homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fumezi?-21

#381 2010-07-20 21:32:55

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: Fumezi?

rotfl  rotfl parca tu nu fumai in parcuri unde merg copiii si pensionari rotfl2...pai chestiutele alea pentru aia erau , draga...mai si spui ca era parculet special pentru copii... rotfl

da stiu o sa imi spui ca era gol...dar asta nu inseamna ca lumea trebuie sa te ocoleasca pe tine

poti sa nu imi raspunzi ca oricum am spus doar ce ai scris tu asa ca orice ai mai adauga e de prisos si eu mi-am incheiat punctul de vedere aici. Faptul ca pentru unele dintre noi este scarbos, dizgratios sa fumezi pe strada nu va fi schimbat ori cat de multe argumente ati aduce ca tigara nu are treaba cu eleganta.

#382 2010-07-20 21:35:56

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

De parca ar trebui sa existe o parere unanima....Unora li se pare dizgratios, altora nu, nu vad unde e tragedia nustiu
Atatea etichete care oricum nu isi au rostul...Si macar de ar fi fumatul unora in spatiile publice cea mai importanta sursa de poluare....

#383 2010-07-20 21:37:55

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

pai discutia nu a inceput happy de la surse de poluare ...pur si simplu s-au spus unele pareri si nu trebuie sa fie toate la fel pentru ca de asta exista subiectivitate

#384 2010-07-20 21:43:25

be_happy
Platinum member

Asa e Jen, numai ca s-a mentionat si despre distrugerea naturii, de aici comentariul meu.
Eu nu inteleg de ce trebuie sa incercam sa convingem pe cineva ca noi avem dreptate...Stiti vorba aia, orice adevar are de fapt doua fete...

#385 2010-07-20 22:05:01

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Jeniffer a scris:

rotfl  rotfl parca tu nu fumai in parcuri unde merg copiii si pensionari rotfl2...pai chestiutele alea pentru aia erau , draga...mai si spui ca era parculet special pentru copii... rotfl

da stiu o sa imi spui ca era gol...dar asta nu inseamna ca lumea trebuie sa te ocoleasca pe tine

poti sa nu imi raspunzi ca oricum am spus doar ce ai scris tu asa ca orice ai mai adauga e de prisos si eu mi-am incheiat punctul de vedere aici. Faptul ca pentru unele dintre noi este scarbos, dizgratios sa fumezi pe strada nu va fi schimbat ori cat de multe argumente ati aduce ca tigara nu are treaba cu eleganta.

Nu adaug nimic, ca n-am ce, dar tot nu inteleg ce te-a amuzat pe tine asa mult. Sa stii ca fumul unei tigari nu troneaza in aer nu stiu cate ore. Era 9 seara. Nu, eu ma gandesc ca de la ora aia parintii normali nu-si mai duc copiii in parc. Drept dovada, era gol. Bun. Si... ce legatura au copiii, in cazul asta? Nu, cand sunt copii in parc nu fumez. Cand nu sunt copii, care dracului e diferenta? Lamureste-ma si pe mine. Vin copiii a doua zi la joaca si se ineaca in fumul tigarii mele de cu 12 ore in urma? Da, sunt convinsa... smile  Dar cand mama cu copiii vin dupa ce m-am pus eu in parc, si constat ca au plenty of space...e treaba ei unde se pune.

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-07-20 22:07:06)

Publicitate

loading...

#386 2010-07-20 22:16:28

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

WildChild11009 a scris:

Apropo, sa dea dracu daca am vazut vreodata un rocker cu bautura in mana pe strada... si slava domnului, umblu cu destui.

Exceptie face vama  rock si iti dau dreptate si eu umblu cu destui, si pe niciunul nu l-am vazut cu bautura in mana pe strada .

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#387 2010-07-20 22:53:18

QueenOfRoses
Moderator

Si ca sa fiu ontopic, da fumez si am mai spus pe aici..
fumez acasa in curte, acum fumez in baie&bucatarie pentru ca sunt la mare si am voie.. iar pe afara daca ma apuca ma asez pe o banca.. si mai fumez afara cand sunt cu cineva la o barfa ... si in bar smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#388 2010-07-20 23:17:44

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Apropo de asta cu copiii, am iesit azi intr-un spatiu in aer liber unde se fumeaza. Bar sau cum i s-o zice. La masa in fata noastra au venit cateva persoane cu un bebe in carut. Mama sau bunica, sau nasa, sau matusa sau ce o fi fost fuma linistita cu copilul in carut langa ea. Deci degeaba ocolesc eu pe o raza de 20 de metri un copil daca cei care ies cu ei fumeaza linistiti fix langa propriul odor! Nu ca asa ar face toti, dar iata ca sunt si cazuri de genul asta.

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2010-07-20 23:18:17)

#389 2010-07-20 23:19:54

QueenOfRoses
Moderator

exact.. si ai mei ma trimiteau din bucatarie cand fumau, dar uneori era imposibil sa ma ocoleasca fumul, de exemplu pe o terasa/bar..

#390 2010-07-20 23:21:22

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Cum a fost si cazul femeii de care ziceam eu... cred ca o durea in pix ca fumul meu poate se ducea spre copiii ei ( doi baieti, de vreo 5-6 ani), ea s-a asezat linistita langa banca noastra doar ca sa se ia la cearta... si vai, cata placere ii facea sa se certe, se vedea pe fata ei roll

#391 2010-07-20 23:23:00

QueenOfRoses
Moderator

la mine in oras nu mi-a facut nimeni scandal ca am fumat in parc si fumul meu se ducea spre copii neutral draci, e fum nu e gaz toxic roll acum na, o dauna, dar nu omoara.

