homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avort-3

#39 2008-02-26 08:27:04

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

Re: avort

nu e  nimic acolo? sa inteleg ca a aparut o singura liniutza? daca da e negativ, si intr-adevar nu poti altceva decat sa astepti, daca nu iti vine intr-o saptamana mai repeta-l, tot asa dimineata cu prima urina...bafta multa!!

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#40 2008-02-26 08:36:35

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

mai repeta testul al 7 zile de intarziere.dar eu zic ca nu esti gravida

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#41 2008-02-26 08:36:45

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

nu te mai speria ioana. Asteapta si vei vedea ca totul va fi bine.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#42 2008-02-26 08:41:03

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

ioana_marinescu a scris:

buna seara....din pacate nu am facut testul inca, am ajuns prea tarziu la farmacie, ma duc maine dimineata la prima ora. luna trecuta mi-a venit pe 20 si acum deja suntem in 25. nu am avut contact sexual neprotejat niciodata...doar ca au fost unele mici si stupide greseli cum ar fi ca am pus prezervativul invers putin si apoi nu am luat altul, l-am pus tot pe ala... asta s-a intamplat pe 1 februarie simptome ce sa zic...ma dor sanii de aprox 1 saptamana si am o usoara greata...  niciodata nu mi-a intarziat atat...ziceti voi...

si pe acea doctorita de care ati pomenit unde o gasesc?

hmmm pai daca nu ai avut contact neprotejat de ce esti tu atat de sigura ca ai nevoie de avort..?n`ai nimic stai linistita,nu mai cauta doctori pt avort ca nu ai dc sa faci..iti intarzie,tuturor ni se intampla din cine stie ce motive,asta nu inseamna ca gata esti insarcinata,mai ales daca n`ai avut contact cu risc
daca si testul a iesit negativ...kapitulation

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#43 2008-02-26 12:20:45

Hanuschak
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-04-20

si eu zic ca-ti faci griji degeaba wink poate si din cauza stresului iti intarzie, asa ca stai linistita si ai sa vezi ca apare. tummenupp

Don't drink water, fish have sex in it

Publicitate

loading...

#44 2008-02-26 19:47:48

Ralu_White
Full member
Inregistrat: 2008-02-06

In urma unui avort, ce nu ai voie sa consumi ?
Eu am auzit ca nu ai voie cafea sau sucuri acidulate si trebuie sa te abtii si de la fumat. Este adevarat ?

Multumesc

#45 2008-02-26 19:49:02

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

:f?rv?nad: eu n am auzit pana acum de asa ceva sincer...

happy with him...inlove with him...puss

#46 2008-02-26 20:21:12

Ralu_White
Full member
Inregistrat: 2008-02-06

Astazi m-am intalnit cu o veche prietena si am stat putin si am povestit. Si ea mi-a spus ca a facut un avort in urma cu o saptamana si am rugat-o sa ma informeze si pe mine ce si cum , ca sa stiu pe viitor la ce sa ma astept(insa sper sa nu).
Ea este fumatoare de 10 ani de zile, si medicul i-a interzis sa mai fumeze + cafea(cofeina). Am fost putin surprinsa ca de asa ceva nu stiam. Multumesc pentru lamurire crystyna ! big_smile

#47 2008-02-26 22:29:55

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca

poti sa consumi orce nu e operatie?mie nu mia fost interzis nimic in afara de contacct sexual si un nou bebe 3 luni:smilesmile(

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#48 2008-02-26 22:33:58

crys_ty_na
Platinum member

offtopic gulia...acuma ma inregistrez...

