|
Nu esti logat.
Avort-4#58 2008-03-03 09:28:55
Re: avortcrysstal, sunt medici care fac avorturi si la minore, problema e sa gasesti in orasul tau, de unde esti ? orice ar fi sa apelezi la medici sa nu rezolvi problema dupa metode babesti spuse de cine stie cine. Teoretic ai tai nu ar avea cum sa afle, totusi ar fi ideal sa te poti intelege cu mama ta, macar cu ea, se mai intampla , a fost o neatentie , o scapare. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #59 2008-03-03 15:10:21
Re: avortwaaw mie imi e frica si de o extractie de masea iar tu vorbesti asa sigura pe tine de avort???Incearca sa vb cu mama ta...sau nu ai pe cineva care sa te ajute!!!Daca ai pe cineva alaturi o sa iti fie mult mai usor.Iar inceea ce priveste probl ta din cate stiu eu la cabinete particulare chiar nu conteaza cati ani ai. Ce sa take care si fi tare!!! Offline #60 2008-03-03 15:12:48
Re: avortba la cele care se respecta conteaza citi ani ai! pentru ca e ilegal sa faci avort la minora fara acordul tutorelui legal(parintelui)...e caz de puscarie si de pierderea dreptului de practica Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #61 2008-03-03 15:16:06
Re: avort
ma bucur si sanatate in continuare http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #62 2008-03-03 16:53:28
Re: avorto colega de`a mea a facut avort la 17 ani,intr`un spital din campina..ea fiind din ploiesti..s`au bagat,dar s`au purtat cam urat cu ea..eu zic ca gasesti pe cineva care sa faca... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#63 2008-03-03 17:25:26
Re: avortda sincer si eu am vazut ca se comporta urat daca faci avort la cerere,cel putin eu am vazut cateva cazuri http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #64 2008-03-03 18:38:57
Re: avort...Am alaturi d mn pe prietenu meu sh pe pretenele mele...kre imi sunt un mare sprijin sh cred k asta e tot c conteaza...ma inteleg f bn q mama dar chiar nu ii pot zice...e responsabilitatea mea c am facut sh nu vreau sa sufere sh ea din kuza unei prostii sh in plus stiu sigur k ar fi afectata dak nu voi avea nici o sansa nu o sa am incotro sh am sa ii zic...sper sa gasesc la niste cabinte particulare...pt k in spitale am auzit k e foarte periculos...sh nu au pik d mila d tine... Offline #65 2008-03-03 18:41:21#66 2008-03-03 19:50:03
nu cred ca e periculos eu am facut in spital ,dar cred ca depinde si de cazuri http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #67 2008-03-03 20:05:40
Re: avortciao fetele! o lamurire va cer cine are mai multa experienta dupa ce se intrerupe anticonceptionale e posibil sa raman foarte repede insarcinata? pupici la toate Offline #68 2008-03-03 20:07:05
Re: avortdepinde cat timp le ai luat...daca le ai luat pt o scurta perioada de timp atunci da...poti ramane mai usor insarcinata daca nu te protejezi corect... happy with him...inlove with him... Offline #69 2008-03-03 20:12:22
mai bine sa-i spui acum decat sa ai parte de surprize neplacute si sa afle mai tarziu pe alte cai si sa se simta ca si cazuta din cer. Parerea mea. Nimeni nu te poate ajuta si indruma mai bine. Si daca tot te intelegi bine cu ea............. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #70 2008-03-03 21:04:08
Re: avort....Am zis doar dak nu voi avea nici o sansa ii voi zice...dar eo sper totusi...k am inteles d l mai multe persoane k au facut avort sh erau minore......Sper sh eo! dak as face nu vad d unde ar afla... Offline #71 2008-03-04 20:08:10
Re: avorto vecina de-a mea a facut avort si era minora....din ce oras esti? dk esti din ploiesti iti pot spune unde a facut ea... Offline #72 2008-03-04 20:55:25
Re: avortcrysstal te inteleg prin ce treci,sa nu te pierzi cu firea totul o sa treaca si o sa fie bine.multe fete au trecut prin asta.pe viitor sa ai grija de tine si sa mergi cu cineva apropiat tie sa nu fii singura,daca sar putea ar fi mai usor pt tine cu anestezie generala. Offline #73 2008-03-06 18:31:22
Re: avortGata fetiliii...am fost saptamana asta la un cabinet...Nici nu mi'a cerut buletinu...am zis ks nascuta in 1989 adik am 18 ani sh mi'a zis sa ma duc saptamana viitoare adik miercuri pt k copilu e prea mic aqma(O luna am) sh poate exista pericolul sa nu mai pot face copii niciodata...sh deci miercuri sper Doamne Ajuta sa skp sh sa nu ma doara sau sa am altceva dupa...Sper sa fie totu bine:|...Va multumesc pt msj sh am sa va mai tsin la curent:D Offline #74 2008-03-06 18:58:35
Re: avortma bucur ca ai gasit o sansa sa rezolvi prob da la sarcina mai mic de 6 luni nu poate face,bafta si sa ne ti la curent http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #75 2008-03-06 18:59:52
Re: avortoarecum offtopic, am vazut ca acum se face si la noi, la Tg Mures, intrerupere de sarcina cu pastile, nu stiu de unde esti, crysstal, poate te ajuta Offline #76 2008-03-06 20:34:00
nu stiu daca e asa bun cu pastila daca tecurata in totalitate ,chiar nu am auzit pana acum http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|