homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fumezi?-19

#343 2010-07-20 00:00:06

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: Fumezi?

eu am inceput discutia asta si tin sa precizez ca despre femei s-a vorbit

#344 2010-07-20 00:23:40

gyn
Full member
Inregistrat: 2009-07-31

m-am lasat k am facut o infectie urata rau in gat si n-o sa ma mai apuc niciodata. wink

#345 2010-07-20 04:53:30

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Si eu mai fumez pe strada si doamne fereste sa ma intalnesc cu cineva care gandeste ca parerile expuse mai sus ca uite asa nu mai conteaza ce fel de om esti, brusc intri in aceeasi gloata cu cersetorii si pirandele fara cei 7 ani de acasa roll asta cred ca e ca aia cu "ma oripilez daca vad doi barbati sau doua femei sarutandu-se pe strada".

#346 2010-07-20 09:39:09

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

eu n-am nimic cu cei/cele care fumeaza pe strada, cat timp sunt suficient de departe incat sa nu simt fumul. dar cand ma nimeresc in spatele unuia si tot fumul imi vine fix in nas, atunci imi vine sa-l strang de gat pe respectivul  skitarg. ma enerveaza si cei care fumeaza in statia de autobuz skitarg, pt ca e greu sa le evit fumul (pe strada ii mai depasesc, dar in statie tb sa stau si sa inghit acklad ).

#347 2010-07-20 09:47:36

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

lady, asa e, mie una mi se pare foarte urat si multi gandesc ca mine. asa ca ai grija pe unde umbli cu luleaua intre degete.  big_smile  j/k
am fumat 10 ani de zile, insa aproape intotdeauna m-am ferit sa bag mahoarca aia in timp ce merg, sa fac pasul si sa trag fumu'.  am considerat ca pot astepta 30 min - 1 h pana in statia de autobuz/tramvai sau pana ajung la destinatie, da-l incolo de viciu, macar atata timp pot astepta.
acuma nu zic de voi,  neutral  poate sunteti genul acela de fumatori inraiti care nici macar in timp ce mananca nu se pot abtine ( stiu pe cineva care mananca primul fel de mancare, apoi fumeaza rapid si dupa aia continua masa, pentru ca efectiv nu poate sta atat de mult fara tutun in plaman  hmm  )  atunci da, va inteleg ca fumati in mers.  sad
dar mie tot un gest de mahala mi se pare big_smile , la fel ca ala cu aruncatul ambalajelor pe jos, cand desfaci pachetu' de tigari si zboara in urma ta hartiutele si pungutele de la pachet.

acuma si tu etichetezi. de ce ai impresia ca daca eu consider urat ca o fata/femeie sa fumeze in timp de umbla pe strada, sunt incuiata si nu pot accepta ideea de homosexualitate? nu-i frumos din partea ta!  wink

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-07-20 09:49:57)

Publicitate

loading...

#348 2010-07-20 10:21:42

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

ma mai prostesc uneori o data la o mie de ani dar asa nu fumez

Avem 1 an si 5 lunite

#349 2010-07-20 11:38:17

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Deci sa mor de (va) inteleg. Zici ca o sugi mergand pe strada lol Dc e gest de mahala?! Ca sa nu incep sa zic care e parerea mea despre oamenii care eticheteaza asa o persoana... "fumezi pe strada... moaaa...popa piei din fata ochilor mei" Inteleg faza cu fumul, ca deranjeaza. Eu si in cafenele daca sunt cu prietene care nu fumeaza, incerc sa le protejez de fumul de la tigara mea. Pe strada nu am mai aruncat un gunoi cred ca de vreo doi ani de zile. Cu chistocul de la tigara, la fel, stau cu el in mana pana la un cos de gunoi, si daca nu dau de asa ceva pe drum (ca se mai intampla, deh, Romania) il bag intr-un servetel si apoi in geanta in buzunar.

Asadar, umila mea parere vizavi de chichita asta a voastra cu fumatul pe strada=mahala pentru gagici este ca e o noua prejudecata. Adica de ce un barbat poate fuma, ca e barbat, si o femeie arata "dezgustator"?

Poor is the man whose pleasure depends on another

#350 2010-07-20 11:39:05

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu nu pot sa fumez pe strada pentru simplul fapt k nu pot sa si respir sa si fumez in acelasi timp lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#351 2010-07-20 11:41:18

LadyPink
Platinum member
Site

Pass, am dat un exemplu de situatie asemanatoare pentru ca eu asa percep chestia asta, cu mahalaua daca fumezi pe strada. Nu ca tu ai avea ceva cu cuplurile gay, n-am zis asa ceva smile doar ca mi se pare ca se inscrie in genul ala de atitudine.

Eu nu sunt deloc fumoatoare inraita. In casa nu pot sa fumez, ai mei nu stiu si evit sa afle asa ca fumez doar cand pot sa justific un oarecare miros de tutun daca e cazul... si se intampla sa ies si sa nu ma duc intr-un pub sau sa am vad cu cineva la o terasa ca sa fumez acolo si atunci fumez o tigara sau doua pe strada intre drumuri. Nu-mi place la nebunie sa fac asta si nici nu ma mananca plamanu' daca nu bag tigara in gura, doar ca neavand unde sa fac asta, o fac pe strada, pentru ca uneori chiar n-ai unde sa te asezi sau sa stationezi 5 minute pret de una. Cum zicea si Wild, nu vin cu banca de acasa smile

#352 2010-07-20 11:50:56

anca90
Platinum member

Lelaina a scris:

Asadar, umila mea parere vizavi de chichita asta a voastra cu fumatul pe strada=mahala pentru gagici este ca e o noua prejudecata. Adica de ce un barbat poate fuma, ca e barbat, si o femeie arata "dezgustator"?

tocmai, ca e veche prejudecata, nu noua. de asta vi se si pare aberanta, pt ca e una din conceptiile invechite (de pe vremea cand doar se visa la egalitatea intre sexe) care mai bantuie si in ziua de azi.
ma intreb ce spune codul bunelor maniere despre treaba asta.

