Virgin la 28 de ani-55
- maria_82
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-11-12
Re: Virgin la 28 de ani
Offf....baiatul asta....a postat aici pe 29.02.....suntem in 10.09 :-)) Inca un pic si o sa trebuiasca sa schimbe numele postului "virgin la 29 de ani" Glumesc, nu vreau sa fiu rea Dar in cazul lui, e pur si simplu o chestie de optiune. El a ales sa fie asa
- citystar
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-02-29
baciu a scris:Satina are mare dreptate. Un concediu de cateva zile la mare poate face minuni, Citystar.
si la mare tot eu sunt. adica acelasi individ handicapat si timid. Crezi ca am tupeu sa ma leg de o fata neintrebat?
honeyica a scris:toti incearca sa te ajute....nu crezi k totusi ar fi bine sa incerci si tu sa ne iei in serios macar cateva din sfaturile noastre?
sfatul tipic standard si foarte general: sa ies la agatat. Pai tocmai asta e problema mea principala.
ane_mona a scris:cytystar, nu e nici o problema in legatura cu inaltimea, sunt multi baieti scunzi care au prietene, si tu nu esti chiar atat de scund oricum....1,62 nu e chiar atat de putin, asa ca fii serios, datoria noastra este sa facem tot ce putem ca sa ne imbunatatim viata, fie ca suntem mai scunzi, mai inalti, mai frumosi sau mai urati.....
nu ma deranjeaza ca sunt mic de statura. Dar vreau ca fata de langa mine sa fie la fel de mica. Sa nu ma urc pe scara la dansa. Vreau ca din pozitie verticala sa am capul la nivelul capului ei.
katami a scris:arca eram cu totii de acord ca problema ta nu e "actul sexual" pt actul sexual poti s-ti gasesti, asa cum au zis mai mult sau mai putin cu rautate unii pe aici, vreuna pe strada. problema ta e de relationare cu oamenii. si aici poti incepe tu sa faci toate acele lucruri de care "te temi" (sa agati, sa dai tel la matrimoniale, sa iti iei un caine si sa intri in vorba cu vecina care isi plimab cainele ei, sa mergi la un sport, al dans etc etc ETC (ce "e" multe))
1- acolo nu era vorba despe problema mea ci despre numarul de persoane implicate intr-un act sexual. 2- "sa agat" e total diferit de "sa dau telefon la matrimoniale" fiindca luma buna agata, si agata de la 15 ani pe cand, cei ce dau telefon la matrimoniale si cei ce au ales alternativa la sinucidere. Si lumea buna nu da telefon la matrimoniale. 3- nu-mi cere sa iau caine, cainii musca (am fost muscat candva de caine); Si nu suport sa ma joc cu animalele, am mai zis; Joaca cu animalele mi-a distrus copilaria. 4- la dans am fost. Dar tot "eu" eram atunci. Acelasi individ handicapat si timid;
si DE CE NU ti-l faci asa, daca iti place? ce conteaza ca altora nu le place? e dreptul tau la propria imagine. de ce nu ai CURAJUL sa afirmi ce vrei?
dar nu eu am deschis problema cu parul. Mie imi place parul asa cum il am. Am curajul sa afirm ce vreau. Vreau sa ma imbrac ca un copil, dar in magazine nu gaseste imbracaminte de copil in marime de adult. Asa cu desene, cu diverse desene specific copilaresti. La servici nu pot sa vin imbracat ca un copil ca rad colegii de mine. Ca acum sunt obligat sa fiu adult, de dimensiuni mari. Seara, cand ma uit in jos, ma sperii de ce mare corp am. Numai barbatii au corp gros si e insuportabil. Este la moda ca adultii sa poarte haine urate si simple. Mai ales costumele. La o conferinta/sedinta, sau in delegatii la clienti nu am voie sa vin in pantaloni scurti, sunt obligat sa fiu adult. eventual cu costum si cu diplomat si agenda. Fix ca oamenii batrani.
baciu a scris:tot ceea ce trebuie sa faci este sa nu dai "cu parul" spunand unei fete din start ca esti virgin. .............. Ai scris pe o gramada de forumuri. De ce a trebuit sa anunti din start ca esti virgin?
pentru ca pe forumuri sunt anonim.
