smile

#319 2010-07-19 22:27:46

Madalina85
Addicted member

ba chiar mi se pare un picut sexy dar asta nu mai zicem la nimeni chicot

#320 2010-07-19 22:28:27

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

nu mai zicem!  wink   lol

#321 2010-07-19 22:30:43

OmniaVincitAmor
Insomniac member

In general evit sa fumez pe strada... dar cand te apuca nevoia si plamanu' cere... asta e. Daca gasesc o banca pe care sa ma asez si sa stau linistita in treaba mea, bine. Daca nu... nu-s primar sa-mi pun banca unde poftesc, din pacate.

#322 2010-07-19 22:36:31

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Bey nene, ce discutii aveti voi pe marginea fumatului.

personal, si eu m-am apucar de fumat recent, ma rog, inca nu sunt o fumatoare inraita, dar m-am cam obisnuit cu tigara.

Intrebarea mea insa - Ce e asa dizgratios la o femeie care fumeaza? Beat the shit out of me daca inteleg. Sunt atatea femei celebre care au fumat si numai dizgratoase nu au fost. Primele care imi vin in minte sunt Coco Chanel si Carrie Bradshaw (chit ca e personaj fictiv ultima). Cred ca gasesc la femei 1000 de alte lucruri dizgratioase, dar tigara? why?

Poor is the man whose pleasure depends on another

#323 2010-07-19 22:38:24

Madalina85
Addicted member

poate mai citesti o data despre ce se discuta totusi ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.