homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fumezi?-22

#400 2010-07-21 00:26:07

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: Fumezi?

Eu am fost in Franta de doua ori si chiar in "inima ei" adica in Paris dar nu tin minte sa fi vazut pe nimeni fumand pe strada. Da fumau la terase, restaurante...ca oricine, nu exagerat pentru ca mi-ar fi sarit in ochi chestia asta, dar pe strada nu. Nici macar in parcuri nustiu Mie mi-au parut oameni civilizati si cu un simt, amabili, te ajutau, stateau sa-ti explice 10 minute cum sa ajungi in locul X nustiu Intr-adevar ii doare in cot de cel de langa ei, sunt foarte relaxati....

#401 2010-07-21 00:28:13

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu sunt fumatoare dar detest sa fumeze cineva langa mine cand mananc. Nu inteleg de ce ar i fumatul pe terase, restaurante, orice loc in care se serveste mancare ar fi legal. In baruri mi se pare normal sa fie legl, dr unde e mancre nu lol

#402 2010-07-21 00:32:25

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Sum, ma faci fericita. Nu numai pentru faza cu fumatul. Imi place cand oamenii sunt draguti si stau sa explice chestii daca te vad "prost" si nestiutor big_smile Nah, eu obisnuita cu Bucurestiul, unde a fost dat afara un tip din Gima din cauza mea pentru ca nici sa-mi arate unde era un raft din magazin n-a vrut, desi asta era treaba lui. roll

#403 2010-07-21 00:41:26

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

kathrynn a scris:

Am o prietena care sta in Anglia si cand a fost aici zicea ca asa de bine e acolo ca nu se fumeaza in cluburi si ca fumatorii ies periodic in fata cladirii si fumeaza acolo si intra la loc.

asa e si in italia, asa mi se pare normal sa fie peste tot... sa te duci intr-un club sa dansezi nu sa te imputi de de toate..
ca e de cacao sa iesi in mijlocu iernii infierbantat din club ca sa fumezi, e partea a doua... lol

Dragostea nu se stă, se face.

#404 2010-07-21 00:48:55

_Summer_
Platinum member

Da, de fiecare data cand nu stiam incotro sa o luam intrebam pe oricine si daca stia iti spunea, te ghida.
Mie-mi plac terasele lor ca sunt asa pe trotuar lol stau ca la circ cu fata pe strada lol Prima data m-a amuzat si mi se parea ciudat apoi m-am "obisnuit". M-a distrat rau o faza: eram in metrou si era o frantuzoaica, canta fara stres si plangea sad la care a intrebat-o o doamna de pe scaun (nu se cunosteau) ca ce are, de ce e asa trista si ea a inceput sa-i povesteasca ca s-a certat cu iubitul ei si acum sufera foarte tare si cand e trista ii place sa cante. Bine, nu m-a amuzat faptul ca ea suferea ci asa cum canta, o durea in cot de restu, isi exprima emotiile lol si cum povestea asa cu doamne respectiva, de parca se cunosteau de o viata. Imi plac francezii big_smile

Publicitate

loading...

#405 2010-07-21 00:54:34

Zeyna
Platinum member

fata, sum, hai la cta ca ai terase pe trotuar cate vrei lol

#406 2010-07-21 00:57:35

_Summer_
Platinum member

#407 2010-07-21 01:03:31

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

S-ar putea ca perceptia mea sa fi fost alterata de faptul ca am fost in strainatate doar in locuri turistice si nicaieri, in niciun restaurant de hotel, nu fuma nimeni. Si asta in Italia, Grecia si Croatia, lately. Unde am fost anul trecut era o terasa cu piscina langa restaurant unde putea lumea sa mearga sa fumeze dar nu era voie sa iesi cu farfuria cu mancare sa zici ca fumezi o tigara la micul dejun. Cu bautura era voie, in schimb.

