|
Nu esti logat.
Crestere neobisnuita a apetitului sexual-2#20 2008-02-25 21:26:23
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexual
noi am facut pana in a8-a luna,apoi sincer si mie mi-a cam fost frica,ca dupa ce o faceam,misca saracul copil....ne era si jena la un moment dat:rodna:Iar dupa nastere...cica 6 saptamani pauza....mai ales ca eu am avut si cezariana...ei,na...dupa 2 saptamani,da-i bataie....si am avut un orgasm....va dati seama dupa atata timp de pauza....ce dor mi-e de vremurile alea...cand aveam si eu chef...acum nu mai pot spune asta....:cry:de multe ori,strang din dinti,si ma gandesc la el...sa o fac pt el,numai pt el...greu.... Offline #21 2008-02-25 22:38:12
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualde ce claudia ? nu ai kef sau alte probleme ? Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-02-25 22:42:14) Offline #22 2008-02-25 22:41:46Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexual
si eu am un chef nebun.... numai ca n-am cu cine... El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #23 2008-02-25 22:43:25
idem...in mom de fatza sunt si eu km...solo.. Offline #24 2008-02-25 22:48:43
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualannna...e grav...eu cu iubi faceam des in perioada bacului..k deh...sa scapam de stressss! Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-25 22:59:18
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualhmmm...ciudat, am avut si noi o perioada insa am trecut repede peste ea...bineinteles k tot eu am fost cea cu propuneri si noutati si picanterii....pot sa zic k viata noastra sexuala este colorata...avem parte de tot ce ne trece prin cap...de la perversiuni la romantisme...etc nu stiu cum e rel voastra asa k nu ma pot pronuntza... Offline #26 2008-02-26 23:03:37
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualiuby meu ma face nimfomana de fiecare data knd am chef de nebunii mai mari Love is everything!!! Offline #27 2008-02-26 23:16:57
la inceputul relatiei nu mai stiam ce sa fac, eram disperata.. daca trecea o zi fara sex, era tragedie.. daca se intampla cumva sa nu ne vedem decat 5 minute, sau asa ceva...nu mai putea..imi trimitea seara sms-uri disperate si in zilele in care ne intalneam...ne vedeam la 6...mergeam la el si plecam pe la 10-11...si in timpul asta numai in pat..."stateam" Offline #28 2008-02-27 13:21:45
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualcu aceeasi problema ma confrunt si eu, am mai scris intr un topic....total dezinteres la capitolul sex...simt ca nu ma vrea din moment ce nu face nici un pas pt a schimba ceva la capitolul acesta! nu stiu ce sa mai fac...imi vine sa o lasa moarta si sa ma tot duc....ma face sa ma simt nedorita,netragatoare....nu pot sa il mai inteleg, am facut o cred destul!el pe mine?nevoile mele,lipsa dragostei? ma tot mint singura si incerc sa mi raspund tot singura la numeroasele intrebari pe care le am imi zic ca poate trece printr o pasa mai proasta dar la noi chestia asta dureza de ceva vreme buna ! so e totusi altceva la mijloc?! cum zice si annna- ma afecteaza atitudinea lui, mai mult decat lipsa sexului -... !!!!!! am incercat sa discutam,am luat eu de muuulte ori initiativa dar ma simt aiurea ca stiu ca o face doar ca zic sau vreau eu ca si cum ar fi fortat! asa normal ca nu merge si am renuntat sa ma mai lupt cu morile de vant.........oricum nu stiu cum se va finaliza atat stiu ca eu am nevoie de tandrete ,sa ma simt dorita......... Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten. Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist. Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben. Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen. Offline #29 2008-02-27 13:47:16Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualeu nu vreau sa va sperii pe careva... dar zic o parere de baiat... Ultima oara a fost editat de Leo (2008-02-27 13:47:49) Offline #30 2008-02-27 20:11:59
leo, sunt curioasa...tu i ai spus deschis ca nu mai simti nimic pt ea si ca asta e motivul pt care tu nu o mai doreai asa des?! eu asta vreau sa aflu ce se intampla......noi am discutat si l am rugat sa mi zica daca sentimentele lui fata de mine s au schimbat,daca nu ma mai gaseste atragatoare etc.....sa stiu si eu ce e!tot ce imi poate spune e ca ma iubeste la fel ii sunt la fel de draga iar de atractia fizica nici nu se pune vorba.atunci?! zice tot timpu ca nu stie ce e...atat....nu stie.suntem impreuna de 5 ani si locuim amandoi.sa minta el chiar in halul asta sau sa l cred pe cuvant ca ma iubeste inca:)ce sa zic,a devenit el mai lenes de ceva timp,prefera televizorul sau pc-ul (unde se delecteza cu ceva imagini xxl plus ca avea cont pe unul din siturile de gen ) sau cu totul altceva decat sa se oboseasca putin cu mine...si asta ma enerveza la culme. Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten. Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist. Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben. Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen. Offline #31 2008-02-27 23:27:48
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualfetele si pana la urma ce solutie e la lipsa asta de chef a lor? sau in fine a unuia dintre parteneri.. ca ma gandesc ca daca lucrurile nu se schimba se ajunge la despartire..si daca nici comunicarea nu mai ajuta si au fost incercate toate metodele, ce mai ramane de facut? Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2008-02-27 23:28:04) Offline #32 2008-02-27 23:34:39
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualeu am terminat o relatie si din cauza asta si d-aia intrebam..devenise un chin..dar eu eram aia care nu mai vroia deloc..dar mi se pare ciudat ca baietii care zic ca ne iubesc sa nu vrea sex cu noi..unde, ceva, nu e ok.. Offline #33 2008-02-27 23:40:13
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualpai atunci asta poate fi o cauza ca nu aveti unde sa faceti in liniste si fara deranj..dar probabil ca mai e si altceva...provoaca-l la discutii...stiu ca au mai fost dar eu zic sa mai incerci sa scoti cate ceva de la el..e singurul care te poate lamuri. Offline #34 2008-02-27 23:43:26
hai leo inseamna ca nu ai iubut pe fata,eu sunt cu sotu de 6 ani si ne iubim ca in prima zi poate cateodata suntem mai nebuni acum ca atunci,eu cred ca te ai luat dupa proverbul''si soarecele se satura e accas gaura'' http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #35 2008-02-27 23:44:50
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualfara sa te vreau sa te intristez sau sa te gandesti ca asta ar putea fi si la tine , nu-l mai iubeam si de asta nu puteam sa ma mai culc cu el...ii ziceam ca sexul nu e important pt mine, ca eu am altele in cap...gaseam mereu scuze si ma eschivam..dar deja devenise insuportabila situatia, ma saturasem eu de cat l-am refuzat...da, prinde un moment de liniste si vorbeste cu el, asa e cel mai bine Offline #36 2008-02-27 23:47:14
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualda, iti tin pumnii sa iasa bine ..noapte buna...sper sa nu fi fost Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2008-02-27 23:47:27) Offline #37 2008-02-28 00:03:36
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualdupa o cearta in care ii spuneam ca daca asa inversunat esti ca nu mai avem nimic unul cu altul, de ce ai vrut ieri sa facem dragoste? Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-02-28 00:03:48) Offline #38 2008-02-28 01:11:45
pt unele pers a fi drag=a iubi, a tine la cineva Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|