|
Nu esti logat.
Crestere neobisnuita a apetitului sexual-4#58 2008-02-28 16:11:01
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexual
am priceput oralu e doar de trezire been there http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #59 2008-03-16 17:11:35
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualam trecut si eu inasta dupa 10 ani de casatorie eram hotarita samadespart de el dar dupa o napte de povestit neam dat seama ca tot asa ne iubim ca la inceput numai din cauza problemelor de toate zilele neam cam neglijat sentimentele comunica cu el si osa vedeti ca se va rezolva pucko Offline #60 2008-03-18 23:41:28
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualfetele,spuneti-mi si mie un ceai ceva care sa scada apetitul ca de cateva zile sunt groaznica .Facem zilnic,si de mai multe ori si tot nu ma satur de el,as vrea non-stop.I-am zis ca o sa iau ceva pastile sa imi scada apetitul si a sarit in sus dar sincer as lua ca nu imi place sa fiu asa.Acum am fost si bolnava si tot mi-a trebuit :f?rv?nad: parca nu ma mai satur de el,imi vine sa il mananc de drag ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #61 2008-03-19 17:02:29
las' ca-i de bine te simti tu ciudat, stiu.... dar lor le place, le gandila orgoliul sa vada cum "sare fimeia pe ei"... asa pateam si eu cu iubi meu inainte de a avea eu probleme de sanatate... dar nu mi-a trecut niciodata prin cap sa fac ceva contra... tine-o tot asa, e super-tare!!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #62 2008-03-19 18:17:21
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualmama lui de baaiat ca scot untul din el vad si eu ca ii place ca astazi l-am pacalit ca am luat ceva sa nu mai am chef si a sarit ca ars na pai atunci sa suporte consecintele ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline Publicitateloading...
#63 2009-07-16 14:53:59
Nu stii celebra scuza cu durerea de cap cand n ai chef? {glumesc,of course} Offline #64 2009-07-16 15:01:42
corect!!! si apropo, scuza cu durerea de cap nu prea mai e valabila. cica iubi a citit nu stiu unde ca migrenele trec dupa o partida buna de sex, deci, scuza asta nu isi are locul in cazul meu dar cum si eu vreau toata ziua... nu stiu de ce ar mai fi necesar sa bag o scuza Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #65 2009-07-16 16:28:08
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualeu cand sunt caldurile astea mari daca nu am aer conditionat sau ventilator nu am chef de nimic (sunt extrem de rea de caldura ) Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa Offline #66 2009-08-24 23:09:02
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualBuna fetelor, pot sa ma inscriu in club? Fericirea are ochii verzi Offline #67 2009-08-25 10:23:12
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualbuna maria, ce pot sa-ti zik nu am experienta in asa ceva, deoarece nu sunt casatorita, dar din ceea ce am discutat cu prietenele mele care sunt casatorite si au si copil, mi-au zis k inainte de a naste nu prea aveau chef , dar acum ii vine sa-l devoreze tot, si isi doresc tot mai mult sa faca si intr-adevar parca simt ca nu se mai satura.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #68 2009-08-29 19:03:11
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualFetelor eu am intr-adevar un apetit sexual f ridicat cand sunt pe ciclu, mai ales in primele doua zile. Chestia este ca sotul meu este foarte obsedat de sex si o facem f des incat uneori simt durere fizica. El cand este fericit vrea de sex, cand este stresat are nevoie de sex, cand suntem in masina el are chef de sex, pe strada la fel,ma suna de la serviciu sa imi spuna mie ce obscenitati are el acum in minte si sa fiu pregatita pt cand soseste acasa, el vrea oriunde si oricand. Cred ca el ar ''pune-o '' cu tot ce misca. Am citit pe forum la subiectul despre zodii ca scorpionii au un apetit sexual foarte ridicat, acum eu nu prea cred in zodii, dar in cazul lui este adevarat. Offline #69 2009-08-29 19:10:41
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualHaha... iar altele se pl?ng că nu primesc nimic. C?nd e prea puţin, nu vă convine; c?nd e prea mult... iar nu vă convine! Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #70 2009-08-29 19:39:01
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualHai James draga nu fii ironic....Imi place sexul la nebunie dar nu fac din asta o obsesie. Cum ar fi sa pleci in vacanta intr-o locatie exclusivista , tu sa iti faci planuri cu 1 luna inainte despre ce locuri vei vizita si tratamentele spa-welness de care vei beneficia iar la sfarsitul vacantei sa constati cu stupoare ca nici macar nu ai iesit din camera....iar din pat te-ai dat jos doar pentru a merge la toaleta...si asta nu se inatmpla o data...imagineaza-ti ca de 9 ani cam asa se desfasoara vacantele.Psssssssssssttt sa nu ii spui nimic alui meu Offline #71 2009-08-29 19:42:08
Re: Crestere neobisnuita a apetitului sexualda,james e scorpion...deci nu te astepta la prea multa intelegere Offline #72 2009-08-29 19:43:59
Ştii care-i remediul? Ţi-l zic eu. *-l de-i sar capacele, să nu mai facă faţă. Trage de el atunci c?nd nu mai poate, fă-i aşa de c?teva ori. O să se liniştească, garantat. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #73 2009-08-29 20:17:05
Pai ce sa vb cu el?As fi o ipocrita daca nu as recunoaste faptul ca imi place si ca imi doresc in 95% dintre cazuri dar uneori cand eu am ajuns la capatul puterilor am senzatia ca el abia atunci incepe si are ceva animalic. Spre exemplu ieri ma aranjasem 4 ore sa mergem la o petrecere si cand in sfarsit eram finalizata pe el atunci l-a apucat un chef nebun sa facem sex.Normal ca am facut si as fi avut nevoie sa fac dus dupa, insa nu mai era timp iar el spunea ca sunt mai frumoasa asa fertilizata. Si i-am explicat pe drum ca nu imi place cand este prea violent si imi provoaca dureri fizice si ca ar trebui sa fie mai tandru mai ales daca dureaza mult. Si el imi spune da iubire sigur iubire ma imbratiseaza imi spune ca data viitoare o sa fiu o printesa. Si nici nu incepem bine sa dansam ca deja uita ce am discutat si imi spune ca isi doreste la nebunie sa imi fu... poponetul. Ultima oara a fost editat de karinne (2009-08-29 20:36:45) Offline #74 2009-08-29 20:40:35
Aha crezi ca nu am facut-o? si de cate ori1!! rezultatul? in final el era extaziat si zicea ca asta da diversiune. Offline #75 2009-08-29 21:54:09
Trebuie să-l oboseşti bine, nu aşa, oleacă şi gata. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #76 2009-08-29 22:32:58
Yes Master! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|