In realitate, sunt baiatul timid, care nu deschide gura. Care raspunde numai cand este intrebat. Daca ar fi sa vorbesc cu o fata, nu stiu ce sa vorbesc, ca trecutul meu este un spatiu gol, nu este mai nimic placut in trecutul meu care sa-i povestesc unei fete. Din acest motiv voi fi tacut. Daca sunt intrebat raspund.
Ce ma fac daca ma intreaba fata daca sunt virgin ? Eu sunt obisnuit sa spun totdeauna adevarul, indiferent cat de grav e. Acum voi fi fortat sa o pacalesc, sa zic minciuni.
baciu a scris:Deci tu ti-ai creeat din virginitate si timiditate o fortareata cu ziduri de 10000000000000 de metri, imposibil de cucerit si ne tot povestesti despre cum sunt statisticile in ceea ce priveste femeile si viata, cu masculi alfa dominanti, etc. Pana cand "nu-ti darami de bunavoie zidurile alea groase ale fortaretei"
dar nu am nici o fortareata in jur. Eu nu resping pe nimeni. las pe oricine sa ma intrebe orice, eu raspund. Dar nu pot fi eu acela care intreaba.
anda23 a scris:city, esti fenomenal..eu iti pun poze cu Barbati de care m-as simti atrasa , iti dau sfat cum sa arati ca sa atragi fete/femei si tu imi pui poze cu copii. pai crezi ca suntem pedofile sa ne atraga copii? . ce femeie de peste 20 de ani ar fi atrasa de un copil? te-ai gandit? deaia nu iti gasesti tu perechea, pt ca tu cauti o fata care sa vrea sa stea cu un copil, nu cu un barbat ... scuza-ma ca rad, dar acum imi dau seama ca esti fara de speranta. multa bafta. topicul asta este inchis pt mine...
ps: auzi ,tu..asa vrea sa ii stea parul
eu ti-am pus poze cu modele de par. Nu are importanta ca parul apartine unui copil. Nu ti-am cerut sa agati un copil. pai eu daca nu am fost niciodata copil, normal ca acum imi doresc sa arat ca un copil. da, un adult fara copilarie, asa cum spunea si Constantin Brancusi, e un om mort, e fara speranta.
Andreea86 a scris:are dreptate baciu. e normal daca in primul rand ii zici fetei "sunt virgin, nu m-am sarutat pana aucm cu nici o fata"...stiind ca ai 28 de ani sigur se gandeste ca e ceva in neregula cu tine.
ane_mona a scris:sunt total de acord cu fetele! cand cunosti pe cineva nu trebuie sa incepi sa te palngi ca esti virgin, ca nu sunt destule femei in romania ca sa iti gasesti si tu una, ca nu esti tu de vina pe ce ti se intampla ci vrajitoarele, demonii, si copilaria ta.....pentru ca la 28 de ani, cine te aude vorbind asa, isi cam pune niste semne de intrebare in ceea ce te priveste....
psihologi si sociologii explica cum copilaria nefericita poate afecta viata ununi individ. Nu da vina pe mine ca din cauza copilariei eu acum sunt timid. Nu eu am inventat explicatiile. Si asa cum am zis, in viata reala, nu prea deschid gura. Aici pe forum ma simt in largul meu si zic tot adevarul.
Cat ce priveste vrajitoarele, nu ai trecut prin asa ceva, nu ai voie sa crezi. Si uite o dovada:
http://www.protv.ro/stiri/divertisment/ … alina.html
Deci ca sa vezi, Alina Plugaru, experta in sex, nu a fost in stare sa dezvirgineze pe baiatul ala !!!!!!! Daca la dansa a face sex e ceva obisnuit (ca si cum ar bea o cana cu apa), nu vad de ce s-a ferit sa faca sex cu un virgin. Aici e foarte evident ca baiatul ala are vraji facute; nu ramane nimeni virgin la 31 de ani asa fara motiv.
ca sa nu mai zic ca romanii nici nu stiu sa faca sex: http://www.protv.ro/stiri/social/romani … a-sex.html
dupa mine o partida se sex (oral)m, reciproc, ar trebui sa dureze minim 4 ore. nu 10 min.
iubirica a scris:Eu nu as sta. Si nu din cauza virginitatii si nici al aspectului fizic (nu am vazut pozele dar sunt sigura ca esti ok) ci din cauza mentalitatii. Farmece...blesteme...vraji?!? Hai sa fim seriosi...
