|
Nu esti logat.
Fumezi?-23#419 2010-07-21 17:06:22
Re: Fumezi?
Scumpo, aceeasi reactie am avut-o si eu cand mi s-a spus acelasi lucru de catre fumatori, pe vremea cand eram nefumatoare. Eu fumez pentru ca-mi place. Tampit sa fii sa fumezi ca e ... trendy. Desi, nu m-ar mai mira nimic, ca traim intr-o societate de pitzipoance si cocalari, in care numai trendurile conteaza. Dar stii, asa e... Ce sa fac? Sa trec eu pe celalalt trotuar ca esti tu (sau oricine altcineva) sensibila? Cand spui ca nu suporti fumul de tigara bla bla, pai evita-l. Daca nici sa-l eviti nu vrei... well that's not really my problem. Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-07-21 17:18:01) Offline #420 2010-07-21 18:20:54
Re: Fumezi?eu nu vorbeam de localuri, deci exemplul tau cu evitarea zonelor pe unde sunt numai piti nu e bun dar daca tot adusasi vorba...cand merg intr-un local unde se fumeaza normal ca nu ma apuc sa ma intrig "de ce fumati voi aici?". pt ca as fi chiar proasta in situatia asta, sa ma duc eu la ei stiind care-i atmosfera si sa fac reprosuri. ma duc si stau cuminte pt ca imi place mancarea si bautura pe care o servesc acolo. am si o pizzerie unde sunt separati fumatorii de cei care nu fumeaza. cand stai acolo nu se simte deloc tutunul. doar acasa simti putin mirosul in haine. si uite ca acolo merg mai rar pt ca e mai scump. V., soarele si luna Offline #421 2010-07-21 18:44:18
Re: Fumezi?April, scuze ca spun, dar afara nu e greu sa eviti un fumator. Pe strada, uite, ca tot ziceai de asta (apropo, nu e frumos sa ii numesti taranoi pe fumatori.. ca nici ei nu te fac pe tine sclifosita, desi poate le pari astfel)... cu ce te doare pe tine sa treci la o distanta putin mai mare de un fumator, nu chiar umar la umar, daca te deranjeaza fumul? Ca PE TINE te deranjeaza ceva, nu pe el, deci tu esti aia care tre' sa ia masuri de precautie daca nu-i convine ceva. Cum spuneam, daca esti asa sensibila si nu suporti fumul de tigara, fa TU ceva pentru tine, ca crede-ma ca restul lumii nu te iubeste atat de mult incat sa se sacrifice. Si eu a trebuit sa invat asta, nu doar tu, si stiu ca nu-i capat de lume. Cand te deranjeaza un lucru, faci ceva in legatura cu asta, nu stai si astepti sa faca altii.. pentru ca pe aia altii ii doare fix in pix. Cand vrei ceva facut bine, faci cu manuta ta. Offline #422 2010-07-21 18:47:14
Re: Fumezi?si daca vecinul da drumul cainelui sau, care vrea sa ma ia de cur in fiecare dimineata , nu mai ies eu din casa , nu pune el botnita catelului, asa-i? ca daca vreau sa am fundul ok tre sa ma ocup eu de problema asta ... Offline #423 2010-07-21 18:47:53Re: Fumezi?Si oricum, a trece pe langa cineva pe strada care fumeaza iti ia cat? 2-3-5 secunde? Nu cred ca se compara asta cu a sta intr-o camera inchisa cu 3 persoane care fumeaza. Sau intr-un bar unde se fumeaza sau orice alt local. Offline Publicitateloading...
#424 2010-07-21 18:49:55
Re: Fumezi?Pai, da, Lady. De asta am si zis ca nu e greu... ca mai multe se plangeau ca fumeaza lumea pe strada. Pe strada e usor sa eviti. Offline #425 2010-07-21 18:54:22
Re: Fumezi?
