|
Nu esti logat.
Avort-2#20 2008-02-25 13:01:42
Re: avortOk,nu mai zic nimic,va las pe voi,nu intentionam s-o sperii,corect ar fi ca medicul sa-i spuna mai multe lucruri despre asta,in fine,poate e doar o sperietura si nimic mai mult,ii tin pumnii sa fie asa,asteptam sa ne dea vesti bune dupa testul de maine. Offline #21 2008-02-25 13:02:23
Re: avortfetelor,ne indepartam inutil de subiect,ea are nevoie de o informatie precisa in cazul in care e insarcinata,sau de un sfat,daca nu e.desi,daca nu e ,sunt sigura ca va fi mult mai precauta in viitor mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #22 2008-02-25 13:06:33
Re: avortcrys_ty_na a zis deja in mesajul #14 sa incheiem cu -ul ;bobita, bine zici tu Offline #23 2008-02-25 13:13:49
Re: avortintotdeauna tine de cum e perceput de ceilalti mesajul. care are ceva de spus impotriva...mereu va spune. sunt fete care sunt de acord cu iddea de avort...altele nu. fiecare isi expune parerea. nu am vazut sa se fi jicnit... doar s-a zis ce "s-ar" putea intampla in cazul unui avort. nu mereu se intampla..dar sunt cazuri. Ultima oara a fost editat de anca13 (2008-02-25 13:15:23) Offline #24 2008-02-25 13:17:47
Re: avortwai, hai sa nu o mai speriem pe saraca fata, si asa o fi destul de speriata... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-25 13:21:47
Re: avortin orice caz se intampla mai rar ca dupa un avort sa ramai sterila, dar odata ce hotarasti ca asta e cea mai buna optiune trebuie sa iti asumi si riscurile care le implica, la urma urmei fiecare alege ce face cu viata lui, sa speram ca in cazul ioanei va fi totul bine... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #26 2008-02-25 13:24:52
Re: avortNu e obligatoriu sa nu mai ramai insarcinata dar au fost cazuri,nu e deloc o aberatie. Offline #27 2008-02-25 13:28:09
Re: avortau fost cazuri...dar nu e o generalitate. Offline #28 2008-02-25 15:29:56
Re: avortdaca doctorii si-ar da interesul k lumea atunci ar fi mult mai putine cazuri... http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #29 2008-02-25 15:40:21
Re: avorteu zic ca avortul, ca orice alta operatie, are si riscuri, dar asta e normal si binenteles ca trebuie sa ni le asumam. dar daca iti alegi un medic bun, de incredere, totul o sa fie bine, ai sa vezi. toti gresim, toti trecem prin momente grele in viata, toti avem la un moment dat de ales. daca intr-adevar esti insarcinata decizia pe care o vei lua trebuie sa fie numai a ta, desi la doar 16 ani cred ca ti-ar fi foarte greu sa cresti un copil. http://forum.anticonceptionale.ro/t1742 … -buni.html vezi poate gasesti aici un doctor ginecolog bun in ploiesti. oricum sper ca vei sti sa iei cea mai buna alegere pentru tine. ca si preturi din cate stiu eu in bucuresti, un avort trece de 1 mil. bafta multa Don't drink water, fish have sex in it Offline #30 2008-02-25 15:44:07
Re: avortfetelor...din respect pt forum va rog sa incetati discutiile despre avort...au mai fost si toate s au terminat cu scandaluri (deci e un subiect destul de sensibil)...asa ca va rog frumos sa incheiem aici si sa continuam doar daca ioana ne va cere ajutorul... happy with him...inlove with him... Offline #31 2008-02-25 16:35:59#32 2008-02-25 17:52:06
Re: avortnu te speria,oricui i se poate intampla...sunt destule cabinete particulare...chiar dak ai doar 16 ani..se va rezolva cu siguranta..nu esti singura.te pooop multa bafta si astept vesti.. Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii suporti, de o CRUCE sa scapi de ei Offline #33 2008-02-25 20:43:04
Re: avortbuna seara....din pacate nu am facut testul inca, am ajuns prea tarziu la farmacie, ma duc maine dimineata la prima ora. luna trecuta mi-a venit pe 20 si acum deja suntem in 25. nu am avut contact sexual neprotejat niciodata...doar ca au fost unele mici si stupide greseli cum ar fi ca am pus prezervativul invers putin si apoi nu am luat altul, l-am pus tot pe ala... asta s-a intamplat pe 1 februarie simptome ce sa zic...ma dor sanii de aprox 1 saptamana si am o usoara greata... niciodata nu mi-a intarziat atat...ziceti voi... And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #34 2008-02-25 20:53:36
Re: avortcorpul tau se schimba, doar 16 ani...in cazul meu,simptomele astea pot precede perioada mentruala...dar,cel mai sigur,fa`ti testul cat mai repede. teoretic,pe prezervativ se afla o solutie care omoara spermatozoizii si teoretic daca nu a rulat prezervativul foarte mult, nu ar trebui sa fie probleme, cel putin asa cred eu. Offline #35 2008-02-25 20:55:58
Re: avortioana, sper sa fii ok. poate "scapi" . Tin pumnii iubesc+Camelia+Matei Offline #36 2008-02-25 21:10:52
Re: avortioana iti tin pumni stiu ce inseamna:) http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #37 2008-02-25 21:19:35
Re: avortioana fa maine dim un test cu prima urina si sa speram k totul va fi ok Offline #38 2008-02-26 08:20:37
Re: avortam facut testul...el cica nu e nimic acolo...dar totusi nu imi vine... ...tot ce pot face e sa astept, nu? And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|