homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fumezi?-20

#362 2010-07-20 13:42:27

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Fumezi?

aici discutati despre fumatori/nefumatori, nu mai are legatura cu ce se discuta pana acum, vad.
mie mi se pare de bun simt sa te asezi pe o banca si sa tragi din lulea cand simti ca nu mai poti, in niciun caz sa-ti aprinzi in mers si sa umbli asa fumegand ca trenu'. ca femeie draguta ce te vezi! ca barbat, nu imi deranjeaza ochiu'.  big_smile  asta e "pasarica" mea, vorba lui ladypink, si oricat ati milita voi, nu imi schimb parerea despre duduile rebele care fumega pe strada, cu castile pe urechi si cu un mers din ala de iti vine sa le pui piedica "i don't give a sh*t, whatevaaa"  lol .  parca le si vad, brrr.

in rest, fumegare placuta!

ladypink, nu te mai obosi sa intelegi.   smile  trebuie sa intelegi doar atat: este o chestie care MIE imi repugna, asa cum tie iti repugna probabil persoanele care vad homosexualitatea ca pe ceva de condamnat. asa cum singura concluzionai, fiecare cu pasaricile lui.

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-07-20 13:44:45)

#363 2010-07-20 13:48:50

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Mi se pare normal , ca parerile sa fie impartite ....Nu putem fi toate de acord....Sustin , ce am spus si ieri ...mi se pare de prost gust , oribil ca o fata sa fumeze pe strada, in momentele acelea dispare rafinamentul , eleganta  ...este ca si cum mergi pe strada mananci o eugenie si ambalajul il arunci pe jo ...Sunt multi romani needucati cu proaste obiceiuri....Un barbat care fumeaza pe strada , nu mi se pare de prost gust ..in schimb femeia DA...tineretul din ziua de astazi lasa de dorit ( unii) prin comportamentul pe care il au .Fiecare dintre noi este liber la exprimare ...Poluam aerul cu o tigare?...poate ...Daca sunt fumatoare , sa nu mai ies din casa?!...Sunt localuri amenajate pentru funatori sp pentru nefumatori, acolo poti face nazuri daca in intimitatea ta de nefumator apare unul care pipeaza ...dar in rest , haideti sa fim putin realisti si sa nu mai fim irascibili sa ne credem ceea ce nu suntem smile

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#364 2010-07-20 13:52:37

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

natura am omorat-o de mult...
probabil si cei care arunca gunoaie pe jos se gandesc ca nu se distruge rezervatia naturala de la un pet neutral. asta e mentalitatea noastra de romani. cu asta am ajuns unde suntem si ne meritam soarta.
un fumator in parc e ca un nudist in tabara de copii. locul ala e destinat expres pt aer curat. multi merg in parc tocmai pt a mai scapa de aerul poluat de pe strazi. daca nici acolo nu au parte de asta, atunci unde? spui ca fumul se disipa repede in aer. si totusi, daca stai pe o bancuta alaturata uneia pe care se fumeaza, simti mirosul si nu e tocmai placut.

LadyPink, asa cum am zis, nu ma deranjeaza daca se fumeaza in locuri de care nefumatorii se pot feri. atata timp cat nu sunt silita sa stau in fumul lor, nu am nicio pb cu fumatorii.

#365 2010-07-20 14:06:29

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Pai si atunci in aer liber e cel mai comod, nu e ca si cum stai intr-o camera de 3/3 in care ti se sufla fumul in nas. Pe acelasi principiu nici la terasa nu e ok, ca fumul ala nu sta pe loc, in jurul persoanei care fumeaza smile

Pass, nu prea ma mai chinui sa inteleg pentru ca vad ca nu pot primi niste argumente logice pentru care a merge pe strada fumand = mahala, a te opri si a fuma din picioare = acceptabil. Orice lucru care-mi displace incerc sa-l prezint cu tact si sa nu las impresia ca militez pana la Dzeu si inapoi pentru un principiu, o parere, credinta etc. Asa imi spun parerea si incerc sa nu-i jignesc nici pe cei care gandesc altfel. Nu-mi iese mereu, e adevarat, dar macar ma straduiesc smile Eu cu asta am o problema, nu cu faptul in sine ca nu va place sa vedeti o femeie cu tigara in mana pe strada.