nu i-am numit asa pt ca fumeaza, ci pt ca sunt nesimtiti (nu toti, evident, dar unii au o gandire de-ti sta mintea-n loc. exemplu: cel cu colegele mele) V., soarele si luna Offline #426 2010-07-21 18:55:36
Re: Fumezi?april cand ai un viciu isi cere si el drepturile...daca s-ar putea lasa colegele tale nu ar mai fuma pe unde le apuca...tre sa intelegi totusi ca asta este o boala pentru ele... Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2010-07-21 18:56:52) Offline #427 2010-07-21 18:56:51
Re: Fumezi?Probabil si gandirea mea te face sa-ti stea mintea in loc... ca zic ca e ok sa se fumeze pe strada, daca asta e cheful de moment Colegele tale au initiat o idee foarte proasta... si eu am fumat o data in clasa. La geam, cand batea vantul astfel incat sa nu intre fum in clasa, si cand in clasa se gaseau numai fumatori pe care oricum nu i-ar fi deranjat. Dar sa deranjezi majoritatea...asta e altceva. Plus ca nu inteleg de ce sa nu iasa. E frumos sa fumezi cand e frig.. pe mine ma incalzeste. Offline #428 2010-07-21 18:57:54
Re: Fumezi?doamne ma intreb ce va fi peste cativa ani daca acum se fumeaza in clasele de liceu Offline #429 2010-07-21 19:02:54
Re: Fumezi?Da, se fumeaza Jen. Intr-o singura zi, 5 minute, cand afara sunt 40 de grade si profii nu te lasa sa iesi pentru ca sunt profesoare intrate in greva prin liceu care ameninta sa nu te treaca clasa daca mai vii pe la scoala la comisiile special aduse pentru incheierea mediilor. Offline #430 2010-07-21 19:05:55
Re: Fumezi?daca e doar o placere nu fumezi de placere in liceu...hai sa ii zicem necesitate ca sa iti sune mai bine dar tot viciu e Offline #431 2010-07-21 19:15:19
Re: Fumezi?wild, a compara facutul unghiilor cu fumatul, dpdv al nocivitatii celor 2 actiuni este ..... Ultima oara a fost editat de passenger (2010-07-21 19:16:52) Offline #432 2010-07-21 19:21:13
Re: Fumezi?Tot vorbiti aici de placeri, necesitati, etc... dar sa nu uitam ca fumatul are o groaza de consecinte. Da, stiu ca nici anticonceptionalele, nici fardurile sau fast-food-ul nu aduc beneficii, dar de tigari se moare in adevaratul sens al cuvantului. Normal, nu la 20 de ani sau dupa cativa ani de fumat, dar... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #433 2010-07-21 19:29:40
Re: Fumezi?tot offtopic - eu am stat in camera de camin cu 5 bucati fete fumatoare, 5 bucati iubiti fumatori ai fetelor fumatoare, plus inca 20 de zdranganisti la chitara care toata ziua fumau, cantau la chitara si beau vin ( vara - spritz, iarna - fiert ). rezistam cu brio, pe vremea cand fumam si eu. adormeam intr-un fum de nu vedeai unde e patu', care cu care doarme, pe cine calci pe cap in drum spre baie. poate de asta nu ma deranjeaza asa tare fumul inca, pt ca-s calita, din pacate. Ultima oara a fost editat de passenger (2010-07-21 19:34:10) Offline #434 2010-07-21 19:51:18
Re: Fumezi?Carmen, iti apreciez ingrijorarea, dar fumatorii stiu ce anume risca fumand. Eu mai bine decat toti, ca eu tineam predici despre cum se moare de la tigari. Am mai spus pe undeva, nu mori just like that, conteaza si ce predispozitii ai. Eu n-am predispozitie nici la cancer de plamani, nici la cancer de gat, nici la cancer de stomac (forme de cancer care se fac de la fumat), nici la probleme cu circulatia la nivelul arterelor (unde apar probleme in urma fumatului). Un om predispus la cancer de plamani/gat/stomac, il face si cu si fara fumat. La fel si in cazul celorlalte probleme. Iar in momentul in care stii riscurile (si riscurile sunt scrise pe fiecare pachet de tigari si sunt atasate poze de-a dreptul grotesti) si totusi fumezi, e treaba ta si este agasant sa-ti spuna altii in continuu, ca discurile de la patefon, lucrurile pe care deja le stii. Offline #435 2010-07-21 20:10:43
Re: Fumezi?Pe cuvant ca nu inteleg atitudinea asta a fumatorilor - sa se fereasca altii de fumul lor daca-i deranjeaza Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #436 2010-07-21 20:22:40
Re: Fumezi?Si eu consider o boala sindromul asta de a vrea sa faci bine unui om care clar si in repetate randuri iti spune sa-l lasi in ale lui... numa' ca asta e o boala la bibilica. S-au insirat pe aici enspe argumente pentru care fumatul nu e bun, desi sunt argumente pe care toti fumatorii deja le stiu. Bun, nu va place fumul de tigara. Noua ne place. Asta e. Diferente de interese. Numiti fumatul cum vreti voi - placere, viciu, boala - pentru mine una e o placere (si zau ca imi puneam intrebarea daca sa-mi pun mintea cu voi si sa ma las doar ca sa va arat ca se poate). Nu stiu cum naiba spuneti voi ca fumul intra asa in efectiv orice obiect...ai mei au fumat in bucatarie de cand ma stiu. Atunci nu simteam fumul de tigara in restul casei cum nu-l simt nici acum (si zau ca usile mele nu se inchid ermetic). Fumez de 3 luni si nici macar o data nu mi-au mirosit hainele sau parul. Not once (si asta nu o judec eu, ci nefumatorii din jurul meu, si tata care desi e fumator simte de la mare distanta orice iz de tigara si inca nu stie ca fumez si vorbesc cu el dupa ce fumz, il pup..si nimic ; deci se poate si asa). Si daca, sa zic ca prin absurd, intra fumul de tigara intr-o camera, va jur pe ce vreti voi ca in 5 minute cu geamul deschis nu se mai simte nimic... dar fiecare cu treaba lui... Offline #437 2010-07-21 20:28:51
Re: Fumezi?Nu stiu....tind sa cred ca e cum zice Wild...depinde de la persoana la persoana mirosul de tutun...Ai mei sunt nefumatori, prietenul meu la fel...Nici unul dintre ei nu ma simt ca am fumat si asta fara sa torn kile de parfum pe mine sau mai stiu eu ce.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|