#392 2010-07-20 23:45:48

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Incep prin a spune ca nu fumez.

Dar stiti ce ma revolta pe mine? Am citit cateva pagini din urma si am tot vazut referiri la "localuri in care se fumeaza". Nu stiu cum e la voi, dar la noi, in TOATE se fumeaza. Localurile in care NU se fumeaza DELOC sunt doar vreo 2 cofetarii mai selecte. Nu stiu unde as putea sa ma duc sa mananc o pizza fara sa ies de acolo mirosind ca o tutungerie. Foarte putine dintre locurile in care mergem noi au sala separata, inchisa, pt fumatori.

Serios, acuma.
M-am bucurat pana la soare si inapoi cand s-a introdus legea care interzice fumatul in spatiile publice, pana cand mi-am dat seama ca la noi toate legile sunt pe hartie si sunt pt fraieri. Ca asa e mentalitatea noastra, a romanilor, ca numa' fraierii respecta legile. Si aici ma refer la patronii de localuri care inca mai pun scrumiere pe masa. Vezi doamne, pierd clientii daca nu-i lasa sa fumeze. A naibii, ca n-am auzit ca in tarile civilizate sa dea faliment barurile si restaurantele pt ca intr-o zi oamenii n-au mai avut voie sa fumeze inauntru.

Si acuma va intreb pe voi cei/cele care fumati: oare ar fi chiar imposibil sa stati  1h 30' - 2 h intr-un loc sa mancati ceva fara sa fumati? De ce francezul poate? Si spaniolul si englezul si neamtul si americanul. Romanul de ce nu poate?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#393 2010-07-20 23:46:52

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

lol mama a fumat pe tot parcursul sarcinii( + cafea)..cand eram mica ambii parinti fumau si inevitabil si in preajma mea...si nu am nici pe dracu lol
daar..nici mie nu imi plac fetele care fumeaza pe strada decat rar,foarte rar big_smile asta nu inseamna ca am ceva cu ele..doar ca eu nu am fumat niciodata pe strada pt ca nu imi place

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#394 2010-07-20 23:48:04

QueenOfRoses
Moderator

Eu pot sa stau 2h fara sa fumez cand merg undeva smile.. si mi s-ar parea normal ca fiecare local sa aiba si spatiu pentru nefumatori.. pentru ca am si eu nefumatoare si stiu cum e sa iesi mirosind a tutun neutral. de exemplu unde sunt eu acum au asa ceva..

#395 2010-07-20 23:54:08

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Kath, nu stiu pe unde ai fost tu (in strainatate) si unde ai vazut ca nu se fumeaza, dar peste tot pe unde am fost eu se fuma. Prietenul a fost chiar de curand in America si fuma si acolo cum fumeaza si aici. hmm

#396 2010-07-20 23:57:20

kathrynn
Hero member

Am o prietena care sta in Anglia si cand a fost aici zicea ca asa de bine e acolo ca nu se fumeaza in cluburi si ca fumatorii ies periodic in fata cladirii si fumeaza acolo si intra la loc.
Despre America stiu din filme, ca-i vezi pe trotuare cum fumeaza. In special in Sex and the City au fost niste faze cu Carrie care fuma pe trotuar.

Au fost ai mei in Cipru la un hotel unde nici macar pe terasa - in aer liber - nu era voie sa se fumeze, era un cort de plastic (pe terasa) unde se putea fuma, dar nu cu mese, ci exclusiv "loc de fumat")

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-07-20 23:59:09)

#397 2010-07-20 23:58:51

QueenOfRoses
Moderator

neutral daa, poate in unele cluburi nu se fumeaza, si sunt de acord , chit ca sunt fumatoare..

#398 2010-07-21 00:06:38

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Ciudat, kath... boyfriendul a fost la New York si fuma ca un tractor cam peste tot. In fine.. ma duc prin septembrie in Belarus si Franta. Sa vedem cum e pe acolo. Daca nu o sa pot sa fumez nici la o terasa, cred ca o sa ii injur de toate cele...ca o sa fiu cu tata, asa ca din start o sa am dificultati...daca o mai baga si pe asta cu terasa...

#399 2010-07-21 00:20:49

kathrynn
Hero member

Wild, chiar nu stiu cum e in Franta ca n-am fost de foarte mult timp si atunci nu mi-am pus probleme de fumat sau nu, dar am auzit niste statistici conform carora francezii ar fi cei mai "fumatori" europeni deci s-ar putea sa poti fuma cam peste tot.
Treaba cu teresa a fost la un hotel de 4* intr-o statiune turistica, nu asa in mijlocul orasului.

Eu n-am avut niciodata treaba cu fumatorii, n-am tinut in viata mea teorii nimanui despre fumat (in afara de frate-meu) pt ca sunt sigura ca toti cei care fumeaza sunt constienti intr-o oarecare masura de efectele fumatului. Asa ca treaba lor. Ma deranjeaza doar atunci cand fumului lor imi intra in hainele curate, in parul proaspat spalat, in lenjerie, incat miros mai tare a tigari decat a propriul parfum.  Puteti sa ziceti si ca-s sensibila si fitoasa si oricum, ca nu ma intere  forgetit

Si da, mi-am dorit un prieten nefumator asa ca una dintre primele intrebari cand am vb prima oara cu actualul (pe mess), ca sa stiu daca ma "bag" sau nu a fost daca fumeaza. Ca ma sarutasem inainte cu un fumator si a fost  acklad  (Nu de aia n-am ramas cu el, au fost altele)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.