Andreea86 a scris:Si eu la fel. am mai zis de cateva ori...nu as sta cu el...dar nu pt ca e virgin (nu m-ar deranja)...ci la cum gandeste. noi ii zicem ceva
deci in concluzie, fetele vor baieti mincinosi care sa le pacaleasca la inceput. Adica eu pot sa-i zic la inceput ca am fost mare si tare, am agatat zeci de fete in adolescenta, ca am facut sex cu jumtate din fetele din oras, sa o pacalesc ? si ea ar fi foarte fericita de asta ? nu stiam ca fetele vor baieti nesinceri. Pentru o fata inteligenta, i-ar fi indiferent daca ii zic ca am fost virgin la inceput sau dupa o luna sau dupa 1 an. Pe mine nu m-ar deranja sa fie fata virgina. Pe ea de ce ar deranja-o ? E problema mea ca sunt virgin nu a ei. E problema mea ca am avut copilarie nefericita, nu a ei.
- dia2010
- Hero member
- Inregistrat: 2006-07-26
citystar a scris:Cat ce priveste vrajitoarele, nu ai trecut prin asa ceva, nu ai voie sa crezi. Si uite o dovada:
ca sa nu mai zic ca romanii nici nu stiu sa faca sex: http://www.protv.ro/stiri/social/romani … a-sex.html
deci in concluzie, fetele vor baieti mincinosi care sa le pacaleasca la inceput. Adica eu pot sa-i zic la inceput ca am fost mare si tare, am agatat zeci de fete in adolescenta, ca am facut sex cu jumtate din fetele din oras, sa o pacalesc ? si ea ar fi foarte fericita de asta ? nu stiam ca fetele vor baieti nesinceri. Pentru o fata inteligenta, i-ar fi indiferent daca ii zic ca am fost virgin la inceput sau dupa o luna sau dupa 1 an.
Cu vrajitoria - daca crezi in magie, vrajitorie, se prinde, daca crezi in Dumnezeu esti protejat. A sti sau a nu sti sa faci sex - nu te nasti cu "stiinta" asta, n-o inveti din carti, filme sau povesti, ci IN DOI cu un partener/partenera; asa ca mai lasa statisticile si teoria ca numa rau iti fac. Nu, fetele nu vor baieti mincinosi, grozavi, laudarosi, umblati la fete. Sa nu spui un amanunt, nu inseamna sa minti.
Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-10 19:30:36)
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore
- ivy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-03-21
dragul meu citystar, ia zi-mi tu mie, ce sfat ai dori sa auzi de la noi? altul decat cele insirate pana acum pe 37 de pagini. ca sa elucidam misterul. te rog frumos, raspunde-mi, vbesc cat se poate de serios!
merci anticipat
Just like a tattoo I'll always have you...
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
si eu vreau un raspuns la intrebarea lui ivy
- angels
- Full member
- De la: fetesti
- Inregistrat: 2008-09-05
corect!asta am intrebat si eu ieri:de fapt ce astepti?
totul in viata este posibil...trebuie numai sa vrei cu adevarat
- anda23
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-09-12
a scris pe undeva ca nu asteapta nimic..asa cum au fost deschise alte topicuri fara sens (gen:cand ati facut sex ultima data?.... unde nu asteapta nimeni sfat), si-a deschis si el topicul lui... deci sfaturile sunt inutile ...sper totusi sa bage ceva la cap din tot ce ii zicem noi...
ps: city, daca vrei parul ca al copilului ala, nu e greu..ti-l lasi lung si gata..am vazut si adulti cu aceasta coafura..ce te impiedica?