Si, Pass, oricum, am impresia ca ai o parere tare distorsionata daca ti se pare ca toate femeile care fumeaza pe strada ar reactiona la fel sau ca toate-s la fel. Nici nu stiu de unde s-a nascut parerea ca in zilele noastre asta-i vreo forma de rebeliune! smile

#366 2010-07-20 14:08:25

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

LadyPink a scris:

Deci daca esti aranjata pe strada si fumezi esti naspa. Daca te asezi pe o banca devii sexy lol

mda...intersanta concluzia la care ai ajuns... forgetit unde oi fi zis eu ca cele aranjate care merg pe strada sunt naspa pt ca fumeaza nu stiu forgetit
nu inteleg de ce nu se poate sa vorbim fara sa ne legam de ce au spus ceilalti. am si precizat ca nu inteleg de ce mi se par sexy cele care stau la terasa si fumeaza. mentionez ca nu toate (ca vad ca trebuie sa mentionez ca altfel dam in altele). pot ele sa fie culmea elegantei si mie sa mi se para niste banale femei cu tigara-n mana si atat. dar era vorba de parerea mea "proprie si personala". dar asa suntem noi romanii, sarim de fund in sus imediat ce altii isi exprima o opinie nu tocmai pozitiva legata de un lucru pe care il practicam forgetit

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#367 2010-07-20 14:18:51

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

daca ar sti dragii mei fumatori care s-au nimerit sa mearga in fata mea pe strada cu o tigara aprinsa sau in statia de bus langa mine sau in parc pe banca alaturata bancii pe care stateam eu...ei bine daca ar sti cata carne le-am bagat in frigider cred ca nu s-ar mai duce la munca si ar trai din carnea cu care i-am aprovizionat

bai fratilor fumati naibii acasa sau in baruri nu ma intoxicati pe mine ca plamanii mei nu au gresit cu nimic fata de voi!

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-21 18:16:28)

#368 2010-07-20 14:43:29

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

LadyPink a scris:

Pe acelasi principiu nici la terasa nu e ok, ca fumul ala nu sta pe loc, in jurul persoanei care fumeaza smile

un nefumator care se duce la terasa, e constient ca va avea multi fumatori in jur si ori isi asuma consecintele, ori nu se duce. e liber sa aleaga. pe cand in parc nu mi se mai pare firesc sa dea peste fum de tigari, ca locul ala a fost creat expres pt cei care vor sa inspire un aer curat. daca nici acolo nu avem parte de asa ceva, nu ne mai ramane decat sa stam in casa smile, sa fim condamnati pt normalitatea noastra.

#369 2010-07-20 14:45:45

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

nici eu nu am nimic cu fumatorii,dar de la un timp prea fac ei lege peste tot,eu lucrez intr-o cladire cu birouri unde fumul de tigara il tai cu cutitul(scz de cacofonie),si vad ca fumatorii nu au putin respect fata de cei care nu fumeaza,mai ales ca din cunostintele mele generale in cladiri e interzis fumatul,in unele cel putin.: (( cat despre ce s-a discutat mai sus nici mie nu imi plac femeile care fumeaza pe strada.

#370 2010-07-20 14:47:17

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

va Doamne, nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa citesc pe cineva afirmand ca mai bine e inafara unde se fumeaza jointuri pe strada
e oribil
personal am vazut multi rockeri cu vodka in mana pe strada, ziua in amiaza mare, am cunostinte si chiar eu in "tineretile" mele am fost rockeritza. deci inteleg teribilismul varstei (a nu se intelege ca am fumat, n-am pus gura pe tigara niciodata pt ca pur si simplu nu ma atrage, si de baut nu am avut nevoie sa fac cheta sa impart pe strazi bautura)
unii vad ca nu inteleg la ce ne referim majoritatea, si anume, ca e pur si simplu lipsa de bun simt sa fumezi pe strada. e groaznic. no, intr-adevar, un barbat parca nu e asa de ostentativ dar o femeie ma dezugusta ingrozitor. eu personal nu cred in egalitatea dintre sexe, de aia suntem diferiti, ca sa fim diferiti pana la capat. nu cred nici in superioritatea sexului masculin, sau feminin, cred doar ca nu sunt egale. asa cum nu vezi barbati in fusta pt ca pur si simplu NU MERGE, asa mi se pare ca nici tigara nu are ce cauta in gura unei femei elegante in timp ce se plimba. da, fumatul poate fi considerat un gest sexy. de acord, insa nu pe strada. e pur si simplu ceva ce imi displace, fara sa ma fi alimentat de niciunde cu ideea asta comunista pentru unii, e o opinie proprie si personala.