#49 2008-02-26 22:35:30

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca

mersi cristina sper sa ti multumesc personal

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#50 2008-02-26 22:37:21

crys_ty_na
Platinum member

offtopic raspunde mi pls la topicul tau...ca sunt blonda se pare tongue

#51 2008-03-02 22:48:34

crysstal
New member
Inregistrat: 2008-03-02

Buna...Am doar 17 ani..am aflat acum 3 zile k sunt insarcinata...am fost socata sh imi pare sincer rau k trebuie sa iau decizia sa avortez...sad...Singura mea problema este k as vrea sa fac acest avort fara sa stie ai mei...Am fost l un cabinet particular und sa interesat pretenu meu a vorbit q o femeie...ia spus tot k sunt minora sh ne'a zis sa ne prezentam la ora 17...knd ne'am dus l 17:00 sh am intrat in cabinet am avut surpriza sa vad un barbat care mi'a zis k nu poate sa faca asa ceva k sunt minora..era in varsta(comunist)kre imi tinea morala...!Acum de saptamana asta am sa umblu sh am sa ma interesez dak se poate..as dori doar la cabinte particulare k nu mi'ar fi frik k stiu k ar avea grija d mn facandu'mi avort prin aspiratie nu prin chiuretaj unde este foarte periculos...Ma rog in fiecare seara sa gasesc fara sa afle ai mei...Avem 10 mil sh poate asta ma gandeam k ar atrage aflandu'ne in Romania banu face orice...voi c ziceti?voi avea sanse sa fac avort fara sa afle parintii?plsss vreau sfaturi sunt disperata:((

#52 2008-03-02 23:19:51

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Cu cativa ani in urma am fost rugata de prietenul iubitului meu sa  o insotesc pe prietena lui la dr tot pt un avort.Atunci am aflat ca sunt medici si medici..unii se baga altii nu..Pe fata de care iti spun eu au trimis-o la maternitatea din oras la sectia de ginecologie si chiar daca era minora (tot 17 ani avea) i-au facut.teoretic parintii tai nu au cum sa afle..teoretic...mult succes puss

#53 2008-03-03 01:51:41

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

crysstal,imi pare sincer rau pt tine,si n`as vrea sa ma intelegi gresit,dar nu pot sa cred ca ti se intampla asta cand,in zilele noastre, sunt atatea metode contraceptive...n`as vrea sa consideri asta o morala,ci mai degraba un sfat. teoretic,poti sa gasesti un medic care sa aiba grija de tine, depinde foarte mult si din ce oras esti. din partea mea multa bafta si tine`ne la curent.

#54 2008-03-03 02:08:54

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

imi pare rau am si eu o prietena care a stat virgina pana la 24 de ani si atunci si'a inceput viata sexuala cu un idiot de 35 de ani care a lasat'o gravida intentionat ....a avort la 2 luni seara pe ascuns nu s'a aflat..dar nu prea a incalzit;o cu nimic a avut o perioada de vreo 2 saptamani in care era cu nervii la pamant...acum insa viata ei merge inainte!...crysstal multa forta iti doresc si putere sa treci cu bine peste

when god made man she was only kidding.

#55 2008-03-03 09:13:26

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

pana la urma mi-a venit menstruatia...doamne ce sperietura am tras sad a fost doar o intarziere...cam mare...nocry

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#56 2008-03-03 09:16:27

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ioana_marinescu a scris:

pana la urma mi-a venit menstruatia...doamne ce sperietura am tras sad a fost doar o intarziere...cam mare...nocry

puss ai grija pe viitor

#57 2008-03-03 09:20:43

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

crysstal a scris:

Buna...Am doar 17 ani..am aflat acum 3 zile k sunt insarcinata...am fost socata sh imi pare sincer rau k trebuie sa iau decizia sa avortez...sad...Singura mea problema este k as vrea sa fac acest avort fara sa stie ai mei...Am fost l un cabinet particular und sa interesat pretenu meu a vorbit q o femeie...ia spus tot k sunt minora sh ne'a zis sa ne prezentam la ora 17...knd ne'am dus l 17:00 sh am intrat in cabinet am avut surpriza sa vad un barbat care mi'a zis k nu poate sa faca asa ceva k sunt minora..era in varsta(comunist)kre imi tinea morala...!Acum de saptamana asta am sa umblu sh am sa ma interesez dak se poate..as dori doar la cabinte particulare k nu mi'ar fi frik k stiu k ar avea grija d mn facandu'mi avort prin aspiratie nu prin chiuretaj unde este foarte periculos...Ma rog in fiecare seara sa gasesc fara sa afle ai mei...Avem 10 mil sh poate asta ma gandeam k ar atrage aflandu'ne in Romania banu face orice...voi c ziceti?voi avea sanse sa fac avort fara sa afle parintii?plsss vreau sfaturi sunt disperata:((

cam nasoala situatia ta. eu sunt de parere ca ar fi totusi mai bine sa vorbesti cu mama ta ca poate are ea un ginecolog bun care se poate ocupa de tine. Nu cumva sa dai peste un dr. pe care il intereseaza doar banii si iti face chiar daca esti minora si mai ai si parte de complicatii. Ar fi pacat. Arata-i mamei ca ai incredere in ea, ca e singura ta prietena care te poate ajuta si cred ca totul se va sfarsi cu bine. Gandeste-te.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.