#353 2010-07-20 12:17:52

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Haideti sa va zic, nu stiu la ce strainatati viseaza Wild, dar in strainatatile in care am fost fumatul nu e la moda. Si nu se uita nici naiba la tine daca fumezi epntru ca deja te-au clasificat ca prost inconstient care isi pune in pericol sanatatea din momentul 1 lol

Cat despre fumat pe strada, nici mie nu imi plac oamenii care fac asta. Nu barbat, nu femeie. In principiu nu imi plac oamenii care fumeaza in graba, si trag cu aptos din tigara. Mi se pare ca si cum s-ar droga in fata mea lol Si spun asta ca fumatoare. Eu am mai fumat pe strada, dar niciodata singura ci cu prietenii, stand peo banca, sau in fata unui magazin, bar, in care nu se poate fuma.

#354 2010-07-20 12:39:13

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Lelaina a scris:

Deci sa mor de (va) inteleg. Zici ca o sugi mergand pe strada lol

lol
  pai na, nu am pus eu etichete, "sa mor" de nu vi le cam puneti singure unele dintre voi.  bis

nu e vorba de nicio prejudecata, nu stiu de ce e atat de greu de priceput. pur si simplu asa cum lui wild nu ii place rozul, nici mie nu imi place sa vad o pi*da mergand pe strada cu tigara in coltu' gurii. nu neaparat ca arunca chistocu' pe jos dupa aia, ci pur si simplu MIE MI SE PARE URATA femeia aia, vulgara.

pill, si eu fumam in parcuri, pe banci, in statie, in fata unui mall, dar niciodata in mers. mi se pare un obicei urat.

#355 2010-07-20 13:03:00

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

WildChild11009 a scris:

In Olanda se fumeaza jointuri pe strada si nimeni nu zice nimic

si asta e dat ca un exemplu bun? oi fi eu mai de moda veche, dar prefer criticile/prejudecatile decat sa trec pe strada pe langa drogati cu jointul in bot.

cat despre femei care fumeaza pe strada...de acord cu pass. mi se pare oribil. mai ales pe cele care se vor doamne, imbracate si aranjate, cu pretentii de mari dive. cand le vad cu batul ala in bot se duce naiba si frumusetea si eleganta si tot forgetit in schimb, de cateva ori, am vazut la terase anumite doamne cu tigara in gura si mi se pareau foarte sexy. nu m-am lamurit de ce lol era ceva in felul de a se comporta, in gesturi, pana si felul in care duceau tigara aia in gura era elegant.

bebe V., soarele si luna

#356 2010-07-20 13:07:42

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

nu suport sa imi vina in nas fum de tigara in timp ce astept tramvaiul/autobuzul offfffff

#357 2010-07-20 13:23:48

LadyPink
Platinum member
Site

Deci daca esti aranjata pe strada si fumezi esti naspa. Daca te asezi pe o banca devii sexy lol E de tinut minte! smile Mno, acum, fiecare cu pasaricile lui, eu am probleme doar cu vehementa in general, in rest fiecaruia ii place ce vrea si ii displace ce nu-i place, doar n-om cadea toate de acord in toate privintele.

#358 2010-07-20 13:25:58

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

LadyPink a scris:

Deci daca esti aranjata pe strada si fumezi esti naspa. Daca te asezi pe o banca devii sexy lol E de tinut minte! smile Mno, acum, fiecare cu pasaricile lui, eu am probleme doar cu vehementa in general, in rest fiecaruia ii place ce vrea si ii displace ce nu-i place, doar n-om cadea toate de acord in toate privintele.

Indeed

Poor is the man whose pleasure depends on another

#359 2010-07-20 13:28:53

anca90
Platinum member

passenger a scris:

si eu fumam in parcuri, pe banci, in statie, in fata unui mall, dar niciodata in mers. mi se pare un obicei urat.

mie mi se pare ca e acelasi lucru. tot pe strada esti, tot intr-un loc public care nu e special pt fumat. nu vad nicio diferenta intre o tipa care fumeaza stand pe trotuar in timp ce asteapta autobuzul si una in mers nustiu

cat despre fumatul in parc, asta chiar e una dintre cele mai revoltatoare absurditati! parcul e destinat celor care vor sa respire aer curat, nicidecum fumul de tigara al celor care nu au inspiratie sa-si gaseasca un loc mai potrivit viciului lor. de ce te mai duci in parc (tu, ca fumator), daca ai de gand sa iti aprinzi tigara? mi se pare o lipsa crasa de respect fata de cei din jur si, de ce nu, si fata de mediu.

#360 2010-07-20 13:31:36

LadyPink
Platinum member
Site

Pai, Anca, si atunci unde? In aer liber nu, pe strada nu, in spatii inchise nu. Ce mai ramane? Doar barurile pentru fumatori?

Plus ca aia voiam si eu sa completez, dar am uitat smile deci e nasol daca fumezi in mers, daca stai in fata unei cladiri sau in statia de masina e ok, nu mai e mahala, doar pentru simplu fapt ca nu-ti misti picioarele? smile

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2010-07-20 13:32:59)

#361 2010-07-20 13:34:01

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Anca, nici un fumator nu se duce in parc ca sa fumeze, si sunt sigura ca fumul se duce repede in aer. Oricum nu omori natura cu 1 tigara.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.