#371 2010-07-20 15:38:23

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

LadyBird, problema ta cu ce needucati umblai de aveau vodka cu ei pe strada... personal, prefer oamenii cu cei 7 ani de acasa.
Ziceam de joint pe strada sub forma de "uite ca pe oamenii normali nu-i f*te grija, ca aia au fost educati intr-o tara cu perspective, nu intr-una cu babete nebune si idei de acum o suta de ani". Personal, prefer ca aia de prin strainataturile lui Pill sa ma considere inconstienta care-si f*te sanatatea decat sa aud susoteli pe la colturi si sa mi se faca personal comentarii. Pana la urma, oamenii aia la sanatate se gandesc cand te catalogheaza drept inconstient, nu la faptul ca 'e nu stiu cum sa vezi o persoana de sex feminin cu tigara in gura'. Si nici chiar asa nu cred ca vine vreunul la tine sa faca scandal. Nu beau, de droguri nu m-am atins, doar fumez. Si pana si asta pare teribilism, pentru ca nu suport sa fiu bagata in aceeasi oala cu scursurile societatii? smile Bine, atunci. Teribilista sunt.

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-07-20 15:42:49)

#372 2010-07-20 16:06:25

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

april sunset a scris:

LadyPink a scris:

Deci daca esti aranjata pe strada si fumezi esti naspa. Daca te asezi pe o banca devii sexy lol

mda...intersanta concluzia la care ai ajuns... forgetit unde oi fi zis eu ca cele aranjate care merg pe strada sunt naspa pt ca fumeaza nu stiu forgetit
nu inteleg de ce nu se poate sa vorbim fara sa ne legam de ce au spus ceilalti. am si precizat ca nu inteleg de ce mi se par sexy cele care stau la terasa si fumeaza. mentionez ca nu toate (ca vad ca trebuie sa mentionez ca altfel dam in altele). pot ele sa fie culmea elegantei si mie sa mi se para niste banale femei cu tigara-n mana si atat. dar era vorba de parerea mea "proprie si personala". dar asa suntem noi romanii, sarim de fund in sus imediat ce altii isi exprima o opinie nu tocmai pozitiva legata de un lucru pe care il practicam forgetit

Nu stiu daca am facut referire la tine in mod particular. Uita-te in urma si o sa vezi ca astea-s parerile exprimate in general de mai multe persoane legat de cum e ok si unde e ok sa fumezi, pe strada in mers sau pe o banca (tot pe strada) sau in fata mallului (tot pe strada), doar ca in ultimele 2 cazuri nu mergi, ci stationezi etc.
Si daca n-ai zis tu asta, nu inteleg de ce te simti tu vizata de ce am scris mai sus smile Sau de ce trebuie livrata iarasi deja expirata "asa suntem noi romanii" cand nimeni nu se cearta, o parte dintre noi incercam sa intelegem daca exista argumente logice in spatele unei afirmatii de genul "femeia care fumeaza pe strada pare din mahala" (imi place cuvantul asta, d-aia ma leg de el lol ) sau nu. Si daca nu exista, atunci pentru ce atata vehementa de partea lor smile

#373 2010-07-20 17:21:40

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

april sunset a scris:

[
cat despre femei care fumeaza pe strada...de acord cu pass. mi se pare oribil.  in schimb, de cateva ori, am vazut la terase anumite doamne cu tigara in gura si mi se pareau foarte sexy

nu la mine in mod particular, am crezut ca te referi la situatia de mai sus pt ca prea se potriveste ce ai spus tu "Deci daca esti aranjata pe strada si fumezi esti naspa. Daca te asezi pe o banca devii sexy" cu ce am spus eu. daca nu ai facut referire la postul meu, imi cer scuze atunci smile

bebe V., soarele si luna

#374 2010-07-20 17:56:26

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

o femeie care fumeaza intr-un loc amenajat, cum e un bar (si nu in parca ca mai sunt si altii care trec pe acolo cum ar fi copilasi si batrani care nu au chef de fum in bot ) , fumeaza dar se respecta . in schimb una care fumeaza pe strada se vede ca e sub controlul viciului de care nu se poate lasa cand vrea...si e ceva foarte foarte urat. Chiar daca e femeie, chiar daca e barbat asa ceva nu se face. NU se fumeaza pe strada.

Se poate spune ca etichetez, pentru ca asa e . O persoana cu bune maniere , care traieste intr-un mediu elevat si are o educatie de la parinti adecvata nu fumeaza pe strada.