La asta ma refeream. Nu au voie sa fumeze in restaurante de hoteluri, si totusi e plin de turisti. Hmmmm....  spranceana

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#408 2010-07-21 01:09:38

Zeyna
Platinum member

sum,iti pun acum poze smile
nu chiar ca aia ce ai pus tu, dar pe aproape lol

#409 2010-07-21 01:11:56

_Summer_
Platinum member

Nah ciudat big_smile Bine, terase sunt peste tot dar astea mi s-au parut mai speciale, mai ales modul in care stateau oamenii la mese (cu fata spre strada toti) , aveam impresia ca sunt la spectacol lol

#410 2010-07-21 01:18:20

Zeyna
Platinum member

lol da chiar e ciudat cum sunt asezate scaunele chiar ca parca stau gura casca rotfl
http://i63.photobucket.com/albums/h158/dea_89/crema.jpg
http://i63.photobucket.com/albums/h158/dea_89/mons.jpg
http://i63.photobucket.com/albums/h158/dea_89/terasa.jpg

eu una ma simt ciudat si cand merg la astea..trec oamenii asa pe langa lol mai sunt si altele dar doar cu astea am gasit poze

#411 2010-07-21 01:20:22

_Summer_
Platinum member

Eh pai vezi, astea sunt terase normale, peste tot sunt asa, cele din Paris sunt mai speciale big_smile

#412 2010-07-21 01:28:53

Zeyna
Platinum member

mno puii mei parca sunt prea in strada lol trantesc 4 mese pe trotuar si gata, terasa.  hmm

#413 2010-07-21 01:53:59

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Eu stiam ca la noi legea e ca daca ai un local cu pana in 100 de locuri trebuie sa-l declari ori local pentru fumatori sau pentru nefumatori. Daca e mai mare e musai sa aiba spatiu si pentru fumatori si pentru nefumatori

#414 2010-07-21 01:55:19

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

asa e lady

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#415 2010-07-21 13:14:46

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

WildChild11009 a scris:

cui nu-i convine fumul de tigara, sa stea departe de fumatori, sa treaca pe celalalt trotuar

ce dragut hjarta deci sa trec eu de pe trotuarul cu umbra pe cel cu soare ca sa evit fumatorii? rotfl  rotfl  rotfl zau de nu e cea mai tare chestie pe care am auzit-o in viata mea. sa ma dau eu la o parte pt ca tie (vorbesc in general) ti se pare smecher/cool/trendy sa fumezi? sa ma dau eu la o parte ca sa evit viciul tau...imposibilitatea de a-ti controla organismul, de a te tine departe de tigari? rotfl

bebe V., soarele si luna

#416 2010-07-21 14:04:17

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

LadyPink a scris:

Eu stiam ca la noi legea e ca daca ai un local cu pana in 100 de locuri trebuie sa-l declari ori local pentru fumatori sau pentru nefumatori. Daca e mai mare e musai sa aiba spatiu si pentru fumatori si pentru nefumatori

La asta am vrut sa ma refer mai devreme.
Dupa introducerea legii cu pricina, pe aproape toate usile de localuri au aparut placute "in acest local se fumeaza" (de zicic a ar fi fost cine stie ce grozavie). Da culmea ca nu stiu daca am vazut un singur loc pe care sa scrie "in acest local NU se fumeaza". Pentru ca patronilor probabil ca le e teama ca n-or sa mai aiba clienti daca interzic fumatul in localul lor, atata timp cat exista altele unde e permis.

Este o pizzerie la noi in oras, impartita, chipurile pt fumatori si nefumatori. Are o forma lunga si ingusta, mesele sunt puse de-a lungul peretilor si nu cred ca are nici 10 metri latime. Poate vreo 7-8. Pe o latura e pt fumatori, pe o latura pt nefumatori. Cum naiba se poate impiedica fumul dintr-o parte sa ajunga in cealalta? Ce rost are sa ma asez eu pe latura pt nefumatori, cand fumatorii sunt la o intindere de brat si fumul lor e in tot spatiul, nu doar pe jumatatea lor?

Acuma vara nu e problema, ca stau pe terasa orice ar fi, ca-s satula de stat inauntru, dar asta dureaza 3 luni pe an.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#417 2010-07-21 14:32:01

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

cei drept nici eu nu sunt de acord cu fumatul in restaurante, pizzerii sau orice loc in care se mananca .... este total dizgratios

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#418 2010-07-21 15:29:09

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Eu cred ca am vazut undeva, pe o usa, un semn cu 'local unde nu se fumeaza'. Intr-un loc sau chiar in 2, dar in ultima perioada chiar n-am mai migrat din local in local sa ma mai interesez smile
Daca vor sa ii faca fericiti si pe fumatori si pe nefumatori in locaurile astea unde sa mananca, ar trebui bine de tot delimitate sectiunile respective, ventilat totul foarte bine, ca chiar daca stai la 3 metri de zona unde se fumeaza sa nu ajunga mirosul la tine. Sa o separi, sa faci ceva, nu stiu. Bine, ca sunt locuri unde daca nu pleci mirosind a fum de tigara, mirosi a mancare lol dar asta-i alta poveste

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.