- citystar
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-02-29
vdaiana a scris:Cu vrajitoria - daca crezi in magie, vrajitorie, se prinde, daca crezi in Dumnezeu esti protejat.
daca citeai topicul aflai ca: eu cred in Dumnezeu de mic copil ; si ma rog de mic copil si cu toate astea de la 7 ani am inceput sa am probleme de vorbire, deci NU am fost protejat Pana la 25 de ani nu intelegeam de ce nu-mi gasesc prietena, nici nu-mi trecea prin cap ca ar exista notiunea de vraji, de magie si alte prostii diabolice., si totusi pana al 25 de ani NU am fost protejat;
Dupa 25 de ani am inteles ce s-a intamplat deja; am facut o pauza, dupa aia am inceput din nou sa ma rog, am mers la preoti, manastiri, (chiar vara asta am si dormit in interiorul bisericii de la Petru Voda). Acum , cred ca tot nu sunt protejat, numai sfintii sunt protejati. Iar ca sa fii sfant trebuie sa traiesti departe de civilizatie; Dar acum e si prea tarziu. Timpul e problema extrem de mare. Timpul e cel mai mare criminal dintodeauna !!!!
despre existenta practicilor vrajitoarelor scrie in cartile religioase, si scrie si cum sa ne protejam. (adica sa traim o viata de sfinti, ceea ce e cam imposibil).
legat de cei ce m-au intrebat la ce ma astept de pe acest forum, am dat de mai multe ori raspuns. ar trebui sa dau copy/paste
Un om virgin nu poate sa se astepte la nimic de pe un forum in care lumea este extrem de fericita si se discuta despre sex.
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
eu personal nu inteleg...o persoana deschide un topic pe un forum cu un scop...tu ai deschis ca sa ...ce? Ca sa fii consolat? ca sa primesti un sfat?
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- oanaflori
- Full member
- De la: tastatura
- Inregistrat: 2008-03-08
chiar asa citystar.pana la urma ce vrei de la fetele astea care ti-au dat un milion de sfaturi?eu te inteleg,dar pana la urma tu esti mai rau decat un copil mic.unui copil daca ii explici de cateva ori ceva intelege,dar tu...........incearca sa alegi sfaturile cele "mai bune"(fara suparare dar in cazul tau sunt foarte bune toate)si sa ajungi la o solutie.refuz sa cred ca,chiar nu e nici o solutie in cazul tau.problema este ca tu nu accepti sfaturile pe care le primesti si nici macar nu incerci sa gasesti o solutie.sa stii,in mod foarte sigur,ca fetele de pe forum nu iti pot aduce o fata de mana de care tu sa te indragostesti si cu care sa "scapi"de virginitate.asa ca,fara suparare,fii mai realist.
O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
Wildhoney a scris:eu personal nu inteleg...o persoana deschide un topic pe un forum cu un scop...tu ai deschis ca sa ...ce? Ca sa fii consolat? ca sa primesti un sfat?
pt a ne putea oferi contraargumente care il "consoleaza" si ii intaresc ideile...ar fi aiurea sa vb singur zi de zi...
happy with him...inlove with him...
- Andrutsa16
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-22
mai omule..eu am senzatia ca tu esti putin nujh cum.. ..mi se pare ca esti penibil cu ideile astea preconcepute..mai iesi si tu din aia 4 pereti si mai uitete si tu pe strada ce fel se poarta cuplurile cum se imbraca lumea cum se agata o fata..ai deschis topicuri pe zeci d site-uri ...si incerci sa ne convingi pe noi ca e vinovata lumea din jur ca tu esti virgin..si ca n-ai pe cineva..etc .. ai mai deschis undeva un topic..virgin la 27 de ani..acum aici esti virgin la 28 de ani..cu siguranta urmeaza si la 29.. trezeste-te omule la realitate..esti asa pt ca esti inchis si nu stii sa socializezi si sa te faci placut..nu din cauza celor din jur
wake up men !!!!!!!!
Ultima oara a fost editat de Andrutsa16 (2008-09-11 01:08:30)
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
andrutsa te rog editeaza repede mesajul ca sa nu trebuiasca sa ti dau warn sau mai rau...aici pe forum nu jignim...
happy with him...inlove with him...
- Andrutsa16
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-22
- Chocolate22
- Insomniac member
- De la: cer pana la pamant
- Inregistrat: 2007-11-28
citystar a scris:Ca acum sunt obligat sa fiu adult, de dimensiuni mari. Seara, cand ma uit in jos, ma sperii de ce mare corp am. Numai barbatii au corp gros si e insuportabil.
Ai 28 de ani. Esti barbat.
Daca esti fata, citeste!!!postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme
- honeyica
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-04
eu cred ca ai o problema grava!! tu nu constientizezi k esti un barbat...nu mai esti copil, mai citystar!!!
time is precious.....
- McDreamy
- Vizitator
du te la un psiholog...ti ar face bine
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|