#375 2010-07-20 19:17:05

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

mda ....scuzati-mi offtopicul dar nu ma pot abtine  offtopic   rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2
fumatul nu are nici o legatura cu eleganta .... de unde si pana unde teoria ca o femeie eleganta nu fumeaza pe strada sau intr-un parc?! ... pai unde naiba sa fumez daca peste tot este interzis?! ...nu exista baruri pentru fumatori  .... vrei tigara?! trebuie sa iesi afara indiferent daca ninge, tuna, fulgera sau te topesti de cald ....
fumatul este un hobby, un viciu, o placere care eu am voie sa o manifest doar in aer liber sau in propriul meu apartament ....atat .... daca pe strada nu este "elegant" atunci ne intoarcem din nou in evul mediu cand femeile erau private de orice drepturi

Ultima oara a fost editat de pink_pop (2010-07-21 01:47:37)

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#376 2010-07-20 20:19:02

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Ani de zile nu am suportat nici macar fumul de tigara... cand stateam in fum, ochii mi se inroseau foarte rau, lacrimau, ma apuca tusea si aveam senzatie de sufocare. Si atunci, ca si acum, aveam acelasi cerc de prieteni, umblam in aceleasi locuri. Locuri unde erau si atunci, cum sunt si acum, fumatori. Nimeni nu m-a menajat pe mine, care aveam o reactie foarte nasoala dpdv al sanatatii... nu eram fumatoare, dar clar nu dictam eu cui, cand si unde sa fumeze. Ar fi fost o nesimtire. Asa cum mie mi s-a zis in repetate randuri ca e alegerea fiecaruia, ca trebuie sa suport, ca nu-s eu cine stie ce divinitate sa dictez regulile, asa am si eu pretentia acum de la oameni maturi sa inteleaga ca ei se adapteaza la societate, nu societatea la ei. Au fost facute niste reguli si in anumite locuri e interzis fumatul. Multumiti-va cu atat... nu faceti voi legi nescrise pe care sa aveti pretentia sa le respecte unii si altii, pentru ca astea sunt doar vise. Daca bateti din picior ca un copil de 5 ani si scandati pe un forum "nu sunt eu nevoita sa fac nu stiu ce! lasati-ne nu stiu cum fara fumul de tigara!" si asa mai departe, fumatorii nu isi vor spune "baaai, noi chiar tre' sa facem ceva". Nu. Cum mi s-a spus mie sa tac si sa suport, asa zic si eu acum altora sa faca acelasi lucru. Daca eu am indurat sufocare si tuse si ochi rosii si asa mai departe, clar pot suporta si altii suprimarea mofturilor de copil mic. Si eu vreau ca pe o raza de 2 km in jurul meu sa nu existe niciun cocalar, nicio pitzipoanca, niciun tigan pus pe cearta, niciun aurolac high, niciun sofer beat si asa mai departe. Daca ma crizez eu acum pe aici spunand chestiile astea pe un ton autoritar, nu o sa se intample minunea. Daca se crizeaza pe aici cate o duduie ca ea nu vrea si ca ea nu poate nu stiu ce, nu o sa ii cada la picioare toti fumatorii sa-i ceara iertare ca si-au 'permis' sa fumeze. Asta e societatea in care traim. Eu zilnic vad pe strada mai multi fumatori decat nefumatori... pai cui nu-i convine fumul de tigara, sa stea departe de fumatori, sa treaca pe celalalt trotuar daca ii da sensibilitatea afara din casa, sa evite barurile si restaurantele si asa mai departe. Si nu vreau sa-mi sara absolut nimeni in cap, pentru ca sunt exact lucrurile care mi s-au spus si mie de fumatori pe vremea cand eram nefumatoare, inclusiv pe forumul asta.

#377 2010-07-20 20:26:24

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

WildChild11009 a scris:

Ani de zile nu am suportat nici macar fumul de tigara... cand stateam in fum, ochii mi se inroseau foarte rau, lacrimau, ma apuca tusea si aveam senzatie de sufocare. Si atunci, ca si acum, aveam acelasi cerc de prieteni, umblam in aceleasi locuri. Locuri unde erau si atunci, cum sunt si acum, fumatori. Nimeni nu m-a menajat pe mine, care aveam o reactie foarte nasoala dpdv al sanatatii... nu eram fumatoare, dar clar nu dictam eu cui, cand si unde sa fumeze. Ar fi fost o nesimtire. Asa cum mie mi s-a zis in repetate randuri ca e alegerea fiecaruia, ca trebuie sa suport, ca nu-s eu cine stie ce divinitate sa dictez regulile, asa am si eu pretentia acum de la oameni maturi sa inteleaga ca ei se adapteaza la societate, nu societatea la ei. Au fost facute niste reguli si in anumite locuri e interzis fumatul. Multumiti-va cu atat... nu faceti voi legi nescrise pe care sa aveti pretentia sa le respecte unii si altii, pentru ca astea sunt doar vise. Daca bateti din picior ca un copil de 5 ani si scandati pe un forum "nu sunt eu nevoita sa fac nu stiu ce! lasati-ne nu stiu cum fara fumul de tigara!" si asa mai departe, fumatorii nu isi vor spune "baaai, noi chiar tre' sa facem ceva". Nu. Cum mi s-a spus mie sa tac si sa suport, asa zic si eu acum altora sa faca acelasi lucru. Daca eu am indurat sufocare si tuse si ochi rosii si asa mai departe, clar pot suporta si altii suprimarea mofturilor de copil mic. Si eu vreau ca pe o raza de 2 km in jurul meu sa nu existe niciun cocalar, nicio pitzipoanca, niciun tigan pus pe cearta, niciun aurolac high, niciun sofer beat si asa mai departe. Daca ma crizez eu acum pe aici spunand chestiile astea pe un ton autoritar, nu o sa se intample minunea. Daca se crizeaza pe aici cate o duduie ca ea nu vrea si ca ea nu poate nu stiu ce, nu o sa ii cada la picioare toti fumatorii sa-i ceara iertare ca si-au 'permis' sa fumeze. Asta e societatea in care traim. Eu zilnic vad pe strada mai multi fumatori decat nefumatori... pai cui nu-i convine fumul de tigara, sa stea departe de fumatori, sa treaca pe celalalt trotuar daca ii da sensibilitatea afara din casa, sa evite barurile si restaurantele si asa mai departe. Si nu vreau sa-mi sara absolut nimeni in cap, pentru ca sunt exact lucrurile care mi s-au spus si mie de fumatori pe vremea cand eram nefumatoare, inclusiv pe forumul asta.

sa mor eu  rotfl2 mie asta mi se pare frustrare!
nici mie nu imi plac femeile care fumeaza pe strada si punct. e o treaba personala, un gand si atat.
cat despre partea a doua, iu ar rong! nu iei in calcul copii, batrani, dar si tineri care nu fumeaya. faptul ca in cercul tau majoritatea fumeaza, nu inseamna ca pestetot e la fel.

Ultima oara a fost editat de pokemon (2010-07-20 20:28:28)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#378 2010-07-20 20:31:29

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Din contra. In cercul meu, foarte putini fumeaza. Uite ca nu dau fumul spre ei si ei nu mor in felul asta. Zic mersi ca nu le suflu sub nas, nu imi scot ochii ca imi permit sa am un viciu.
La copii ma foarte gandesc. Am zis pe pagina trecuta cum evit eu sa fumez cand ies din casa ca e un parc de copii pe langa blocul meu. Si in parc nu ma duc sa fumez. Si la bancile de sah ale pesionarilor nu ma duc sa fumez. Si in locuri speciale pentru nefumatori nu ma duc sa fumez. Uite ca asa imi fac eu datoria civica si am constiinta impacata. Faptul ca unii nu se multumesc cu reglementarile legii si cu bunul simt al unora, si ei vor totul dupa propriile reguli...asta e altceva. Nu, niciun fumator nu o sa se duca langa un copil sa fumeze. Dar fii sigura ca un nefumator mai mult ca sigur o sa-si tarasca copilul langa un fumator, numai ca sa aiba motiv de cearta si de insulte.

#379 2010-07-20 20:33:29

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ete na! haide zau ca iar te victimizezi!
chiar crezi ca un parinte iti taraie copilul sa inhaleze fum aiurea,nu?ca sa aiba motiv de cearta lol

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#380 2010-07-20 20:37:50

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Cum ma victimizez, scumpo? Am zis ca respect legea si ca romanii niciodata nu-s multumiti (si nu-s).
Si da,zic de copil, pentru ca mi s-a intamplat. Stateam pe o banca, intr-un parc GOL. Mentionez inca o data - gol, ca sa nu fiu luata la bataie, virtual vorbind. Erau 9-10 banci, ca era parculet d-ala cu diverse leagane si alte dracii din plastic, special amenajat pentru copii. Eu cu o amica eram pe o banca. Vorbeam. Eu fumam. Vine o tanti intepata si se aseaza cu cei doi copii ai ei exact pe banca cea mai apropiata de noi, ca apoi sa se trezeasca facand pe lupul moralist. Scuza-ma, de ce a mancat-o in diverse parti anatomice sa se aseze exact acolo? Era gol parcul! Banci situate la 30 m distanta de mine, unde nici amintirea fumului tigarii mele nu ajungea. Ea s-a asezat acolo. smile Cum ziceam, pe unii ii mananca.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.