|
Nu esti logat.
Virgin la 28 de ani-2#20 2008-03-01 00:02:23
Re: Virgin la 28 de aniam o colega de birou care s-a casatorit la 30 ani..acum are 40 si face al doilea copil...si e mai mult decat fericita.. http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #21 2008-03-01 00:04:28
Re: Virgin la 28 de aniLa 14 ????? Mai dar tu ai avut planuri foarte timpurii. La 14 ani nu e viata sentimentala, e doar curiozitate. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #22 2008-03-01 00:08:47
Re: Virgin la 28 de anitu chiar vb serios? pe bune. e o gluma? Ultima oara a fost editat de allys (2008-03-06 23:44:14) Offline #23 2008-03-01 00:10:50
Re: Virgin la 28 de anila 14 ani? viata sexuala poate incepe la 10 ani sau la 40 de ani, niciunde nu scrie cand incepe, fiecare face acest pas cand este pregatit... poate ca nu esti pregatit, lasa smiorcaiala si la treaba iasul e oras mare, ai toate motivele sa speri, parca ai avea 80 de ani, aia nu mai au motive sa spere... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #24 2008-03-01 01:08:28
Re: Virgin la 28 de ani
Hmm, nu cred ca de asta esti virgin. Eu cunosc o groaza de fete, including myself, care sunt super dragute, si frumoase, si destepte si de treaba si deschise la minte, dar....singure. Si care tot asa spun---unde sunt baietii??? Si eu tot asa ziceam. Acuma, I know better. Sta in puterea ta sa faci ceva in legatura cu asta, sincer. Numai tu stii de ce esti de fapt singur si ok, pot sa inteleg ca nu vrei sa ne spui...Dar trebuie sa admit it to yourself, and to do something. Nu e prea tarziu, nici pe departe. Pentru un barbat, la 28, nu esti inca nici in floarea varstei. Best years sunt intre 30 si 35 :-))) Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-01 06:40:59
Re: Virgin la 28 de aniAm si eu o intrebare..tu ai facut ceva in sensul asta? adica ai incercat sa iesi cu fete ca daca nu..eu zic ca e perfect sa incepi sa cauti..imbraca-te frumos, da-ti cu un parfum bun, si iesi si tu la agatat...spor la treaba! What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #26 2008-03-01 08:18:03
whattttt????????? daca nu ma insel, micanarcisa si sotul ei sunt programatori (sa ma corecteze cineva daca gresesc) si sunt impreuna de 11 ani, si casatoriti de 8, daca bine tin minte. totul e in subconstientul tau, nu te mai stresa atat din cauza asta. sansa o sa apara cand nici nu te astepti Offline #27 2008-03-01 08:27:42
Re: Virgin la 28 de anicred ca te stresezi degeaba si nu asa vei rezolva "problema". si cu atat mai putin cu sinuciderea...nu e un capat de tara. uite, eu am 30 de ani si nu sunt casatorita, nu am copii si nu ma mai sinucid hai, lasa prostiile, mai bine iesi cu prietenii la un suc, cumpara o floare unei fete ca tot e azi Martisorul... Ultima oara a fost editat de mika (2008-03-01 08:28:25) Offline #28 2008-03-01 10:04:16
Re: Virgin la 28 de aniasta-i problema pt care sa te sinucizi? Offline #29 2008-03-01 10:17:21
Re: Virgin la 28 de anicitystar, tu nu ai prieteni? in general eu am format perechi intre prieteni de ai mei. nu se cunosteau si eu m-am gandit ca se potrivesc. si uite ca a mers. prin prieteni iti gasesti mai usor perechea. eu am fost amica 6 ani cu prietenul meu pana ne-am cuplat. nu stiu de ce relatiile intre oameni au legi ascunse. Dar in orice caz e dramatic sa spui ca te sinucizi. Inseamna ca nu iti place nimic pe lumea asta? O data vine o fata in viata ta si ti-o ocupa pe toata... Eu cred ca ai o parere proasta despre tine si nu iti mai dai sanse... oricum toate filozofiile astea depre ce sa faci si cum sa faci nu au rost. Du-te te rog la un psiholog intai si rezolva-ti problemele ca sa poti merge mai departe. iubesc+Camelia+Matei Offline #31 2008-03-01 16:26:41
ce planuri, cand 95 % dintre baieti incep viata sentimentala la 14 ani si viata sexuala la 15 ani. Un copil de 14 ani care are prietena e o fiinta suprema. Nu e curiozitate, este "VIATA".
pai sunt si am fost prea timid si nu sunt alfa dominant; fetele cauta baieti puternici , agresivi care stiu sa injure; Eu nu am injurat niciodata, deci de asta nu ma pot numi om (mi-a zis asta un prieten, daca cineva nu injura nu se poate numi om)
am si eu colegi de facultate, programatori casatoriti, dar asta nu inseamna ca ei stiu sa traiasca viata; Inainte de a se casatori mergeau la discoteca odata pe an !!!! un student ar trebui sa aiba viata de noapte (7 nopti pe saptamana, 365 pe an), nu sa stea cu nasul in calculator pana la 2 noaptea; Offline #32 2008-03-01 16:56:19
Re: Virgin la 28 de aniPfuai da ce gandire idioata ai pentru un barbat de 28 ani,scuza-ma k-ti zik. Invidiezi copiii de 14 ani care fac sex? Ce crezi k inteleg aia de sex? Tu knd eventually o vei face (fiindk eventually knd vei renuntza la complexele pe kre le ai, o vei face) vei intelege mai mult dekt au inteles aia la varsta lor. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #33 2008-03-01 17:02:07
cine ti-a zis asta e un mare dobitoc..stii cand ma cert cel mai des cu prietenul? cand injura sau vb urat..eu nu injur, nici nu pot folosi acele cuvinte si ma astept ca si el sa fie asa..ei bine, nu se poate stapani intotdeauna si ne certam...acuma, depinde si ce fel de fata vrei...
asa zic toti la inceput ..asa era si pr meu...dar dupa 2 -3 ani de obisnuiesti..nu vrei sa il mai tii in brate toata ziua...crede-ma ..cunosc..
mi-am inceput viata sexuala la 23... http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #34 2008-03-01 18:24:35
Re: Virgin la 28 de aniprietenul meu la 22 de ani era virgin. lasa statisticile alea si fa ceva concret. nu te mai impiedica de ele. Offline #35 2008-03-01 18:34:10
Re: Virgin la 28 de aniVarsta biologica este o treaba, si felul in care te simti tu este cu totul altceva! I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #36 2008-03-01 19:30:16
Re: Virgin la 28 de aniCitystar a scris: Eu sunt un nimic pe langa acei copii; Orice adolescent de 15 ani o sa rada de mine ca sunt virgin adica handicapat social; Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #37 2008-03-01 19:32:16
Re: Virgin la 28 de anidar de cand are iubirea varsta? adica numai oamenii tineri au voie sa iubeasca? cei peste 40 de ani gata, nu mai au voie?????? Offline #38 2008-03-01 20:08:28
Nu sint psiholog, am doar scoala vietii, dar intrezaresc in ceea ce spui alte probleme pe care probabil nu vrei sa le expui pe forum fiind prea personale si nici nu te fortam, clar fiecare are intimitatea lui.
Tocmai ca sint copii si ar trebui sa-si traiasca varsta, copilaria, sexul nu este o indeletnicire pentru copii! Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-03-01 20:09:12) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|